Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
F1 2012- vel nekem semmi bajom, semmi bugot nem latok, de tudom forum tele van mindennel, pedig nem keveset mentem vele, soha semmi hiba vagy bug nem volt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na igen ...valahogy így van ahogy írod.
Nálam úgy kezdõdött a legelején, hogy fél óra után (addig mûködött hibátlanul),mikor beléptem a pályára lefagyott az egész kidobott a menübe vagy oda se.
Újra letöltöttem ,2x újra telepítettem ,(már csak 1 lövésem marad) és továbbra is ez a hiba volt,de úgy vettem észre mintha a kormira lenne allergiás ,mert ahogy hozzá értem vagy a pedálokhoz annyi...
Gondoltam megpróbálom billel, láss csodát mûködött,ekkor vissza a kormira ,és azóta mûkszik.
Azt hogy mitõl is nem ment, most meg igen meg nem mondom de szerintem a készítõk sem.
Vissza térve a készítõkre azért nem akkor szívás... ha csak a Codit és az F1 hulladékait nézem ,még a tavalyit is vették pedig a demo után ha ingyen adták volna sem kellene.
Az elsõ két rész meg az egeket verte az eladásokban,pedig a mai napig tele van bugokkal,a 2012-höz meg kiadtak vagy tizen valahány javítást,ennek ellenére marad benne rendesen.
Jó persze azért nem minden játéknál vannak ilyen anomáliák de kunoséknál azért remélem nagy gondokkal nem kell szembe néznünk,no meg nekik sem ,így mi hamarabb a kezünkbe vehetünk egy jól mûködõ szimet.<#eljen>
lac coo
Plusz a sok tehetlen user.En nem vagyok ehy nagy it zseni, de gepet rendbentartani ugy ahogy megtanultam.Nem toltok le momden gyokerseget, nem foglalkozok beta windowsokkal stb...Kiprobaltam mar mittudomen 100-200 jatekot de komoly gondom semmivel nem volt.Sokszor elkepedve olvasom, hogy minden gond van egyeseknel ....mikozben az userek 99 % -nal tokeletes minden .

Ezért szívás PC-re fejleszteni. Kis túlzással nincs két egyforma, ráadásul +1000 szoftver fut egyszerre, ami mind befolyásolhatja az adott játék futását...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Mekkora szívás kehet már játékot készíteni ! 😊
Megcsinálják, látszólag, elméletileg minden ok, aztán az elsõ bétatesztnél ezrével jönnek az emberek, hogy nála ez nem jó, másiknál amaz, nyilván sokaknál meg minden jó stb....😊)

Aztán lehet vakarózni, hogy mit kéne csinálni vele, mert hiszen ennek elméletben jónak kellene lennie mindenkinél 😊))

Alexease
Igen, ezert irtam, hogy en sokkal dragabbnak gondoltam, de meg annyi, meg sem150-200E😊 Az elobbibol lemaradt a sem😊
Na igen de ha leveszek mindent akkor nálam is átlag 80fps-re felmászik,de úgy meg nekem nem tetszik, szeretem a kifestõket.<#hawaii>
Halkan megsúgom 86 ezer volt 2 évvel ezelõtt,akkor valamivel többet ért a forint vagy ki tudja de szerintem elfogadható,az más kérdés hogy ki mennyit keres és abból mire futja vagy nem.<#fejvakaras>
lac coo
Nekem valami 6870 van ,vagy valami ilyesmi 😊)))) Már nem emlékszem 😊))

NIBI
5850 is lazán, bõven bírja, egy AMD x2 5000+-ossal (kb 5200-re húzva), szintén 5800*1080-on átlag 47 fps. Igaz minden levéve, mert nem érdekelnek a blurok meg az élsimítások. 😊
Sõt nagyobb procival repesztene mint atom. 😛
lac coo
Hát nekem eleve nem lesz mostanában 3 monitor, úgy hogy tárgytalan 😊))

ugye ugye hogy igaza van a konzolosoknak a gépfejlesztésrõl 😊))

