Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nottek az igenyek erosen. Meg nehany eve az 1280×720px is jonak szamitott, ma mar aki csak 1 monitoron es 1920×1080-ban tolja (tobb mint 2× annyit zabal mint az 720p), az mar gagyi. Sot most mar elvaras a 5760×1080px, ami 7× annyit zabal mint a 720p😉
Regen termeszetes volt, hogy nincs ket egyforma PC konfig (egyszeru termeszetes penzugyi okokbol), es erre tokeletes volt, hogy a programokban vannak megfelelo allitasi es hangolasi lehetosegek.
manapsag, azzal kezdik, hogy feltolnak mindent maxra, es ha nem megy, szar a program.
Teny, hogy a szoftverfejlesztes sem olyan mint regen, de hat minden valtozik.
Ha 20 000 X 20 000 pixeles shadowmapok lennének, feltolnád, mert miért ne, azért van ? 😊
Van az szint mikor az amit te erõmûnek hiszel szart nem ér 😊Ez a tükrözõdésre vonatkozik .De ahogy nézem alapból a DOF-ot is elég húzósra rakták, pl ....( Ettõl függetlenül tényleg lehetne gyorsabb, de hát ez van, kész csoda hogy ez is van ! )
Az viszont jó dolog, hogy rengeteg dolgot le lehet venni minimumra, mert észre sem venni a változást ( alapjában nem replayt nézek és nem képeket készítek CARS galériába ...)
Az orosz METRO játék volt ilyen, ott is irgalmatlan dolgokat raktak bele, aztán mindenki sírt, hogy mi az hogy nem megy maxon 😊))
Nálam rF2 stabilan 60 fps közelében marad, 15 AI-val, max közeli beálításokkal.100 %-ot javult a sebesség megjelenés óta ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
RF2 FPS tartás mit jelent? fix 60 fpst tartsa, az alatt nincs mirõl beszélni, pláne azon grafikai szint mellett. Van mit dolgozni ott is, persze amikor alapvetõ grafikai bugokat sem javítanak ki, irreális elvárás ezt várni... mi lesz ott is, ha rendesen megcsinálják az esõt? mert most nevetségesen fest az egész. Lemegy az is alfába, mint a CARS😞
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én meg azt mondom, mi a fenének érez mindenki kényszert, hogy mindent maxra toljon, tök mindegy mi az, mit csinál, vagy hogy egyáltalán érdemben valamit változtat-e a látványon, lényeg hogy maxon legyen ? 😊
A füst por meg mindig ilyen volt meg lesz is .Vagy igen spórolósra veszik, vagy enni fogja az fps-t, ez ilyen .
Állj le a pálya szélére a fûbe tedd hátramenetbe padlógáz ,fel az aszfaltra gumifüst és természetesen közbe figyeld a pillanatnyi fps-t .
Kipróbáltam....
Mellesleg amit "TOTTI5"írt az elõzõ hsz.-ban max,egyet értek.
rF2 elég jól fut már, 10-15 AI-val simán tartja az fps-t .
Mondjuk ez még mindig fényévekkel jobb mint a Cars. Aztán majd kiderül... rf2 is kikészül az AIkkal bármilyen a géped is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ettõl függetlenül egyetértek ,hogy elég lassú, de hát garázs cucc, nem tudnak akarnak, nincs pénz ,idõ profi , gyors motort írni .
Pénzem nincs, sajnos, vagyis engem nem érint a dolog, de azt mondom ezért a játékért simán megérné gépet fejleszteni .
De tapasztaltam nagyobb vissza esését is,hasonló szituban.
Ezért is mondtam mi lesz 15 kocsival multiban,esetleg esõben ???? diavetítés mint a pcars-ban<#wow1>#wow1>
NKP-t most már úgy sem veszi meg a kutya se, ha már eddig nem vette ....
Nem mondhatjuk, hogy nagyon leterhelnek minket információval .... 😊
AC sokkal gyorsabb nem lesz szerintem, nincs annyi tudás, hogy olyan kódot írjanak a grafikára mint egy AAA játék ....
ok ez csak egy szer Dirt3...

Ja teszek bele több memóriát azért hogy ki se használja a játékok nagy része, csak 1-2. Majd pár év múlva ,de akkor már 9000 sorozatú VGA-t veszek.....<#wink>#wink>
Igazából csak az mert az AC-nek gondolom nem kell több memória de a mostani árakon biztos bele tolnék legalább 8gb-ot😄
De ami a füst effektet tolatásnál írtam az így is 25-30 fps esést produkál,azért ilyeneknek nem szabadna ekkora esést produkálnia.
