Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a kormanyzashoz is kellett nekik 2-3 ev, mert autonkent kalibralni kellett. De a nagy elonyuk meg volt (ami ide se artana, jo lenne, de nem lesz😛), hogy autonkent menti automatan a konfigot!
Most mar az iR-ben is csuszkaval lehet allitani a kormanyt (driverbol veszi az adatokat), teljesen jo.
De szerintem az nKP sem volt jo, mert lehetett allitani, de meg sem😊 A hozzarendeles fix volt. Azert tunt jonak, mert minden autoban lehetett kormanyattetelt allitani, hogy hozza lehett loni.
Erre lehetne az a megoldas, hogy az auto belso reszeit fokozatosan elhomalyositanak, de az sem jo, mert az ember ugy is a monitor sikjara fokuszal, hulyen nez ki.
Ez max 3 monitorral es 3D-ben mukodne. Kisebb-nagyobb vagyon;D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lasd a kepedet (#1740), 250-es kormanynal, koppanason, maxon van a kerekelfordulas.
Igy a csuszkaval lejebb lehet venni aranyosan, es bar akkor nem fog sose a vegeig kifordulni a kerek (#1740 1. kep), de versenypalyara nem is kell.
A palyaautok mostanaban amugy is 400-550 fokos kormannyal mennek, es nem 27-40-es kormanyszoggel, hanem 15-20-szal.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De régebben használt már nem jön be nekem, fura, hogy vagyok én, van a karom, van egy kormány, utána még egy kar, még egy kormány ... 😊))
Persze három monitor lenne az igazi, de az egyelõre csak álom 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Viszont térben tök jól érzem magam. ülök a székben elõttem a kormány karnyújtásnyira, utána egy kis szünet aztán jön a monitor a mûszerfaltól 😊
De akkor most hogy sikerült ezt a csúszkát megcsinálni neki, igazából nem is értem mire való, vagy mi volt a célja tulajdonképpen ? 😊
Mert így bajban lennénk mi is, ha a nagy getrealban kijönne egy 1200 fokos autó 😊)9
Vagy a kisebbekhez meg mindig át kellene állítani driverben a fokot ...
1. Lejebb van a kormany mint a monitor, nem latom az enyemet vezetes kozben😉 Munka gepem van, nem jatekra van beallitva az asztal/monitor/stb.
2. Csak 1 monitorom van, az sem 1 meteres, igy ha olyan latoszoget allitanek be rajta, hogy a valos mereteket es latoszogeket lassam (hogy ertelme legyen elottem a kormanynak), akkor a latoszog negyede maradna meg az egeszbol😉
Probald ki: hajts drotbol egy monitor meretu negyszoget, ulj be egy igazi autoba, tedd magad ele a drotmonitorodat 80–100cm-re, es probalj csak azon tajekozodni;D<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Késõbb ha állítok egy F1 kormányszögén elmászik az animáció vagy mi a fene ? 😊))
Ha már van benne kormány , illene normálisan mûködnie, ez így végtelenül gagyi, engem sem izgat nagyon , jó lenne kikapcsolni a fenébe, de akinek kell, mert szereti az tuti elégedetlen lesz .
Bár meglepõdnék, ha a végeleges ilyen lenne, ezt már csak megoldja normálisan 😊)
Vagy az animáció bugos rossz, és eleve kizárják a régebbi kormányosokat, hogy normális látvány mellett játszanak, vagy az egész rossz úgy ahogy van, ha egyszerû csicsa animációt állítok nehogy már átállítsa a setupot! 😊
Akárhogy is, ez úgy szar ahogy van, szerintem .eleve nem értem minek keverni, újitani ,mikor semmi értelme mert ki lehet játszani ???
Amúgy pont az baj, hogy a virtuális kormányhoz van rendelve, ha azt piszkálom más autót kapok ! 😊 Ennek köze nem kéne , hogy legyen hozzá ...
A lenyeg, hogy nem a virtualis kormanyhoz van allitva/rendelve a dolog, hanem a valodihoz es az autohoz, ugy hogy kozben fix az attetel.
Egyszeruen a virtalis kormeny nincs leprogramozva, hogy annak az attetelet is lehessen allitani.
Vagy, ha Kunos a jatekban talalhato allitast annak gondolta, akkor bugos es/vagy rossz😄
Bár nem jellemzõ manapság, de azért tuti vannak szép számmal akiknek nincs 900 fokos kormányuk, no most õk vagy bámulják a veszettül tekergetõ virtuális pilótát, ami elég gagyi látvány, vagy beállítják jól és egy szûk visszafordító csak Y-ban fog nekik sikerülni? 😊
Nem értem miért van köze az egyszerû animációnak, ami lényegében csak effekt, csicsa, az autó setupjához ?
