Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Mert simbinben egy kalap fos az ffb. Amíg csak azokkal játszottam, nem volt gondom vele, vígan csúszkáltam is benne, 900fokkal is, de iR meg nKp után katasztrófa, olyan, mintha folyamatosan késne.
NIBI
Nekem az 500 jött be, azt még átérem (szinte), és érzésre is ösztönösen tudom mennyit kell ellenkormányoznom. De Simbinekben ha 900-ra raktam akkor megcsúszásoknál csak tekertem de gõzöm nem volt mennyit kell. 😄 Aztán úgy el is dobáltam mindig, hiába volt nagyobb a steering lock, nem segített. Ott valahogy nem volt szinkroban a 900 és a max steering lock, vagy nem volt elég nagy nem tudom miért...
De AC-ben semmivel sem másabb mint 500 fokon, sõt még tetszik is 900-on és tök természetes érzést ad. 😊 Lehet AC-ben áttérek a 900-ra ki tudja még... 😛
TeeBeee
Akor majd kipróbálom én is. Az elsõ pár napban nekem sem volt ilyen. Biztos nem VGA kevés neki, mert avg 130-ról nem kéne leesnie. Én még tápra is gondoltam: kicsit haldoklik, már a cd-t le is kellett húznom, hogy kapjon áramot a többi cucc.

Így én is jártam. Raktam is új win-t nem segített. Leszedtem a gép oldalát így jobb a hûtése elmult a gond. De nekem csak pár kör után jött elõ ez az ugrálás.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Olyankor leesik az fps néhány pillanatra .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TeeBeee
Apropó, van itt olyan akinek alul középen az FPS meg AVG stb kiírás be-be villog pirosan? (az egész szöveg fehér és néha bepiroslik) Amikor nekem bepiroslik olyan mintha beszaggatna, pedig FPS esés nincs. Kevés a procim hozzá? (régi c2d e7200@3,16Ghz)

TeeBeee
26 Psi elõl és 27 Psi hátul a default. Csak felcseszted az agyad, ugyanis tök statikus a pálya.<#vigyor2>

Ginger17
Segítsetek légyszíves! Mennyi az alap guminyomás a progiban? Már úgy eltekergettem, hogy azt sem tudom hol a fejem. Kellett nekem tekergetni. Az elején (2. körben) mentem egy 24.9-et, aztán akármit állítgatok a gumin csak roszabb lesz így másfél óra után... <#csodalk> változik a pálya, vagy csak én csesztem fel az agyam. <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Egy masik csapat probalkozik ilyesmivel, elgalabbis kep mar van rola. De valszeg csak terv.

Eddig mennyi fokon toltad?
Én is próbáltan H+kuplung de nem tudom megszokni a pedálokat <#nemtudom>,no meg lusta is vagyok hozzá,mellesleg a H váltó nekem egy kacat ,de ez is mint minden más, ízlés dolga.
Maradok a kényelmes kormány váltásnál,max majd ehhez kuplungozok,úgy szebben vált,de már nekem elég a két pedál is ...... annyira megszoktam,nehéz lenne vissza szokni.
lac coo
Ez engem nagyon nem érint, írjanak be a 2-3000. helyre aztán meg is volnánk ! 😄DD

NIBI
Na csináltam egy próbát 900 fokon, H váltóval, 3 pedállal. 😊
ÁLLATIIII: 😛
Teljesen más a véleményem már most csak a 900 fokos FFB-t illetõen. De amúgy az egész vezetést élveztem hatalmas élmény, hogy kell kuplungolni meg heel and toe-zni. 😛 És az itt megy is frankón, tényleg mint ha élõben vezetnék annyira frankó miden. Bár élõben nekem sem férnek el kényelmesen a lábaim de most nem ez a lényeg. 😄
A lényeg: 900 fokon fantasztikus az FFB!!! Igazából nem is kell többet kormányozni, mondjuk ezt tudtam, csak eddig nem használtam ennyin, (mert más progiban ha próbáltam csak hátrányban voltam vele). Így már igenis segít a megcsúszásokkor az FFB és nagyon jól érezni hogy mennyit és mikor kell kormányozni. Egész jókat lehet így már driftelni csak még kicsit szokni kell a fizikát, kormányzást. Sajna a visszakormányzást még nem tudom idõben csinálni, de majd belejövök. 😊
Kezd NAGYON tetszeni az AC. 😛 Pedig még mindig lehetne részletesebb az FFB, de már a legnagyobb gondom a 900 fokkal megszûnt és most már pozitívra értékelem az FFB-t. 😊
De rossz lehet ennek az Alo gyereknek ,ilyen kocsival kimenni az utcára......
Kicsit sem bámulják meg ,ha egyáltalán kiengedik vele a közutakra,max 3-4 testõr kíséretében...
Mellesleg a külsõ tükrök így elsõre nem tetszenek azzal a hosszú szárral,de valahogy meg tudnám szokni.
Nem lenne rossz viszontlátni az AC-ban<#eljen>
bardocz
Azt írják, hogy majd azt is látni benne ki mivel vezette a kocsit, meg csekkol minden fájlt, szóval ez nagyon jó lesz.
Ez p*csa még mikor otthon voltam dolgoztam egy 4 tengelyes MAN TGA billencsel, 1000NM 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
OFF.:

LaFerrari Fast Facts

Price: $1 million-plus
Engine: 6.2-litre V12 and 120kW electric motor
Transmission: Seven-speed twin clutch
Power: 715kW and 900Nm
0 to 100km/h: Less than 3 seconds
0 to 300km/h: 15 seconds
Top speed: More than 350km/h
Production number: 499

bardocz
Ez marha jó, olyasmi lehetne, mint iR-ben a world ranking, bár itt biztos könnyebb csalni, de valami képet ad majd.
Alexease
Mukodo online Hotlap cucc, offtrack figyelovel, online listaval:
http://radiators-champ.com/RSRLiveTiming/RSRLiveTimeAC.html
lac coo
Csak attol fugg ,hogy allnak penzel, ha kellene vegre egy kis bevetel is , akkor hamar kiadjak, aztan majd szepen javitgatjak, bovitgetik. Kis garazsfejlesztok altalaban igy szoktak....Es sokat gondolom mar nem szandekozik erdemben hozzatenni, idojaras vagy egyebek most nem lesznek, ugyhogy szerintem hamar ki fogja adni, nincsire varni, nincs semmi aminek el kellene meg keszulni....

Így lehet az május is<#rinya>DE NE legyen igazam.
lac coo
Ha megjelenik marciusban.....Hivatalosan 2013 tavasz.

Fehercsoki
Igen, de ha tényleg megjelenik még ebben a hónapban akkor hamarosan lesz mindenki számára elérhetõ demo is.

oneal1
értem köszi!😊

tehát ha veszek 5 euroért egy netcar prot akkor nyomhatom a zárt bétát?😊

!Forza Ferrari!

lac coo
Vannak hibái, betateszt verzió, alig mûködik benne valami, de röviden : büntetni fog ! 😊

oneal1
oh köszi!😊 basszus sajnálom pedig tolnám mint a lopott biciklit!😄

röviden tömören milyen?

vagy korai még véleményt alkotni?

!Forza Ferrari!

lac coo
Igen !!! Yess!

Pont errõl jutott eszembe a Lotus kupa 😊))

De amúgy meg Schumival is elõfordult már ! 😄

Üdv! Van egy eladó Netkar pro kódom és egy Ferrari Virtual Academy kódom. A NKP-ért 1000 Ft-ot kérek. Az FVA-ért 1500 Ft-ot. Akit érdekel, írjon privát üzenetet!
Alexease
Jol nyomatjak😊<#zavart1><#idiota>
Kivulrol: http://www.youtube.com/watch?v=95GuEKM-XmQ
Belulrol: http://www.youtube.com/watch?v=P3fRoEYUhfE
KÖSZI <#worship>akkor még is csak szolgál valamire ,majd a végleges verziónál.<#eljen>
Hogy aztán mennyi haszna lesz majd kiderül.
De legalább nem a kormi alatti kapcsolókat kell egérrel megkeresni,mint a NK-nál.<#wow1>
AZ elõbb gurultam párat vele,hú de nagyon klafa még mindig<#eljen>
lac coo
Amúgy pici moddolással, lehet rögtön egy saját szériánk ! :<#idiota>...

Szabi
jól lehetne vele kanyarokban billegni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo

Alexease
Egyelore csak erosen csokkentett tartalmu es szolgaltatasu zart beta van, amit TechPreview-nek hivnak, mert csak az nKP tulajok kapjak meg😉
Alexease
Megegyszer a Lotus ECU-rol (pici ikonok😛).
A jobboldali APP menukbol elerheto, alul valamelyik, ECU csoport.

ABS (fektarcsa vagy -pad ikon): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-A

TC (kavicsot szoro kerek ikon😛): bill. kombinacio (barmikor, vezetes kozben is): CTRL-T

EDL - kis fogaskerekek (elektronikus diffi zar kapcsolo): nincs bill, sem ikon lehetoseg, valszeg nincs leprogramozva😊
Ginger17
Amikor használ valami elektronikus kütyüt az autó, akkor az az ikon sárga színû lesz... nálam a fogaskerekek sosem villognak. Nem tudom mi lehet. Valami extra motor vezérlés?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

oneal1
van már valami demo vagy alfa béta?😊

csak látom már vannak saját képek a topicban

!Forza Ferrari!

