Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Persze örvendetes, hogy az eddig elérhetõ tartalom azért a nagy többségnek elnyerte a tetszését, bár a grafikát firtató hozzászólásokat azért megmosolyogtam. Becsapósak ám a screenshot-ok, és a mobilos videók! Anno a sreenshot-ok alapján az rF2 sem a kapott látványvilágot reprezentálta!
Ezt a lepattanót kár lett volna kihagyni......<#eljen>#eljen>
#4813 Csak a látvány miatt vettem fel 😄
Amugy is, van a progiban buntetesi rendszer, aki gyors kort akar menni, azzal is meg kell kuzdenie (megtalalni azokat a helyeket, hol mennyit enged;P). Nincs ebben semmi extra, igazabol is beprobalkoznak mindenhol😊 Csak ott a birak dontenek😛
De nem mindenhol egyseges a buntetes, nem automatan a feher vonala figyeli, valszeg manualisan vannak beallitva a buntetes zonak. Ami vagy jo vagy nem. Talalkoztam olyan kanyarral ami eleg szigoru, de olyannal is amit lazan lehetne korlatozni (kulso iv, 2 csucspontu kanyar, sokat lehet nyerni a lekerekitessel, 2 auto szelessegnem is kienged).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De 2x simán 4 kerékkel a pálya mellett mentél,(amit látni lehetett)ebbõl az elsõn még a rázón se voltál kívülrõl,hogy a többit kicsit,ne is mondjam.
Ha úgy is megy az össze hasonlítás az iRacinggel ott a kicsi hibáknál amikkel lementél 2 kerékkel a pályáról, már elvette volna az idõd,nem ezeknél a 4 kerekeseknél.
Ennek fényében lehet nézni az idõket.<#wow1>#wow1>
Mert bizony sokat lehet nyerni -veszteni ilyen mértékû vágásokkal szélesítésekkel.
Persze mindenki ott megy ahol akar csak ugye mindennek oka van,hogy is születnek azok az idõk.
Természetesen dicséret szépen körbe mentél.<#taps>#taps>
A KTM-en alapból ki van kapcsolva a TC! És bármerre kapcsoljuk mindenképp azt írja hogy ki van kapcsolva. Ergo mikor elõször kikapcsolnám, akkor kapcsolom be. 😄
Csak kajak nem mindegy hogy tényleg ki van-e kapcsolva... 😊
Szóval egy kövér gázzal nem árt meggyõzõdni róla hogy is áll a kapcsoló. 😊
Más autóba nem néztem, vagy nem tûnt fel.
<#eljen>#eljen>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Amugy ez ilyen jobb nem lesz, ennyit tud.....
viszonylag stabilan megyek, de a '42 még odébb van 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
elvielg a teljes játékba full grafika lesz benn a Gamestar szerint
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Egyrészt mivel a felsoroltak miatt soha egy métert nem mentem az iRacing-l.
Másrészt én tényleg nem szimesnek készültem, gyereknek sem azért tologattam a matchbox-t, ha lehetõségem van rá akkor kocsizok.
ezért van egy lélektani határ, játszom ha idõm engedi, mert sok jó arcot ismertem meg így is, és sok élményem van. De az iRacing az már sok nekem.
Ezért értelmetlen mennyire jó meg minél jobb, annyira nem lehet jó mint szeretném. 😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Mivel ezen a ponton/lélektani határon/lécen túl van, ezért elvbõl nem fogom elkezdeni, legyen bármilyen jó, mivel a pályán kocsizásnál semmi nem jobb.
Ezért nem lehet sztem összehasonlítani az iRacing-t, más szimekkel, mert itthon egyfajta vízválasztó. ez már inkább a profi szimes kategória nálam, én meg az nem akarok lenni.
Ezért én soha nem fogom használni azt a programot, leverte a lécet.
Csupán megkérdeztem.
Az ok egyszerû volt amiért nem próbáltam ki nem volt a kártyámon zseton a hétvégén.<#wink>#wink>
No meg ahogy írták a 3 moncsisok fps-bõl eléggé hiány van,na mind1 majd alakul..... remélem javítanak ezen részén is.
Ezt is csak azért hoztam fel mert ha már mindenek felett áll mint azt egyesek beállítják azét 3 moncsin is fusson rendesen,ha már szim,akkor alap.
Mi lesz ha 15-20 AI,vagy netán online ellenfél lesz a pályán .....kapcsoljon mindenki 1 moncsira vagy kösse Paksra a gépét.<#wink>#wink><#wink>#wink>
Én nem vagyok semmilyen fan.
Az hogy össze hasonlítottam a kettõt még mindegyiket tudom ott kezelni ott ahova való.
Csupán a törés miatt kérdeztem.
Mellesleg te is mókás vagy mikor bevallottam kijelented az utóbbi 1 évben nem mentél iRacinggel de megmondod róla a tutit és felé helyezed egy félkész hiányos játéknak,amin még bõven van mit csiszolgatni pár évet.<#banplz>#banplz> Akkor nem én vagyok a fan ugye.
Igaz nem próbáltam a játékot,de ettõl még látom és tudom mi az amit tud nyújtani a jelen állapotban......
(A NKP-val nem keveset mentem versenyen,gondolom a fizika rosszabb nem lett itt se ,az AC TP itt van a gépemen .)
No ezért használom majd napi szinten az iRacinget ,de hogy megnyugtassalak az AC-t is ki fogom próbálni idõvel.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
...kakucsring-n is, meg örkényben az euroringen is volt szerencsém megpróbálni, és eltekintve a valós és a virtuális különbségtõl, én nagyon elégedett vagyok.
..bár ezek viszonylag alacsony sebességû pályák.
Picit lehetne segg riszálósabb, de hát ez ilyen ...
Laptimes are difficult to compare. Before driving the real one, Instructors brainwash drivers on how much does cost to even scratch one, how much to bend a suspension arm ecc ecc
But you don't know how many times we could literally overlap telemetries...
You have to live with it."
Kunos:
"Tt will not be implemented in this version... night racing is not supported."
"No it is not planned for v1.0 at all. It would require a deep rewrite of the entire rendering system."
Persze szamit a gumitipus, tapadas, homerseklet stb.
Bar sose vezettem ilyen autokat, ami az AC-ban van, de egy leheletnyit mintha megbocsatoak es/vagy fun-jelleguek lennenek. De nem is tapostam ki a beluket eddig, az is igaz.
Valahol az iR es az AC kozott lehet az igazsag😉 Mindketto eleg kozvetlen forrasbol epitkezik es ipari, es meg egyik sincs kesz (bar az iR ugy nez ki, de igazabol nem;P).
Ha valaki nem akar szenvedni, tesztelni, az ne vegyen beta/early-access programot, varja meg a veglegest😉
De Photomode-ban lehet barmerre mozgatni a kurzorral.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/