Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Assetto Corsa Files (teszt)
www.smart-bus.hu
Ez egy zart beta teszt, elerhetosegi lehetoseggel azoknak, egy gesztus azok szamara, akik megvettek korabban az nKP-t. Az hogy jelenleg is van lehetoseg nKP-t vasarolni, sot az hogy akcios, egy plusz lehetoseg.
Ha csak kiveteleseknek lett volna lehetoseguk zart betat tesztelni, mindenki sirna, hogy miert pont ok.
Ha csak a korabbi evekben vasarolt nKP tulajok jutottak volna hozza, akkor is siras lenne.
Szerintem ez normalis megoldas, bar a korabbi Techdemo (es magaban a DEMO szo) erosen felreertheto. Szerencsesebb lett volna, ha mar az elejen ClodedBeta – TechPreview-nak hivjak.
Amúgy , kitolták Március 10.-ig az akciót. 5 euró még mindig. 😊
///M I Love BMW. :)
300 dolcsi ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Connected to Wheel = Clutch is not detected
Connected via USB = Works perfectly
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
( Forumra írták be, én nem találok ilyen bejegyzést twitteren, egyelõre... )
Gears usage statistics app:
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Akkor meg morcos leszek és lerágom a körmöm ...
..."dont know when it's going to be on precisely, but it's tonight."
De a replay-bõl egy felvevõ progival rögzítheted és akkor már dokumentálni is tudod...ha akarod.
Vannak érdekes dolgok egy-egy játéknál fõleg ha még csak abban a készültségi állapotban van amiben az AC is,mint korábban írtam nálam a legelején voltak megmagyarázhatatlan jelenségek amit most sem tudok megmagyarázni mitõl is volt,el is ment rá az összes felhasználható NK aktiválásom......<#falbav>#falbav>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ennél fogva...... szerintem meg reális, hogy majd úgy tükrözõdik ,mint a tükörben.
Persze ahhoz egy komolyabb fényezés kell nem suzuki és mezei astrára gondoltam,persze ezeké sem rossz de attól messze van amirõl beszélek.<#wink>#wink>
Azt én is belátom, azért vannak helyenként némi túlzások a játékokban is <#nemtudom>#nemtudom> ezt elismerem,de ugye a külcsin sokat számít az eladásoknál,bár hogy is tiltakoznak ez ellen sokan ,hogy már pedig nekik csak a fizika,stb,stb,számít és elég egy 5-6 évvel ezelõtti grafika.
Nem tudom mit szólna a nép ha a netKar pro grafikáját tették volna bele a (AC-be) pici feljavítással ,na ott húzogathatná mindenki a csúszkákat... még a közelébe sem kerülne.
Ez a "borzasztószépentükrözõdõ" cubemap felületet sosem értettem. Én még nem láttam olyan autót a valóságban amin feltûnt volna, hogy fényezésén a környezetet ilyen tükrözõdéssel látom... tényleg nagyon szép, de igazából szvsz nem reális.
Alapból 3 moncsival használok minden játékot ami támogatja.(Pici off:a WRC3 még mindig nem támogatja<#nemtudom>#nemtudom>)
Így mint korábban írtam is, a vsync nem használom mert akad tõle,és csak ront mint javít.
Azokat a késéseket én nem vettem észre de lehet csak rossz a szemem hozzá<#zavart2>#zavart2>
De eddig mástól nem hallottam hasonló problémát.
Valamelyik nap itt volt egyik ismerõsöm hogy tesztelje milyen is 3 moncsin de nem panaszkodott hogy valami is zavarná,a 10.körben 1.24-es idõket futott úgy hogy most elõször használt 3 moncsin játékot,mert azért ezt is szokni kell.
Nálam pedig "csak" 50 fps van picit kevesebb graf beállítások mellet mint a tiéd.
Ami a faces/frame-ét illeti én sem igazán vágom mit is állít ,de majd csak lesz aki leírja nekünk mire is való?
