Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 458-cal köröztem itt, zseniális pálya. (autó is az)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Nálam az AASAMLES és a FXAA nem állítható egyszerre. Kiütik egymást (vagy micsoda). A video.ini viszont engedi bántani egyszerre a kettõt, ergo, ha valakinek hiányzik a még durvább "bemosás" a HDR mellé, az tekergesse az INI fájlban. Nálam megoldotta azt a kérdést, hogy az AAS-t (a TP-vel ellentétben) nem engedte csak 4-ig tekerni és így eltûntek a pixelek. Végre. (Újabb -20fps, de fõ a látvány... ugye <#vigyor5>#vigyor5>).
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Alexease az?
Élvezet nézni, ahogy a rugók dolgoznak ott felül 😊
OFF: Elég sokat szívok a videótömörítéssel, egyszer már sikerült megtalálnom a tuti beállítást, de most rosszabbnál rosszab minõségbe tömöríti. Valakinek van tippje melyik programmal, mely beállítás mellett érdemes 1080p-s videót youtube-ra tenni? (Fraps-el veszem fel)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze jó vezetni õket, csak kell még ezeken finomítani ...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
De ezeket talán helyre trükközi, finomítják majd, NKP ban is hetente volt új gumi, hol alulkormányozott volt, hol meg túl 😊))
De majd az F1 szerû autó lerántja a leplet 😊))
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Amugy ennek a GT2-nek, mintha kicsit viseletes lenne a teloja, durvan be tud hintazni, rugozni, pattogni. Erdemes a rebump-ot duplajara venni.
A drift enges sem erdekel😉
Mar sokszor irtam, hogy az AC-ben varhato/lesz egy kis fun faktor. Nem simcade/realisticgame/drivinggame (kinek mi tetszik😛) jellegu, csak egy leheletnyi😉
Ket oka lehet.
Egyreszt az eladasok es a fun-faktor miatt, plusz Aristotelis korabbi munkai is hasonlok voltak (gumi beallitas, hosszabban, erzhetobben fokhato, lassabb atmenetekkel).
Masreszt, korabban irta, hogy a gumit senki sem erti, igy lehet kompromisszumos nala egy kicsit.
Nekem nincs gondom vele, teljesen jo, csak kicsit "autosabbak" a dolgok😉 Meg a Lotus is, pedig az ongyilkos szerkezet elvileg😛
De meg kell varni hogy kiforrja magat. A kod alapjan, amit bele tudtam nezegetni, mar most van lehetoseg gumizodasra (korszam alapjan allithato az elore gumizott palya, es a koszolodas is). Lehet hogy a melegedes, kopas es egyeb szimes teruletek is meg eleg beta-sak (mar van, de meg nem hasznalhato).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De a drift meg ilyenek amugy sem erdekelnek meg bena is vagyok hozza......
Amot viszont nagyon hianyolok egyelore a fizikabol, a kis pici megcsuszasok, amikor nem kell a gazzal szorakozni, csak egy pici korrigalas es megy tovabb.Rf clio sokszor csinalja, meg aki emlekszik, vagy most bekapcsolja nkp kozepes formulajat, az rogton tudja mire gondolok......Itt most legtobbszor nagyot akar csuszni, kicsit mintha driftre lenne beallitva minden, meg a gt bmw, es formula is olyan....Remelm kesobb finomit a gumin is.....
Egyszer nezetm eddig veig az autokat, 1 bealitassal, jonak tuntek a kormanyzasok kozti kulonbsegek.
Allitsd be ehhez az FFB-t es kormanyszoget, es ha itt jo, akor tobbit ugy teszteld😉 Ehhez kepest a formula, elvileg kezletepos tud lenni, legalabbis nagyon durvan kozepen rangatos. Ha igen, akkor jo😊
Es 1 labbal pedalozzal (Mint Alonsoek, hiaba automata ketpadalos), ugy erdekesebb a dolog;P
Ha megnezed az Alonso-Massa paros videot, ott is latszik, fektavon nagyon stabil, ha nem tapossa a gazt, akkor orrtolos. Van ahol majd3/4-et forgatott a kormanyon.
Mondjuk naluk, ha jol lattam, csak a TC volt kikapcsolva, az SC bent volt, ugy fun a dolog: tudod csapatni, drifteltetni, de az elektronika megfogja/besegit.
De az EDiffi es az ABS eleve kikapcsolhatatlan. Es az EDiffi sokat szamit kanyarban, hogy gazelvetelnel ne allj keresztbe.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
De majd meglátjuk, ezek csak következtetések, mert nem vagyok ám jóstehetség, mint ahogy gondolom Te sem vagy az! 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Lehet elcserélte a kasztnit valami BMW-vel 😊))
De igy most mar kotelezi oket valamire, az biztos😉
Persze nem olvastam "felteteleket", nem tudom van-e haterideje az Early Access-nek, vagy el lehet huzni evekig?😊
Optimistan hozzaallva, talan meg ebben az evben, Karacsonyig le akarja daralni a vegleges allapotot.
Nem annyira optimistan, talan tavaszig😊
Es akkoriban, sokminden nem volt eleve betervezve, amit hianyoltak a szakmabeliek. Pl. karrier biztos nem volt eredetileg (azt irta), szerintem showroom es photomode sem (az szimulatoros viszonylatban esze be sem jut az embernek, mert minek😛), es meg ki tudja meg mi.
Foleg az akkor elojott hibak maitt csuszott, es azert, hogy a teljes verzio jatekosabb lehessen, az osszkep es az eladasok miatt.
A szimesek meg vettek volna ugy is, hogy nincs karrier, showroom meg photomode😉 De az eladasok miatt sajnos szukseg vanra.
Bár ez a biznisz része nem tudom hogy mûködik. 😊
(Persze megvettenm én is, nem bírtam ki). 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Tuti elõrébb járnak mint mondják, egyrészt mert ennyi idõ alatt ezt nem dobhatták össze, másrészt dobniuk is kellett már. rF2 nagy megjelenési elõnyben van és a RaceRoom is ijesztget a DTM téli megjelenésével.
Kidobták ami már tuti jó illetve a visszajelzések alapján amibõl most már van dögivel tudnak rajta módosítani ha mégis gáz van. 😊 Addig gõzerõvel nyomassák már a progi többi részét. 😊 A kommunikáció nem az erõsségük biztos lehetsz benne hogy több van a birtokukban mint amit kiadtak. 😉
Kunos már csak ilyen titokzatos. 😄