Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
jó az...sztem jól van megcsinálva...azokon a helyeken ahol értelemszerû a rázó használata, ott enged.
Egyébként meg szvsz jobb mint mûsóderágy.

Nekem nincs baj az FFB-vel sem, nagyon jó...igaz vissza kellett vegyem 95%-ra mert jobb így megfogni.
de tényleg bátorság kérdése még a köridõ, mert nagyok a különbségek, jelenleg itt vagyok:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zzeN
FFB-s probléma másnál:

"Holy Fuc**ing moses what a game, great feeling of the driving, morning at the 8.00, looking gorgeus, one thing what i don't like is the Force Feedback on the kerbs. With my Logitech G27 there is no rattling at all with all cars on the kerbs. But Thank you Kunos, great sim."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
PL.... 😊

Ez így kuka nálam ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hezi
Próbáltad már levenni a grafikát + vsync off, hogy legyen stabil 100 fps-ed? hátha az input lag miatt billeg.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Addig marad az f1 2013<#eljen>
lac coo
Hát ja, el is vagyok keseredve 😞(((((
Nem tudok mit csinálni vele, totál szar az egész, ez így nekem még árkád vacaknak se lenne jó .....

Tegnap még valahogy lelkesebb voltál... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Volt/van/lesz több élõ bemutató és errõl egy szó sem esett.
hezi
Nyeh. 10478 ft van a webkártya számlámon. Nem sikerült megvennem, pedig kétszer is próbáltam. Utaltam még át lóvét erre a számlára, de az majd csak hétfõn reggel érkezik meg. Mindegy, végülis hétfõig nem jutok a játékos gépem közelébe, laptopon alig indulna el 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

lac coo
Jól van ne szédítsetek, semmi baj se a winnel, se a driverral 😊))) Majd talán javít valamit rajta Kunos, szerintem leszünk többen is hasonló panaszokkal, minden esetre nekem ez így egy nagy nulla .....

lac coo
Ezt a debilséget, hogy ha megcsípem a füvet elveszi a gázt öt másodpercre nem lehet valahogy kikacsolni ? 😊)))

Vagy az egész winfost. Bár nem tudom mennyire ért hozzá.
Akkor nem kapkodom el a vásárlást.....<#wink>
Talán ha majd mindazok mellé amiket írtál hogy nincs benne(alap kellene hogy legyen)belekerül és tartalommal is megtölti a játékot, akkor beruházok rá.
Mellesleg az iRacing-ben ennyiért versenyezni is lehet....nem csak körözgetni 4 pályán.....<#falbav>
Na de majd csak alakul valamerre ha már sokan megvették és lesz bevételük belõle stb stb...
köszi
Hát ügye fejlõdött a program, fejlõdött a gépigény is.
Amúgy lehet, hogy nem ártana újratelepítened a kormány driveredet...

b-type
nincsenek 3d-s levelek.

nagyon jó az autó, nagyon jól mozog, mûfû..vagy mi az kegyetlen, rámész szinte foghatatlan RWD-nél. mindenhol máshol nagyon hihetõ, ahogy elindul, ahogy átcsap, teljesen jó...még mindig nem próbáltam másik kocsit 😄D

Replay-t valamiért nem mentette el, azt hittem hogy a leggyorsabb kört menti, de valszeg még a pályán kellett volna menteni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nem hiszem, ugyan az mint demonál volt 😊
70 fps stabil ....

Nem gyenge hozzá a géped?

Lehet hülyeség de nekem sokat számit a garfika...valaki mondjon véleményt
kb milyen a game
Itt konkrétan benne ül a csávó a mûszerfalban, úgyhogy csak lehet valahogy állítani(?)

lac coo
És egy jól látható input lagg is van .....

Konkrétabban légyszi
lac coo
Hát nálam valamiért totál ócska az ffb... Nem isérezni semmit csak valami középrehúzást, kerékvetõ vagy ilyesmi nulla... Középen egy jó adag lyukkal, ...
Én vártam itt a legjobban de ez nekem a használhatatlan kategoria. Kalibráltam álltigattam dampert stb, de semmi.
Demoban tökéletesnél is jobb volt! Nem tudom mi lehet, majd ránézek más fórumra....

Norbi1990
Nem, jobb egy fokkal.
Most ez úgye nem olyan rfactor 2 -es graf..mert a vidik elég szarok.
Köszi
Norbi1990
Van.
teljesen jó az ffb

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
A beallitasoknal kormenyt valasztottal es nem piszkaltal el gamma vagy filter beallitast. Probald kalibralni, ha lehet, az meg meg sem neztem van-e egyaltalan😄
lac coo
Nekem totál szar az ffb 😞(((

Minden állítgattam már a demoban 100%-os, itt valami shift szerû vacak 😞(((( Nem is értem, de nekem ez így használhatatlan 😞((((

lac coo
10500...

Ez most ma mennyire jön ki Ft...kb??

köszi
Alexease
Nem tudom mit csinalt Kunos az utobbi egy evben, de azert kicsit bekaphatja😄 Persze csak kicsit, mert legalabb ma kiadta(k);D

Szimes szempontbol semmit nem csinalt:
- Nincs options resz az garazsban/autoban (ki-be lepkedes)
- Kormanyzar allitas vagy ha mar nincs kormanyattetel a garazsban?
- A garazs-setup kepernyok setszorva tucat oldalra, atlatszo hatterrel nem valami praktikus.
- Pilota pozicio, dinamika, FOV allitas?! Nem hogy gombon, meg menuben sincs...
- Szepek ezek a Python-os overlay cuccok - baszott nagy felbontasra es monitorra😉

Amugy szep, meg jo, csak most piszkalnom kell😄DDD
Csinálhatnál róla egy videót.😊
lac coo
Hát most te érzed vagy én 😊)) Középen alig van erõ, utána meg egy pontnál löki vissza arugó 😊))) Halál kellemetlen érzés egyenesen menni ... Demo nem ilyen volt, az teljesen tuti ,mit állítsak? 😊

b-type
ááá...nagyon jó, nagyon messze vagyok még a tizedes faragásoktól, gyakorlatilag bátorság kérdése a köridõ 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Billeg a valagad az!<#gun> A lehetõ legjobb a Force Feedback benne!
lac coo
Ott nem volt az, nálam ez a közelében sincs a demoban lévõnek 😞((( Középen van egy jó adag langyosbuzi érzés 😞((

De majd állítgatom, még nem laktam be .

De a kis Fiat állat 😊))

Tech demo-ban is az volt.

End.
b-type
egyébként a képernyõ szélén lévõ Help-ben írja a ctrl-A az abs kapcsolása, ctrl-T traction..

lac coo
Végül sikerült megvennem ! 😊

Nekem elsõre középen kicsit billegõsnek tûnik ez az ffb ......😞

kamerát fov-ot hol lehet állítani ? Ha lehet ...

b-type
hát ez qva jó.
Imolában bímerezek, és nem bírtam ki hogy ne írjam...még akkor is ha minden H betünél megszólal a duda a játékban 😄DD
Szal tudom hogy az eleje még, de nagyon jó.
pl. lehet felülkormányozni, és lassú az autó! ritka...
szal Bmw+Imola: pipa.

Alexease
Latod, en keszultem, ezert (sem) fizettem be szamlakat multhonap vegen😄
Az!😄
Konzolos szimulátor...😄D
Alexease
55 uj hozzaszolas?! Csak nem, unnepnap van? 😛