Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Azzal egyetértek ,köztudottan a kicsit felpiszkált utcai verdákat szeretem.
Persze jó az F40 is, de valóban lehetne több olyan autó, amirõl el is hiszem, hogy valóban van olyan a világon, nem csak renderelt fényképek ....😊)

Talán ha a moddolás beindul ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomsteel
Csak engem hagynak hidegen a Ferrarihoz hasonló "sohaazéletbenmégcsaklátnisegofokegyetse" autók?

Jó lenne a hétköznapi autók táborát is erõsíteni 1-2 plusz járgánnyal.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
akkor csak félig-meddig Ferrari...

Bár akkor hivatalosan még sem az, ami jó hír, mert akkor még 3 Ferrari jön majd a játékba !

Szabi
az eredeti utcai járgányt a Ferrari csinálta egyedi megrendelésre James Glickenhaus-nak és bõ 4millió usa dollárba került egy Enzo-t átalakítani 😄

a Glickenhaus P4/5 Competizione-t az utcai testvérére hasonlító dizájnra csinálták, de egy 430 Scuderia az alapja és a gyár nem ismeri el Ferrari-nak, mert nem õk csinálták 😊

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Dehogynem, az félig-meddig Ferrari cucc ...

lac coo
Jah.. <#miaz>
Én mindig abban voltam, hogy azt valami Ferrariból tákolták ... 😊

Szabi
az nem Ferrari 😊

lac coo
A P4/5 Competizione beleszámít az ötbe ?

Alexease
Clearing things up regarding Technology Preview.

WHY THE TECH PREVIEW NEEDS AN NETKAR-PRO LICENSE?
Because first of all it's a bug hunting version and amongst other things we need to test the paycode system which is similar to netKar Pro.
At the same time, we also say a big "thank you" to all our customers that have supported us for all those years.

WILL WE RELEASE A FREE TECH PREVIEW?
YES! We will release a free for all demo later. It will have more content and more features. Don't worry, all you need is a bit of patience.

CAN I STILL PLAY AC TP IF I BUY NETKAR-PRO NOW?
YES! Please do. Not only you get AC TP to try, but you also get another game for a very very low price of 5.99€!
And that's not all, because the income from netKar Pro sales, goes directly to new licenses. As a matter of fact we already announced the McLaren license and it's partly because of the people that bought nKP!

HOW ABOUT THOSE THAT BOUGHT ONLY FVA?
Unfortunately, FVA is a Ferrari game and we don't have the possibility to include FVA clients in the AC TP. Terribly sorry about that, but hey, it is still a win situation for FVA clients too. Because of some top secret projects and all the FVA sales, Ferrari was satisfied from our work and so we managed to get the license for 5 Ferrari cars inside Assetto Corsa!

Thank you everybody!
Szabi
imgur-ról nem linkelünk.. ilyen bazinagy képet meg nem szúrunk be topikba 😄

autó motor tuning show expo
lac coo
Még nincs , majd lesz valamikor...és a valamikor után valamikor talán meg is jelenik ( nyáron ? ) ...😊

pedobear
Mennyibe kerül úgy?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

lac coo
Elvileg Kunos akar preorder-t, az gondolom kb azt jelenti, hogy az elõvásárlástól számítva plusz 1-3 hónap megjelenés, szóval odébb van ez még 😊))

lac coo
Oksa, köszi !

Jacek
Ami gyárilag bele való szerintem vékony😊 05-30 talán de megkérdezem😊
Enyém is csattog kicsit hidegen 30000 volt benne akkor is csattogott😊

lac coo
Köszi !

Igazából megkérdeztem C2 fórumon is, mindenki azt mondta, hogy ez ilyen ! 😊))Amúgy nincs bajom vele, csak hidegen kicsit dizeles a hangja 😊)

Igazából nincs hozzá füzetem, pontosan mi az ajánlott olaj bele ? 😊))

Jacek
9500 a Bárdiban ebbõl van azt hiszem 37% azt hiszem, de majd holnap többet tudok😊
Egyébként az enyém is csattog hidegen ez egy Citroen csak szólok😄

Jacek
Holnap megkérdezem neked a lehetõségeket, nekem van 30-40% a Bardiban ha van ebbõl valami, vagy gyáriban😊 beszélek az M5-ben a vezetõ szerelõ haverommal mit mond😊 de megkérdezik a Citroen Hungária tanácsadóját is ha kell😊

b-type
Abban igaza van hogy mindet kell cserélni, ha cserélni kell(!).
De egy mosást mindenképpen megér, mielõtt 200ezret ráköltesz szvsz.
Nem tudom mennyi idõs, de normális viszkozitású olajjal sok sok évet elbír egy szett.
a hidrotöké-re meg még keress szvsz, mert 16 darabnál minden ezres 16ezret ér, és használtat ne(!), max donorautóban és jó áron (akkor viszont meg ajánlott 😊.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Féktávon azok az arcok! 😄D Azért látni a fején, hogy nem ilyen lassuláshoz van szokva... 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
ON.:
kb ilyen vezetési élményt várok AC-tól, a Lotus alapján szerintem simán lesz ilyen vajsima fizika :

lac coo
Hát ennyibe kerül sajnos ,annak utána néztem. Olajat lecseréltem, attól sokat javult, de még így is hallani azért hidegen ...

b-type
OFF:
hidrotõke?
ölég soknak tûnik a 160ezer+szerelés, és nézz utána, be lehet még próbálkozni ezzel-azzal (gyári ajánlású olaj(!), mosás)..de ezt egy normális szerelõ végigzongorázza veled.
...ha egyáltalán ez a baj, bár elsõlépcsõs probléma, mert sokszor az olajra nincs odafigyelve.
On

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fehercsoki
Fú hát szerintem kérdezz meg másik szerelõt is, akár többet is.

lac coo

lac coo
OFF, de hátha itt tud valaki segíteni , megfelelõ helyen nem jártam sikerrel...