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Igen, most neztem en is. Az ATI-kat nem ismerem, en is azt hittem egy vagyon😉 Bar igy is tobb mint a fizetesem, de meg 150-200E😊
Valszeg azert tunik olyan extrasnak, mert 4. generacios a kartyam, orulok ha 1 monitort elbir;DDDD
lac coo
Jah, már megszoktam itt SG-n 😊))

Alexease
Kiutottelek😊 Bocsi. En ezert (is) szoktam reflexbol tolni egy ctrl-a/ctrl-c mielott elkuldom😉 Mert ha sokat irok, altalaban akkor utnek ki, akkor szarik be az SG vagy akkor szakad meg az olcso netem😄
lac coo
6970 bírja a 3 monitort? Az jó, nem egy vagyon az a kártya ...

lac coo
Hát én még egyszer le nem írom ...!!!!!!! <#idiota>

Alexease
Huzd ki a kabelt a gepbol, es akkor nem rantja ki a videokartyat amikor kidobod a monitort <#zavart1><#idiota>

Amugy ja, en sem tudok semmit cserelni (leszamitva hogy penzem sincs😄), mert minden mindennel osszefugg. Az egeszet kellene cserelni.
Jó persze nem is azért írtam hogy...... csupán tájékoztató jelleggel ha netán valaki hasonló felbontásban gondolkodik akkor némileg segíthetnek az adatok.
Ami a vidikarit (6970)illeti lehet hogy nem jársz messze az igazságtól.<#worship>
No de 3x27" moncsikon valamitõl kell hogy elõjöjjön valami barlangrajz,féleség.<#wink>
lac coo
A blur valóban okoz néha komoly "képremegést", laggot !

De valóban szépen fut, ahogy olvasgatom, ha az ember nem ragaszkodik a extrakhoz, és úgy sem nevezhetõ csúnyának .

A cube map nálam is low, eszi az fps-t .A max árnyék is sokat levesz nálam, de igazából alig van különbség a médim és a high között .

szóval érdemes játszogatni vele ....

Nekem 1280*1024. Egy monitor csere magával rántaná a videokártyámat is... :/

Alexease
Igen, de valszeg tobbe kerul a videokartyad, mint az en teljes gepem monitorostul egyutt😄D
Amugy tok elegedett vagyok en is, mert megy😊 Sot, nincs vele semmi gondom. A motion blur nem hianyzik, AA es tarsait sose hasznalom, a visszapillanto felbntasa igazabol mindegy, es a dinamikus tukrozodes minosege sem erdekel nagyon, ugy sem latom az autbol, csak az a lenyeg hogy legyen, mert jobb ter- es sebessegerzetet ad.
A felbontas 1280x720, ami ma mar szarnak szamit, de ugy vagyok vele, ha egy video film 768x520-ban megfelel, akkor ez sem lehet olyan rossz😄DDD
Részemrõl elégedett vagyok az enyémmel átlag 50 fps tud 5800x1080 felbontás mellett.
Remélem a kész játéknál még javul valamit az fps,<#wink>

Ezekkel a graf beállításokkal.
http://www.kephost.com/view3.php?fil...cb8u7srhbo.jpg

graf beállítás

Bocs ha dupla link lett.
Alexease
Allitolag bugos vagy kicsit barkacs az a motionblur, tobb problema is van vele: elsimitas, fps eses, lag stb.
En meg sem probaltam bekapcsolni, ugy sem menne, de az elsimitassal sincs gondom, azok is mind nulla😊 De a cube map es a tukor is low😛
Fehercsoki
Bezzeg a forza fix 30 fps!!444 Ebbõl is látszik hogy az az igazi szimulátor!!!4444

lac coo
Viszont ha ráadom akár a leggyengébb motion blurt a 8X simítás mellé, 70 fps-rõl rögtön 9-re esik 😊))

lac coo
Levettem a low motion blurt nullára, így most teljesen jól bírja az élsimítást....

