Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hezi
Ez a gázelvevõs dolog hotlapozáskor jogos lehet, más programok se díjazzák ilyenkor, ha lemész, lehet új kört kezdeni. De verseny közben nehogymár egy ilyen büntetés legyen, mert egy vagy két kerékkel elérted a fûvet. Az még nem kanyarlevágás. Különben is, online figyelni kell másokat, hogy hogy veszik a kanyarokat, és azt kell követni, és akkor nincs sírás. De amíg nincs benne multi, és te még ki sem próbáltad, addig mit aggódsz, hogy más mit csinál.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Na ez az ......<#wave>Így születnek azok a bizonyos "remek" idõk a játékokban,ez-azt ki-be kapcsolgatnak,a másik meg csak pislog most akkor hogy is ment a mókus 4-5 mp-el jobb idõt.....no és hogy a rákba tud versenyen levágni kanyarokat bünti nélkül....
De nincs is ezzel semmi baj,akinek így jobban tetszik az használja,normális ellenõrizhetõ online versenyen úgy is kibukik elõbb utóbb.
Addig meg pörgess csak a vekkert....<#taps>
Alexease
Volt 1-2 tipp G27-hez (ha meg nem olvastad).
Ha a driverben 100% felett van az FFB ero, mashogy viselkedik mint 100%-on vagy az alatt. Allitolag erdemes probalkozni (driverben es a programban is allitgatni).
A jatekban a Damper allitas allitolag csokkenti az FFB kozepso fityegeset.
A kanyar levágós gázlevevõs cucc kikapcsolása:

From a dev:
"Documents/AssettoCorsa/cfg/race.ini
open with notepad or similar
Find line
ALLOWED_TYRES_OUT=

se to whatever number you want or -1 to have no penalty when going off track"
lac coo
Úgy legyen ... 😉

Minden kipucoltam ami AC, letöltöm újból, holnap meglátom .... Ha nem jó, felgyújtom az egészet 😊))

AC fórumon elég sokan kínlódnak, hogy nincs rázókõ ffb ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem az lesz a gond...

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem de azt holnap megcsinálom, látom, hogy ugyanoda rakta a dokumentumokba a cuccost, hátha valamit nem írt felül ...

Telepítés elõtt törölted a TP-t?

www.smart-bus.hu

bardocz
Boxban az aktuális gumihõmérsékletet nem lehet nézni? Olyan hihetetlen, hogy minden kerék minden oldala 57°C 😄
lac coo
Nekem mondod ?! 😊)) Persze, hogy szar valami ...😊

Alexease
Toltsd fel a c:UsersTE_NEVEDDocumentsAssetto Corsacfgcontrols.ini file-t, megnezem, hatha van benne valami anomalia😄
Ez az aktualisan hasznalt beallitas.
bardocz
Nálad valami 1000% hogy szar. Régi Lotussal mindent érezni.
bardocz
Ugyan azt a kocsit próbálod?
Nálam mintha nem törõdne a kormányszög beállítással, a legkisebb mozdulatra is pörgeti, mint a bolond. Csak a gamma növelése segített.

Valamelyik modern BMW-nál nálam is rossz volt a FFB, de a többinél nincs ilyen gond. Mondjuk a Lotus rángat középen.

De az E30/Imola páros a pCARS-os E30/Imolával összehasonlítva ég és föld.

Alexease
A kormanyszoget le se szarja, ments el egy konfigot, es abban a SCALE-t vedd lejebb ha nagyon erzekeny kozepen (bar nekem is 00 fok, es nincs nagyon gond vele, pedigen finnyas vagyok😛).
oneal1
😄d

!Forza Ferrari!

oneal1
na gurultam egyet végre én is!😊

nem semmi a cucc!!

FErrari imola és lotus 49 régi monza párosítást próbáltam😊

eszméletlen élmény!

