Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem kell, hogy jobb legyen barminel.....Jo fizika, sok izgi auto, szep grafika ...ennyi.Nagy kinalat nincs, ugyhogy orulni kell ha tiz evente jon valami szimulator. Lehet flem lesz, de a fizika tenyleg extra lehet, TP alapjan en meg ilyen szinten autot nem ereztem mint ebben.........Szerintem jobb mint minden elojel nelkul megforgo rf.....Dinamika van, csak epp eso hasznalhatatlan, es nulla gumis betonon se hasznalja senki, mert erezni nem lehet hogy csuszik, csak pislogni a kavicsbol........esoben ugyanaz, tukorjeg.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hát lehet lesznek rá cuccok, csak közben azért rF2-höz is készülnek, és az a motor azért már jóval többet tud nem?

szóval továbbra sem értem, mi extrát kínálhat az AC. Oké, hogy Kunos csinálja, extra fizika meg etc, de szvsz az rF2 is az egyik, ha nem legjobb, és még dinamikus is, szóval engem annyira nem is érdekelne PC-sként.

Egyedül azért kedvencelem még, mert Kunos figyeli a konzolokat is, és tisztában van vele, hogy az indie fejlesztõket eléggé támogatja pl a Sony (és most már talán a Microsoft is), egy konzolos AC-t, GT és pCARS ide vagy oda, két példányban is beszereznék rögtön.

Mondjuk ha a PC-s elkészül, akkor konzolra már nem nagy meló, a kérdés az, hogy Kunos szeretne-e tényleg ott is nyitni...
lac coo
Senki nem mondta, hogy rF2 kukába való .....

Ha kijön, ezzel jókat lehet majd meccselni, igaz nem lesz a sok dinamikus okosság, de legalább autó lesz dögivel. Ha a moddolás is korrekt lesz rá, és divatos lesz a játék akkor meg fõleg lesznek cuccok ...

Most nem azért, de az rF2-vel közvetlen a megjelenés után is baromi jókat meccseltem az AI ellen. És oké, hogy voltak grafikai hibák, de totál játszható és élvezhetõ volt. Ha nem konzoloznék, mai napig azt tolnám, és elnézve ezt az AC-t, hát bizony jómagam az rF2-õt többre tartom.

Semmi olyan extra dolgot nem nyújtana számomra az AC, amitõl az rF2 menne kukába.

Mondjuk ha PC-n nyomnám, akkor hiányozna a leaderboards meg pár ilyen dolog, a közösségi hülyeségek, az, hogy élet legyen a pályákon, szóval valszeg a Simraceway lenne a nyerõ, hiába van sima rF1-es alapon, teljesen élvezhetõ volt amikor próbáltam, az a pár pálya amit próbáltam, teljesen faszán meg lett csinálva.

Kár, hogy konzolokra nincsenek ilyen rendszerû autós cuccok, amiket nem kell dobozosan megvenni, csak frissítgetni és elõfizetni vagy tartalmat vásárolni.

Bár ugye a pCARS mikrotranzakciós cuccként indult...
lac coo
Én nem értem mit rugóztok ezen a megjelenésen... Kunos, õ ilyen, a lehetõségeihez képest rettenetesen igényes dolgot akar, más neki se állna eleve ... Tavaly kiadta volna nulla tartalommal, akkor úgy döntöttek a játékosok is meg õ is, hogy kellene még sok dolog bele .....
Majd ha nagyjából megcsinálja amit akar kiadja , akinek kell úgy is megveszi, akinek nem az most se venné .....
Nem értem miért jobb pl az rf2 ami félkész, barkács, idióta tartalommal, tele hibákkal... De legalább két éve megvettük AAAA árban 😊))))

bardocz
Mire megjelenik lehet uj vga-t venni.
lac coo
Dehogy ....Majd valamikor lesz benne . Bár ha van gumi, kavics föld homok, onnantól nem nagy szám .....Ha jó cucc van alatta nem kell fél éveket kísérletezni mindennel mint rF1-ben, hogy sikerüljön valami nyakatekert gumi ami használható .

Ginger17
Igen... ez most azt is jelenti egybne, hogy +2 év a megjelenésig. <#csodalk>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
CRC óta nem játszottam jó rallycrossal ....Legnagyobb dobás lenne tõlük, ha megcsinálnák normális fizikával !!!!

bardocz
Köszi!
@KunosStefano @Aristotelis @Si3v73 Rallying, bitches!
Ez jól hangzik. Bár lehet mire megjelenik, mindenki elfelejti, és a netKar sorsára jut majd 😄D
Alexease
A hivatalos resz halott, de Kunos neha szokott csepektetni.

Kunos Twitter: https://twitter.com/KunosStefano

Aristotelis FB: https://www.facebook.com/aristotelis.vasilakos?fref=ts

Aristotelis Twitter: https://twitter.com/Aristotelis
bardocz
Ilyeneket hol találtok?
Alexease
"@gregerhuttu @KunosStefano @Si3v73: 70 left 4 and 30 right 5 don't cut and... into the ditch..." 😊
Alexease
Nah, programozott bele szamarvezetot😊 Vagy eddig is volt mar benne?

Alexease
A masodik bekezdes az altalanos problemat hivatott megerositeni😄
lac coo
F1 ben , Nascar ban hol van rallycross ? 😊))

Mondjuk nagy húzás lenne tõlük ha ilyenre is alkalmas lenne ....