Remélem azért zene lejátszót sem felejtik ki<#rinya>
Alexease
Akkor jo, ha olyan autoval mesz, aminel lehet futomuvet allitani, es persze hosszabb tavot. Az a legegyszerubb visszajelzes a beallitasokrol.
lac coo
Akkor nem tudom, igazából sose szoktam nézegetni, minek ? 😊))

bardocz

Lehet mindkettõt menet közben is. Itt pl futófelület van mérve.
lac coo
Menet közben lehet valóságban is csak a gumiban lévõ gáz hõmérsékletét lehet mérni ,valami belelóg és az méri, futófelületet nem lehet menet közben kimutatni, nem lehet, hogy errõl van szó ?

Csúcs a hivatalos fórumbeli avatarod!!! <#taps>

lac coo
Ha igy mukodik jol, felolem barhol merhetik .😊
Muszerfal kapcsolgatas kormany ala dugott gombokkal, lemerulo akksi, meg a tobbi nkp vedjegy nem lesz benne ?

bardocz
Ugy irtak ezt, hogy ez a jo, valszeg vegleges is ilyen lesz. Persze mas gumiknak mas idealis homerseklet.
Alexease
Akkor ez a program meg nagyon nincs kesz😄
bardocz
Annyira nem, fontos, forumon megirtak, hogy nincs idealis nyomas, mindig mas jo. Homerseklet meg 75-85 fokon jo elvileg. Ja es a jatekban a kerek belsejenek a homersekletet latjuk, nem a futofeluletet.
Alexease
Talaltam, a menuben talan be is kapcsoltam, de ha az engine nem kezeli le, akkor ugy sem mukodik😉
De ha nagyon fontos, akkor este megnezem, eddig ezzel nem foglalkoztam, jobban izgatott az AI vagy a pilotanezet😄
bardocz
Biztam benne, hogy valamelyik konfigfajlban mar talaltal valamit 😄
Alexease
A menuben lattam ra valami lehetoseget, de szerintem meg nem mukodik. oszt el ~15-tel (bar-hoz)😄
bardocz
Van mod arra, hogy a pitben ne psi-ben llegyen a nyomas, hanem barban vagy kpa?
Alexease
A forumon mintha azt olvastam volna, hogy meg ok sem tudjak hogy lesz, csak gondoltak beprobalkoznak Steam-mel is. De lehet hogy kamu😛

Amugy is valami uj portalt terveznek, lehet az mar ennek a resze: html/js/ajax alapu lesz, mint eddig, de lehet nem bongeszobol futtathato, hanem sajat ertelmezo kliensbol, mint az AC. Jobb megoldas, biztosabb, mert nem kell megkuzdeni az emberek bongeszo-plugin-kaoszaval.

A Steam-nek akkor lenne igazi ertelme, ha az alapcsomagot 50$-ert adnak, de veglegesen, es elofizetes nelkul offline is barmikor hasznalhatoan, mint trening program. (Bar szo volt valami ghost-rol is, lehet azt is emiatt terveztek?!) Esetleg adnanak melle kezdesnek 3 honapos elofizetest, csabitas gyanant😊 Aztan a tovabbi elofizes es tartalom mehet penzert.

Igazabol az iR is kredites, pontosabban iRDollar-os😊 Mondhatjuk hogy gyujtogetos, bar korlatozott mennyisegben. Ad iRD-t folyamatos versenyzesert es hosszutavu tagsagert is. Ezekbol fele annyibol ki lehet hozni az elofizetest, ha akcio van, akkor negyed annyibol. Tavaly juliusban alig 50$-bol fizettem elo 2 evre😊 Most 2014 december vegeig jo vagyok😊

Persze ha lenne hozza egy fapados quick race AI (bar a Papy AI sose volt fapados😛) az lenne a legjobb😉 Ugy hosszutavon sokaknak mukodokepes lenne, mert az alappal elszorakoznak, a kedvenc autokat es palyakat megvennek, es talan neha elcsabulnanak onlinera (elofizetes) is.