"Citroen C2 VTS.ben egyik szelep, hideg motornál kicsit csattog.
Szerelõ váltig állítja, hogy ha meg is találja melyik az, akkor is mind a 16 db szelepemelõt ki kell cserélni, mert ha csak egy újat rak bele, akkor a mellette lévõ megy tönkre a megváltozott olajnyomás miatt ...
Igaz ez ? Rohadt drága az a kis vacak, majd nem 160 000 ft a 16 db + munkadíj ...."

lac coo
Amúgy gondolom semmi újság nincs megjelenéssel kapcsolatban ...?
Legalább valami kb idõpontot mondhatna 😊)))

Fehercsoki
Nem tudom, csak láttam hogy fent van, de amiben van LANos multi azt fel is lehet törni hogy mûködjön warezzal.

lac coo
De online szerintem nem magy ,ha jol tevedek, rf1 viszont igen....De mondjuk ez mindegy , nem ide tartozik.Rf2- ben jelenleg halott a moddolas, bar ahogy tudom meg nincs is moddolhato allapotban.....

Mind a ketto a mod-olasra epit, hogy sikeres legyen. Es amennyire tudni lehet, AC-re konnyebb modolni. Persze RF2 modolast viszi az RF1 eleg eros hatszele, meg van par excluziv feature benne. Erdekes lesz latni, melyik lesz nepszerubb hosszutavon.
Fehercsoki
rF2nél is egyszerû a warez, legújabb buildet mindig feltörik.

Amíg néztem addig is fülig ért a szám... 😄 Volt anno valami THQ-s MB Truck Racing... na az baszott jó játék volt a maga idejében!

www.smart-bus.hu

Igen. Azt hiszem rF1 alapra készítették. Amúgy tetszik. 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ERRÕL halott már valaki? Videó alapján nem rossz... 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Viszont autokinalatban jelenleg rf2 eleg gyengecske. AC meg palyakinalatbol.... 😊
Szerintem meg csak papiron konkurencia, aki egyiket megveszi szinte biztos ,hogy a masikat is .Bar rf1 eleg nepszeru minden retegnel, de ez csak a pofonegyszeru warez miatt van.....megvenni aligha vette meg a tomeg.

Alexease
Csunyanak azert nem neveznem, max kicsit bug-os😉
De bugosnak sem nehez lennie, amig az AC elegge letisztult, csak 5–10 egyszeru shadert tartalmaz (ami modolhato), addig az rF2 ennek a 10-szereset. Az AC-ben sokkal egyszerubb es bugmentesebb megoldani peldaul egy vetett arnyekot a 1 shaderes statikus aszfalton, mig az rF2-ben tobb dinamikus (fizika, grafika) reteget kell egymason kezelnie.

De a lenyeg, elvileg konkurencianak szamit, de jelenleg meg teljesen sem az, az rF2-nek tobb eves elonye van. Igazabol szukseg van mindkettore😉
Szvsz. rFactor2 egyelõre vezet az idõjárás dinamikával, viszont csúnya és bugos a grafikája.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Nem fenyegetik egymaet, aki szereti a mufajt mindketto kotelezo vetel, akit meg nem izgat, az meg nem szamit azt hasznalaja amelyik jobban warezolhato.

Fehercsoki
Igen csak rF2ben ott az idõjárás plusz realroad, valamint sok AIval is jól fut.

Rfactor2 szerintetek mennyire tud majd felszinen maradni az AC mellett? Eleg direkt konkurencianak tunnek.
Alexease
Koszi!
lac coo
Boldog szulinapot !!!😊

bardocz
Ahhoz gtr2 is kéne 😊
lac coo
a WSGT2 olyan mint a fizetésemelésem, mindig szó van róla, de soha nincs belõle semmi ! 😊

Alexease
Remelhetoleg Aristotelis nem csak elcsabitgatta es rabeszelte, hanem ki is oktatta bizonyos szinten a regi modder ismeroseit, es nem kell 1 evet varni, amig megfejtik es kitapasztaljak a dolgokat😉
A komplett WSGT2-ot is csinaljak, bar az eddig nem sokmindent mutatott az evek alatt;P
De talan Aristotelis korabbi GTL-es projectje is valahogy feleledhetne😊
Szabi
próbáld ki GTR2-ben 😊

bardocz
Remélem nem olyanok csinálják majd, akik láttak pár versenyt, és ezért már kurvajól tudják hogy mûködik egy ilyen gép.
durvulás lesz itt az kurvaélet

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
"The guys of the Super GT mods for GTR2 have started to work on Assetto Corsa bringing the 2006 Season of the popular Super GT Japanese Championship, first preview show the Toyota Supra of the GT500 class, following the car list of the future mod (bonus car of various seasons included):

GT500:
Toyota Supra GT
Honda NSX GT
Nissan Fairlady Z33 GT
Lexus SC430

GT300:
Toyota Celica
Toyota MR-S
Nissan 350Z
Mazda RX7
Autobacs Garaiya
Mooncraft Shiden