Bármennyit fizetnék érte... 😊))

www.smart-bus.hu

Alexease
Kinalat van, csak nem jok😉
Elvileg van "jo" F1, NASCAR, WRC jatek, de mindegyiknek ugyanaz a baja.
lac coo
Csak sima rallycross is jó lenne, abból sincs nagy kínálat...

bardocz
Pár rally szakasz rendes négykerekes fizikával jól jönne.
lac coo
Good first feedbacks on gravel surface modeling from @Aristotelis and @Si3v73 .. looking like a viable future for AC.

<#eljen><#eljen><#eljen>

😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Szerintem abbol az uber videobol vagnak egy rovid bemutato videot, amit iPad-del vesznek fel😊
lac coo
Következõ egy full fekete kép lesz, két kis sárga pöttyel.... ( BMW este a távolban ...)

Nem igaz, hogy nem bírsz karácsonyig várni, amikor kiadják (az "über" videot...) <#eplus2>

Alexease
Bakker, azt hittem kiadtak meg egy kepet ezen a heten, azert van hozzaszolas a topic-ban😊 <#idiota>
alma2
pl az adott jatekban kikapcsolod a joy-t, vagy leszed a map-et a gazrol. (jatekon belul)

szerintem

Alexease
<#banplz><#idiota><#taps>
ááááááááááá... rossz fórum 😄
lac coo
Hat nekem igy kimaradt az elozo 341... 😊)))

Nemsokára Build 342
off:

Hogy tudom azt megcsinálni, hogy más játékokban ne érzékelje a g25-öt? Van olyan játék amiben az emberem folymat megy felfelé, ha benyomom a gázt egy kicsit akkor meg áll. Az options-ben nincs disable controllers vagy ilyesmi.

Tehát hogy lehet kikapcsolni pl egy usb portot vagy mit csináljak ha nem akarom kihúzni a kormányt?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Ha nincs nagyon nagy bug benne, hiba, mukodik minden, akkor szerintem ki fogja adni, mire varjon mar......Bar nekem raer....

Alexease
Meg csak a Steam-et tesztelik, lehet/talan ez az elso probalkozasuk😉
Már miért adnák ki? Majd ha készen lesz...

SirAlo
Mar ott tartunk az Assettonal hogy kiadjak ?En mar kezdem azt hinni hogy sose jon ki 😄 Vagy ugy jar mint a netKar (legjobb szim megse hasznalja senki)

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lac coo
Nem, 10.-én fizetésnap van ....😉

Alexease
10-en van fizetes? Nalunk akkor, amikor odaadjak😄
Alexease
Nekem kellene, mert szert(t)em a 30-60x gyorsitasokkal a „24-oras” versenyeket, 30-50 perc alatt😊
De teny, szep ez az engine, de a TP alapjan nem fog hasitani😊
Foleg akkor, ha valahogy atallt valodi DX11-re, es el sem fog nalam indulni😄DDDDD
lac coo
Meg remélem 10.-éig most már kibírják és nem adják ki ! 😊

lac coo
Nekem se kell éjszaka, az mindig ette a gépet, ez meg nem olyan profi motor, örülök ha nappal valahogy elmegy 😊)

Alexease
Ma irta Twitteren, hogy sikerult feltoltenie, gondoltam hogy lesz valami eredmenye is😄

Na sikerült...
Alexease
Az ejszakaval nem az a gond, hogy sotet, mert az megoldhato😄

A fo gond a bevilagitas. Meg kell csinalni a playat: lampak, reflektorok (ezeket dinamikusan, arnyekvetessel), fenyvisszavero cuccok, epuletek. Aztan az autokat, ami ugyanugy dinamukus, sot nagyon dinamikus (😄), arnyekvetessel, tukrozodessel stb.

Ez azert nem egyszeru, egyreszt bonyi, masreszt zabalja a gepet. Bar valszeg sokat fejlodott, de nalam mar a TP-t is butitani kellett hogy mukodjon😄 Persze „szar” gepem van, de azert egy iR, rF2, F12013 mukodik, es azokban van anyag rendesen;D

En ezek miatt nem szamitok ra, mert huzos munka, gepzabalo, felo/valszeg nem volt ideje ra.

De lehet, hogy eppen most lett kesz, es ez a besotetittett kep volt a promoja😄 Ez teljesen illene a AC promoba. Mig masok ilyenkor adnanak videot vagy screen-eket, addig AC-nal boven megszokott egy ilyen barkacs kep😛
lac coo
Mondjuk sötétben menni eleve szar, szerintem, sose használom sehol .
De napszak állítás lesz benne, akkor szinte biztos, hogy éjszaka is, akinek az kell .

Alexease
Nem tudom, hasonlo mennyisegu info van rola, mint minden masrol;D
A TP-ben nem volt se ejszaka se reflektor. De azota eltelt lassan 1 ev. Bar foleg az AI-t es az online-t csinalta, es a nyalokas embert a pit-be, talan belefert az ejszaka is. Valamelyik videoban villogtattak az auto fenyszorojat. Bar lehet, hogy az is csak bonusz volt, funkcio orgia, mint az ajtonyitogtas.

Ezzel is ugy vagyok, mint a tobbivel. Nem szamitok ra hog benne lesz, ha igen, akkor ajandek;P
lac coo
De éjszaka lesz benne , nem ? Gondolom ha állítható az idõ ,akkor nem csak reggel hét és este 6 között lehet majd 😊

Szabi
plusz e92 m3 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Meghalt a telefonkamera, így nincs mivel😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10