Ma mar mindenki ilyen es hasonlo stilusban probalkozik (ACR, SRW, RaceRoom), de sajnos Kunos-ek kis ceg ehhez:/ Persze a sajnos relativ, mert sokan vannak akik nem szeretnek/tudnak fizetni dolgokert😊
off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én imádom a Steamet. Legalább van 20 játékom steamen, nem kell tennem semmit, csak pár kattintás és 5-10 percen belül játszom. Ha letöröl vagy új rendszert rakok vagy bármi a játékaim mindig ott vannak, nem hagyom el a dvd-t vagy a key-t.
Annyival meg nem kerül többe fõleg ha azt nézem, hogy ha dvd-n veszem akkor el kell mennem megvenni, az benzin vagy buszjegy, plusz legalább 2 óra. A 2 órára a keresetem egy játék ára, így meg már bõven megéri a több szabadidõ...

Azért nem biztos....mivel az iRacing ha elõfizetsz rá alapból úgy állítja be az elõ fizudat hogy automatikusan a lejáratkor újítsa meg az elõfizudat és levonja keményen a pénz....(szerintem nem helyesen ,had döntsem el én mikor szeretnék és miért fizetni ,de ez csak egyéni vélemény) természetesen ezt be tudod állítani hogy ne így legyen ,de ha véletlen nem figyelsz rá akkor így jártál.
Mellesleg szerintem nincs elég elõfizetõ(amit nem is csodálok,de ez egy más téma)no és látva hogy a többiek már ott vannak a steam-en akkor gondolták õk is.
De azért kivi leszek rá... mivel a steam-en minden játék drágább ,kivéve az akciókat,(amiket eddig itt vettem mind azok voltak negyed áron)
Azt hogy az iRacinget leakcióznák (itt a kocsikra, pályákra értem)na arra nem sok esélyt látok,mellesleg ebben a formában is drága ,de kinek mi mit ér meg.
Természetesen nekem is van elõfizetésem rá,de csak azért mert felajánlották az egyik akciójukban a 2 évet 1 éves áron,na mondom ezt azért mégsem hagyom ki.
Bocs az off miatt.
Vissza térve az AC-re szerintem ez is többe fog kerülni steam-en mint ha kunoséktól veszed közvetlen ,de ne legyen igazam.
Mekkora reklamáció hadjárat lesz amikor 1 év után kiírja, hogy akkor fizessé' pistike.

Alexease
Az iRacing-et is betoltak Steam GreenLightra😉 Ez erdekes lesz😉
Az hogy az AC-nek szuksege van ra a terjesztes es a kesobbi update-ek miatt, az ertheto. Ez egyszer fizetos es annyi. Az RR is OK, ingyenes, de tartalom vasarlos. De az iR elofizetos es tartalom vasarlos is, folyamatos fizetes nelkul el sem indul😄
lac coo
Látom nyomozol, Alex, összejön a keybind a nézet állításra ? 😊)

lac coo
Hát mihez ? 😊
Mert most gyakorlatilag a játék autóban állítja a kormányzást úgy egészében, a kormánykereket vele együtt a kerék kitérést. Csak ennek mi értelme ? 😊)

Ezt nekem nem magyarázzátok meg soha, hülyeség úgy ahogy van .😊)
Ha már ezeket állítja akkor látnám értelmét, ha a driverben is átállítaná a kormányszögemet .

Alexease
De az AC-ben a csuszka, amit most huzgalsz a kontrollernel, az nem a virtualis kormanyhoz van rendelve😉
lac coo
Mindegy,a virtuális kormány akkor se állítsa az autó kormány áttételét 😊))
Most vagy a garázsban húzogatom azt a csúszkát vagy a grafika beállításban ,, kettõ egyszerre nem jó 😊
Ezzel volt leginkább bajom, hogy a kettõnek mi a fene köze van egymáshoz 😊))