42876

banner
  • Pitti
    Ezt az iR topicban írt posztomra akartad mondani fogadjunk
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.07. 08:31:54
  • lac coo
    A visszatalicskazott, adotelkerult penzek egy reszet marketingre kellene kolteni...:)
    Ki fizesse a reklamokat , a focistak, vagy en, vagy oreganyam ? :)
  • Pitti
    Én is majdnem minden nap megyek valamelyik public szerveren, van hogy kettőn is... Ebből legalább egy de többségében mindkettő nagyon jó... Előfordult olyan is, hogy a 10 körös verseny 8. körében bombáztak ki, vagy engem vagy azt akivel épp csatáztam... de addig legalább tök jó volt
    A lényeg, hogy én ennek is a pozitív oldalát nézem, felkészít az extrém közlekedési szituációk megoldására, balesetek elkerülésére tanít... stb...
    sokszor látszik a fickón aki épp elénk jön ki a boxból, hogy mit tervez, és meg lehet úszni... De a nagyobb baleseteknél is a menekülő utak jó megválasztásában is segít... Na a poént félretéve azért ezeket annyira én sem élvezem és szerencsére 10-ből 1-2 ilyen akad csak, viszont a masterses FUN futamokat én is nagyon sajnálom!!!! Ezt a bolyozós micsodát nem is nagyon értem, ha valaki csak azért megy lassabban hogy velem csatázhasson azt sem én sem a másik fél nem élvezi. Én azt szeretem, ha érzem, hogy mindketten a határon megyünk, és a másik fél is izzad közben.
    A spontán szervezésű fun futamok is jók lennének, de legalább 1 nappal tudni kellene előre. Ha valaki szól, hogy 1 óra múlva indít valami szervert, arról tuti lecsúszunk sokan, mert pl én sem nézem a fórumot fél óránként. Volt már itt ilyen. Ha előre tudom egy nappal, akkor megpróbálom úgy igazítani, hogy jó legyen.
    Régen volt kedden és csütörtökön is masters FUN futam. Azok mondjuk nagyon kemények, de mindig jók voltak... Általában public szerveren ha van magyar résztvevő, az tuti az első háromban van...kivéve ha legalább 4 magyar is van egyszerre...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.07. 07:48:23
  • KRi2
    Tyuki. Szerintem nyugodtan szervezhettek fun-okat magatoknak itt is, olyan napokon amikor a masters-en, vagy más nagyobb ligánál nincs futam, hogy lehetőleg ne legyen egymásraszervezés, elaprózódás. Igen az elején, earlyaccess-es időkben emlékszem minden nap volt itt klafa fun, újdonság ereje, magam is jártam ide, masters-es körökből másokkal egyaránt. Hogy a funfutamokat reghez kötöttük volna, erős csúsztatás, tökre publikus fórumban minden elérhető volt, akár lásd előző hozzászólásom (talán lehetett pár hét amikor XY ok miatt be kellett jelentkezni hozzá). Az újszerű "bolyozós" futamok eredetileg nem a funfutamok helyett, hanem mellett lettek volna megrendezve -legalábbis igy vállaltam-, de időhiány, szervezési kapacitáshiány miatt elmaradtak a hagyományos, AC-s fun-ok. Nem ismerem a múltatokat szabival, gtrmastersel, de ha tényleg akarjátok, nemhinném hogy komoly akadálya lenne annak hogy az égiszünk alatt, ligán belül miért ne kaphatnátok lehetőséget ilyenek szervezésére. Ehhez még a keretet, versenyzőket, segítséget, plakátot, szervert is adnánk, csak bizonyos rendet, kötöttséget kell követni.
    Utoljára szerkesztette: KRi2, 2017.02.07. 02:23:33
  • Prézli
    Basszus, az korrektül 10-11 éve volt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    240p meg Let The Body Hit The Floor Alert :D

Utoljára szerkesztette: Prézli, 2017.02.07. 02:08:44
  • twinr
    Off:
    Érdemes elolvasni, nem mindennapi figura!