!Forza Ferrari!

lac coo
De ahogy nézem van baj a kormányokkal rendesen ,fõleg a támogató Fanatec-el ! 😄D

Alexease
Amugy a nyitokeprenyot kisit elirat: Kunos Simulazioni 2010-2015 😊 Vagy 2015-ben fognak megszunni😊
lac coo
Hát ha még emlékszel a TP-re, ahhoz hasonlítsd . Teljesen más irányba ment el ...

Alexease
Vedd vissza 450-re, hatha.
Nekem nincs gondom az ellenkormanyzassal, a tobbi progihoz kepest foghatobb.
lac coo
Akkor én csúnyán torokra vettem, nekem használhatatlan az egész.
Majd holnap futok egy kört driverekkel , de sok reményt nem fûzök hozzá ...😞

Alexease
Elvileg marcius kornyeken kezdte el az AI-t es az online-t renberakni, valszeg azt csinalta folyamatosan. Meg esetleg ezt a fantasztikus showroom-ot, az autodudat s a radiot😄
De lenyegeben, a mi szempontunkbol, a TP-hez kepest ez ugyanaz, csak tobb tartalommal😉
Meg kell becsulni, mert lehet, 1 evig most ezzel kell kihuzni😄
lac coo
Addig elég rendesen, lendülettel lehetett ellenkormányozni, most olyan, hogy icipicit szabad csak fordítani, mert ha többet azonnal átvágódik, ha csak picit akkor tartani lehet egy darabig azután vágódik át 😊TP-ben 900 fokon az volt a baj, hogy az ember sokszor nem tudott elég gyorsan elég sokat tekerni, most alig lehet megmozdítani ... Ég és föld a kettõ. Az a baj, hogy szerintem a TP-t letiltotta, nem mûködik már ...
De gondolom úgy lesz mint netkarban : piszkálja majd havonta amíg jó lesz ...😊)

lac coo
Áh, feladtam, semmi nem segít... Némely autónál van valami számomra felfoghatatlan remegés, de az ffb mindegyiknél olyan, hogy mikor fordítom a kormányt akkor van ellenállás, ha visszafordítom semmit nem érezni és pontosan középen minden átmenet nélkül egyszer csak beakad, ellentart .... Mindig pont középen.

Talán javítja, addig kínlódok így vele, ....

De sokat nem dolgozott rajta egy év alatt, akár kiadhatta volna akkor is, sok minden nem változott ! 😊)

raczger

Én most itt tartok, persze bõven van még benne😊

Nekem eddig inkább pozitív a véleményem, nálam is megvannak az általatok említett hibák (ffb terén is), de így is jól játszható, fõleg betahoz képest.

Alexease
Vagy vedd lejebb a grafikat. Lehet hogy fix jo FPS-t mutat, de a hatterben valamit elbarmol. Probald ki fapadosan. Meg persze vSync OFF, hatha segit (ha nem lenne kikapcsolva).
Alexease
Errol nem olvastam semmit, de majd utananezek. De ugy lenne logikus, hogy addig olcsobb, amig nincs kesz es a tervezett tartalomhoz es funkciokhoz kepest erosen hianyos.
G27-hez azt állitsd 500-ra.
Kérdésem lenne:
Meddig lehet early accessbe olcsóbban hozzájutni? Van valami határideje ennek?
Olvasom a fórumot és nagyon úgy tûnik hogy még az a kis rész is tele van hiányosságokkal hibákkal amit most kidobtak.
Az AI-s és a hálózatos rész kiadását azt hiszem meg fogom várni mielõtt megveszem.
Alexease
Azt meg nem neztem, a Lotus-t tolom😊
De ha nem jo az FFB-d/kormanyod akkor nem nagyyon lehet megallapitani igazabol milyen a dolog;P

