Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
Hangosabb kompresszor + pufó csattogás

Módosítottam rajta, mostmár ugyanazt a módszert használja a hang kezelésére mint a Netkar.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Köszönöm!
Tomo15
Megveszed 5€-ért a Nkp-t, és az ahhoz kapott kódot tudod a AC TP-hoz is használni.
Sziasztok.
Összefoglalná valaki nekem,hogyan tudnék hozzájutni a demo-hoz.Mit kell megvenni(nkp talán)?Ha megveszem akkor leszek jogosult a letöltésre?Elõre is köszönöm a válaszokat.Kicsit lemaradtam a témában ezért vagyok értetlen.
Tomsteel
Csináltam egy kis hang tuningot. Hangosabb kompresszor és némi pufó csattogás magas fordulaton motorféknél.

compressor + backfire

AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\sfx\

Sajnos DFGT-n az FF-b nem az igazi, mert nagyon nagy a holtjáték középen és álítólag ezért nem lehet érezni a hosszú egyenesben az útegyenletlenségeket. Remélhetõleg ezt javítják, nem a kormány hibája, az IR-ben pl. teljesen jó.
Ami nagyon teszik, hogy tényleg modder barát a program, jó a menüje és nagyon gyoran töltõdik be. Jó a replay is.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Danecay
Természetesen nem várom el, hogy bárki megossza, DE mivel engem nem igazán érdekel a netKar PRO így egy fillért nem óhajtok adni érte, csakúgy mint egy egypályás, egyautós BETA Demo-ért sem, még ha 1200-1300 Ft-ról is van szó. Tudom, hogy lesz publikus BETA is, majd kipróbálom azt, csak hát kíváncsi lennék na!

Ginger17
Így huszonvalahány kör után a #1433 kérdésemet tárgytalannak tekintem... <#vigyor3>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bardocz
Van egy videó youtubeon, ahol realtime mutatják a gumi felületi hõmérsékletét. Kb elképzelhetetlen tempóban változik 60 fokokat oda vissza.
NIBI
Nekem az a szim ahol nincs ABS. 😛
bardocz
Mivel ez egy szimulátor, ha az utcaiban van ABS, akkor itt is van alapból ABS. És ez így van jól.
Tomsteel
Vettem hangosabbra is, higgyétek el nem olyan kellemes. 😊

Délután összedobok egy hangmintát a Netkaros Gallardoból, na az kellemes lesz. <#ravasz1>

lac coo
En inkabb hangosabbra vennem, azt nem lehet megcsinalni? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hondash3
Bakker a kompresszor az vinnyog.
Minek kiszedni a hangját? 😊

The Power of Dreams

Tomsteel
Hopsz tényleg, elnézést!

Hang témára visszatérve, szerintem már az is sokat segít, ha a compressor.wav-ot kicseréljük egy "üres" hangra, kevésbé vinnyogós a hangja, szerethetõbb.

Csináltam egyet, egy próbát megér szerintem.
hangfájl

AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\sfx\

Ginger17
Azt már lehet tudni, hogyan lehet kikapcsolni a kormányon lévõ kezeket... amikor lenyúl a magas fordulatnál a váltóhoz, olyan érzésem van, mintha nem ülnék egyedül az autóban. <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Menj ki a helyi "madarasteszkó"-hoz, tolj vissza néhány kocsit és össze fog jönni az az 5 EUR apró hamar... <#eplus2>

Már volt... 😊

Danecay
Valaki nem akar megdobni egy netKar Pro kóddal? Csak amíg feltelepítem a Tech Demo-t! Naaa..... 😊

Tomsteel
Végülis...<#rolleyes>

Tomsteel
festés pack

AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\skins\Racing_Green\
Felül kell írni a fájlokat a választott szín mappájában lévõ fájlokkal.

Szvsz. egy 40-50C aszfalton simán lehet.

lac coo
ok.

