Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel én is ember vagyok, így bennem is van bug.😄 De nem baj, majd egyszer talán Isten kiadja az emberbõl a 2.0-át.<#idiota><#zavart1>
lac coo
Miéééééért ????<#idiota><#banplz>.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem az iR csak szolgáltatásokban tartalomban, körítésben van felette. (plusz a kb 5 év amióta 1.0 volt) Elég sokat toltam iR-t, bár az uccsó évet totál kihagytam. De ennek az az oka, hogy valami nem kerek ott és egyszerûen nem tetszik, nem élvezem.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Á játékban így nem viselkedik soha az tuti 😊)) Ha határon is mész vagy elkezdi tolni az orrát, vagy szép lassan csúszik valamerre.... FVA-ban, ott ilyen virgonc volt a forma1 Ferka 😊)))Ráadásul pattog is mint a fene a játékban 😊))) Ugrál mindenhol ha kell ha nem, nem megcsúszik ,hanem oldalra szökkelget ...

raczger
Mert full más beállításon autózik, mint amit te próbáltál a játékban? Próbáld ki kemény gumin, kevés leszorítóerõvel hideg idõben, lehet ugyanígy fogsz csúszkálni.
Mellesleg a videó második felében már nem nagyon csúszkál, lehet, hogy bemelegedtek a gumik? 😄

lac coo
Játékban így nem lehet menni vele, teljesen másként viselkednek a gumik...Szép lassan csúszik , inkább utcai autós érzés ...szerintem .De kíváncsi vagyok mondanak-e rá valamit fórumon 😊)De persze ettõl még nagyon jó, ezzel megyek a legtöbbet, de szerintem köszönõ viszonyban sincs ez a gumi azzal ami játékban van 😊))De gondolom majd piszkálják, NKP is hetente teljesen más gumival jött amíg sikerült jól eltalálni ...

Jó érzés vezetni mindent , de igazából a ferrari se olyan nagyon ferraris,,

bardocz
Mert az autó határait meg se közelíted? 😊 Nekem is full más volt az a két kör, amit mentem vele 😊 De elsõre a GT2-es bmw is furcsa volt. Most meg imádom.
lac coo
Jogos a kérdés: mitõl homlok egyenest más a játékban ? 😊)))

Köszi!
SirAlo

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Sziasztok!
Hogy lehet megoldani, hogy menjen dx10.0-án is? Mit kell átírni és hol? Ebben tudnátok segíteni?
Elõre is köszi!
lac coo

SirAlo
Azert az iRacing meg folotte van 😊 az a legjobb csak az ara nagyon huzos

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Skypack
Nálam a + és a - gombokkal megy 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Azért mókás, hogy van ember aki a két játékot egyáltalán egy kategóriába gondolja. és megpróbálja õket összehasonlítani. <#wow1>

Ha már szóba került a törés, az már az nKP-ban is meghaladta a korát, pl egy felfügg törésnél nem balra/jobbra húzott a kormány, hanem leért az autó alja a megfelelõ helyen. Az AC-ben jelenleg jelzi a sérülést, pl ha az autó alja súrolja a magasabb rázókövet már sérülést jelez, ennek pedig a hasmagasság beállításánál lesz kiemelkedõ szerepe. Az igaz, hogy jelenleg, még nincs hatással az autó viselkedésére, csak színekkel jelzi, de gondolom késõbb be lesz kapcsolva a valós sérülés.

Van azért egy varázsa annak amikor konzol fanok osszák CARS topicban, a CARS fanok meg AC topicban. AC fanoknak azonban nem nagyon van hova menni, mert a jelen állás szerint ennél nincs feljebb. Ráadásul egyesek a játék kipróbálása nélkül is ugyanúgy osszák...

<#banplz>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
<#eljen>

Kamerát hogy tudtad mozgatni ? Nekem a kamera app nem akar életre kelni ....

lac coo
Az NKP-s pályák nekem is nagyon hiányoznak, igaz kamu, de rohadt élvezetesek voltak ! Remélem egyszer átportolja õket !

