Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagy felbontason, minden tu eles, es mivel alapbol nincs is, es a gepem sem birna, sokkal rajzfilmesebbnem tunik a dolog, mint skalazgatva. Kicsit reces, de osszessegeben jotekonyan takar😉
Ahhoz hogy globalisan jol/latvanyosan/szepen nezzen ki (es meg mukodjon is), konzol-szeru, hardverre, bitre gyartott es optimalizalt cucc kellene. PC-n lehetetlen megoldani, igy mindent bele alapon mindent maxra huznak, amihez persze (logikusan) atomeromu kell😉
Bar PC-n sokszor akkor sem erik el az osszhatast (PC-only), kiveve a tapasztaltabb cegek (Codies).
Talan a palya reszletessege miatt lassucska. Azt meg csak egyszer kell betolteni es szamolni😊
Az autok is eleg reszletesek, de ha lesz lehetoseg jol LOD-olni, butitani a tukrozodest es pilotakat, akkor meg mukodhet is. Talan meg az en gepemen is😊 <#idiota>#idiota>
Persze nem 20 AI-val, eleg a 8-10 is, hatulrol indulva, ha jo az AI, eleg nekem ha 5-6-ot elozok😊
Online meg ugy is csak dobozokat tologat pozicioba a palyan, valszeg az mukodokepesebb lehet.
futáshoz azért tegyük hozzá, hogy egy autó van se AI, se online ellenfelek .....
www.smart-bus.hu
De mindig hozzateszem, hogy nekem mostanaban minden megfelel, oregecske a gepem, 4. generacios a vid.kartyam, mar az is teljesen jo, hogy igy mukodik!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Teny hogy latvanyosabb, szebb, reszletesebb es elesebb nativ-ban.
Amugy 1920×1080-ban ugyanugy hozza a fix 60fps-t, a felbontas minimalisan zabalja a kartyat (valszeg tobbet is, de vSync-et hasznalok).
Figyelembe véve, hogy ez még csak egy béta állapot, szerintem ez teljesen jónak mondható... ez a fejlesztés évekre szól, evidens, hogy nem a mai alsó és közép kategóriás kártyákon kell mindent maxra tolva 60 fps-t produkálnia.
www.smart-bus.hu
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
www.smart-bus.hu
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
így hogy fut teljes képernyõn, nálam is csak 20 FPS-t hozott a kisebb felbontás, ablakban , nagyra rakva sokkal több volt 😊)))
De nem új, gép, elég magas élsimitással ennyi, szóval van még egy kevés amivel spórolhatok .
A grafikai beallitasok, realis hatarok kozott, „minimalisan” befolyasoljak az fps-t. Minden AA es blur kikapcs.
640×480px, HDR off, full LOW, ALL off: ~95fps
1280×720px, HDR on, high shadow, static reflect: 85fps
1280×720px, HDR on, high shadow, dinamic reflect (low/1): 75fps
A felbontas es az arnyek minimalisat evett.
A tukrozodes ami sok, de szerencsere az ami nem nagyon kell.
Valszeg a fizika es a 3D megjelenites ennyire ehes.
Nem is foglalkoztam vele, én is azt hittem valami bug, ahogy piszkáltam mindent a driverben, telepítgettem, de a felsõ a jó a mindig, az alsó az nem skálázza .
THX !
A AC video beallitasainal, ahol a felbontast valasztod ki (hosszu, legordulo lista), nalam tobb felbontaskombobol (pl. 1280×720 60Hz) ketto van. Bug vagy nalam az elozoleg nem uninstallalt videokartya driver miatt, de ha a „masikat” valasztom, akkor nalam sem skalazza a kepet (full-ban kozepre, amugy bal sarok).
De lehet, hogy ez nem bug, hanem szolgaltatas😊 Igazabol egy keret nelkuli ablakos megjelenites, talan a 3 monitors, kivetitos es egyeb megoldasokhoz (ha ez kellene hozza).
Akkor majd az elsõ kör 1-2. kanyarjában kilökök pár emberkét és már 60-70 fps-el hasítok tova....<#eljen>#eljen>
amúgy az még mindig kevés lesz 15 online ellenféllel, szerintem .
De valamin mégis elszaladgál, mert mutogatták ezt már nem egyszer AI-val, sok AI-val és nem rondára volt belõve 😊))
Igaz hasít is,mint a szuper expressz<#vigyor2>#vigyor2>
egyedül olyanra sikerült összebuherálnom, hogy alul -felül látszik az ablak kerete ......
Igaz az élsimítás kicsit rosszabb minõségû lett ....
Pedig valahogy meg kellene oldanom, mert 1280 -as felbontásban, 120 FPS-em, van, ha leszedem a simitásokat, meg a többi csicsát, talán lenne az 130-150 is, azzal már lehet valamit kezdeni ....
Monitor drivert most így hirtelen nem tudom van-e fennt ....
De épp ezért mondom, hogy ez valami felfoghatatlanul nagy csoda, szerencse, vagy jó kapcsolatok, mindegy, hogy ebbõl ilyen szinten lett valami !!
Attol hogy van 1-1 auto es palyaszerkesztoje, 1 programozo segitseg (HTML/JS/Python), 1 mindenes (Aristotelis) es 1 „ugyntezo”, nem lettek mega-ceg😉
Lövésem nincs már mit piszkáljak ...
A felbontassal semmi gondom, ha izmosabb gepem lenne, akkor sem tennem feljebb, csak a latvanyt erositenem.
Nem a felbontastol lesz valami realisabb (bizonyos szint felett). A DVD (720×576px) vagy a „HD-Ready” (1280×720px) filmek tokeletesen neznem ki ezeken a felbontasokon😉
De elfogadom azt is , hogy nincs pénz , ember , idõ éveken át kódolni egy megfelelõ gyors motort, szinte törvényszerû, hogy kicsit barkács a dolog !Majd ha 10 millió szimulátoros lesz a földön, aki megveszi, akkor az AC2 már minden szempontból AAA lesz ! 😊
Ennek ellenére örülök ennek a játéknak ,mint majom a farkának, mert általában úgy állunk, hogy már az is valami, ha valamely játékot kicsit drótozzák és kiadják újnak, nem hogy ilyen szinten újat akarnak csinálni, és lesz is belõle valami !