Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Aki meg akarja venni, az tudja hol keresse, akinek meg ismeretlen nem az alapján dönt hogy hol lehet kifizetni ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Nulla tenaci invia est via"
Termeszetesen semmi kozom hozza, csak ha nagyon durva az arany a warez fele, akkor teljesen feleslegesen beszelunk az egeszrol.<#dumcsi>#dumcsi>
De te nem hiszem hogy a fogyasztoi tarsadalomhoz tartozol, hasonloan a tobbi 90% Magyarhoz, igy ketlem, hogy ra tudtak venni valamikor valami felesleges vasarlasra😉
Ebbol nekunk nem szarmazik karunk. De a kintieknek sem, mert ok eszre sem veszik es/vagy leszarjak.
az ilyen kis játékokat mint ami AC lesz meg eleve leszarják majd, talán lesz egy 1.0-ás aztán csókolom, akinek nem tetszik az megveszi ....
Online versenyt meg nem is mondom, az már húzósabb ... 😉
Lehet hogy dragabb a Steam, de:
- nem kell varni a megjelenesre
- nem kell elmenni erte es vagy penzert elhozatni
- nincs doboz, tarolas, lemezes install, kodok, lemez bedogles
- nem kell a patcheket vadaszni, toltogetni, tarolni, sorba rendezni, installni
- ha kulturalt a program, a Steam-en is tarolja a jatek beallitasait es menteseit
- lehet backup-olni, es gep install/csere/update utan visszamasolni a mukodo programot, nem kell tolteni, installni
Nekem boven megeri azt az esetleg 1-3000Ft-ot.
Nem tudom mi az a Skyrim😊
Nekem spec mindegy hogy jon, felolem lehet Kunos letoltes is, en megoldom.
A Steam elsosorban Kunoseknak fontos.
Észre sem veszem, hogy itt van, egyszer feldob egy ajánlatot, no puff neki ....játék beállításokat minden szart tárol helyettem, nem kell dvd-vel tökölni, ha akarom bármikor letöltöm-telepítem, update jön magától( legjobb warez ellen, gondolom Codemasters sem véletlenül adott ki hetente egy új javítást ...) .
Kötelezõ szavazni rá mindenkinek ! 😊
Annyi baja van, hogy legtöbbször drágábbak STEAMM-en a játékok, de ez AC esetében nekem mindegy .
Szerintem semmit nem lassit.
A privat modokat, hasonloan az rF-hez, manualisan kell majd masolgatni (mint a RACE-eknel), az nem a Steam-rol jo.
A Steam-es konyvtarstukrura eleg egyszeru. Beallitasz a programoknak egy konytart barmelyik meghajton, es oda pakolja a jatekokat (a Steam, mint keretrendszer, maradhat a Program Files-ben).
Mindent feltornek, a Steam-et is, ezzel nincs gond. De a lenyeg, hogy ha eleg surun jonnek a patch-ek es plusz tartalmak, annak a feltoresevel mar nem fognak foglalkozni, igy aki komolyan gondolja, az kenytelen lesz megvenni.
Ami sokan csak akkor fizetnek valamiert, amikor kenytelenek, addig ugy sem valtozik a dolog, akarki akarmit mond es csinal.
Az AC-nal azonline fizetes nem kulon gond, mert egyelore ugy sem tudnak dobozosban kiadni, ahhoz tul kicsi a ceg.
A warez problemajukat termeszetesen leszarjuk😄
A kulon felulet vaoban gazos lehet, ha valaki nem kedveli/ismeri, de Kunoseknak szukseges „rossz”: gyors, egyszeru, megbizhato terjesztes, update es kiegeszitesek. Rengeteg idot es penzt sporolna(na)k meg vele, hogy nem kell sajat vedelmet, admin feluletet, szervereket fejleszteniuk es uzemeltetniuk.
Szeretném ha sikeres lenne, mert akkor kapunk talán másik játékot 5 év múlva, de igazából én nem agyalok ezen, azt csinálnak és úgy ahogy akarják ! 😄
Bárhogy is van, nehéz dolog manapság egy szimulátort eladni, mert 100-ból 98 embernek még egy F1 2012 is "nevetségesen" nehéz ( "mekkora egy szar játék ez, mindig megforgok vele ..." ) ...
De teny, mivel csak PC, es mivel szolgaltatasban, latvanyban, tartalomban sem top/kulonleges/egyedi, igy ez is inkabb a HC kozonsegnek szol. Ami kis reteg, es valoban, a nKP-s/betas teszt valszeg eleg nagyon reszt lefedett.
Szerintem (tulsagosan) biznak(-tak) az uj latvanyban, a minosegi tartalomban es a modolasban. Mint 8 eve az nKP-nel, ahol az LFS sikerere alapoztak, most ennel kicsit az rF-t probaljak meglovagolni, de valszeg ezzel nagyon elcsusztak. Nagyon gyorsan valtoznak a dolgok.
