Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szóval továbbra sem értem, mi extrát kínálhat az AC. Oké, hogy Kunos csinálja, extra fizika meg etc, de szvsz az rF2 is az egyik, ha nem legjobb, és még dinamikus is, szóval engem annyira nem is érdekelne PC-sként.
Egyedül azért kedvencelem még, mert Kunos figyeli a konzolokat is, és tisztában van vele, hogy az indie fejlesztõket eléggé támogatja pl a Sony (és most már talán a Microsoft is), egy konzolos AC-t, GT és pCARS ide vagy oda, két példányban is beszereznék rögtön.
Mondjuk ha a PC-s elkészül, akkor konzolra már nem nagy meló, a kérdés az, hogy Kunos szeretne-e tényleg ott is nyitni...
Ha kijön, ezzel jókat lehet majd meccselni, igaz nem lesz a sok dinamikus okosság, de legalább autó lesz dögivel. Ha a moddolás is korrekt lesz rá, és divatos lesz a játék akkor meg fõleg lesznek cuccok ...
Semmi olyan extra dolgot nem nyújtana számomra az AC, amitõl az rF2 menne kukába.
Mondjuk ha PC-n nyomnám, akkor hiányozna a leaderboards meg pár ilyen dolog, a közösségi hülyeségek, az, hogy élet legyen a pályákon, szóval valszeg a Simraceway lenne a nyerõ, hiába van sima rF1-es alapon, teljesen élvezhetõ volt amikor próbáltam, az a pár pálya amit próbáltam, teljesen faszán meg lett csinálva.
Kár, hogy konzolokra nincsenek ilyen rendszerû autós cuccok, amiket nem kell dobozosan megvenni, csak frissítgetni és elõfizetni vagy tartalmat vásárolni.
Bár ugye a pCARS mikrotranzakciós cuccként indult...
Majd ha nagyjából megcsinálja amit akar kiadja , akinek kell úgy is megveszi, akinek nem az most se venné .....
Nem értem miért jobb pl az rf2 ami félkész, barkács, idióta tartalommal, tele hibákkal... De legalább két éve megvettük AAAA árban 😊))))
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
@KunosStefano @Aristotelis @Si3v73 Rallying, bitches!
Ez jól hangzik. Bár lehet mire megjelenik, mindenki elfelejti, és a netKar sorsára jut majd 😄D
Kunos Twitter: https://twitter.com/KunosStefano
Aristotelis FB: https://www.facebook.com/aristotelis.vasilakos?fref=ts
Aristotelis Twitter: https://twitter.com/Aristotelis
Mondjuk nagy húzás lenne tõlük ha ilyenre is alkalmas lenne ....
www.smart-bus.hu
Elvileg van "jo" F1, NASCAR, WRC jatek, de mindegyiknek ugyanaz a baja.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
szerintem
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy más játékokban ne érzékelje a g25-öt? Van olyan játék amiben az emberem folymat megy felfelé, ha benyomom a gázt egy kicsit akkor meg áll. Az options-ben nincs disable controllers vagy ilyesmi.
Tehát hogy lehet kikapcsolni pl egy usb portot vagy mit csináljak ha nem akarom kihúzni a kormányt?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De teny, szep ez az engine, de a TP alapjan nem fog hasitani😊
Foleg akkor, ha valahogy atallt valodi DX11-re, es el sem fog nalam indulni😄DDDDD
Na sikerült...

A fo gond a bevilagitas. Meg kell csinalni a playat: lampak, reflektorok (ezeket dinamikusan, arnyekvetessel), fenyvisszavero cuccok, epuletek. Aztan az autokat, ami ugyanugy dinamukus, sot nagyon dinamikus (😄), arnyekvetessel, tukrozodessel stb.
Ez azert nem egyszeru, egyreszt bonyi, masreszt zabalja a gepet. Bar valszeg sokat fejlodott, de nalam mar a TP-t is butitani kellett hogy mukodjon😄 Persze „szar” gepem van, de azert egy iR, rF2, F12013 mukodik, es azokban van anyag rendesen;D
En ezek miatt nem szamitok ra, mert huzos munka, gepzabalo, felo/valszeg nem volt ideje ra.
De lehet, hogy eppen most lett kesz, es ez a besotetittett kep volt a promoja😄 Ez teljesen illene a AC promoba. Mig masok ilyenkor adnanak videot vagy screen-eket, addig AC-nal boven megszokott egy ilyen barkacs kep😛
De napszak állítás lesz benne, akkor szinte biztos, hogy éjszaka is, akinek az kell .
A TP-ben nem volt se ejszaka se reflektor. De azota eltelt lassan 1 ev. Bar foleg az AI-t es az online-t csinalta, es a nyalokas embert a pit-be, talan belefert az ejszaka is. Valamelyik videoban villogtattak az auto fenyszorojat. Bar lehet, hogy az is csak bonusz volt, funkcio orgia, mint az ajtonyitogtas.
Ezzel is ugy vagyok, mint a tobbivel. Nem szamitok ra hog benne lesz, ha igen, akkor ajandek;P