Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kielezett versnyben, amikor mindenki probalja minnel rovidebbre venni a fektavot, ezzel szukitve a hibaszazalekot (es a pedal ut turoset), eleg plusz fel centi es/vagy 1 tizeddel kesobb visszaengedni, ha megcsuszik az eleje, a vegletekig kiszamolt fektav mar tuti buktas😉 Ami jobb esetben kicsuszas, rosszabb esetben zuzas (sajat es tobbiek)😄
Ezert is huzos manapsag a komolyabb online, mert az "egyelotlensegek" miatt (kormany, pedal, valtok, 3 monitor vagy VR, nagy felbontas, 1000fps) mert mar egy 5 fos csoportban is total eltero lehetosegekkel autoznak. Es nem a korido szamit, hanem az 1 monitoros, rugos pedalos sose lesz olyan helyzetben, mint a profi cuccos, 3 monitoros, mindenfele lato versenyzo.
A hozzaallasnak oda-vissza kellene mukodnie: visszabb veszek mert "szar" cuccom va; jobban figyelek, mert "szar" cucca van😊 De ez nem nagyon mukodik, aki beul egy 3 monitorosba, sokszor elvarja, hogy a masik is lasson oldalra, pedig a "szerencsetlen" csak egy lyukon nez elore, es 2 autonyi holttere van ket oldalra😊
Persze, lehet oldalra nezegetni, de annak sokszor az elol levo issza meg a levet. Nem egeszseges centire kiszamolt fektavon 90 fokban balra nezni es elore haladva fektavot venni;DDD
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem inkább a special events-el van gondom, van most is egy új(Porsche GT3,Barcelona), alap setup, 30l., felvezető kör-bronz,1.kör-ezüst, 4-5.kör-arany<#nemtudom>#nemtudom>
Legalább annyit foglalkozni kéne vele, hogy mondjuk egy átlag usernek,a bronz menjen 1-15 körből, míg kicsit megismeri az autót, az ezüsthöz
kelljen egy nagyobb hibától mentes kör, ideális gumikon, az aranyhoz meg kelljen pár óra szenvedés, setup, tényleg szép ívek, meg egy kis szerencse<#awink>#awink>
www.smart-bus.hu
- missing diffuser model added on Porsche 911R (3D model correction)
- UV error fixed on Porsche 917K, relevant template updated (certain mod skins will need updating)
- low-fuel warning light added on certain modern Porsche 911 models
- Championship bugs and fixes
- Fixed KERS charge input on Ferrari LaFerrari, Ferrari FxxK and Porsche 918 Spyder
- Adjusted 911R tyre heating
Heel and toezni viszont eddig a legjobb egy fanatec pedálszettel tudtam, ami potméteres volt, valamelyik régi kormányukhoz járt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amiben sokkal jobb az a harom pedal H valtoval, ott valoban gyorsabb, kenyelmesebb, sot ugazabol csak loadcellel jo.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy loadcelltol nem tudom lehet e gyorsulni, de elmenyre sokkal jobb, ez a lenyeg.
www.smart-bus.hu
Ezert irtam sok mindent idezojelbe, mert inkabb csak erzes. Amugy meg gozom sincs milyen az igazi😄
De utcai autokban, foleg ha "sok elektronikas", akkor tuti az AC adja a legjobb autos erzest. Az hogy ezt "szamolja" vagy "csinalja", az mindegy. Kunos is tudja, a nextgen szimes dolgok annyira gyerek cipoben jarnak, annyira mecara es a sok az anomalia lehetoseg, hogy "keptelenseg" eladhato, nepszeru, mindenre jo dolgot csinalni beloluk.
Nehez osszehasonlitani a szimeket, mert nagyon kulonboznek a "koncepciok".
Az AC az egyetlen, amit komolyan elkezdtek felepiteni. Az iR-t hype-oljak mar a fapados fizetos/eladott alpha alapotatol kezdodoen. Az rF2-hez csinaltak egy "bazi hosszu kepletet", aztan ugy maradt. Az AMS "kenyszer szulte" megoldas. Az R3E "jatek termi" cucc maradt. A CARS "alapot" lecsupaszitottak, aztan hozzadrotoztak egy nagy rakas cuccot.
---
most vettem csak észre, hogy ebből is lett új revízió a nyáron: http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=16&t=12775
Wangan Midnight C1 rev6 (2016 nyári update nekem kimaradt)
Forza.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.12.23. 13:22:11
A felkeményedős megoldás is jobb, mint a semmi persze. Viszont ott még akkor is a pedálút számít. A loadcelles pedálom meg ha akarnám megcsinálhatnám úgy, hogy semmit se mozogjon a pedál, akkor is pontosan tudnék vele fékezni.
A dfgt pedálja még istenes, mert két rugó van a fékben, és emiatt a pedálút végén keményebb. A g25 pedálja pl rosszabb ilyen szempontból.
Engem személy szerint borzasztóan zavar,hogy a fékpedálnak semmi ellenálása nincsen.Betömtem mögé egy mosogatószivacsot,így legalább kicsit felkeményedik,de nagyon finom láb kell hozzá és persze nincs kuplungom.
De majd megnézem, öreg vagyok már Hamilton-nak, de megpróbálom az rF2-t OW-ben.
Viszont jók a formula autók AC-ban, sokat hajtottam őket a feeling miatt Riverside-ban, a régiekre gondolok..de tök mindegy, nem egy autóról van szó.
