Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nálam úgy kezdõdött a legelején, hogy fél óra után (addig mûködött hibátlanul),mikor beléptem a pályára lefagyott az egész kidobott a menübe vagy oda se.
Újra letöltöttem ,2x újra telepítettem ,(már csak 1 lövésem marad) és továbbra is ez a hiba volt,de úgy vettem észre mintha a kormira lenne allergiás ,mert ahogy hozzá értem vagy a pedálokhoz annyi...
Gondoltam megpróbálom billel, láss csodát mûködött,ekkor vissza a kormira ,és azóta mûkszik.
Azt hogy mitõl is nem ment, most meg igen meg nem mondom de szerintem a készítõk sem.
Vissza térve a készítõkre azért nem akkor szívás... ha csak a Codit és az F1 hulladékait nézem ,még a tavalyit is vették pedig a demo után ha ingyen adták volna sem kellene.
Az elsõ két rész meg az egeket verte az eladásokban,pedig a mai napig tele van bugokkal,a 2012-höz meg kiadtak vagy tizen valahány javítást,ennek ellenére marad benne rendesen.
Jó persze azért nem minden játéknál vannak ilyen anomáliák de kunoséknál azért remélem nagy gondokkal nem kell szembe néznünk,no meg nekik sem ,így mi hamarabb a kezünkbe vehetünk egy jól mûködõ szimet.<#eljen>#eljen>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Megcsinálják, látszólag, elméletileg minden ok, aztán az elsõ bétatesztnél ezrével jönnek az emberek, hogy nála ez nem jó, másiknál amaz, nyilván sokaknál meg minden jó stb....😊)
Aztán lehet vakarózni, hogy mit kéne csinálni vele, mert hiszen ennek elméletben jónak kellene lennie mindenkinél 😊))
Sõt nagyobb procival repesztene mint atom. 😛
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Valszeg azert tunik olyan extrasnak, mert 4. generacios a kartyam, orulok ha 1 monitort elbir;DDDD
Amugy ja, en sem tudok semmit cserelni (leszamitva hogy penzem sincs😄), mert minden mindennel osszefugg. Az egeszet kellene cserelni.
Ami a vidikarit (6970)illeti lehet hogy nem jársz messze az igazságtól.<#worship>#worship>
No de 3x27" moncsikon valamitõl kell hogy elõjöjjön valami barlangrajz,féleség.<#wink>#wink>
De valóban szépen fut, ahogy olvasgatom, ha az ember nem ragaszkodik a extrakhoz, és úgy sem nevezhetõ csúnyának .
A cube map nálam is low, eszi az fps-t .A max árnyék is sokat levesz nálam, de igazából alig van különbség a médim és a high között .
szóval érdemes játszogatni vele ....
Amugy tok elegedett vagyok en is, mert megy😊 Sot, nincs vele semmi gondom. A motion blur nem hianyzik, AA es tarsait sose hasznalom, a visszapillanto felbntasa igazabol mindegy, es a dinamikus tukrozodes minosege sem erdekel nagyon, ugy sem latom az autbol, csak az a lenyeg hogy legyen, mert jobb ter- es sebessegerzetet ad.
A felbontas 1280x720, ami ma mar szarnak szamit, de ugy vagyok vele, ha egy video film 768x520-ban megfelel, akkor ez sem lehet olyan rossz😄DDD
Remélem a kész játéknál még javul valamit az fps,<#wink>#wink>
Ezekkel a graf beállításokkal.
http://www.kephost.com/view3.php?fil...cb8u7srhbo.jpg
graf beállítás
Bocs ha dupla link lett.
En meg sem probaltam bekapcsolni, ugy sem menne, de az elsimitassal sincs gondom, azok is mind nulla😊 De a cube map es a tukor is low😛
Muszerfal kapcsolgatas kormany ala dugott gombokkal, lemerulo akksi, meg a tobbi nkp vedjegy nem lesz benne ?
De ha nagyon fontos, akkor este megnezem, eddig ezzel nem foglalkoztam, jobban izgatott az AI vagy a pilotanezet😄
Amugy is valami uj portalt terveznek, lehet az mar ennek a resze: html/js/ajax alapu lesz, mint eddig, de lehet nem bongeszobol futtathato, hanem sajat ertelmezo kliensbol, mint az AC. Jobb megoldas, biztosabb, mert nem kell megkuzdeni az emberek bongeszo-plugin-kaoszaval.