Minden esetre ha még pár dolgot lejjebb veszek további javulások jelentkeznek az fps-nél ,de már netKar pro szintig ne kelljen lemennem,mert akkor azzal tolom ezt meg hagyom annak akinek ennél jobb gépe van......
Intel Core i7 2600K s1155 Processzor
Gigabyte GV-R697OC-2GD -HD6970 2GB PCle Videokártya
WD 1TB 32MB SATA3 winchester
4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX memória KIT
FSP 650W FSP650-80EGN Active PFC 90+ tápegység
Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 s1155 alaplap
Na mind egy ,majd a kész játéknál kiderül minden.
Pl. probald ki:
- szerintem a Cubemap Resolution boven jo LOW-nak, a Faces per Frame meg 1-nek. Ugy sem latni az autobol, felesleges. Allitolag sokat zabal.
- A 3 Antialiasing beallitast is lejebb lehetne huzni, biztos pixelesebb lesz, de talan hasznalhatobb sebesseggel😉
Nálam semmi pozitív változás.
Az fps ugyan annyi (50-60 között)ugyan azokkal a graf beállításokkal normál használatnál a pályán.
Miért is írtam mind ezt,ha lemegyek a pályáról a fûre(tudom lehet a pályán is menni...ha ha ha)már csökken az fps , ha megforgatom a fûben, esetleg gumifüst hátramenetben a pályán....30 körüli fps,<#falbav>#falbav>szinte diavetítési szint,remélem ezt nem gondolták komolyan a készítõk se.
Eddig azért ilyet nem tapasztaltam a régebbi verzióknál sem,pedig akkor is csináltam hasonlókat,próba kép.
Ezzel a graf beálítással
Grafikai beállítás AC.
Arról nem is beszélve ha full grafra teszem,el sem indul vagyis be sem tölti a pályát......
Mi lesz multiban 15 kocsival,(nem 20-30-al mint az iRacingben)ja butítsam le a graf-ot mi.....,akkor veszek olyan játékot ami egy kis megforgás és gumi füsttõl nem lassul diavetítés szintjére 1 kocsival.
Ugyan ez a helyzet 1 moncsinál 1920-ban is,csak ott 80-90 fps-rõl esik néha 60 körülire,ha a hasonló mûveleteket végrehajtom.
Asszem még ez a játék megvárja az õszt mire megvásárolható lesz ,direkt nem azt mondtam hogy kész.
Tudom én nem kell 3 moncsival tolni,no és erõsebb gépet kellene vennem stb stb,,na persze majd ha piros hó esik.....
Ha már szim ,akkor minimum hogy a 3 moncsit jól kezelje,vagy ha nem bírják megcsinálni akkor tegyék bele a netkar Pro grafját <#csodalk>#csodalk>
Nekem azzal sem volt különösebb gondom,még na sincs.
Azt nem értem mit piszkálgatják ezt a demót,adják ki majd javítgassák azt ,mert addig úgy sem derül ki míg a multi és egyéb dolgokat nem próbája ki a nép hogy valójában hogy is muzsikál .
Sajnálom hogy ezeket kellett írnom... szívesebben írtam volna jókat .
Amúgy mi az a spikes az fps mellett? Ha jól emlékszem arra panaszkodtak sokan, azért van ez az update ...
De ha beta tesztelni akarsz, akor az (sajnos-nemsajnos) nKP-hez kotott.
De a demo, valszeg csak a vegleges utan jelenne meg, az ahhoz kiadott patch-ekkel egyutt😛
De ez valszeg csak bizonyos rendszereken egyertelmuen erezheto (hightech cucc, tobb kartya, tobb monitor, tobb vezerlo, full 3×HD stb).
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
De a DirectLink-rol nekem azonnal lejott.
150km/h temponal, 50fps-nel, 0.8 meter/kepkocka. A tobbi linearis, lehet szamolni😉
Az auto es a palya valszeg ez lesz (talan lesz benne masik auto is). De a demo-ban szerintem az AI es az online lehetoseg kotelezo.
De ez kb mindennel így van, én azt vettem észre 70 Fps-tõl kezd szép sima lenni, mindegyik autós játék. azt mondjuk nem számoltam ki, hány méter haladás jut egy képkockára de tuti amiatt egyszerûbb a dolog.
És ne felejtsük el, hogy kevés FPS-nél sok játékban van input lag, ami ugye megint csak számít .
Vagyis továbbra sem értem ebben mi a hír, vagy ez miért a játék hibája, amit nem kellene "így " hagyniuk ...? 😊