Én még ilyent nem is láttam, régebben belõttük 270-re, ha lehetett a virtuális kereket is, aztán ugyan annyit fordul a kocsi mint másnak ...
Az állítható animációnak pont az a lényege, hogy ne gagyi módra pörögjön a játékban a kormány, hanem ugyan azt csinálja mint az igazi.
Régeb rF1-ben is be lehetett lõni a látványt, régi kormányomon belõttem 270-re, szépen szinkronban ment, de sehol nem kellett Y-ban megfordulnom ...
- Itt az autonak fix 900 fokos kormanyelfordulasa van.
- Fix es nem allithato a kormanyatttetel, ami ennel az autonal 16:1-hez, ami a 900-as kormanynal, faltol falig 56 fokos kerek elfordulas.
- A driverben beallitott kormanyszog jelenti a teljes hasznalhato forgast. Ehhez rendeli hozza linearisan a jatekban beallitott elfordulast.
A virtualis kormeny csak 900-as beallitasok mellett lesz szinkronban.
Vagyis lenyegtelen mit allitasz a driverben, a teljes elfordulast a game/real aranyaban tudod kihasznalni.
Pl. a real: 900, attetel: 16 FIX:
- driver: 900, game: 900 game/real: 1 teljes elfordulas: 1*56=56°
- driver: 450, game: 900 game/real: 1 teljes elfordulas: 1*56=56°
- driver: 220, game: 220 game/real: 1 teljes elfordulas: 0.24*56=13°
Utanna belottem 540-re es minden jobb lett.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
De értitek, egy régebbi 270 fokos kormánnyal játszó ember nagyobb körben tud csak megfordulni mint egy 900 fokos, ha beállítja az animációt rendesen a kormányához?
volt valami topik hasonló témában, ember nem értette különbözõ beállításokon miért megy tök más idõket, de mire beraktam volna a képeket bezárták 😊))
www.smart-bus.hu
ez biztos jó így ?
www.smart-bus.hu
De szerintem a kormány lock a játékban össze van kapcsolva kormányzással és együtt állítódik mindkettõ .Vagyis az animáció csak párhuzamosan a kerékkel , kormányzással tud mûködni, ha vágjuk az animációt, ott megáll az autó kereke is .
eddig azt hittem, a játékban a kormányszög csúszkája csak a virtuális kormányt állítja, de nem, az autó kerék elfordulását is😊 Valami bug, vagy túl sok mindent kiszedegettek a demoból, nem tudom ...
De szerintem elég meredek, hogy ha látványra normálisan van beállítva a virtuális kormány, akkor az autó teljesen mást csinál két különbözõ kormánynál,fõleg,hogy ennél az autónál elvileg nem setupolható a kormányszög (sem ...) 😊)

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az AC kontroller allitasnal a virtualis kormany (Vagy a virtualis auto?! Egy auto van, nem lehet tesztelni, es az eppen 900-as😛) elfordulasat allitja hozza fizikalishoz es/vagy a linearitast szabalyozza.
Ha az auto kormanyzar 27 fok, a kormany a driverben 900 fok, es a jatekban 450 fok, akkor a fizikalis kormany 900 fokos elfordulasanal lesz igazabol csak 450 fokon, ami 13.5 fokos kormanyzar😊<#idiota>#idiota>
Remelem lesz kesobb rendes beallitas is.
(250-es kormányszög)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ez nem csoda. Gyakorlatilag a nagyvilág számára az nKP tök ismeretlen, aki meg nem szim.-fan az nem fogja pénzért kipróbálni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Aztán persze a fene tudja, nem ez lenne az elsõ szim, ami nem toppos állapotban jön ki, emlékszem NKP-hoz hetente jött új gumi, hol alulkormányozott volt, hol nem, míg egyszer csak jó lett. 😊
Minden esetre az én még mindig 100-ban bízom bennük .
900 fokon hasznalom a kormanyt.
Nem egy élõ ember hogy közbe esetleg a szabad kezével...máshova nyúlkáljon.<#wave>#wave>
Nézd meg ugyan ezt 525-nél, 900-ról nem is beszélve.
Itt a 900-as de csak a te kedvedért<#worship>#worship>
Kormány elfordításkor hova is tegyem a kezem?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
"Nulla tenaci invia est via"
forumon nem igen foglalkoznak fizikai, grafikai bugokkal, hangokkal,ezekben elég magabiztosnak tûnnek nekem, sokszor elintézik azzal, hogy az 1.0-ában nem ilyen lesz ... nekem az jött le, legfõképp a stabilitást tesztelik, hogy fut az egyes hw-eken ...minden mást kb letojnak 😊