Kis Fiatot emlékeim szerint jobban lehetett csapatni NKP-ban mint most, nem volt ennyire orrtolós ....

lac coo
Gondolom majd lesz benne . Be lehet most is kapcsolni ini-ben, de egyelõre csak jelzi, nem történik semmi.
De CARS féle grafikára itt ne számíts, arra ott van az , bár ott is csak csicsa, megmaradt az is az ezeréves törésszimulációnál ...

Mért a kocsi már törik ????,vagy faltól falig lehet csapni.....<#falbav>
Minden következmény nélkül.
valahogy ezt a részét nem nagyon hiányolta senki ,pedig egy szimnél alap lenne,még a pCars-nál is van ,nem csak vizuális ,pedig még nem jelent meg....
Itt errõl még hírét sem hallottam,vagy ez is csak majd egyszer belekerül megoldás lesz?
Ja!😄 Azért írtam, hogy szerintem. Nem tudom pontosan, hogy mi folyik ottan. Lehet, túl nagy a teher.
lac coo
Ki más tehetne róla, öreganyám ? 😄D

Nem olyan kevés az.😊 Tegnap az elsõ patch után, azért volt felháborodás. Egyébként meg, szerintem Kunos tehetett arról tegnap, hogy a hivatalosan megadott minimális gépigény alatt is elindult. Sõt, már TP-nél is.

lac coo
Õõõõ...és pont ez tetszik benne ? 😊)

Elcsábultam én is. Pár kör után azt kell mondjam nagyon tetszik maga a kosi mozgás-csúsztatás, fizika. Elhitteti veled azt az érzést, mintha meg tudnád fogni, aztán ha a gumi megtapad csúsztatás után(ferkánál), mégse 😊
raczger

bardocz
ATi-nál tudtommal nincsen ilyen kavarás. A geefroce-val azonos generáció tudta a dx10.1-et. Azt néztem, hogy most annyiért lehet ilyen kártyát kapni használtan, mint amennyi a játék😊
SirAlo
Aki FPS-t akar nyerni annak ajanlom kikapcsolni a reflekciot, eleg sok fps-t nyertem vele es az autoban ulve nem is latol semmi valtozast ( nem fenylik az autod )

Már késõ... megjelenéskor megvettem! 😄

www.smart-bus.hu

Alexease
Abbol van a felreertes, hogy DX11-nek lett reklamozva, es megis megy DX10.1-en (ami amugy normalis). A masik benezos dolog, hogy DX10.0-an eredetileg nem megy (most mar piszkalassal igen). A harmadik, hogy ugy latszik, az azonos sorozatuk kartyaknal is lehet kavaras (a lentiek alapjan az nVidia-nal biztos, ATI-t nem ismerem).

De valszeg keveseket fog erinteni, mert kevesen hasznalnak olyan regit mint en, akinek meg mar 10.1, az ugy sem vesz eszre semmit az egeszbol, mert mukodik rendesen.
Csak azért írtam, mert nem lenne jó, ha hülyeség terjengene a játék körül.😊
Alexease
Kep, csak ugy😊
Alexease
Egy dobozosban is megjeleno jateknal normalis lehet ma mar, hogy az olcsobb mint a Steam. De egy ONLY Steam, ami csak ok szolgaltatnak, eleg furcsa a felar. De lenyegtelen, mindenki ugy veszi ahogy akarja es tudja.
A warezzel sincs gondom, csak ha a topicban rinyalnak, ertetlenkednek, koveteloznek stb. De szerencsere, az mas jatekoknal jellemzo.
SirAlo
Vedd meg az olcsobb valtozatot 5k-ert es 5ot utalj Kunos szamlajara 😄 akkor tuti tobbet megkap mint ha steamrol venned 😄