Ja! Azt nem tudjuk. <#lookaround>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Pontosan....ez lenne a kérdés,az hogy magát a menüt tünteted el ,hogy ne lásd nem a benne levõ funkciót kapcsolod ki....."GPx8" válaszára írtam ....<#wink>

Ginger17
Az csak az app-ot, tehát az elektronika kijelzését kapcsolja ki. A kérdés inkább az, hogy mi a fene lehet az a két fogaskerék.

"Van mellet még egy ikon két pici fogaskereket szimbolizál és van felette valami írás is de nem tudom kivenni,mire is szolgálhat,no meg kikapcsolni eltüntetni sem tudom"

Jobb oldali lebegõ menü "ECU" ikon a ki-be kapcsolása annak amit kérdeztél.

Ja már rájöttem én is ,régebben meg elkerülte a figyelmem,itt is és a játékban,is,bocs hogy csak most írtam róla.
"Az ikonokat jobbra a "lebegõ" menüben tudod ki-be kapcsolgatni."
Ezt eddig is tudtam,nem is errõl írtam.
De ahogy látom arról te sem tudsz semmit amit kérdeztem mert akkor gondolom arról is azt írtad volna hogy "régebben beszéltünk róla".
No de mind mind nem lényeges dolgok még egyszer bocs hogy fel mertem hozni.
Csupán a játékról próbáltam eszmét cserélni,nem úgy mint sok hozzá szólásban a szervókról meg mindenféle dolgokról aminek semmi köze az AC topichoz.
De engem nem zavar hogy szó van róla,én is mondhatnám..... ez már lerágott csont annak aki autókkal foglakozott és foglalkozik,mint én is de mint mondtam én szívesen olvasok bármit ha a házigazdát nem zavarja.<#worship>
lac coo
A nem forgó kerék nem izgat, tényleg egyszerû grafikai bug ( lehet, hogy egy kilométertõl indulna az animáció, konfigban nem lehet tört számot megadni neki, kilométer óra meg szintén nem mér törtet, szóval ha megyünk 0,5-tel az óra 1-et mutat, a kerék meg még nem forog mert nem érte el az 1-et... ),
De a beragadó rugó azért már több mint grafikai bug ....
De akár ezzel együtt is jöhet, majd javítják 😊)

Én az ECU ikonjára gondolok, azt látod, az autó számítógépének az ikonja, abs-t és TC-t mutat, de nem emlékszem pontosan nem szoktam bekapcsolni ...

Ezt már rég megbeszétük. Széria autó és van benne ABS! Ctrl-A a kikapcsolása. Az ikonokat jobbra a "lebegõ" menüben tudod ki-be kapcsolgatni.

Ami a gumi és az üzemanyag szimulációt illeti szerintem csak egy katt vagyis a csúszkát feljebb tolod és már mûködnek is a kész játékban.
Most is ott vannak a menüben,de inaktívak,ahogy a törés modell is.
Az hogy vizuálisan vannak benne bug-ok ,nem forgó kerekek,beragadó felfüggesztés ,lehet funkcióját tekintve rendesen mûködnek ,csupán rossznak látjuk.
Gondolom az ilyen és hasonlók a készben nem lesznek.
Mellesleg a minap vettem csak észre ,mivel addig nem is mentem annyi kört hogy feltûnjön vagyis elkerülte a figyelmem,hogy a pro szinten is alapból be van kapcsolva az ABS,ha nem kapcsolod ki mikor elindulsz a pályán a kocsival akkor dolgozik az ABS.(a menüben hiába nincs bejelölve)<#nemtudom>
Van mellet még egy ikon két pici fogaskereket szimbolizál és van felette valami írás is de nem tudom kivenni,mire is szolgálhat,no meg kikapcsolni eltüntetni sem tudom.
Esetleg ha valaki tudja mit is akar jelenteni,akkor ne tartsa magában,most valahogy piszkálja a fantáziám mire is való.
lac coo
Miert ,rf-hez regen az elso modolt auto egy ups furgon volt 😊)

Ja. 😊 Ezen megy a viccelõdés a facebookon is.
Szerintem nem Porsche lesz és nem is Merci.

lac coo
A DHL-es licensz az mi lesz ? 😊)) Sprinter ?

Azért csak kopik majd a gumi, meg fogy az üzemanyag...

Alexease
THX! Nem sok ertelmet latom, de valakinek jo buli.
lac coo
Hat de lehet a fizikai reszet tudja kulon kezelni, vagy ezen meg nincsenek benne az uj fejlesztesek....Gumikopas sincs azt azert kizartnak tartom ,hogy anelkul lenne a teljes....De mindegy felolem igazan kiadhatna igy ahogy van ! 😊)