Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Idõk nagyon nem érdekelnek, tegnap óta azon küzdök ,hogy valami formula érzést csaljak ki az Tattuusból, de nem sok sikerrel 😊)))
Ezt a billegõs-hintázós-szökellõs vackot remélem azért kiveszik idõvel belõle, mert most az összes autó ilyen 😊))) Egyedül a GT és formula autó nem billeg, az viszont 10 centiket pattan ha kell ha nem 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

raczger

Nekem most ennyi sikerült, elég nehéz kombó

raczger
Lenne arra igény addig, amíg nem jön az online, hogy csináljak egy egyszerû oldalt, ahova mindenki fel tudja tölteni a saját hotlapját (annak idejét)? 😊

Norbi1990
1:45:116
Ferrari, Vallelunga kombó 😊
Tomsteel

Készül a replay is, rájöttem hol tudom elmenteni. <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Mûszerfal-világítás szerintem lesz, van amelyikben már most is van ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

oneal1
oké köszi!😄

!Forza Ferrari!

raczger
Azért a keresõt szabad használni, googlebe második találat 😊
http://www.racedepartment.com/forum/threads/activate-dev-apps.77212/

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

oneal1
oké köszi, és ezt a dev appot hol kapcsolom be?😄

!Forza Ferrari!

raczger
dev appokat kapcsold be, azok között lesz egy olyan, ahol a driver seat-et tudod állítani

oneal1
sok olyan videót láttam pl ferrari replayeket, ahol a nézet belül középre van állítva, nem rég volt linkelve egy pl😊

váltogatom a nézeteket de ezt sehol sem találom

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi

!Forza Ferrari!

Szabi
Vallelunga és a Fiat 500 hangulatos kombináció 😄

vajon olyan apróságokat terveznek megcsinálni, mint pl. felkapcsolt lámpánál felkapcsoljon a mûszerfal világítás, esetleg a zöld lámpa ikon ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Norbi1990
Csak felraktam a semislick gumikat, mást nem állítottam.
oneal1
azt meg lehet tudni mit állítottál a setupnál?😊

!Forza Ferrari!

Norbi1990
1:55 eleje 54 vége ez a köröm:
Jacek
Én el sem merem mondani min ülök😄DD

bardocz
Jobb oldalrt játék közben hozd elõ a help app-ot, és abban annak leírva dolgok.
Srácok..a játékhoz vannak bill.parancsok..ha vannak hol lelem õket??

köszi
bardocz
Wheel rate meg height dolog mit csinál? Ahhoz nem ír semmi helpet nálam.
NIBI
Hát mondjuk a public-on tuti engedélyezve lesz minden. 😊
De éles bajnokiban hogy nézne már ki hogy TC meg ABS? Nagyon nem szeretném... Most sincs olyanunk. 😛
Nem attól szimulátor valami, hogy kezelhetetlen! 😊

Bízom benne, hogy többségben olyan szerverek lesznek, amik segítség nélkül mennek.

www.smart-bus.hu

Cujo HuN

NIBI
Hát én nyomhattam mint süket az ólajtót. 😄
Amúgy a Ferkán próbáltam a TC-t és ABS-t tényleg frankón csúszott, mászott, közben szépen fogható volt, na de nem hiszem hogy mi szimesek ehhez vagyunk szokva. 😊
Szerintetek az autóban lévõ helpeket majd a szeró beállításban ki lehet kapcsolni?
Cujo HuN
Sziasztok!
Megvásároltam én is a játékot,eddig nagyon tetszik.Várom már a teljes verziót 😊
Hoztam is egy köridõt,amit kb 15 kör alatt értem el.Segítségekbõl ABS,és automata kuplung volt bekapcsolva.