Lehet, de az én lelkem így nyugodt... 😊

www.smart-bus.hu

Danecay
Én azért ennyire mazochista nem vagyok! 😊Ha én rászánom magam, hogy megvegyek valamit, azért akkor is törekszem, arra, hogy minél olcsóbban tegyem azt. Az F1 2013-t pl. 4000 Ft-ért vettem. Hogy érted, hogy a wareznál jobb? Szerintem, nem csak, hogy jobb, hanem eredeti, teljes értékû játékot kapsz! Ez nem hiszem, hogy lelkiismereti kérdés kell, hogy legyen! Szerintem, amennyiben közvetlenül a STEAM-rõl veszel valamit, az a többlet ár, amennyivel többet kifizetsz egy játékért, jó eséllyel nem a készítõk zsebében köt ki, hanem a STEAM-nél. Elég csak ha a magyar CG-ra gondolsz, ahol a dobozos játékok elég sok esetben több ezer Ft-al olcsóbbak a STEAM-nél. Ennek fényében akkor a CG is egy korrupt oldal lehet! Pedig nem hiszem, csak olcsóbb, más a forrás, mittudomén, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy véleményem szerint a STEAM túl drága, a legtöbb esetben érdektelen kedvezményeit és akcióit figyelembe véve is!

Na ja, az nVidia is tud kavarni rendesen.😊 Átcímkézett kártyái stb.
Én sok ilyen jóárasított kulcsot vettem már, a wareznál jobb! 😊 Viszont a szimulátorokat és a kedvenceket én is teli áron veszem... 😊

www.smart-bus.hu

Alexease
Igen, kozben rajottem, en vagyok a bug-os (es az nVidia is kicsit, a kavaras miatt)😊 <#idiota>
Nem úgy volt, hogy pihenget?!😄
Alexease
Biztos vannak nem csalod trukkok es lehetosegek, csak neha gyanus a majd fele annyi arazas. Foleg ugy, hogy akkor abbol mar nem csak a Steam es Kunos kap, hanem az is aki az olcsot arulja😉

Steam-et nem feltem, van nekik boven😉 Meg a Codies-t sem, foleg amikor 55EUR-ert adnak valamit.
De Kunosektol sajnalnam, ha ok buknanak rajta.

Raadasul, ezert a penzert (35EUR), szerintem, ilyen minosegben es fizikaval, tobb mint 30 ilyen auto es 11 palya, azert eleg jo vetel.
Nem bugos ott semmi!😊 Inkább az emberekben van a bug.😄<#idiota>
Alexease
Annyira nem vagyok aktiv, neha-neha ranezek😊
De ahogy latom, van ott boven kerdes-keres-miegymas, nem nagyon tudnank ujat mondani nekik😊
Ja-ja, kiváló ez így! 😊 Látom aktív vagy a hivatalos fórumon... ha gondolod összeszedhetnénk itt az észlelt hibákat, aztán továbbíthatnád! 😊

Az olcsóbb kulcsokhoz meg annyit, hogy valószínûleg más régiókban olcsóbb, így jutnak hozzá. Más játékoknál azt csinálják, hogy megveszik mondjuk Ukrajnában a dobozos játékokat, és azok kulcsait árulják... 😊

www.smart-bus.hu

Alexease
Azert gaz, hogy van(ak) akik rendszeresen a radio miatt (zene hallgatas az autoban) aggodnak, hogy most nincs vagy nem is volt(?!)😊
SirAlo
Igen, es mostmar nekem is helyre jott a felbontas beallitas <#eljen>

Alexease
Ezert (is) jo a Steam. Akar 5 percenkent tolhatja a patch-eket, nem kell izgulni a szerver-terheles miatt (a Steam azonnal szetszorja mindenfele), mindenkinel azonnal megjelenik es letoltodik. Nincs kompatibilitasi gond, nem kell keresgelni, nem kell reklamoznia.

Foleg igy hogy beta. Kiad valamit, beleolvas a forumba, latja a hibat, javitja, tolti😉
bardocz
Akkor nem tévedtem nagyot. 44,5-öt sikerült mennem puhább hátsó stabilizátorral.
TeeBeee
Aris írta az RD-n:
"European Le Mans Series at 3 Hours of Imola Qualifying results
3_ELMS_3hoursofImola2013_QUALIFYING.PDF

I believe the BMW is comparable to the 2nd-4th laptimes in real life and ingame for very good pilots. so around 1.42 mids"

Szóval 42 közepe benne van.

ja, utána néztem én is, meg bardócz is írta, csak átsiklottam 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Most megint jött 2.3mb frissítés! 😊

www.smart-bus.hu