Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ebbõl a szempontból az LFS nekem kicsit gyanús... játszi könnyedséggel lehet szép hosszú és finom drift-eket húzni vele, én nem hiszem, hogy a valóságban ez ennyire egyszerû és magától értetõdõ lenne és magamról sem gondolom, hogy akkora fene nagy tehetség lennék. Nagyon élvezetesen és hihetõ, de mégis valahogy szerintem túlságosan könnyen adja magát a drift LFS-ben... <#miaz>

jó sok a "vagy" 😉 😄 Akkor már csak ki kellene szûrni mi is a hiba 😊
Miért az LFS-en kívül van más sim is amiben lehet driftelni? (és köze is van a valósághoz) És nyilván azzal nyomod ami van!
TeeBeee
Csak ehhez a drift pályához hiányzik a drift verda. És szó nincs róla hogy lesz-e egyáltalán. Vagy ha nincs akkor legalább setupolható lehetne a kocsi úgy mint az Lfs-ben. Jelen pillanatban én úgy érzem, hogy vagy az autó, vagy a beállítása, vagy az FFB vagy esetleg a gumi nem alkalmas egyáltalán a driftre. Vagy a kormányom vagy én. <#wilting>
De egy szó mint száz, nyomába se ér az LFS driftjéhez. Ott mûvészien lehet tolni és mindamellett még hitelesnek is érzem. Nem véletlen, hogy magyar drifterek is azzal gyaksiznak.

Szerintem csak annyit akarnak elérni, hogy némi bevételhez is jussanak belátható idõn belül. Így sokkal szélesebb körben terjed majd a híre. Mellesleg a "földi halandó" is tudja élvezni, (és ez a kulcsa a dolognak) nem csak a fanatikusok. Direkt jó a sok utcai verda, nem szakad el a valóságtól. Csak gondoljatok bele mióta toljátok, és hányan kerültek csak a Közelébe pl.: egy Mclarennek, de szerintem még M-es BMW-t is nagyon kevesen vezettek. Szóval viszonyítási alap erõsen közelít a....
Remélem minden más is követi a valóságot majd. 😊 Azt is el tudom képzelni, hogy direkt így adagolják karácsonyig a dolgot és látják mire van igény. ffb-kormányszögvariállás - minek? akkor hol marad a küzdelem? 😊
Alexease
Az online-rol nagy a csend, de az AI-rol legalabb rendszeresen panaszkodik😉 Idojaras es az ejszaka be sem volt tervezve, vagyis az "nem hianyzik".
Ginger17
Higyjétek el, hogy az online rész nagyon gyerekcipõben van még... az AI-ról pedig a nyári panaszkodás után semmi info nem jött. Idõjárás? Phahhh...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ezt a drift hülyeséget, nem az elmúlt két hétben csinálták... kész volt az már egy éve is. Ott vannak Aris régi videói. Azokon már javában driftel a BMW-vel. 😛 Az elkövetkezõ hetek "frissítései" már tutira tavaly is készen voltak. Nagyon lassan haladnak. "Csak" foltozgatnsk - monjuk van mit. Kitalálták, hogy a már kész(!) tartalmakat okosabb két hetes idõközönként kiadni, nem pedig egyszerre, mert így az érdeklõdés folyamatosan fenntartható.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

A drift-mód nem ördögtõl való, egy szimulátorban, miért ne lehetne driftelni? Viszont nem azt vártuk, hogy egyedül körözgessünk.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ginger17
Ezt írtam a múltkor is, hogy normálisan nem is lehet közlekedni, csak kilinccsel elõre... :/ nagyon nem tetszik ez a sok utcai autó, de most majd jönnek a komolyabb GT cuccok. Kiderül, hogy mi van.

Hú, lesz két új showroom is! 😄

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Tomsteel
Drift módot nem tegnap kezdték el fejleszteni, ha tényleg az lesz a 2 hét nagy dobása én tökön szúrom magam.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Norbi1990
Szerintetek az mitõl lehet, hogyha replayt sokáig nézem akkor elkezd csíkokat rajzolni a képernyõre a játék?
Eltûnnek, kirajzolódnak, nagyon gyorsan. Olyan mintha vga probléma lenne, de más játékba nem találkoztam ezzel a problémával.

