Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami az idõimet illeti,azt nem mondhatom hogy javultam ,na talán picit,de nem számottevõen,de lassabb sem lettem az biztos.(de ez jelen esetben semmit nem jelent)
...............................Itt folytatódott hosszan a mondókám de inkább kitöröltem.............................<#worship>#worship>
Bõvebben a kész játék után.......
De ha nagyon egy mondatban szeretném jellemezni,(szigorúan saját vélemény)
Nálam semmi olyan változás nem történt ami említésre méltó.
Az fps-tõl a vsync-ig és a ffb-el bezárólag.<#pardon1>#pardon1>
Még annyit, nagyon sokban egyezõ a véleményem az elõzõ "1971"-es hsz.-ban leírtakkal....sajnos....<#rinya>#rinya>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Garfikára adnék egy jó 9 pontot, igazán szép és bár nincs egy csúcs gépem, elég jól is fut, de jó lenne sokkal-sokkal több beállítási lehetõség ( 3D fû, animált zászlók stb ...)amivel gyorsíthatnék rajta mert ez online édeskevés lesz.
Fizika az szerintem egy 6 pont, van alatta cucc de nem az igazi, ha csak az NKP-hoz hasonlítom is, sajnos attól is jócskán le van maradva ....
És valljuk be a gumi azért a közelében sincs rF2-ének ..😞((
Remélem a teljes azért több lesz ennél .
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Amikor egy program a képernyõre rajzol, akkor általában kettõspuffer technikát használ. Ez azt jelenti, hogy két kép van a memóriában (sõt tripla buffernél 3). Az egyik az, amit a képernyõn látunk, a másik az, amit éppen kirajzol. Ha befejezte a kirajzolást, megcseréli a két képet, és az válik láthatóvá, amelyiket utóbb rajzolt, a korábban látható képet pedig letörli, és oda rajzolja a következõt.
Ha a vsync be van kapcsolva, akkor a program megvárja, amíg a videokártya vsinc jelet küld, és csak akkor cseréli meg a két képet, míg kikapcsolt vsyncnél azonnal, amint befejezte a kép kirajzolását. Ennek az a hátránya, hogy egy pillanatra a képernyõ felsõ részén még a régi kép látható, az alsó részén már az új."
Ha valaki kikapcsolt vsync-kel, 60Hz-es képfrissítés mellett quake-ezik 200fps-sel, akkor egy képen 4 vagy 5 kirajzolt kép egy-egy darabját látja."
www.smart-bus.hu
Ha nincs szinkronban akkor egyet megrajzol félig, de már jön a következõ kocka azt meg a másik,alsó felén rajzolja meg, így el lesz csúszva mert idõben más-más képkocka van a monitor két sávjában ...Na ezt jóóólmegmondtam, még én sem értem 😊))
Magyarul gyorsabban ad új képet a videókártya mint ahogy a monitor gyõzi, és egy pillanatra a képernyõ felsõ részén még a régi kép látható, az alsó részén már az új...
A monitorom 60Hz-en zizeg.
A 60Hz-nek mi köze a 60FPS-hez?
60-60, de alma meg körte, nem?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Most már nem észlelem az input lagot vsync mellett, viszont a kép sokkal folyamatosabb, ez tény! 😊
www.smart-bus.hu
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Megvan abibi, valamiért a kormány beállításnál a range le volt húzva nullára. És így nem volt a pedálnak (szoftveres) útja. Nem tudom hogy került az oda, de rájöttem végre. 😄
www.smart-bus.hu
Solt, ez magatartás sajnos többségében ránk jellemzõ. Remélem olvastad, hogy mire írtam!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De ez nem,
"Ne legyetek már ennyire magyarok!"
www.smart-bus.hu
<#papakacsint>#papakacsint>
És úgy mivel az alap szín szépen csempézve van, egy gyönyörû carbon mintához sem kell 8000 pixeles textura 😊
Én azt remélem, hogy ezek a fura dolgok a fizikában (beragadó felfüggesztés stb ...) is csak azért vannak, mert ott sem teljes a cucc ...
Sok minden nincs ebben benne, igazából nem értem miért szedtek ki belõle mindent, épp hogy csak mûködik valahogy ....
ACFiles/Themes
FFB és a kormányzás szerintem jobb lett ....
Más nagy változást én nem látok, igaz nem is volt bugos nálam, fps maradt ott ahol eddig. Fizikát nem piszkálták,korábbi hibák benne vannak ugyan úgy , de gondolom az most nem is fontos, nem azt nézegetik ....
DE a LIC konyvtart tartsatok meg!!!
- a c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\ mappa archivalasa (a liszensz miatt)
- a program (0.96) teljes atmasolasa
- uninstall
- es utana install
gondolom egész mentést töröljem ahogy van ....?
Patch nincs még ?
Továbbá a motion blur nagyon megfingatja a vga-t. Ha ez off, akkor akár 4x AA-val is anny fps-em van, mint 0 AA-val, viszont ha AA mellé egy mikronyi Blurt adok hozzá,akkor már leesik 30%-kal. Vagy ilyen esetben 0 AA kell. A másik meg a már említett tükrözödési beállítások.
Mi az a Fast approximate AA?
Most jobban tetszett a játék, mint mikor elõször próbáltam, bár ez a kombó felejtõs. Nem valami forgékony ez az autó, és nagyon szûk visszafordítók vannak.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A lenyeg, hogy ez nem demo es nem kotelezo hasznalni. Raadasul ultra fapados, semmit sem tud. Aki emiatt megveszi az nKP-t, igazabol azzal egyelore sokkal jobban jar (jo fizika, sok auto, rengeteg moddolt palya, mukodo online stb)😊
Elvileg elged kivulrol linkelni, de igy a sajat file-menurendszere is teljesen jol hasznalhato, lehet vele sporolni😉
Az hog yott a reklamfejlec nem szamit, valamit valamiert.
www.smart-bus.hu