Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az iR teljesen mas vilag, negyedik eve publikusan mukodik, naprol-napra folyamatosan fejlesztik, kis lepesenkent, soronkent kitalalva, optimalizalva, tesztelve. Az iR-nel a keszitok letszama, kepesitese, multja, hattere teljesen mas mint Kunoseknal.
Kunos sem bena, de azert megsem egy Papy multtal rendelezo fejleszto😊
Amit írsz valóban igaz ,félre nem értsd ,nem vitának szántam soraim csak meglepett,hogy ilyen is van.
Mellesleg halkan elárulom neked az én gépem nem "atlag Magyar 4-5 eves barkacs-sporolos cucc" 270 ért már nem csak pár drótot meg ventilátort adnak,hogy a moncsikat ne is említsem.
Csupán erre alapozom mindig hogy azért még van mit optimalizálni a készítõknek.
Nem kell nekem jobb grafika mint az iRacinben,ott minden maxon,és egy Nascar versenyen ahol van 43 kocsi ott sem megy 80-90 alá az fps csak nagyon ritkán ahogy road-on is csak némely pályán ,de nem számottevõ és észrevehetõ.
Szerintem elég egyértelmû.....hogy azért ebben van némi kivetni való ha valóban így van.
Én nem próbáltam de a srác aki írta a cikket igen ,és már az elsõ 100fps-es körében jobb idõt ment<#nemtudom>#nemtudom>
De az teny, hogy nativ monitor frissites alatt mindegyik autoszimmel rosszabb menni. Vagyis ha a monitor 60Hz es az FPS csak 50, akkor az mar erezheto lehet vezetesi elmenyben is.
Es ez ugy, hogy nincs osszedrotozva a megjelenites a fizikaval.
Nem mondom hogy az AC tokeletes, ezt a reszet (100fps😛) nem probaltam, de ketlem hogy fizikailag igy lenne megoldva.
De bug es anomalia termeszetesen boven elofordulhat😊
A techpreview megjeleneseig szinte csak a sajat nehany gepukon teszteltek, ami valszeg nem az atlag Magyar 4-5 eves barkacs-sporolos cucc. Ezert van a TP, hogy az ileynek kibukhanak es meg tudjak csinalni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nehogy már a grafikát azért kelljen lebutítani hogy jobb köridõket menjen az ember,vagy áttérni 1 monitorra<#falbav>#falbav>hogy gyorsabb legyek,no de remélem ezen részét is javítják.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Ha ez alá még egy fasza fizikát is raknak...SuperGT-s autókra vágyom már azóta, hogy ismerem a sorozatot.
Mellesleg megjegyezném a moncsik elõtt 52"-os Tv-n néztem a játékokat,de messze nem nyújtottam azt amit ezek most,pedig nem rossz a tv-m se.
Minden téren nekem ez így jobban megfelel,el nem cserélném tv-re.
30 max? régen próbálgattam a 47-es TV-vel hát kurva jó volt közel méretarányosan közlekedni, néztem már sok méretet a 47 pl 3db macerás azért, a 40 collos mellett vagyok mostani Samsungok olcsók és nagyon jók input lag szempontjából, 100 körül an ami 20ms-t tud kicsit drágábban 16ms😊
Nálam ez a terv hogy mikor jó kérdés😊 jelen pillanatban kormányt is kéne vennem😄
Nekem elég a 3x27" is,<#wink>#wink>max még a 30" de nagyobb már felesleges,no meg normális monitorba nem is nagyon van asszem,de mint tudjuk ízlések és ficamok.....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Eyefinitiy 3 projector
Mellesleg nem rossz dolog a 3 moncsi sem,sokat dob a játék élményén.
Persze nem a legolcsóbb megoldás,de én nem bántam meg hogy beruháztam rá.<#eljen>#eljen>
De miért, bárhogy nézem azért van így is szélessége, biztos nem olyan mint 3 80 centis, de valamire csak jó.
Amúgy 22 -ért látok olyan 2ms-os Samukat mint az enyém ...