Tomsteel
(ugyanazt a linket adja be, bocsi, jobb oldalon a kicsi download-ra kattintsatok)

Tomsteel
A pici download-ra kell kattintani és szedi egybõl.
Itt a link: gumihõmérséklet

AC_TechPreview\apps\python\ -be kell kicsomagolni úgy, hogy gmeter és a system mellett legyen a tyre_temp mappa.

NIBI
És hova kell rakni? 😊
Tomsteel
Hú te jó ég, olyan értékeket mutat, mintha izzó parázson közlekednék. 😊
Mire a boxból kiérek, már 10 fokkal melegebb. 😊

Tomsteel
Épp ezt a furcsa mérési dolgot jeleztem most fórumon, ha a hátsó egyenesben mész át újra a mérõponton, akkor szépen hozzáadja az adott szektorhoz a plusz idõt amit a forgolódással tölöttél, így egy tiszta második szektort tud mérni, viszont a célvonalnál, ahogy mondod is, teljesen összezavarodik, és hülyeséget mér.

lac coo
Tyre Temp App.... Hasznos dolog ....

lac coo
Ghost car-t úgy tudom nullázni, ha simán kitörlöm a dokumentumoknál a *ghost file-t ?
Mert addig tolatgattam a célvonalnál fotózás miatt, míg sikerült mennem egy 30 mp-es kört, aztán el is mentette és most ott tolatgat a ghost az út közepén 😊)))

lac coo
Hát ha van három pedálod, vagy valami gombbal kuplungolsz, akkor nyilván ugyan az 😊))

NIBI
Vágom. 😊 Akkor nézõpont kérdése. 😊
A széria Lotus Elisa SC-ban van ABS, szóval nem help...

Használj Vsync-t...

Az a piros vonal szerintem a frame-k közt eltelt idõt jelenti... ha ingadozik az fps 80->55->75 stb, akkor két képkocka közt sok idõ telik el, és ettõl ilyen darabosnak tûnik...

www.smart-bus.hu

NIBI
El biza. Igaz H-val még nem próbáltam, de logikusan nem tudom elképzelni hogy pillangóval no auto kupival lassabb lenne, mint H-val no auto kupival. Szóval érted? 😄 Ugyanazt kapcsoljuk ki mindkettõhöz. 😊
Én azt nem értem hogy ha a menüben beállítom PRO-ra akkor miért kell még a pályán ctrl+a-zni hogy ne legyen help... De mondjuk ezt majd szeró oldalról tuti lehet szabályozni. Csak addig hiába mond bárki idõket, nem tudni hogy az mivel hogyan készült. Jó persze leírja úgy megtudjuk. 😊
lac coo
De nekem nincs bajom ezzel, jóval egyszerûbb, "könnyebb" versenytempóban közlekedni két pedállal, pillangóval. el tudok lenn H-val is, de az minden csak nem versenytempó😊)) Nyilván gyakorolni kellene, de nekem nem jön be ez a kis vacak váltókar, meg a fékpedál sem fekszik a blipelésnél ...
Aki jól tolja H-val, megérdemli ezt a kis pluszt, ami valójában nem plusz mert minden rajta múlik , egy századot sem kap senki ajándékba ....😊

Akinek jól megy a H-váltó+három pedál, az is azt mondja ,hogy gyorsabb pillangóval két pedállal ....

lac coo
Azt nem próbáltam ....
H-val csak recseg ha nem kuplungolok ....Nem tudom pillangóval elváltja-e kuplungolás nélkül .

NIBI
De ha pillangózok és kikapcsolom az autó kupit, akkor ugyanott vagyok nem? Blippelni persze akkor sem árt. <#whatever>
lac coo
Áááám nem, jóval gyorsabb a váltás ha H-val váltok, gyakorlatilag csak az useren múlik, milyen gyorsan tudja elváltani. Automata kuplungnál meg fix idõ alatt megy végbe a váltás, ha minden más stimmel ( ahogy mondtad folyamatosan kell jól menni h-val is ...) akkor szerintem váltásonként 1-2 tized simán ott marad .... De hangsúlyozom ezen kívül még van féktáv, blip stb , amit meg kell oldani 😊))

Alexease
Mar lehet tolteni „modokat” is😊 Van FFB kijlezo (ffb-graph) vagy uj autofestesek, aki erre izgul (some-color-choices).