Mióta használom rally-ra is, és végigpróbáltam egy csomó autót...nagyjából mind sz@r volt, de aztán egyszer csak jók lettek, most meg már úgy vagyok hogy bármit tud, csak jól össze kell rakni, mondjuk hóban még mindig nem találtam megfelelőt 😊
Nagyon trehány egy csomó helyen, olyan olaszosan, de a gumi az mindenre jó tud lenni. Ez is csak az LFS-ben volt meg, az rF1 is próbálkozott laza talajon, meg ugratásokkal...finoman szólva sem volt az igazi, a Dirt Rally szinte mindennél jobb laza borításon, de nem az igazi aszfalton.
..csak az LFS volt olyan mint az AC.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na de a lenyegre terve, nem tudom valamelyik mostani update ota ilyen, de ami egybol feltunt g27 eseteben kikapcsolt kozeprehuzas eseteben is, allo autonal valami ero mindig kozepen tartotta a kormanyt. Most viszont allo helyzetben kitekerem a kormanyt, ugy is marad, hirtelen azt hittem valami nem jol mukodik, mire atgondolva, hat ennek mindig is igy kellett volna 😊 Tok jo erzes, ahogy gyursulo tempo mellett egyre gyorsabban hizza vissza kozepre a kormanyt, is ismet olyan "erzeseket" ad at a kormany, amiket mar reg elfelejtettem a logitech mellett.
Nalam volt csak valami anomalia regebben, vagy ez masnal is igy mukodott logitech eseteben az allo helyzetes dolog?
szerintem
Ellenben a gumi az gumi. ..és ennyire nem az sehol, pedig még itt sem tökéletes nyílván.
Engem viszont nem vqarázsol el sem a sok szám, sem a sok pénz. Viszont tudom mikor gumi a gumi, nagy sebességű drift-nél még nem, mivel szinte mindig kölcsönautóval vagyok nincs rutinom 100 felett, de nem hiába írják sok helyen, az LFS után az AC az ami természetesen adja a drift érzetét-kezelését.
Szal nem vágom az LFS mennyire volt script szerű, majd te megmondod 😊...de ha az is az volt, akkor én hátat fordítok a klasszikus értelembe szimesnek vélt guminak, és éljen a script 😊
Gumival nincs bajom.
Ezt "nullarol" irtak, mar az alpha (full fapad) allapotnal elerheto volt es nepszeru, a beta-nal meg mar hivatalos, vasarolhato, legnepszerubb 1.0.
Kell egy programnak 4-5 ev, amig rendesen osszeall, ennek is kell meg 1-2. Az AC2 mar full-os dolgokkal indithat.
De a tobbiekhez kepest, itt a leggyorsabb es latvanyosabb a fejlodes.
Nekem meg mindig nem teljesen szazas. Egyedul autozni ("kiautozni" a felfuggesztest, gumit, FFB-t, kormanyt) inkabb iR, rF2, AMS (meg persze AI-hoz is). Valahogy meg mindig (csak) "felfuggesztes-billeges" FFB, a gumi meg "scriptelt-jellegu". Ez nem kritika vagy tudomanyos dolog, egyszeruen erzes-jellegu!😊
Trackday-ezni teljesen jo, foleg kitolva a (szemelyes) hatarokig.
Igazabol hasznalni kellene valamire😉 Ma mar ugyeletben vagyok itthon, talan ujrairom a szerver keresoket a banner ala (Ajax-osra, ha mukodik), legyen kint allandora 2 fun szerver.
Nekem tetszene (tudom, hogy hosszabb futamokon lenne csak értelme), de ez is színesíthetné a futamokat. Mint az Lfs-ben.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Valamit most megint jól elkaptak ezzel a piszkálással, izegmozog, kúszik, ugrik az autó a huplikon, kerékvetőkön stb, nagyon jó lett.....
És ugye RF1 után megint van jó Porsche kupa a gépemen 😄DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.23. 09:57:44
Viszont AC-ban nagyon bejön, csak ugye ki kellene találni egy jó csapatós vonalvezetést, meg rontja a dolgot hogy felraktam a Vegas-t, és kipróbáltam ezt-azt, a mellékelt eredménnyel..de az idő szűkös mostanság 😊)
AC - Szervezett futamok
Masters - Futamnaptár
Emellett 0-24 futnak az aktuális bajnokságaink nyílt gyakorló szerverei, most éppen GT3 és Porsche 911 RSR, ezeken automatikus időmérés is van.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.12.23. 07:01:58
Jelenleg 13 magyar szerver fut, ezekbol:
GTR-Masters.hu #Fun
GTR-Masters.hu #Prequal - GT3
GTR-Masters.hu #Prequal - GT3 #2
GTR-Masters.hu #Prequal - P911
VSR.hu - Cayman GT4 Server
VSR.hu - Fun Server
A 930-as hiánya is fájó, és a '72-es RSR-é is.
De azért nem áll sírásra a szám, és remélhetőleg akarnak majd még pénzt keresni egy-két pakkal.
Egyébként Ferrarival sokkal rosszabb a helyzet. Hol van a 250GTO, a 365GTB, Dino, Testarossa... ? A prototípusokat meg már nem is mondom. Voltaképp egyetlen klasszikus ikonunk van: az F40 (igaz, talán az a legbetegebb is<#buck>#buck>). Pedig velük már elég régóta "jó a kapcsolat".
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.12.22. 19:00:11
Amúgy félreértés ne essék, tényleg értékelem ezt a sok autót, csak az arányok nem tetszenek annyira. Ez olyan, mint amikor a kedvenc jó nőd randa zoknit vesz fel. Feltűnik, de azért olyan nagyon nem zavar.... 😉
Ha jól tévedek valamikor az NFS 3.-4. része környékén ki is adtak egy NFS Porsche játékot.Még javába fősulira jártunk...olyan 1999 környékén.