Lehet nalad van valami kormany anomalia, mert nalam minden program jo, csak az F1-sorozat fake, nalad meg az, ami jo😊
Szamomra ez a jobbik lehetoseg😛
A valóságban is van olyan, hogy kezelhetetlen módón vágódik át az autó. rf-hez képest itt viszont mikor már utas vagy, azért akkor is reagál valamit, de persze visszahozni már nem lehet.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Az jo, az a frissitesi frekvencia.
Alexease
Ezt most nem TP-nek hivjak es 0.9.9-es verzio, hanem Beta-nak (Early Access) es 0.1-es verzio😊

Ez egyertelmuen patchelgetve (update) lesz folyamatosan. Ha most azt irta, hogy nem mertek megjelentetni minden reszet (online, ai, race, career stb.), mert valszeg sok lesz a hiba, es igy jobban tudjak kontrollarni, akkor hogy akarta tavalymegjelentetni?!😊)))))))))

Hogy mennyire tartja be a ket hetet, nem tudom. Max kissebb javitasoknal. Kunost ismerve honapok is eltelhetnek majd ket javtitas kozott😊 Lesz vagy 1 ev, amire ez teljesen kifutja magat.

Ami surgos lenne az az AI VAGY az online, hogy az emberek hasznalni is tudjak.
Persze, egyelore az uj autok es palyak boven megteszik😉

De ahogy korabban mar tobbszor irtam, Kunostol senki ne szamitson konzolos osszetettsegu jatekra vagy iR-szintu HC-szim megoldasokra (nem fizika, inkabb a profi korites, talalas, lehetosegek).

Ez egy felturbozott nKP, (majd) sok szep tartalommal😊

De ami extra pozitiv, hogy elindul a gepemen (nem DX11 a kartyam, es hiaba DX11-nek reklamozta😛). Persze tudom, visszafele kompatibilis, de egy natur DX11 nem indul el (pl. CARS korabbi DX11 verzioja).
lac coo
A gumikat tuti piszkálgatta, nem vagyok benne biztos, hogy elõnyére 😊 nekem úgy tûnik TP-ben jobb volt a gumi a Lotuson ....Most hajlamos kezelhetetlen módon átvágódni ....

lac coo
Nincs semmi , mindent végignéztem már 😞(((

INI-ben az ffb 333 -on van, az jó ?

Alexease
A drivernel nincs valami elallitva vagy ki/bekapcsolva?
Bar ha mashol jo...
lac coo
Nem hogy kerékvetõ nincs végül is semmi apró dolgot nem csinál az FFB sima középre húzás azt jóvan 😊))

Alexease
Kozben vegignyomogattam es a NUM+/NUM- a FOV allitas😄
Ahogy írod abból kiindulva lesz itt még jó pár pach és jó pár év mire normálisan használhatóvá válik.
Persze körözgetni lehet vele de.....azt mással is lehet<#wink>
lac coo
amúgy ha assettocorsa iniben engedélyezitek az ENABLE_DEV_APPS -t akkor lesz oldalt az appok között kamera állító cucc .....

A system cfg-ben van ....

hezi
Most, hogy mondod, nekem g25-tel a TP-ben nem volt kerékvetõ ffb.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

lac coo
Most kihúztam, bedugam egyéb ilyen végsõ praktikák, a középsõ holtjáték billegés megszûnt, de ahogy többen írják fórumon, kerékvetõ pl az nincsen 😊))) A tp-hez képest nem az igazi nálam...
Kormányszög kezelés nekem fura, vagy ez is hozzátartozik hogy valami nem ok nálam, de minden autó túlérzékeny nálam, gyakorlatilag a középsõ 10 fokban kell vezetnem, a forma autót épp úgy mint a Fiatot...

No mindegy , várok, talán javít valamit rajta .....

Alexease
Igy utolag eleg futurisztikus elvaras volt az onboard cockpit, fov es tukrok allitasa, az autonkenti automata config mentes/betoltes, az autonkent kontrollerhez rendelheto onboard funkciok stb. 😊

Az egyszeru kamu pilota dinamika es razkodas is gazos, az is maradt nKP-s.