Mivel 1-re állítottad a tiéd, azért volt 100 fps-d told fel max-ra 6-ra meglátod 70 körül lesz, igaz szebb,de 3-nál is elég szép, én ezt használom,afölött már sokat nem tesz hozzá.
Reason i say is that the menu's in AC were really slow for me(5+ sec delay) between controller inputs.
Adding "acs.exe" fully sorted it for me."
A grafikai részével nem lesz gond szerintem késõbb... egy közepes konfigon is jó teljesítménnyel fog futni úgy, hogy mellette szép is marad.
Ami jobban aggaszt, az az input lag... ha vsync off, akkor 100fps, 100%-n teker a vga, de mégis darabos a kép, viszont ekkor kiválóan irányítható. Ha vsync on, akkor gyönyörû folyamatos a kép, viszont késik az irányítás... sõt, ha vsync off, és korlátozom az fps-t 60-ra AB-vel, akkor is úgy tûnik, hogy késik az irányítás... valami nem gömbölyû...
www.smart-bus.hu
Mellesleg a Faces per Frame mennyire van állítva,mert 3-nál már legalább 20fps esés tapasztalható,6-nál még 15 így ezzel is lehet sokat veszteni.
Nekem 3-on van de 6-on sem jobb, észrevehetõen,természetesen 0-án azért eléggé sötét<#wow1>#wow1>
A cubemap resolution médiumon is majd olyan mint high-on nem vehetõ észre a különbség ,csak épp 20 fps esés van high-on<#wink>#wink>.
De ami a lényeg biztos sokat fognak ezeken javítani ,mert nem mindenkinek telik 100ezres,vagy drágább kártyára,mint a tiéd,így a gyengébbekkel se keljen nagy kompromisszumokat kötni.
Igaz az enyém is akkor 2 éve elég drágának számított.(6970)
Nekem is ez a procim van de elég az alap, húzás nélküli 3.4 GHz is<#wink>#wink>
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Érthetõ...

De az sem lenne rossz, hogy megtamogatva a sajat programukat, valahogy ismeros/barat alapon mar keszulgetne ez+az hozza, hogy a vegleges megjelenese utan, ertelmes idoben erkezhessen valami kezzelfoghato osztonzesnek😛
Nem azt mondom, hogy egy full P&G (GTL) mod, de valami kis izelito😉
Most duzzad az e-péniszem... 😄DDD
www.smart-bus.hu
Mondjuk manapság egy jó puccos telefonon is ilyen grafika van, nem olyan rég még pc-n is jó lett volna 😊))

Egyébként az AC-ról:
Nekem nkp után is kimondottan tetszik, az elsõ 10-15 kör széles vigyorral telt. Az FFB tényleg nem 10/10, de majd az lesz. A graf bõven a nekem megfelelõ felett van, lenyûgözõ. (ezt is megéltük 2013-ban)A fizikán érzõdik, hogy nagyon részletes, mindent számol, és a kis Lotus hiteles adatok alapján készült. Az optimalizáció is jónak tûnik: nálam közép beállításokkal (4AF, 4AA, medium shadow, medium reflection) 130 FPS avg. és közben szép is. Mondjuk 20 autóval nem tudom mi lesz a helyzet.
Nagyjából ennyi jutott most eszembe...ja meg hogy mit nem adnék egy WTCC modért ehhez a progihoz.<#finom>#finom>
Es esetleg ott van a Steam Workshop is a modolashoz. Ha az is mukodne AC-vel, ismet jobb lenne a helyzet. Eleve rendszerezve, listazva lennenek a dolgok, csak valasztani kell es magatol tolti, nincs kavaras, verziok, belenyulkalas, nem egyezes. Es ha a keszito frissiti, javitja, bovito, az is jon azonnal magatol.
Regisztralj a Steam-re (ha meg nem lennel) es szavazz! ;P
Sokkal egyszerubb, gyorsabb, megbizhatobb kenyelmes lenne Kunoseknak, ha a Steam-en keresztul forgalmazhatnak es kesobb folyamatosan update-elhetnek az AC-t.