Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre írtam, hogy alacsony sebességen a verseny autók beállításai kicsit el vannak "rontva" és itt se véletlenül használtam az idézõjelet, tehát alacsony sebességen nem úgy mûködnek, mint egy sima utcai autó. 😊
Nem hiszem, hogy kell ehhez rF2, hogy tudjam. Pont ezért írtam ha van az rF2-ben utcai kocsi és az ISI jól végzi a dolgát, akkor ennek a külömbségnek érzõdnie kell. Végül is hol itt a vita közöttünk és ki kötött beléd???? És az AC úgy jön ide, hogy az egy sima utca modell, tehát alacsony sebességen is kezes, csak szándékosan lehet megforgatni vagy idegessé tenni. Szóval tök fölösleges pályaautókkal összehasonlítani.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
1. Minden szimulátoros/autósport jarongó tudja, hogy van különbség utcai és versenyautó stabilitása között...bár az már kétséges hogy bármi is az utcai javára írható 0-100km/h alatt. Vezettem már versenyautót és ha 50-nel mész is hatalmas stabilitást érzel.
2. Konkrétan a rettentõen szuper dinamikus gumifizikával volt baja...nem csak neki, sokunknak. Gyönyörûen számolja a sok változót, csak szerintem rossz tartományban. Egyik fura jelenség (szerintem): Kanyarközép elõtt, kicsit korábban kicsit nagyobb gázadás -> az autó elkezd tulkormányzottá válni -> azonnal gázelvétellel reagálsz, de az autó egy olyan megcsúszásba került, amibõl már nincs visszaút és az alacson sebesség miatt (kb 60)saját tengelye körül megforog te meg csak mozizol és várod hogy megálljon. Ez egy valós szituáció is lehetne, de egyszerûen nem tudom elfogadni, hogy egy pálya autó 285+ -os verseny gumival ilyen alacson sebességnél hogy képes erre. Ha hamar észlelsz és elveszed a gázt akkor majd ki esel az ülésbõl úgy rántja vissza magát az autó az útra...ez tapasztalat. És itt jön elõ az hogy nem sok mechanikai tapadás van a játékban, VAGY a hihetetlen dinamikus gumifizika nem éppen jó tartományban számol.
3. Azt írtad nincs rF2-d, így nem értem miért kötöttél belem,vagy vontad kétségbe a párhuzamba állítását AC-vel.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Versenyen is vannak lassú autók, márkakupák, lassú kanyarok, mindenhol határon kell menni ....
Ennyi .
Mellesleg ha ez nem olyan topik, akkor te miért irogatsz ide? <#banplz>#banplz>
Nem úgy "rontják el", hogy nem lehet vele menni, csak egy kicsit bizonytalanabbnak érzed alacsony sebességen. Ennyi. 😊
Lassú tempónál is lehet határon autózni, ezt nem tudja rF2 , a mechanikai tapadás elég fura .....rF1 -hez képest mérföldekkel jobb, de azért elõjön még a régi ISI betegség ....
rF2 -vel én is megyek jókat, sõt rengeteget mentem vele, ettõl még tisztában vagyok a hibáival .És sajnos a gumival néha még mindig idegesítõen bejben van rF2 ....Ennyi, nem kell ezt túlragozni, hibátlan játék nincs...Ha -most már talán ki lehet mondani- szörnyen rossz rF1 -et szerettük, akkor ez is belefér, annál azért fényévekkel jobb .
És nyilván nem hasonlítottam rF2 -õt F1 20XX-hez ! 😄DD
Az tény, hogy én nem értem mi akkora nagy szám ezekben a dinamikus dolgokban ......Dinamikusan jön az esõ, de nincs az a pénz amiért én használnám is, fõleg ugye aza gép ami CARS-ot 20 AI-val viszi highon, rF2 -ben általában elvérzik 😄DDD
rF2 -vel én is megyek jókat, sõt rengeteget mentem vele, ettõl még tisztában vagyok a hibáival .És sajnos a gumival néha még mindig idegesítõen bejben van rF2 ....Ennyi, nem kell ezt túlragozni, hibátlan játék nincs...Ha -most már talán ki lehet mondani- szörnyen rossz rF1 -et szerettük, akkor ez is belefér, annál azért fényévekkel jobb .
