Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De AC-ben semmivel sem másabb mint 500 fokon, sõt még tetszik is 900-on és tök természetes érzést ad. 😊 Lehet AC-ben áttérek a 900-ra ki tudja még... 😛
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Én is próbáltan H+kuplung de nem tudom megszokni a pedálokat <#nemtudom>#nemtudom>,no meg lusta is vagyok hozzá,mellesleg a H váltó nekem egy kacat ,de ez is mint minden más, ízlés dolga.
Maradok a kényelmes kormány váltásnál,max majd ehhez kuplungozok,úgy szebben vált,de már nekem elég a két pedál is ...... annyira megszoktam,nehéz lenne vissza szokni.
ÁLLATIIII: 😛
Teljesen más a véleményem már most csak a 900 fokos FFB-t illetõen. De amúgy az egész vezetést élveztem hatalmas élmény, hogy kell kuplungolni meg heel and toe-zni. 😛 És az itt megy is frankón, tényleg mint ha élõben vezetnék annyira frankó miden. Bár élõben nekem sem férnek el kényelmesen a lábaim de most nem ez a lényeg. 😄
A lényeg: 900 fokon fantasztikus az FFB!!! Igazából nem is kell többet kormányozni, mondjuk ezt tudtam, csak eddig nem használtam ennyin, (mert más progiban ha próbáltam csak hátrányban voltam vele). Így már igenis segít a megcsúszásokkor az FFB és nagyon jól érezni hogy mennyit és mikor kell kormányozni. Egész jókat lehet így már driftelni csak még kicsit szokni kell a fizikát, kormányzást. Sajna a visszakormányzást még nem tudom idõben csinálni, de majd belejövök. 😊
Kezd NAGYON tetszeni az AC. 😛 Pedig még mindig lehetne részletesebb az FFB, de már a legnagyobb gondom a 900 fokkal megszûnt és most már pozitívra értékelem az FFB-t. 😊
Kicsit sem bámulják meg ,ha egyáltalán kiengedik vele a közutakra,max 3-4 testõr kíséretében...
Mellesleg a külsõ tükrök így elsõre nem tetszenek azzal a hosszú szárral,de valahogy meg tudnám szokni.
Nem lenne rossz viszontlátni az AC-ban<#eljen>#eljen>
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
LaFerrari Fast Facts
Price: $1 million-plus
Engine: 6.2-litre V12 and 120kW electric motor
Transmission: Seven-speed twin clutch
Power: 715kW and 900Nm
0 to 100km/h: Less than 3 seconds
0 to 300km/h: 15 seconds
Top speed: More than 350km/h
Production number: 499
http://radiators-champ.com/RSRLiveTiming/RSRLiveTimeAC.html
tehát ha veszek 5 euroért egy netcar prot akkor nyomhatom a zárt bétát?😊
!Forza Ferrari!
röviden tömören milyen?
vagy korai még véleményt alkotni?
!Forza Ferrari!
Pont errõl jutott eszembe a Lotus kupa 😊))
De amúgy meg Schumival is elõfordult már ! 😄
Kivulrol: http://www.youtube.com/watch?v=95GuEKM-XmQ
Belulrol: http://www.youtube.com/watch?v=P3fRoEYUhfE
Hogy aztán mennyi haszna lesz majd kiderül.
De legalább nem a kormi alatti kapcsolókat kell egérrel megkeresni,mint a NK-nál.<#wow1>#wow1>
AZ elõbb gurultam párat vele,hú de nagyon klafa még mindig<#eljen>#eljen>
A jobboldali APP menukbol elerheto, alul valamelyik, ECU csoport.
ABS (fektarcsa vagy -pad ikon): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-A
TC (kavicsot szoro kerek ikon😛): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-T
EDL - kis fogaskerekek (elektronikus diffi zar kapcsolo): nincs bill, sem ikon lehetoseg, valszeg nincs leprogramozva😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
csak látom már vannak saját képek a topicban
!Forza Ferrari!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Jobb oldali lebegõ menü "ECU" ikon a ki-be kapcsolása annak amit kérdeztél.
"Az ikonokat jobbra a "lebegõ" menüben tudod ki-be kapcsolgatni."
Ezt eddig is tudtam,nem is errõl írtam.
De ahogy látom arról te sem tudsz semmit amit kérdeztem mert akkor gondolom arról is azt írtad volna hogy "régebben beszéltünk róla".
No de mind mind nem lényeges dolgok még egyszer bocs hogy fel mertem hozni.
Csupán a játékról próbáltam eszmét cserélni,nem úgy mint sok hozzá szólásban a szervókról meg mindenféle dolgokról aminek semmi köze az AC topichoz.
De engem nem zavar hogy szó van róla,én is mondhatnám..... ez már lerágott csont annak aki autókkal foglakozott és foglalkozik,mint én is de mint mondtam én szívesen olvasok bármit ha a házigazdát nem zavarja.<#worship>#worship>
De a beragadó rugó azért már több mint grafikai bug ....
De akár ezzel együtt is jöhet, majd javítják 😊)
Én az ECU ikonjára gondolok, azt látod, az autó számítógépének az ikonja, abs-t és TC-t mutat, de nem emlékszem pontosan nem szoktam bekapcsolni ...
Most is ott vannak a menüben,de inaktívak,ahogy a törés modell is.
Az hogy vizuálisan vannak benne bug-ok ,nem forgó kerekek,beragadó felfüggesztés ,lehet funkcióját tekintve rendesen mûködnek ,csupán rossznak látjuk.
Gondolom az ilyen és hasonlók a készben nem lesznek.
Mellesleg a minap vettem csak észre ,mivel addig nem is mentem annyi kört hogy feltûnjön vagyis elkerülte a figyelmem,hogy a pro szinten is alapból be van kapcsolva az ABS,ha nem kapcsolod ki mikor elindulsz a pályán a kocsival akkor dolgozik az ABS.(a menüben hiába nincs bejelölve)<#nemtudom>#nemtudom>
Van mellet még egy ikon két pici fogaskereket szimbolizál és van felette valami írás is de nem tudom kivenni,mire is szolgálhat,no meg kikapcsolni eltüntetni sem tudom.
Esetleg ha valaki tudja mit is akar jelenteni,akkor ne tartsa magában,most valahogy piszkálja a fantáziám mire is való.
Szerintem nem Porsche lesz és nem is Merci.