Persze en az iR-bol indultam ki, ugy voltam vele, ha szimet akar, akkor abbol kell lopni minden funkciot😄DD De hat az mas vilag, nagyon durvan osszetett engine lenne neki.

A Python is gazos, de hat nagy (tobb) monitoron kell hasznalni, es meg van az az elonye, hogy konnyen irnak majd hozza APP-okat (mar amit a script rendszer enged).

Hasonloan a manurendszer (HTML/JavaScript), azt sem kellett belegyurnie az engine-be, kicsit szivni fognak a modderek, de legalabb "konnyen" modosithato.
Alexease
Amugy jo, nalam a kormannyal es FFB-vel nincs gond, ugyanaz/hasonlo mint a TP. (Kozben a kormanyszog allitas is meglett, kicsit bugos volt elsore, betette a az elozo ala😛)

Allohelyzetben gumiellenalast, kormanymuvet nem szamol, de hat ez van, az nKP is ilyen volt. Menetkozben jo, az a lenyeg😊

A Lotus49-et es a E30-at teszteltem, jonak tunnek, bar kicsit megbocsato, "konnyen" foghato, bar nem tapostam ki egyiknek sem a szemet. (Az E30 amugy is foghato fajta, eleve 3 fele gumit adott hozza).
Alexease
A FOV-ot megoldottam, szerencsere meg mindig kint van INI-ben😊 De azert ez nagyon messze van a jotol, mert 40-es FOV-on normalis, ami nem sok😊 Teny, ez a normal latoszog az 1db monitoromhoz, es igy "csalni" (elore tolni nagyobb FOV-val) nem lehet😊

Sajnos szamitottam ra, hogy az osszes TP hianyossag 1 ev utan is benne marad, sot valszeg 1 ev mulva is ilyen vagy nagyon hasonlo lesz (bar FOV-ot lehet menubol allitani, atirtam, nem is ertem miert nem engedelyeztek?!?!).

De legalabb van showroom, ami nagyon fontos😄DD

De azon is latszik, mennyire linear a Kunos engine, kulso EXE-vel fut az is😄
b-type
Nem kell lemenni a pályáról 😊)
Nem fogunk egyezni, mert nekem bejön 😊

Van egy rázó, van egy sötét sáv, és még egy ami piszkosul csúszik.
azaz lecsúszhatok a rázóról, van még mozgásterem, de figyelni kell.
Én alapból nagyon ellene vagyok a pálya vágásának, szal nyugodtan azt csinál amit akar...ha meg kicsúsztam akkor meg megint mindegy.
Az autó a lényeg a pályán..és az brutál, kár hogy a replay-t nem kezeli még jól. 😞
De ahogy beblokkol az egyik kerék, meg ahogy ellehetetlenül az nagyon-nagyon jó.
E30-t van az embernek lehetõsége csapatni, egyben lévõ M-t persze ritkábban, de azért van összehasonlítási alap, ez meg majdnem olyan, M-nek kicsit gyenge, de futómûben rendben van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Azt (is) az iR-bol koppintotta (buntetes kanyarlevagaskor), csak Kunosan oldotta meg😄

Eleve ez a Python felulet, ami fuggetlen a felbontastol, scrip alapu baszott nagy ablakokat es szovegeket pakol a kepernyore (OK, nem az en gepemre mereteztek, ez 1280x720-ban hasznalom😛).
Es sajnos az osszes ilyesmi abban van megoldva.
lac coo
Az jó ???? Mi ez, CM F1 ? 😊))
Ok hogy lecsúszok ,törli az idõt, de mi a f..nak veszi el a gázt, ez elvileg nem F1 kategória ...:!? 😄D

lac coo
Nem, nálam egyértelmûen valami bugja van, totál ilyen WRC stílus az egész 😊))) Azért toltam nem keveset TP-vel, ne nézzetek már totál balf...nak, csak tudom ott milyen csillagos ötös volt, itt meg nulla.. .Nem mondanám ha nem így lenne ....