Nekem a vándorló gurulós székem a kihívás! 😄D

#4903: Én sem... minden ki van kapcsolva, csak azt használom amit az autó egyébként is tud a valóságban! 😊 Eléggé ideiglenes helyen vannak a cuccaim, ezért inkább azokat a verdákat nyúzom most, amihez a valóságban sem kell kuplung és H váltó! 😊

#4904: Nem csupán a kihívás a lényeg, hanem a valósághûség is. Ha gyárilag van benne TC meg ABS miért ne lehetne használni? 😊 Messze van ez attól, hogy emiatt a "pedálok tövig" effektus lépne elõ! 😊

www.smart-bus.hu

Ha utcai autóról beszélünk, akkor "legális" az ABS, azt igazából sem lehet többnyire kikapcsolni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

NIBI
De ABS-el meg TC-vel hol a kihívás? 😄 Csak taposom a pedálokat tövig oszt jóvan?! Erre ott a Simbin. 😄
Pont ez a jó az AC-ben hogy még egy fékezés is kihívás! Így van ez élõben is. 😊
b-type
ja, semmit.
én spec automata kuplungot sem, nem kéri a játék. A Lotus is egyenlõre elvan gázfröccsös visszaváltással, majd ha jobban ki lesz dolgozva a mechanikai sérülés, akkor gondolom vége a jó világnak. 😊
Jelenleg gázos fék az egyenes féktávokhoz, és gázfröccsel visszaváltás mindenhol máshol...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
Én nehezítésként a 10 éves Momo forcommal tolom mert nincs más😄DDDD +1 sec😄

Szimulátor topik... alap tétel, hogy segítségek nélkül mennek a júzerek! (pontosabban max csak azt használjuk ami gyárilag benne van az autóban)

Ha nem így lenne, gondolom jeleznék... (legalábbis remélem)

www.smart-bus.hu

NIBI
Meg mikor idõt írtok, akkor is illene leírni hogyan, milyen helpekkel készült. 😊
NIBI
Ti nem kapcsoljátok ki a segítségeket? 😮
Akartam már régebben is mondani hogy a videóba tegyétek be a pedálmozgást is, abból kiderül milyen helpekkel mentek.
b-type
Mentem vele most ott is, hogy ismerkedjünk 😊
Ott 1:29
Már kezdünk jóba lenni:
Monza:1:29.8
Imola:1:49.2
Magione:1:15.1

A fékkel nem tudok mit csinálni az ilyen, nagyon odafigyelõs, a difi-t Magione-n elég jól ki lehet próbálgatni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomsteel

oneal1
még nem mentem, de tervezem, csak monzában nyomtam vele

!Forza Ferrari!

Tomsteel
Nincs még, nálam a save replay gomb egyelõre sötét itt ezen a képernyõn, ahol az idõt mutatja. Jó lenne rájönni, hogy miért, nem vágom még pontosan, hogy mit-merre lehet állítani.

SirAlo
Az kemeny, videod nincs?😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Tomsteel
Pont nemrég írták twitteren, hogy a "végleges" verzióig, tehát a teljes béta periódus alatt.

Meddig lesz ez az "elõvételi" akció?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Tomsteel
Bocsi. <#awink>

Túlfékeztem az utolsó elõttit, 54 eleje benne lesz gyári beállítással, semi-slicken.

SirAlo
HDR nelkul is fenyes az aszfalt nalam, ezen lehet javitni valahogy?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

b-type
Imola-ban mi a jó idõ a szivarral, ki mit megy?

SirAlo
Hamarosan lessz video is😊

Ginger17
Minek húzod le? Automatikusan megcsinálja a progi. Hiába 900 fok - hagyd úgy - addig fogod csak tudni tekerni ameddig a valóságban van.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

SirAlo
Kormanyzarat amugy nem lehet allitni a jatekba? Vagy ha lehet milyen nevvel van ? Probaltam a forma1-es autot, gondoltam lehuzom 900 fokrol 450-re mert csak forma1-es auto, de allati erzekeny lett igy a kormany

Ginger17
Az ini-ben állítottad át?
Utána már nem szabad nyúlni a progiban a csúszkához, mert "lenullázza".

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

oneal1
egy pillanatra megilyedtem, hogy ez imolai idõ😄

Jó amúgy ez a Vallelugna? még nem próbáltam

!Forza Ferrari!

Tomsteel
Köszi ez jól esett, de nem hinném, hogy a 900H-s köreim mérvadóak lennének. 😊

Néhány kör után itt járok az említett kombón:

Ennél 720-pillangó ugyebár.