De persze elõbb gép is kellene alá .. 😄
Tavaly ev elejen es vegen mar annak is orultem, hogy van mukodo monitorom, aztan mukodo gepem (9E forintbol😛), es nem olyan regen, hogy vissza tudtam kapcsoltatni a telefont es a net-et😄
Hihetetlen mennyit hozzárak sebességérzetben ... Csak hát , bolhából ....
Jár az agyam azóta, de sehogy sem tudnám összespórolni ....😊)
Teljesen elégedett lennék az 5 évvel ezelõtti látvánnyal, ha már butitanom kell , lehetne ugyan olyan szép ...
Persze, jo a dinamikus, meg ha keveset is latni, mert sebesseg- es tererzetet is ad (az natur latvany mellett).
Én is nézegettem, hogy tudok majd gyorsítani rajta, de csak nem tudom mûködésre bírni kisebb felbontásban a teljes képernyõt, pedig az meg engem nem zavar, sõt még jól is néz ki, kicsit bluros lesz minden 😊))
Egyébként tükrözõdésre berakhatna egy sima cubemapot, mint régen, nem ezt a realtime-ot, az jól is néz ki és nem is zabál semmit ...Most ahogy néztem egyszer kikapcsolva semmi nincs ...
De egyelore a sebesseggel nincs gondom. Persze, valamit valamiert. Ezereves a gepem (4-5 eves proci es videokartya), de ahhoz kepest „jol” mukodik.
1280×720px, HDR on, Shadow High, Motion Blur nem erdekel (persze egy normalis azert hasznos lenne), tukor Low, tukrozodes Low es 1 frame, igy fixen 60fps felett van.
Kiprobaltam, vesz esetben boven lejebb tudom venni, es meg nem zavaro, szimhez kepest nekem nem faj.
HDR on (ez itt nem zabal), Shadow Low (megmarad minden arnyek, csak szar felbontasban, autobol nezve nem zavaro), tukor Low (lenyegtelen), tukrozodes Statikus (ez ronda, de ezt is leszarom, mert belulrol ugy sem latom😛), igy jelenleg 100fps😉
Ha ezen meg optimalizal, lehet majd butitani a tobbi autot (a 150 pixel szeles autohatulja lenyegtelen mennyire csillog es reszletes😊), szerintem 10 masik autoval jo lesz nalam fix 60fps-re (annyia nativ monitor frissites, tobb nem kell – a fizikat es FFB-t elvileg fix frissitessel szamolja <400/100Hz>400/100Hz>).
Viszont autón szerintem a minõség is csökken, ahogy lejjebb állítja az ember egyre recésebb az árnyék. Persze ettõl lehet , hogy az pályánál másképp van ....
Ez is hozzárak majd gondolom a sebességhez ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most nem azért mert nekem 3 moncsin fut de ezzel az 1 kocsival ebben a formában a pályán ,kb 100 köröli fps kellene hogy legyen,akkor azt mondom na ez már valami.
Az iRacing-nél eben a formában full grafon (nem úgy mint ennél csak közepes fölött picivel) 100 fölötti az fps.
De ha 20-30 kocsi van a pályán akkor is 40-45 alá nem esik MAX grafon online,de az is csak némely pályán és ritkán fordul elõ....
Úgy hogy van itt még mit hegesztgetni ha nem akarnak a megjelenés után minden 2 hétben javítást kiadni hozzá.<#csodalk>#csodalk>
A játék lehet hogy kész van de nem kész.... már mint úgy hogy mindenki számára élvezhetõ és játszható legyen.
Ezért is írtam korábban május elõtt ebbõl nem lesz karika,csak még az idén elkészüljön......<#rinya>#rinya>
Frames: 8676 - Time: 170306ms - Avg: 50.944 - Min: 1 - Max: 75
Szerintem a 2GB ram kevés neki
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Az én véleményem az , hogy bár rohadt szép, nagyon bejön, de technikailag azért semmi überbrutál cucc nincs ami miatt ilyen lassúnak kellene lennie ...Aztán persze szakértõ nem vagyok, lehet , hogy nincs igazam és tényleg ilyen brutál 😊
Nagyon szurkolok nekik, hogy sikerüljön megoldást találni rá !
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
2013-03-10 01:59:35 - nks
Frames: 259 - Time: 5258ms - Avg: 49.258 - Min: 47 - Max: 57