A Steam-nek akkor lenne igazi ertelme, ha az alapcsomagot 50$-ert adnak, de veglegesen, es elofizetes nelkul offline is barmikor hasznalhatoan, mint trening program. (Bar szo volt valami ghost-rol is, lehet azt is emiatt terveztek?!) Esetleg adnanak melle kezdesnek 3 honapos elofizetest, csabitas gyanant😊 Aztan a tovabbi elofizes es tartalom mehet penzert.
Igazabol az iR is kredites, pontosabban iRDollar-os😊 Mondhatjuk hogy gyujtogetos, bar korlatozott mennyisegben. Ad iRD-t folyamatos versenyzesert es hosszutavu tagsagert is. Ezekbol fele annyibol ki lehet hozni az elofizetest, ha akcio van, akkor negyed annyibol. Tavaly juliusban alig 50$-bol fizettem elo 2 evre😊 Most 2014 december vegeig jo vagyok😊
Persze ha lenne hozza egy fapados quick race AI (bar a Papy AI sose volt fapados😛) az lenne a legjobb😉 Ugy hosszutavon sokaknak mukodokepes lenne, mert az alappal elszorakoznak, a kedvenc autokat es palyakat megvennek, es talan neha elcsabulnanak onlinera (elofizetes) is.
Ma mar mindenki ilyen es hasonlo stilusban probalkozik (ACR, SRW, RaceRoom), de sajnos Kunos-ek kis ceg ehhez:/ Persze a sajnos relativ, mert sokan vannak akik nem szeretnek/tudnak fizetni dolgokert😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én imádom a Steamet. Legalább van 20 játékom steamen, nem kell tennem semmit, csak pár kattintás és 5-10 percen belül játszom. Ha letöröl vagy új rendszert rakok vagy bármi a játékaim mindig ott vannak, nem hagyom el a dvd-t vagy a key-t.
Annyival meg nem kerül többe fõleg ha azt nézem, hogy ha dvd-n veszem akkor el kell mennem megvenni, az benzin vagy buszjegy, plusz legalább 2 óra. A 2 órára a keresetem egy játék ára, így meg már bõven megéri a több szabadidõ...
Mellesleg szerintem nincs elég elõfizetõ(amit nem is csodálok,de ez egy más téma)no és látva hogy a többiek már ott vannak a steam-en akkor gondolták õk is.
De azért kivi leszek rá... mivel a steam-en minden játék drágább ,kivéve az akciókat,(amiket eddig itt vettem mind azok voltak negyed áron)
Azt hogy az iRacinget leakcióznák (itt a kocsikra, pályákra értem)na arra nem sok esélyt látok,mellesleg ebben a formában is drága ,de kinek mi mit ér meg.
Természetesen nekem is van elõfizetésem rá,de csak azért mert felajánlották az egyik akciójukban a 2 évet 1 éves áron,na mondom ezt azért mégsem hagyom ki.
Bocs az off miatt.
Vissza térve az AC-re szerintem ez is többe fog kerülni steam-en mint ha kunoséktól veszed közvetlen ,de ne legyen igazam.
Az hogy az AC-nek szuksege van ra a terjesztes es a kesobbi update-ek miatt, az ertheto. Ez egyszer fizetos es annyi. Az RR is OK, ingyenes, de tartalom vasarlos. De az iR elofizetos es tartalom vasarlos is, folyamatos fizetes nelkul el sem indul😄
Mert most gyakorlatilag a játék autóban állítja a kormányzást úgy egészében, a kormánykereket vele együtt a kerék kitérést. Csak ennek mi értelme ? 😊)
Ezt nekem nem magyarázzátok meg soha, hülyeség úgy ahogy van .😊)
Ha már ezeket állítja akkor látnám értelmét, ha a driverben is átállítaná a kormányszögemet .
Most vagy a garázsban húzogatom azt a csúszkát vagy a grafika beállításban ,, kettõ egyszerre nem jó 😊
Ezzel volt leginkább bajom, hogy a kettõnek mi a fene köze van egymáshoz 😊))