Alexease
Nem probaltam, de en is erre tippeltem, hogy esszeru technikai segitsegekkel (automata kuplung es a hozzatartozo lift/blip) valszeg hasonlo idoket lehet menni mint Pro-ban.

Persze ezzek is segitsegek, mert ezekkel egyszerubb egy autot ket pedallal es folyamatos kormany markolassal kontrollalni, de meg sem olyan szintuek mint a ABS/TC/SC.

Valszeg a szerver allitasnal lesz lehetoseg global beallitasra (pl. PRO) es Custom-ra is (olyanoknak akiknek nincs megfelelo kormanyuk).
Alexease
Es modolhato, mar most a techdemo-ban is. Az APPS/Python konyvtarban vannak a dolgok. Tegnap csinaltam nehany teszt ablakot, adtak hozza minta file-okat is, pl. egy driftelo kijelzo-grafikont😊
De tobb tucat gyari telemetria ertek van definialva, azokbol barmit ki lehet pakolgatni, barhogy (szoveges, szamadat, grafikon).

Pl: SpeedMS,SpeedMPH,SpeedKMH,Gas,Brake,Clutch,Gear,Aero,BestLap,
CamberRad,AccG,CGHeight,DriftBestLap,DriftLastLap,DriftPoints,DriveTrainSpeed,DY,RPM,Load,InstantDrift,IsDriftInvalid,IsEngineLimiterOn,
LapCount,LapInvalidated,LapTime,LastFF,LastLap,LocalAngularVelocity,LocalVelocity,Mz,NdSlip,NormalizedSplinePosition,PerformanceMeter,
SlipAngle,SlipAngleContactPatch,SlipRatio,SpeedTotal,Steer,
SuspensionTravel,TurboBoost,TyreDirtyLevel,TyreContactNormal,
TyreContactPoint,TyreHeadingVector,TyreLoadedRadius,TyreRadius,
TyreRightVector,TyreSlip,TyreSurfaceDef,TyreVelocity,Velocity,WheelAngularSpeed,
WorldPosition,Caster,ThermalState,DynamicPressure
Alexease
Nekem nehany eve volt hasonlo kezdeti jelenseg: alapbol 1-200fps-sel ment az iR, de neha kanyarokban vagy veletlen helyeken beszaggatott tizen fps-re. Aztan 1-2 honap kuzdes utan megadta magat a videokartya (legett a RAM)😛
Remelem nalad mas problema lesz (driver/software).
NIBI
Ez nagyon jóóóóó. Köszi. <#smile>
És vééégreeee!!! 10 éve várok erre a megoldásra, hogy személyre szabhassam a kijelzõket egy kis egér mozdulattal. Nem tom iért kellett erre ennyit várni. NFS Porschében volt ez utoljára, nem ma volt... Tök jó volt miközben unokatesóm vezetett, én a képernyõ közepére pakoltam az összes kijelzõt. <#vigyor2> Örült neki... <#nevetes1>

lac coo
FFB-re talán még ráférne egy kis piszkálgatás ...De lehet csak a puha futómû miatt ilyen langyi .

lac coo
Szerintem sincs, de hátha, attól még szokott ez mûködni 😊

Ezt a 3D füvet kicsit lejjebb lehetne venni nem lenne hülyeség, tök felesleges , hogy ilyen messzirõl is látszik ....

Ez egy széria autó, nem hiszem, hogy lenne benne belülrõl állítható fékerõ-elosztás. Azért van bekapcsolva az ABS is, mert gyárilag is az van az autóban.

Köszi az infót<#worship> majd kipróbálom,
Húzd az egeret a képernyõ jobb szélére mikor már a pályán vagy és ott tudsz bekapcsolni mindenféle kijelzõt amiket aztán bárhova helyezhetsz a képernyõn.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/