En mindig amondo vagyok, hosszutavon jobban jartak volna penzugyileg, ha foleg a HC/komolyabb celkozonsegre alapoznak.
- minimal program ar (15-20$), kissebb alap tartalommmal (2-2 auto es palya)
- folyamatos fizetos tartalmak (autok, palyak) 5$-ert
- online szolgaltatas CSAK a gyari tartalmakhoz, hotlapok/verseny, dijazas a szponzoraiktol
Aki meg emiatt vette meg az sem járt rosszul.
Azt meg hogy mennyi lesz az eladás belõle ,még a jó isten sem tudja megmondani.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
melyik a jobb, ha egy játékot sok-sok évig csinálnak hogy a tökéleteshez a lehetõ legközelebb legyen, vagy ha összecsapják évente és kiadják ? 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Szóval én megveszem elõvételben, aztán egyszer csak kész lesz ! 😄D
Megveszik a """kész""" játékot és még béta állapotú ,majd félév múlva lesz rendesen használható....
Ebben a formában asszem sokat nem fognak eladni belõle addig míg nem lesz igazán KÉSZ.
Miért nem teszik nyílttá a béta állapotot???így a sok hibát elõbb és jobban kilehetne szûrni,és utána már tényleg minimális hibával kiadható lenne.
Nem mondom hogy mindenki ingyen tolhatná,de pl.kedvezményes áron hozzájuthatnának a végleges készhez azok akik segítenek és elõre befizetik az x összeget.
Így már biztos nemfog az idén normálisan használható állapotba kerülni.
Csak azt nem tudom tavaly az E3 vagy melyik bemutatón mi a retket mutogatták a nagy semmit.....
Bocs de ezek után semmi jóra nem számítok.
Oké hogy kevesen vannak de akkor ,minek csinálnak olyat ami majd .....egyszer "kész" lesz.
Ez a nagy titkolózás hogy még dátum sehol sincs a megjelenésrõl ,nekem egyet jelent,vagy nem bírnak megküzdeni a feladattal,vagy még mindig a béta elõtti stádiumban van a játék,de ezt nem merik még maguknak sem bevallani.
Így az erre szánt pénzem nyugodtam ráér elköltenem másra ,tuti az idén nem lesz rá szükségem.
Mert azért egy béta állapotú játékért nem adok pénzt akár milyen szim is,ezért is nem vettem meg még az rf2 se majd ha egyszer "kész" lesz az is ,ami nem tudom még mennyi évbe telik na akkor elgondolkodom rajt.
Bocs a negatív hangvételért de én így látom ,de ha nem lesz igazam akkor én fogok legjobban örülni<#worship>#worship><#taps>#taps>
stupid AI, why are you so slow in fast corners???
<#zavart1>#zavart1>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az online/AI teljesen uj, azt nem teszteltetik publikusan, igy elofordulhat hogy tele lesz buggal amikor megjelenik😛 De az mar „nem szamit” annyira, mivel a lenyeg mar biztos mukodni fog a TP tezt alapjan😉
Amikor megjelenik, vegleges lesz, de igazabol csak egy OpenProBeta verzio😉 Erre tuti szamitani kell. Utana legalabb fel ev lesz, amig a veglegesben elofordulo hiabakat javitja (uj autok es palyak, online, AI, es egyeb a TP-ben nem megtalalhato funkciok).
Termeszetesen AA(A) kategorias kesz/dobozos programoit szeretnenek ki/eladni, de ezt szerintem ok is tudjak, hogy nem fog menni. Ahhoz sokkal tobb programozo kellene (egyeudul lehetetlen ennyi ido alatt). Igy nehez, hogy az utobbi 1 honapban az online-t irta/javittgatta, es most nekiall az AI-nak😊 Legalabb 7 programozo kellene, egyenkent a funkciokra (fizika, grafika, hang, AI, online, GUI, periferiak).
Mivel meg nem teszteltettek se az AI-t se az online reszt, es meg a TP visszajelzesek alapjan is volt/van boven gond, igy lazan elfordulhat hogy csuszik. Ha belecsusszan a nyarba, akkor konnyen meglehet, hogy abbbol osz-tel lesz😉
Korábban is írtam ha ez a nyár elõtt megjelenik maga lesz a csoda,de mivel csodák nincsenek ,legalább is én nem nagyon hiszek bennük,így az év végére várom.
Legalább is az elõjelek ,és az a kevés infó alapján amit eddig tudni lehet,mást nem nagyon tudok elképzelni.
Régebben arról is volt szó ,persze nem ez év hanem a 2012-es.<#nemtudom>#nemtudom>
Biztos elírták az évszámot.