Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért az LFS-en kívül van más sim is amiben lehet driftelni? (és köze is van a valósághoz) És nyilván azzal nyomod ami van!
De egy szó mint száz, nyomába se ér az LFS driftjéhez. Ott mûvészien lehet tolni és mindamellett még hitelesnek is érzem. Nem véletlen, hogy magyar drifterek is azzal gyaksiznak.
Remélem minden más is követi a valóságot majd. 😊 Azt is el tudom képzelni, hogy direkt így adagolják karácsonyig a dolgot és látják mire van igény. ffb-kormányszögvariállás - minek? akkor hol marad a küzdelem? 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Eltûnnek, kirajzolódnak, nagyon gyorsan. Olyan mintha vga probléma lenne, de más játékba nem találkoztam ezzel a problémával.
Valakinek már elõfordult ilyen?
Ehhez hozzájárul az is, hogy Aristotelis is csak a driftben látja a jóságot, , lassan komoly bajban lesz a játék, ha csak õ egyedül csinálja a fizikát 😊))) Merthogy a Ferrari 120-nál olyan alulkormányzott, hogy megmozdulni nem tud, de egy nagyobb gázra rögtön keresztbe ugrik, az elég vicces 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezutan valszeg beletoljak majd a Drag modot is...
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
• 7 minutes ago
Hello everybody, Aristotelis from Kunos Simulazioni here.
We haven't released the update yet. The changelog is a leak that we don't really know where it came from and it's not even complete as the actual update has even more content than this changelog describes.
The update is scheduled for tomorrow as promised.
Sorry for this, but we don't know where it comes from. Thank you all for your support.
(nálam még nem elérhetõ egyébként a javítás)
(nálam nem tölt frissítést a Steam)
"Nulla tenaci invia est via"
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Viszont az app-ot átengedtem a tûzfalon, de az nem elég neki. (AVG)
Én elindítom az appot, majd start és nem IP cím jelenik meg hanem számok meg betûk különös keveréke. 😊
Nem tudom mi az de hogy nem IP cím az tuti.
"Nulla tenaci invia est via"
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1