Mór Csaba
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kormánnyal játszani a Wreckfest-t? Persze.
    A játék most 25 font (melóban vagyok és angol szerverről), nem olcsó.
    Online el lehetne vele szórakozni, mert látványos és jól fut, offline az AI elég köcsög,...azért aki jó AI-hoz szokott, vagy sokat megy/ment online ennél jobb ellenfeleket szeretne.
    Nekem is úgy elfogadható hogy feltettem a Nascar Legends moddot, így az AI 400+-s autóval megy (ez nem csak motorerő, hanem pontozzák egy autó technikai összfejlettségét), ...én meg 200+ körül, így van benne kihívás, meg fent van a Real2Life mod, meg valami egetcsináló..
    így el lehet vele szórakozni, de nem szim, kormánnyal jól irányítható, mostmár több USB-t is lekezel gond nélkül, FFB elég elnagyolt, és az autó irányíthatósága is. De mivel megvettem már amikor indult, így nekem arra jó hogy kicsit eljátszogassak vele.
    De szimes szórakoztatásban nem lehet egy lapon említeni az AC-val, ez egy teljesen más felfogású játék. Van egy mod ami megpiszkálja az autó viselkedését, majd megnézem....jelenleg azt gondolom hogy qva jó futamokat lehetne vele menni online, ha csak játéknak veszed....autóbeállítási menü pl. nincs. beülsz és mész. Senkinek nem mondom hogy megéri a 25fontját, de ha olcsón meg tudod szerezni akkor simán ajánlható kategória.
  • Tyuki80
    Ha te mondod!
    Egész jól kihámoztad a lényeget!
    Nagy gratuláció hozzá!
  • Morgolodo
    Mindig is sejtettem, hogy ezek a magyarok, egy rohadt társaság.
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2017.02.06. 20:36:31
  • Alexease
    "hamachin" :))) Regi szep idok:D
  • bardocz
    Pedig GT Legends-ben milyen futamokat mentünk itt anno hamachin keresztül...:)
  • Tyuki80
    Értem amit mondasz.Nehéz ezzel vitatkozni,de emlékszem az elején mi volt itt.Csak úgy spontán összejöttünk itt jó sokan.Nem csak mastersesek,hanem tök függetlenek.Na azok már rég mastersesek lettek!Már az elején szinte regisztrációhoz kötötték az infókat: jelszó,mod ,pálya stb
    Ezek beolvadtak oda és most bolyozgatnak vagy mi a f@sz.
    Már rég a közelébe sem nézek az egésznek.Inkább Mr AB szerókon megyek publickban.Néha jobbakat mint a magyar szimesekkel.
  • Alexease
    Valami hasonlo kell, mert szimezesben az "otletszeru" fun megoldasok sose mukodtek. Keves az ember, es a 3 koros "Utolso (par) elore fuss!" verseny-szeruseg nem feltetlenul nepszeru;)
  • Alexease
    A szerver uzemeltetoknek a kiszamithato, kihasznalt, rendszeres dolgok kellenek, amire lehet tervezni es szervezni. Az uresen tatongo fun szerver, a nem tetszo tartalmak miatt, nem "kifizetodo".
    Raadasul a programok kozott is "ugralnak", eppen mire van igeny (AC, rF2, R3E).

Egy user nem tud/fog rendszeresen, non-stop szervert inditani, mert a sajat gep korlatozott.
    Kulon szervert berelni meg koltseges. Volt aki berelt sajat penzbol (talan ide vagy rF2-hoz?!) de uresen allt.

Kell valami hype hogy beinduljon. De a tucatjaval megjeleno autok es a domperrel szallitottt MOD-ok nem tesznek jot a dolognak.

A banner alatt ki tudom cserelni a GTRM-es info csikot (meg tudom irni akarhonnan: web, RSS, facebook, Google, Twitter stb) es ki tudok tenni 2db szerver panelt. De szervert nem tudok berelni:D
    Sajnos meg a kormanyt sem raktam ossze vagy 2 honapja:D
  • lac coo
    Gondolom csak beindul, en meg nagyon azalja elejen neztem...
  • barcalaci84
    visszaszívom :) egy pár perce jóváhagyták az regisztrációmat...
    a 8 órás 911 CUP versenyen nem fértek fel 1 szerverre
    na majd holnap napközben is rálesek délután
  • Tyuki80
    A helyzet az,hogy a masters "rátelepedett" a játék megjelenése körül spontán itt szerveződött,itt hirdetett funokra,majd kisajátította,beszívta az embereket a liga versenyzésre,végül megszüntette.Ez a rövid históriája a magyar fun-nak.
    Béke poraira!
  • lac coo
    Nem tudom, elég régen néztem ....
  • barcalaci84
    igen az ...de ha ilyen körülményes a regisztráció , akkor nem is lesznek sokan:)
    mondjuk azért videók alapján mintha lennnének , tán több split is

• lac coo
    Ez az aza iracing szeru dolog ?
    Ha igen, en elegis regen neztem dedolgom nem igazan voltak meg akkoriban emberek...
  • barcalaci84
    Sim Racing System -en játszik valaki?tegnap regisztráltam , de még nem hagyták jóvá az accountomat...normális ez?
  • tobias88
    most GT3 teszt versenyek vannak hétvégén és rfactor 2vel heti két alkalom, nem nagyon marad idő a funra
  • chromeg
    Jól látom, hogy nem igazán lesz már szervezve funrace csak ez a bolyozó?
  • lac coo
    Nyilvan olyan ffb nincs mint egy szimben, de tok jo, probald ki !
  • GPx8
    Kösz, de van is értelme?
  • KRi2
    Miurával kedd este, már megint csoportban bolyozás!