Valakinek már elõfordult ilyen?
lac coo
Drift a menõ 😊)) FFB kikapcs, kormányszög megvariál és lehet csapkodni 😊)) Alig találok AC-rõl videót ami nem drift ....
Ehhez hozzájárul az is, hogy Aristotelis is csak a driftben látja a jóságot, , lassan komoly bajban lesz a játék, ha csak õ egyedül csinálja a fizikát 😊))) Merthogy a Ferrari 120-nál olyan alulkormányzott, hogy megmozdulni nem tud, de egy nagyobb gázra rögtön keresztbe ugrik, az elég vicces 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ezt irtam multkor, ettol feltem, hogy eloobb lesz drift mod mint ertelmes szolgaltatas (AI, online).
Ezutan valszeg beletoljak majd a Drag modot is...
bardocz
Gumikopás.
a tyre wear mit takar?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Inkább AI lenne, mint drift-mód...

Ginger17
Sokan kínlódtak az AA beállításokkal. A mellett, hogy nem lett jobb a látvány, az FPS drasztikusan esett. Kiváncsi vagyok, hogy mit mûveltek vele. Lehetett eddig is állítani a 8x AA-t és mellé a 1-6x FSAA is mûködött, de külön az INI fájlban kellett bütykölni. Remélem most már rendben van.

Tomsteel
Fura is lett volna egy ekkora volumenû dolgot kiadni 1 nappal a tényleges nagy patch elõtt.

bardocz
aristotelis
• 7 minutes ago

Hello everybody, Aristotelis from Kunos Simulazioni here.
We haven't released the update yet. The changelog is a leak that we don't really know where it came from and it's not even complete as the actual update has even more content than this changelog describes.

The update is scheduled for tomorrow as promised.
Sorry for this, but we don't know where it comes from. Thank you all for your support.

Tomsteel
Anti-Aliasing 4X-nél nagyobbra emelése lehet?

Tomsteel
Egész nyugodtan. 😊

Tomsteel
"Improved AA algorithm selection"

Ez vajon mit jelenthet?

Ginger17
Lenyúlhatom ezt a Ferraris sort? 😊

bardocz
Nekem sem szedte még le.
Szabi
van drift mód a frissitésben 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tomsteel
Világos, de én még azon is meglepõdtem volna, ha holnap tartalmakon kívül más is szerepelt volna a listán. Le a kalappal!

(nálam még nem elérhetõ egyébként a javítás)

Szabi
szerintem szépen le van írva... hibajavítás, holnap meg majd jönnek az új tartalmak..

(nálam nem tölt frissítést a Steam)

Tomsteel

hungary27
pálya fényességét hol tudnám levenni?
Tomsteel

Tomsteel
Nemrég lõttem én is pár képet.

Szabi
<#eljen>

lac coo

lac coo
Az ilyenekbõl soha nem lesz semmi .....

Danecay
Na hát ez is még nagyon messze áll attól, hogy MOD legyen! 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

bardocz
GT2-es bme-vel mi a max sebesség, amit elértetek? 279 fölé még nem sikerült jutnom vele.
Így már nekem is megy ha kikapcsolom. AVG-t használok én is.
TeeBeee
Megvan. Tûzfal kikapcs és mukodj!
Viszont az app-ot átengedtem a tûzfalon, de az nem elég neki. (AVG)

bardocz
Jaa, arról nem tudok.
Nekem is azt írja. Ha a gépen a böngészõbe beírom a valós ip-t (http://192.168.1.100:9090/) akkor betölti. A telefon nem. 😞
TeeBeee
Valakinek sikerült életre kelteni ezt a dashboardot?
Én elindítom az appot, majd start és nem IP cím jelenik meg hanem számok meg betûk különös keveréke. 😊
Nem tudom mi az de hogy nem IP cím az tuti.

lac coo
Tartalmakkal nincs gond azt toljak gyorsan.

Ginger17
<#sniffles>

Szabi
nem is feltétlen a munkatempóval vannak a gondok, inkább a létszámmal 😄

Dashboard Ver. 0.05 Beta

Csak évek kérdése és már tolhatod is a Nordon, Kunosék munkatempóját figyelembe véve. <#eplus2>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Ginger17
Ha nem lett volna egyértelmû: én az igazi pályáról kérdezek... mi van most vele?

Tomsteel
Jól gondolom, hogy a kicsi kép alsó részén azok a közúti szerpentinek lehetnek a GP pálya körül??? <#conf>

Alex...más színben látom a világot, mióta ez a kép itt díszeleg. <#worship>