Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz a felvett replay hosszát meg lehet növelni? Most fel akartam venni egy körömet, de már nem volt rajta..
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ebben alapbol azert tunik rosszabbnak a tobbinel, mert jelenleg nincs alap allitas a pilotanezethez. Ha jol emlekszem, alapbol 40-es FOV-al mukodik, ami jo beallitas egy atlagos 1db 24-27" koruli monitorra.
De ez a latoszog harmada-negyede mint ami kellene, ig ytermeszetes hogy erosen fake.
Egy monitorhoz erdemes egy kicsit csalni: 60-as FOV, elore tolt pilotapozicioval.
mas programnal azert nem feltuno, mert alapbol allithato minden, es az emberek lazan 70-100-as FOV-val toljak😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem, nyilvan nem ketszazzal hajtottam, de ebben 60- nal is billeg, pedig annyira azert nem puha. De gondolom majd piszkalgat valamit rajta, mindenesetre sokaknak tetszik igy, igy nagy bajom nincs vele, csak velemenyem van, de legfeljebb massal jatszok majd.
A gaz az lesz a pl a ZondaR is ilyen lesz 😊)))
A széria autókat majd biztos paraméterezni fogják, tényleg nagyon billegnek. Amúgy a TP-beli kis Lotus is irreálisan mozgott/mozog.
Összességében tetszik, de ez sem lesz soha "über-szimulátor"...
www.smart-bus.hu
A másik formula kocsi a tutus vagy hogy híják az tetszik legjobban és könnyû is vezetni,hiába a dobozosok annyira nem gyerebe nekem,alapból más játékoknál se.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De hat minnel tobbet szamol, annal tobb az anomalia lehetosege😉
Az utcai autokat elhiszem, hogy igy billegnek, azzal nincs gondom. Ami inkabb aggaszt, az egy GT2 vagy a Lotus.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De egyelore az AC felfuggesztes/rugo/telo szamitasa kicsit meg bugosnak tunik. Mintha minden kicsit lassabban es hosszabb uton jarna, neha meg a gatlok tunnek halottnak.
Valszeg meg finomitani kell, befejezni, javitani, allitgatni, es talan van benne egy kis Aris-Fun jelleg is😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
www.smart-bus.hu
Egy kérdés:
Steamben, a játék tulajdonságainál nektek a BÉTÁK fül alatt lehet választani a listából, vagy nektek is az van kiválasztva, hogy "EGYIK SEM - Kijelentkezés minden béta probramból" ???
Csak nézek mikor az egyenes végén 300-at mutat a mérõ,mint ha csak 200 lenne.
A kanyarokban is nézem a sebesség mérõt....nem akarom elhinni,no mind egy ez is ilyen..
De a legtöbb zárt kasznis ilyen még az iRacingben is ,ott sem érzem igazán a sebességet.
Talán ezért is no és más egyéb miatt preferálom a nyitottakat,náluk jobban vissza adj,ahogy az AC-nél is.
Mellesleg ahogy a bömös Z4 billeg inkább hajó hinta mint autó ,vicces látvány,de a többinél is vannak érdekes megoldások....
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Mert közúton ritkán tehetetlenül el a kasztni, de egy széles pályán, sóderágyakkal övezve másabb tempót mész.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"there will be 3 sliders.. curbs, road and slips."
Remélem ezek nem kamu effektek lesznek. LFS-ben nekem pont az tetszik, hogy semmit olyat nem lehet kikapcsolni, amitõl elveszne a természetessége az egésznek, lerak egy autót a pályára és minden úgy történik ahogy kell. ISI-s cuccoknál már onnantól bukta a dolog, hogy ki lehet kapcsolni ezt-azt, ebbõl is az érzõdik, hogy az az adott dolog egy generált, mû fícsör.
Ami pedig ilyen, azaz olyan futómû van alatta, az ráz is,...ha meg nem ráz akkor túl nehéz, ha meg nem nehéz és nem ráz, akkor bármilyen futómû probléma esetén nagyon-nagyon sok pénzt hagysz a szervízben..