Az egyik legszebb Lamborghinivel a rövidített Red Bull Ring-en fogunk közösen sodródni. Ne legyetek restek, gyertek minél többen, annál jobb lesz a móka!

Infók: gtr-masters.hu/tema/6164
  • b-type
    persze, lehet kormánnyal játszani.
  • GPx8
    Kormánnyal lehet játszani, vagy csak bill.?
  • tobias88
    Szépen törnek a kocsik, de gondolom nincsenek valódi autók, mert ilyenbe ritkán mennek bele a gyártók
  • lac coo
    Nyilván elnagyolt, de tök jól lehet vele gázzal keresztben menni :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.05. 16:05:38
  • b-type
    Nekem annyira nem :)) ...de tényleg, autókezelésben elég elnagyoltnak érzem, de mivel nem tekintek rá szimként így ez csak halványan érdekel, offline is használható, de online a katasztrófa AI miatt sokkal jobb, nem sokan vannak, de azért vannak szerverek.
    Arcade játéknak rendben van, nemrég felszínre bukkant a topikja, aztán mentem újra párat vele, na tök mindegy, nem ide illik, csak ha már vesződtem a videóval gondoltam offban elfér, ..és emlékszem mikor ez a játék indult nagyon sokat vártunk tőle.
    ..ja meg ugye az optimalizáltsága, ...annak idején nagyon pocsék volt, ahoz képest most nsgyon jónak mondanám...a kerítésből kiszakadnak a betondarabok, meg amit látsz....minden repül :D
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.02.05. 14:49:03
  • lac coo
    Alap, jo ez ! Sot vessetek meg , nekem eleg sok helyzetben tok tetszenek a gumik !!! :))
  • b-type
    off, de nem szim, szal flame nem lesz belőle :))
    bíztatni sem bíztatok senkit, mivel a legszebb arcade hagyományoknak megfelelően eszement k'csög az AI.
    a videó nagy részén már lekörözésben vannak.
    ehun
  • lac coo
  • tobias88
    Ez is
  • b-type
    Jó kis videó :)

• b-type
    tök zsír hogy ilyen, nem tudom elképzelni hogy egy 20+km-s rally szakaszt meg tudjanak normálisan csinálni rF2 alá..nem hogy egy rally-t, csak egy szakaszt.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.02.04. 13:22:32
  • Alexease
    Az is sokat szamitott, hogy HC szimhez keszult, kezdetben az egyetlen palyaja volt a programnak, es evekik finomitgattak heti tobb ezer versenytapasztalattal:)

Az AC-hoz "egyszeru" konvertalni/gyartani, mert szep a render, "keveset" tud, nem megy el az eletkedve az embernek a palyakeszitestol;)

Az rF2 ala teljesen mas: "nem szep a render" (:D), es amikor az AC ala kesz egy palya, azzal meg 3x annyi munka lenne, hogy rF2 ala is alkalmas legyen: ejszaka es vilagitasok; realroad es tukrozodesek; animaciok; sok-sok AI/PIT/szabaly beallitas; alap setup-ok, betolto kepernyok, ikonok; elore mentett realroad es idojaras template-ek; stb.

Ha ugyanolyan render lenne az rF2 alatt mint az AC-nal, az egyszeru AC palya konvert gagyinak szamitana rF2 alatt.
  • b-type
    Nagyon jó vonalvezetés, ha végigveszem az alapot, és nem az RC verzióját.
    Az első fékre kicsit dobva érkezel, nem is annyira a technika, az még stabilizál féktávra, mint inkább a vezető hogy felmérje a féktávot, aztán jön a sikán, semmi extra, egy jól eltalált sikán, de a nagy egyenes miatt muszáj jól venni, a következő fék azért lehet macerás mert mindened lehült az egyenesben,..de kisodorni jó érzés, ahogy a következő jobb-bal kombinációban is felsodorni a dombra, majd át a lejtőn a pálya bal szélére hogy megkezd a jobbos fordulót, ezen a részen piszkosul számít milyen autóval mész, teljesen más a bazi erős RWD autóval itt menni, mint a kezdő FWD-vel, de mindegy, megvolt a jobbos a teknőben, és kezdenéd a balost ami már visz fel a dombra és jön a célvonal, de ez a balos elég szűk, bele kell találni jól, mert a dombra tempóban kell érkezni, mert a pályához képest megint sokat mész majd teligázon.
    ..ha nem jól mész bele akkor minnél gyengébb az autó annál többet buksz a dombra fel, és a célvonalon áthaladva a következő féktávig.

így emlékszem, jó pálya...jól kitalálták. Nem ez a hűbazzeg, mert ahhoz nálam több autórepítős rész kell, mint pl. Knockhill-ben, de nagyon jó.
  • lac coo
    Hogyne lehetne, most is azert jo amiert regen is : jo ritmusos, lenduletes palya jo kanyarokkal.AC ala egesz szepek is a konvertekcsuda.