Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a billegõs-hintázós-szökellõs vackot remélem azért kiveszik idõvel belõle, mert most az összes autó ilyen 😊))) Egyedül a GT és formula autó nem billeg, az viszont 10 centiket pattan ha kell ha nem 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Készül a replay is, rájöttem hol tudom elmenteni. <#idiota>#idiota>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.racedepartment.com/forum/threads/activate-dev-apps.77212/
váltogatom a nézeteket de ezt sehol sem találom
!Forza Ferrari!
vajon olyan apróságokat terveznek megcsinálni, mint pl. felkapcsolt lámpánál felkapcsoljon a mûszerfal világítás, esetleg a zöld lámpa ikon ? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
köszi
De éles bajnokiban hogy nézne már ki hogy TC meg ABS? Nagyon nem szeretném... Most sincs olyanunk. 😛
Bízom benne, hogy többségben olyan szerverek lesznek, amik segítség nélkül mennek.
www.smart-bus.hu
Amúgy a Ferkán próbáltam a TC-t és ABS-t tényleg frankón csúszott, mászott, közben szépen fogható volt, na de nem hiszem hogy mi szimesek ehhez vagyunk szokva. 😊
Szerintetek az autóban lévõ helpeket majd a szeró beállításban ki lehet kapcsolni?
Megvásároltam én is a játékot,eddig nagyon tetszik.Várom már a teljes verziót 😊
Hoztam is egy köridõt,amit kb 15 kör alatt értem el.Segítségekbõl ABS,és automata kuplung volt bekapcsolva.
#4903: Én sem... minden ki van kapcsolva, csak azt használom amit az autó egyébként is tud a valóságban! 😊 Eléggé ideiglenes helyen vannak a cuccaim, ezért inkább azokat a verdákat nyúzom most, amihez a valóságban sem kell kuplung és H váltó! 😊
#4904: Nem csupán a kihívás a lényeg, hanem a valósághûség is. Ha gyárilag van benne TC meg ABS miért ne lehetne használni? 😊 Messze van ez attól, hogy emiatt a "pedálok tövig" effektus lépne elõ! 😊
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Pont ez a jó az AC-ben hogy még egy fékezés is kihívás! Így van ez élõben is. 😊
én spec automata kuplungot sem, nem kéri a játék. A Lotus is egyenlõre elvan gázfröccsös visszaváltással, majd ha jobban ki lesz dolgozva a mechanikai sérülés, akkor gondolom vége a jó világnak. 😊
Jelenleg gázos fék az egyenes féktávokhoz, és gázfröccsel visszaváltás mindenhol máshol...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha nem így lenne, gondolom jeleznék... (legalábbis remélem)
www.smart-bus.hu
Akartam már régebben is mondani hogy a videóba tegyétek be a pedálmozgást is, abból kiderül milyen helpekkel mentek.
Ott 1:29
Már kezdünk jóba lenni:
Monza:1:29.8
Imola:1:49.2
Magione:1:15.1
A fékkel nem tudok mit csinálni az ilyen, nagyon odafigyelõs, a difi-t Magione-n elég jól ki lehet próbálgatni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Túlfékeztem az utolsó elõttit, 54 eleje benne lesz gyári beállítással, semi-slicken.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Utána már nem szabad nyúlni a progiban a csúszkához, mert "lenullázza".
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Jó amúgy ez a Vallelugna? még nem próbáltam
!Forza Ferrari!