A te C2-t nagyon sokat kibír, de pl. ha belegondolsz Michelisz BMW-s galambütközésébe, vagy akár csak egy kicsi oldal kocc Macao-ban, és úgy elállítódik minden a nem megfelelõ irányú ütéstõl, hogy képtelenség úton tartani,...és persze sok-sok pénzért rögtön csere.
Tehát utcai autóktól, még ha gyári tunningosak is, ne várj sokat.
Próbáld ki, tegyél fel normális pályakerekeket a kocsidra, fél év és olyan kerékagycsapágy hangja lesz mint szél.
Akinek van pénze az pályára vesz kocsit, és trailer-n viszi, aki saját lábán megy, az nagyon figyel.
Aki meg utcára veszi virgázni, az egyfelõl rohadt sokat költ rá, vagy megjön az esze és vasárnaponként nagy óvatosba kiáll a garázsból 😊
A Lotus, nagyon frankó kis autó, jó tengelytávval, elég kis súllyal...de ennek is megvan az ára.
Vannak ökölszabályok. mint a súly/lóerõ arány, vagy hogy ez nem barátja kényelemnek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Értem hogy te annak tartod a játékban, és egyáltalán nem akarom ezt megváltoztatni, nekem is a saját véleményem a legfontosabb 😊
..de nem értek vele egyet.
Egyszerûen attól még hogy M3 még nem lesz pályaautó. ..az egy gyári tunning utcai kocsi...és attól még el kell menjen a pár fekvõrendõrön, vagy úthibán félmillás kár nélkül.
De a Z4 az nekem egyszeruen rossznak tunik, olyanban ultem mar.......Szerintem gumi vagy valami miatt kell egy kis trukkozes, azert tunik minden auto kicsit puhanak.
Brno-ban nagyon látványos a hodály széles pálya miatt....az M5 (!) BMW úgy néz ki mintha, egy: nagyanyám vezetné, kettõ mint valami puha Volvo kombi...
Pedig tepernek vele, próbálják a közönségnek is mutatni néha, de max egy ásítást ér a dolog, nekem konkrétan egy rakás szr-nak tünt 😊)
PEdig tudom hogy nem az, a világ egyik legjobb autója az M5.
De emlékszem újzélandon, Taupo-n a V8 kisteher verseny...hát mintha kamionok mennének, szag volt mindenféle, de látvány egy nulla.
Egyszerûen aminek normálisabb hasmagassága van, és kompromisszumos futómûve, az egy versenypályán elég sz@rul néz ki...hacsak nem valami régi! Trans Am...mert azok bitangok.
Igazi az feszes merev, alacsony széles... Ez messze nem olyan, úgy ágaskodik gyorsításnál....régi 70-es évekbeli autók voltak ilyenek 😊
De mindegy milyen, én nem szeretem az ilyen billegõs vackokat játékban 😊)) Majd lesz F1 szerû verda, Zonda R, McLaren, ott majd kiderül az igazság, tud-e másmilyen is lenni az AC ....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
M3 GT2, Formula Abarth, Xbow...ezek tetszenek, a többi nálam kuka 😊))
De ezzel nincs baj, ez így van rendjén, kinek ez kinek az ...😉
Szerintem az a baj, hogy egy max két ember csinálta fizikát kicsit olyan szagú a dolog, mintha egyéni ízlés szerint készült volna mindegyik ...
Vagy nem tudom ... mindenesetre a TP Lotus után én számítottam azért némi feszesebb autóra is 😊))) Ennek a fizikának valami régebbi, izmosabb japán utcai-tuning autó állna jól ! 😊))
Picit egyenlõre nekem közepes osztályzat, biztos sokaknak ez a fun, hogy kilincsel minden elõre, de nekem nem ... Ilyen autó is kell, de nehogy már minden ilyen legyen ...😊))
A másik bömbös a bálna, az már férfias! 😊)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Z4-et próbálta már valaki ????