Érdekes, én már az elején tudtam rohadt jókat menni esõben, és meglehetõsen jól éreztem magam a kocsiban. Ezt a szintet dinamikus esõben szvsz semmi nem hozta korábban.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
"Nulla tenaci invia est via"
Inkabb csak azt, hogy az egy evvel ezelotti AC-TP-hez nem erdemes hasonlitgatni a mostani cuccokat, foleg hogy azok (rF2/iR) most, kismillio egyeb valtozoval szamolnak az akkori AC-TP-hez kepest.
Es talan slick gumi van rajta, extra peres😊
Azért valljuk be : ISI enginben még mindig sokszor jönnek elõ ezek a dolgok, sajnos ...😞
Nyilván nem fikázni akarom rf-et, mert jó az, ha lenne benne több értelmes autó használnám is naponta ( most már kicsit unom a Clio-t...), csak egyszerûen ez a dolog jobban sikerült AC-ban .
Egyreszt ez egy uj Ferka, full tele elektronikaval, a Kunos Ferrari cuccban is sinauto volt eloszor (amig nem tapossa ki az ember a belet😛).
Masreszt, a szimekben egy ilyen autoval es ilyen palyan, elnezve 1-2 kanyarsebessegedet (amit neked engedtek, mert valszeg mentel volna gyorsaban is ha engedik😄DDD), ennel min. ketszer tobb az elvaras hogy befordujon ugyanigy😄DDD
De az rf2-es Cliot agyonveri a sima utcaim tapadásban .
De mindenki láthatja, érezheti, át kell ülni mondjuk NKP-ba és érezni lehet hogy ott azért tapad a gumi, nyílván rontani ott is lehet ...
A megcsuszasoknal es megforgasoknal erdemes az autot is figyelembe venni. Foleg a slic gumit (ami alapbol jol tapad, de ha nagyon megindul, akkor valszeg over😛), a hatsokerek hajtast, a nagy loerot es nyomatekot (es emiatt a motorfeket), es a hajtaslanc "legvegen" a diffit.
Es persze a dinamikat. Az rF2/iR-nel a gumi melegedest es kopast, a kornyezeti dolgokat, az rF2-nel a palya allapotat (gumizodas).
Az AC TP-nel semmi sem volt😉 Viszonylag egyszeru, gyenge, normal gumis, jol kezelheto utcai sport auto, statikus kornyezetben.
Es Aristotelis korabbi munkait ismerve, valszeg preferalni fogja a kicsit tapadosabb, kezelhetobb, megfoghatobb, driftelhetobb beallitast.
Ha lesz mindketooben vagy haromban ugyanolyan auto, hasonlo feltetelekkel, akkor mar ugy ahogy lehet hasonlitgatni.
Ebbõl a szempontból csúnyán megveri AC engine....
Ez itt most off-video lesz, de hat ez van (vagyis AC nincs😄DDDD): erdemes kozben a sebesseget is figyelni a bal also sarokban, aztan meg a visszajatszast. belulrol sokszor pocsolesnek tunik az egesz😄DD
Egy db monitorhoz beallitott, elvileg "normalis/korrekt" pilota pozicio es FOV (en igy szeretem😛).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
rF2-ben van, sõt az 1 emberes KRP-ban is, úgyhogy meg lehet csinálni egyedül is... <#ravasz1>#ravasz1>
A TP alapjan az AC (leszamitva a fizikat es FFB-t), a mai elvarasokhoz kepest, eleg szegenyes. De hat TP, es azota eltelt majd 1 ev...
En meg mindig attol rinyalok, hogy a "mindenkinek" jatekmenet, kezeles-segitseg, kinezet, funkciok, latvany miatt, kicsit hatterbe szorul a HC szimulatoros korites. NEM az alap fizika, gumi, FFB - hanem a korites!
Persze, ez meg mindig csak a TP alapjan erzodik, de elnezve azt a rendszert, kivitelezhetetlennek tunik jonehany alap funcio.
Mert poen, hogy ingyenes, mindenkinek elerheto script platformokkal operal a feluleteken es az engine-ben (GoogleGo, Python), de ennek azert korlatai is vannak.