Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
De nincs is ezzel semmi baj,akinek így jobban tetszik az használja,normális ellenõrizhetõ online versenyen úgy is kibukik elõbb utóbb.
Addig meg pörgess csak a vekkert....<#taps>#taps>
Ha a driverben 100% felett van az FFB ero, mashogy viselkedik mint 100%-on vagy az alatt. Allitolag erdemes probalkozni (driverben es a programban is allitgatni).
A jatekban a Damper allitas allitolag csokkenti az FFB kozepso fityegeset.
From a dev:
"Documents/AssettoCorsa/cfg/race.ini
open with notepad or similar
Find line
ALLOWED_TYRES_OUT=
se to whatever number you want or -1 to have no penalty when going off track"
Minden kipucoltam ami AC, letöltöm újból, holnap meglátom .... Ha nem jó, felgyújtom az egészet 😊))
AC fórumon elég sokan kínlódnak, hogy nincs rázókõ ffb ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez az aktualisan hasznalt beallitas.
Valamelyik modern BMW-nál nálam is rossz volt a FFB, de a többinél nincs ilyen gond. Mondjuk a Lotus rángat középen.
De az E30/Imola páros a pCARS-os E30/Imolával összehasonlítva ég és föld.
nem semmi a cucc!!
FErrari imola és lotus 49 régi monza párosítást próbáltam😊
eszméletlen élmény!
!Forza Ferrari!
Nekem nincs gondom az ellenkormanyzassal, a tobbi progihoz kepest foghatobb.
Majd holnap futok egy kört driverekkel , de sok reményt nem fûzök hozzá ...😞
De lenyegeben, a mi szempontunkbol, a TP-hez kepest ez ugyanaz, csak tobb tartalommal😉
Meg kell becsulni, mert lehet, 1 evig most ezzel kell kihuzni😄
De gondolom úgy lesz mint netkarban : piszkálja majd havonta amíg jó lesz ...😊)
Talán javítja, addig kínlódok így vele, ....
De sokat nem dolgozott rajta egy év alatt, akár kiadhatta volna akkor is, sok minden nem változott ! 😊)
Én most itt tartok, persze bõven van még benne😊
Nekem eddig inkább pozitív a véleményem, nálam is megvannak az általatok említett hibák (ffb terén is), de így is jól játszható, fõleg betahoz képest.
Meddig lehet early accessbe olcsóbban hozzájutni? Van valami határideje ennek?
Olvasom a fórumot és nagyon úgy tûnik hogy még az a kis rész is tele van hiányosságokkal hibákkal amit most kidobtak.
Az AI-s és a hálózatos rész kiadását azt hiszem meg fogom várni mielõtt megveszem.
De ha nem jo az FFB-d/kormanyod akkor nem nagyyon lehet megallapitani igazabol milyen a dolog;P
Lehet nalad van valami kormany anomalia, mert nalam minden program jo, csak az F1-sorozat fake, nalad meg az, ami jo😊
Szamomra ez a jobbik lehetoseg😛
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ez egyertelmuen patchelgetve (update) lesz folyamatosan. Ha most azt irta, hogy nem mertek megjelentetni minden reszet (online, ai, race, career stb.), mert valszeg sok lesz a hiba, es igy jobban tudjak kontrollarni, akkor hogy akarta tavalymegjelentetni?!😊)))))))))
Hogy mennyire tartja be a ket hetet, nem tudom. Max kissebb javitasoknal. Kunost ismerve honapok is eltelhetnek majd ket javtitas kozott😊 Lesz vagy 1 ev, amire ez teljesen kifutja magat.
Ami surgos lenne az az AI VAGY az online, hogy az emberek hasznalni is tudjak.
Persze, egyelore az uj autok es palyak boven megteszik😉
De ahogy korabban mar tobbszor irtam, Kunostol senki ne szamitson konzolos osszetettsegu jatekra vagy iR-szintu HC-szim megoldasokra (nem fizika, inkabb a profi korites, talalas, lehetosegek).
Ez egy felturbozott nKP, (majd) sok szep tartalommal😊
De ami extra pozitiv, hogy elindul a gepemen (nem DX11 a kartyam, es hiaba DX11-nek reklamozta😛). Persze tudom, visszafele kompatibilis, de egy natur DX11 nem indul el (pl. CARS korabbi DX11 verzioja).
INI-ben az ffb 333 -on van, az jó ?
Persze körözgetni lehet vele de.....azt mással is lehet<#wink>#wink>
A system cfg-ben van ....
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Kormányszög kezelés nekem fura, vagy ez is hozzátartozik hogy valami nem ok nálam, de minden autó túlérzékeny nálam, gyakorlatilag a középsõ 10 fokban kell vezetnem, a forma autót épp úgy mint a Fiatot...
No mindegy , várok, talán javít valamit rajta .....
Az egyszeru kamu pilota dinamika es razkodas is gazos, az is maradt nKP-s.
Persze en az iR-bol indultam ki, ugy voltam vele, ha szimet akar, akkor abbol kell lopni minden funkciot😄DD De hat az mas vilag, nagyon durvan osszetett engine lenne neki.
A Python is gazos, de hat nagy (tobb) monitoron kell hasznalni, es meg van az az elonye, hogy konnyen irnak majd hozza APP-okat (mar amit a script rendszer enged).
Hasonloan a manurendszer (HTML/JavaScript), azt sem kellett belegyurnie az engine-be, kicsit szivni fognak a modderek, de legalabb "konnyen" modosithato.
Allohelyzetben gumiellenalast, kormanymuvet nem szamol, de hat ez van, az nKP is ilyen volt. Menetkozben jo, az a lenyeg😊
A Lotus49-et es a E30-at teszteltem, jonak tunnek, bar kicsit megbocsato, "konnyen" foghato, bar nem tapostam ki egyiknek sem a szemet. (Az E30 amugy is foghato fajta, eleve 3 fele gumit adott hozza).
Sajnos szamitottam ra, hogy az osszes TP hianyossag 1 ev utan is benne marad, sot valszeg 1 ev mulva is ilyen vagy nagyon hasonlo lesz (bar FOV-ot lehet menubol allitani, atirtam, nem is ertem miert nem engedelyeztek?!?!).
De legalabb van showroom, ami nagyon fontos😄DD
De azon is latszik, mennyire linear a Kunos engine, kulso EXE-vel fut az is😄
Nem fogunk egyezni, mert nekem bejön 😊
Van egy rázó, van egy sötét sáv, és még egy ami piszkosul csúszik.
azaz lecsúszhatok a rázóról, van még mozgásterem, de figyelni kell.
Én alapból nagyon ellene vagyok a pálya vágásának, szal nyugodtan azt csinál amit akar...ha meg kicsúsztam akkor meg megint mindegy.
Az autó a lényeg a pályán..és az brutál, kár hogy a replay-t nem kezeli még jól. 😞
De ahogy beblokkol az egyik kerék, meg ahogy ellehetetlenül az nagyon-nagyon jó.
E30-t van az embernek lehetõsége csapatni, egyben lévõ M-t persze ritkábban, de azért van összehasonlítási alap, ez meg majdnem olyan, M-nek kicsit gyenge, de futómûben rendben van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Eleve ez a Python felulet, ami fuggetlen a felbontastol, scrip alapu baszott nagy ablakokat es szovegeket pakol a kepernyore (OK, nem az en gepemre mereteztek, ez 1280x720-ban hasznalom😛).
Es sajnos az osszes ilyesmi abban van megoldva.
Ok hogy lecsúszok ,törli az idõt, de mi a f..nak veszi el a gázt, ez elvileg nem F1 kategória ...:!? 😄D