Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Vagy ha így halad a tavasz talán belefér Kunos !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az meg odaebb van. Ha csak most fejezte be az online resz programozasat, amit kiadott belso tesztelesre, es most ult neki az AI-nak, akkor ez meg nagyon messze van😊
Ha igy halad, akkor talan a tavasz meg beleferhet.
lac coo
Az mostanában kötelezõ ! 😄D

Valamit regélhetnének azért már a megjelenésrõl .<#violent>

Szabi
Huayra, pfff

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Szerined mi milyen videora gondoltunk ..? 😄D

Fehercsoki
Magyar ork?? Írj csak simán orkot és azzal nem sértesz senkit!

Alexease
Azert a Magyar orkokat se felejtsuk el, mert amikor megjelent a 612 Scaglietti (?), nem sokkal utana, mar naponta az Andrassy-n kerulgettem biciklisavban😉
Az egyébként senkinek sem tûnt fel, hogy ez egy promo-video volt?
A jó kis Ferreri még az F1-es pilótákat is remekül szórakoztatja, sõt(!) még meg is fosathatja...
Most Ön is megvásárolhatja az F1-es élményt (feltéve, ha oljasejknek vagy amerikai rappernek, esetleg orosz "vállalkozónak" tetszik lenni...)! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Nem lesz már nyilvános teszt csak a végeleges kiadás . Remélem hamar lepörgetik, és egy hónapon belül kiadja ( álmodik a nyomor ...) ! 😄
Ha jól értem, az elmúlt hónapban az AI-t barkácsolta, azt mondta, már csak az AI-nak kell megtanulni a kódot! 😊))

Alexease
Igen, O keszen all😉
Én is...... de nekem még nem szóltak hogy mehetek.......<#rinya>
A massa,alonsos ferrari vezetéssel kapcs.ba irok, szóval irtak páran hogy alonso direkt szivatta massát hogy nehezebb fokozatra tette a kocsit biztos mikor átszálnak, pedig pont az ellenkezöje, ahogy láttam sportba tette neki ami a majdnem leg"megengedõbb" fokozat, de massa észre vette és rá is állitotta az utolsóra, ami minden tudásom szerint mindent az ég világon kikapcsol a gépen, azért azt ne felejtsük el hogy ezek F1-es pilóták, a kocsi amit vezetnek(az f1-es) ugyanugy mellözi a tc-t,abs-t, stb-t mint mondjuk a F40-es, csak ellentétbe az F40-el,458-al(alomass vidi), az autó mit vezetnek 750 le, 630-640 kg-ra 😄 szóval azért szerintem nem annyira nagy megrázkódtatás nekik elvezetni egy ilyen kis aranyos ferrarit 😄 persze alonso félt, mindig másabb az anyósülésen ülni, egy 458ba, mig egy profi vezet melletted😄
lac coo
Azt mondja Kunos, hogy készen áll a multi a tesztre 😊)

lac coo
Már rF1-ben is volt ilyen lassítás, bár az tény , hogy AC rohadt részletes a szimulációban, öröm nézni !

oneal1
nem nem, tényleg jó jel, ezt nézegettem ma és nem is bírtam, ki, hogy ne töltsek fel egy videót😊 eszméletlen!

!Forza Ferrari!

Fehercsoki
De ez így csak inkább egyenesben tartja.

lac coo
Ha már fizika.... Mai gyûjtésem: postásbicikli szervó rásegítés ? 😊

lac coo
Ez valami laggolós online , nem ? 😊
Kunosnak nem igen volt gondja a fizikával eddig sem, úgy tûnik AC-val ismét rátesz egy jó nagy lapáttal. Ütközésekkel viszont õ is hadilábon állt ...😄

Tomsteel

Ezt például kár lenne. <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ez önmagában jó jel, ha a fejlesztõ maga teszi bele a játékba a szuperlassítás lehetõségét. Sokat szerintem nem merik ezt belerakni mert azonnal láthatóvá válnának a cucc gyengéi.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

oneal1

!Forza Ferrari!

lac coo
Gondolom leginkabb egy alapszintu tores miatt vannak kulon ,mozgo alkatreszek, talan nem egy doboz lesz mint fr-ben...

Szabi
pilótaváltás ? 😄

Ginger17
Ettõl tényleg besírok, de mire lesz ez jó? Menet közben kiugrunk? <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Lesz tablet tavvezerles, majd azon kapcsolgatjuk a virtualis muszerfalat 😊

Alexease
Az lenne az igazi, mint az iRacing-ben, hogy autonkent lehetne menteni konfigot, es minden autonak sajat onboard kapcsolgatasi es allitasi lehetosege lenne. Igy hozza lehetne rendelni gombot vagy valamilyen kontroller tarcsajat X funkciokhoz.
Az iR-ben mukodik, 3D-ben is mukodnek a kapcsolok.

Itt nem valoszinu hogy lesz ilyen, az egeres matatas (aka nKP😛) is kiesett. Valszeg marad a Python-bol vezerelt ereges-kattintos allitasi lehetoseg.

Igy sem rossz, bar az iR-es megoldas profibb lenne. De mivel ez modolhato lesz, gondolom maceras es/vagy megoldhatatlan kenne autonkent ilyen funkciokat beepiteni.
Persze ha nem ilyen bebetonozott konfig lenne (a kontroller allitas engine alapu, a tobbi HTML/JS), akkor megoldhato lenne az is.
De hat ido, ido, ido...
Szabi
látványban nem valószínû, de technikailag igen 😊

lac coo
Elkepzelheto, hogy lehet. Lotusnal is van abs, ami messze nem olyan mint a segitsegeknel van, ugy dolgozik, olyan erzes mint az igazi. Aztan hogyan csinalja meg az majd kiderul, de eleg elegans lenne, ha minden autonak ugy lehetne kapcsolni mint agzibol.

