Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Módosítottam rajta, mostmár ugyanazt a módszert használja a hang kezelésére mint a Netkar.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Összefoglalná valaki nekem,hogyan tudnék hozzájutni a demo-hoz.Mit kell megvenni(nkp talán)?Ha megveszem akkor leszek jogosult a letöltésre?Elõre is köszönöm a válaszokat.Kicsit lemaradtam a témában ezért vagyok értetlen.
compressor + backfire
AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\sfx\
Ami nagyon teszik, hogy tényleg modder barát a program, jó a menüje és nagyon gyoran töltõdik be. Jó a replay is.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Délután összedobok egy hangmintát a Netkaros Gallardoból, na az kellemes lesz. <#ravasz1>#ravasz1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hang témára visszatérve, szerintem már az is sokat segít, ha a compressor.wav-ot kicseréljük egy "üres" hangra, kevésbé vinnyogós a hangja, szerethetõbb.
Csináltam egyet, egy próbát megér szerintem.
hangfájl
AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\sfx\
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\skins\Racing_Green\
Felül kell írni a fájlokat a választott szín mappájában lévõ fájlokkal.
Itt a link: gumihõmérséklet
AC_TechPreview\apps\python\ -be kell kicsomagolni úgy, hogy gmeter és a system mellett legyen a tyre_temp mappa.
Mire a boxból kiérek, már 10 fokkal melegebb. 😊
Mert addig tolatgattam a célvonalnál fotózás miatt, míg sikerült mennem egy 30 mp-es kört, aztán el is mentette és most ott tolatgat a ghost az út közepén 😊)))
Az a piros vonal szerintem a frame-k közt eltelt idõt jelenti... ha ingadozik az fps 80->55->75 stb, akkor két képkocka közt sok idõ telik el, és ettõl ilyen darabosnak tûnik...
www.smart-bus.hu
Én azt nem értem hogy ha a menüben beállítom PRO-ra akkor miért kell még a pályán ctrl+a-zni hogy ne legyen help... De mondjuk ezt majd szeró oldalról tuti lehet szabályozni. Csak addig hiába mond bárki idõket, nem tudni hogy az mivel hogyan készült. Jó persze leírja úgy megtudjuk. 😊
Aki jól tolja H-val, megérdemli ezt a kis pluszt, ami valójában nem plusz mert minden rajta múlik , egy századot sem kap senki ajándékba ....😊
Akinek jól megy a H-váltó+három pedál, az is azt mondja ,hogy gyorsabb pillangóval két pedállal ....
H-val csak recseg ha nem kuplungolok ....Nem tudom pillangóval elváltja-e kuplungolás nélkül .
Persze ezzek is segitsegek, mert ezekkel egyszerubb egy autot ket pedallal es folyamatos kormany markolassal kontrollalni, de meg sem olyan szintuek mint a ABS/TC/SC.
Valszeg a szerver allitasnal lesz lehetoseg global beallitasra (pl. PRO) es Custom-ra is (olyanoknak akiknek nincs megfelelo kormanyuk).
De tobb tucat gyari telemetria ertek van definialva, azokbol barmit ki lehet pakolgatni, barhogy (szoveges, szamadat, grafikon).
Pl: SpeedMS,SpeedMPH,SpeedKMH,Gas,Brake,Clutch,Gear,Aero,BestLap,
CamberRad,AccG,CGHeight,DriftBestLap,DriftLastLap,DriftPoints,DriveTrainSpeed,DY,RPM,Load,InstantDrift,IsDriftInvalid,IsEngineLimiterOn,
LapCount,LapInvalidated,LapTime,LastFF,LastLap,LocalAngularVelocity,LocalVelocity,Mz,NdSlip,NormalizedSplinePosition,PerformanceMeter,
SlipAngle,SlipAngleContactPatch,SlipRatio,SpeedTotal,Steer,
SuspensionTravel,TurboBoost,TyreDirtyLevel,TyreContactNormal,
TyreContactPoint,TyreHeadingVector,TyreLoadedRadius,TyreRadius,
TyreRightVector,TyreSlip,TyreSurfaceDef,TyreVelocity,Velocity,WheelAngularSpeed,
WorldPosition,Caster,ThermalState,DynamicPressure
Remelem nalad mas problema lesz (driver/software).
És vééégreeee!!! 10 éve várok erre a megoldásra, hogy személyre szabhassam a kijelzõket egy kis egér mozdulattal. Nem tom iért kellett erre ennyit várni. NFS Porschében volt ez utoljára, nem ma volt... Tök jó volt miközben unokatesóm vezetett, én a képernyõ közepére pakoltam az összes kijelzõt. <#vigyor2>#vigyor2> Örült neki... <#nevetes1>#nevetes1>
Ezt a 3D füvet kicsit lejjebb lehetne venni nem lenne hülyeség, tök felesleges , hogy ilyen messzirõl is látszik ....
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/