Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És azért nagy dolgok nincsenek, egy kis HDR, szép texturák aztán ennyi ... ennek sokkal jobban kellene futnia .
Fórumon durva gépeket látok ( i7, 2X GTX 570 ...), blur off, cubemap low 120 fps-sel , és ez egy autó !
Gondolom steamre is varnak meg, hatha osszejon....Azt meg lehet valahol nezni, hol tart a szavazas ?
Majd jol kisirunk meg egy autot addig a TP-hez.😊)
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem is ertem, hogy akartak ezt tavaly decemberben megjelentetni.
Ezekben a vezetesi elmeny az elsodleges, ahhoz meg kormany illlik. Nincs benne azonkivul semmi: extra latvany, hangulat, anim, hangok, csicsa, tobbezres tartalom, folyamatos zuzas online versenyen stb.
amúgy honnan tudom letölteni mert felmegyek a weblapra, ott nem látom, pedig biztos kiszúrja a szemem😊
!Forza Ferrari!
szerk.: ha holnapig még olcsó én megvenném, jó lesz késõbb is ....
Ha nincs hoza szolgaltatas (lasd iR), akkor teljesen jol mukodo dolog, hogy evente 1–1,5 jatek arat lehet rakolteni (nem kotelezo!), ugy hogy folyamatosan fejlesztik/frissitik/patchelik 4-5 evig az engine-t.
Sok ceg ugyanezt csinalja, csak evente egyben adjak ki, es sorszamozzak a programot (vagy atnevezik😛). Vagy marad a tartalom, csak belekerulnek a fejlesztesek, a javitasok, es nehany parastzvakitas (pl. F1 sorozat).
Ez hasznos, mert en is 1280×720-ban tudom csak futattni, abban meg eleg sokat kitakarnak ezek a cuccok ha be vannak kapcsolva.
Bar korabban csinaltam sajatot is, csak uninstalltam az elozo verzioval egyutt;DDD
Majd ezután mindegyiket külön meg kell venni.....ahogy a pályákat is....<#csodalk>#csodalk><#zavart2>#zavart2>
A Lotus 49-rol volt szo, es arra irtam, hogy: „... de ott még nem lehet vezetni😉” – mivel nehany honapja csuszik a megjelenes (megvettem, kifizettem, visszadtak a penzt, es most varunk).
Ez a Lotus 49 ami még NINCS az iRacing-ben.
Lotus 49 - Coming soon to iRacing!
Ez pedig a Lotus 79 ami van az iRacingben.
LOTUS 79 Iracing
Annyira azért nem vészes,a minap tekertem vele Spa-ba pár kört ,természetesen azt én is elismerem hogy nem könnyû (gyorsan)vezetni és eléggé kezelhetetlen,nagy valószínûséggel azért nem is nagyon mennek vele versenyeken.
De ha sokat gyakorol vele az ember és ráérez, azért el lehet vele mókázni.
Sajna nekem még nem sikerült <#fejvakaras>#fejvakaras>,de nem is ez volt a fõ cél mikor megvettem anno ,csupán érdekelt milyen,természetesen én is azt mondom ebben a formában nálam is felejtõs.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64