Fehercsoki
Lehet majd ferrarinál kapcsolgatni a fokozatokat?(race, ct stb.) Vagy csak menüben lehet kapcsolni a segítségeket?

lac coo
mondjuk ha visszaemlékezel az egyetlen normális, hivatalos AC videóra, a Ferrarisra, ott a végén pont ez történik 😊)) Szóval van remény !

lac coo
Íven közlekedni ott van nekik a Liana 😄D

bardocz
Jaja, mint amikor a topgear-esek nyomják az ilyen autóknak. Ferrarival azok nem is tudnak íven közlekedni, csak keresztbe.
Alexease
A rengeteg elektronika miatt szoktak ezekkel ilyen „konnyen” es latvanyosan driftelni, csuszkalni, keresztbeallni es megfogni. Sokat szamit, hogy figyeli az auto a mozgasokat, es dinamikusan allitja a nyomatekot, a diffit, a TC-t – es hiaba all az ember a gazon – tolja neki a megfelelo kerekre a megfelelo fekerot is😄
Ha az ember jo utemben ellenkormanyoz, nagy valoszinuseggel egy szep drift vagy latvanyos mentes lesz belole (Race fokozat alatt😛).
bardocz
Már a Lotus is ilyen, talán nem rontják el 😄
Amúgy nKp-ben szedd le a Gallardot, full ilyen, az hátsókerekes változat. hihetetlen könnyedén lehet a megcsúszásokat megfogni. Annyi bajom van vele, hogy gyenge a fék, meg kicsi a tapadás.
Alexease
Attol fugg hova allitod az fokozat tarcsat😊 Teljesen alapban (street) nem azt mondom hogy sinauto, de mivel maxon van benne minden (es full elektronikus, mindent mindennel szamol) az ABS, a TC, az SC, az E-Diffi, valto- es motorvezerles, valszeg lehet nyomni neki batran.

Teljesen kikapcsolva mindent (CST) valszeg halal, de meg akkor is messze van a regi halal Ferrariktol😉 Az ABS benne marad (valszeg kotelezo, mivel utcai), az EDiffi is mukodik, es valszeg a motor-valtovezerles is ki van talalva rendesen (min. automata blip/lift nyomatek/kuplung).

De mivel lesz az AC-ban mas Ferrari is, ha jol lesz megcsinalva, ossze lehet majd hasonlitani a 80-as es a mostani technikat (a regebbi nem is ennyire izmos, de valszeg eleg natur😛).
lac coo
De kemény a vas, nem rF1 gumi van alatta, hogy ha megcsúszik csak utas az ember 😄D Abszolut ilyenre számítok AC-ban is ....

Alexease
Nem, visszatette CToff-ra. Mar elindulasnal eszrevette volna, hogy valami nem stimmel😛
lac coo
azt nem figyeltem ott hagyta-e Massa , de ha ilyen a full utcai ... 😄DD

Alexease
A full utcait kapcsolta neki😊
lac coo
Massa lazán vette, gondolom van gyakorlata ezzel a verdával, Alonso szemmel láthatóan nem hitte el, hogy idõben vett féktávot Massa 😊))

Szembõl volt jó... elég érdekes fejeket vágtak... 😄

www.smart-bus.hu

oneal1
szerintem szivatni akarta, legalábbis ahogy röhög massa, tuti😄

!Forza Ferrari!

lac coo
De még mindig nem jöttem rá, hogy szopatni akarja Massát és valami nehezebbre rakja, vagy fél és valami könnyebbre. Mondjuk fékezési pontoknál eléggé mutogat, hadonászik, hogy itt-itt-itt ! 😄DD

oneal1
LOOOOOOOOOOOOOOOOL tényleg, hogy átkapcsolja😄

!Forza Ferrari!

lac coo
<#taps>

Alexease
Visszaolvasva a sajatomat, valoban eleg szarul sikerult😊
lac coo
Na ezt most el kell olvasnom vagy ötször!! 😄DDd

De ha megcsinálja az tényleg király lesz, kikapcsolni mindent lehet, de ha besegít a diffi hogy vaduljak ha olyanom van, az csak jó lehet ....

Alexease
Az a CBT szerintem CST, vagyis az SC😊

Elvileg majd minden beallitasban dolgozik az SC, TC, ABS, E-diffi, a valato - es motorelektronika. Magasabb fozoatonkent egyre komolyabbra van hangolva.

CT-ben nincs TC, de SC rasegites meg meg van, ezzel lehet gumit egetni es „kenyelmesen” driftelni😉

CST allasban nulla TC van, harapos a motor, gyors a valtas, es ABS csak a blokkolos fekezeshez van (a fekezeses SC sem mukodik, de az E-diffi igen).

Ha ezeket Kunos megcsinalja (szerintem igen, a Lotusnal is ott az ECU-nal a diffi lehetoseg, csak meg nem mukodik) akkor kiraly lesz😊
Fehercsoki
Lehet hogy már kész is😊

lac coo
Jaja, én is azt érzem, Lotus ugyan ez csak esetlen autó, de ugyanez ...

Mega Lotushoz béna is vagyok 😊 Legaklább is gyorsan nem tudok menni, de vadul már igen 😊)

De a fõnyeremény az lenne, ha ezeket az okos elektronikákat szépen leprogramoznák, ugye az ABS elég ütõs lett, jó lenne egy pl egy ilyen Farrarin a tc, aktív diffi stb ! 😊