Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Nincs itt gond. Nekem a problémám az hogy én nem vagyok GTR Masters tag, be lett linkelve ide, és teljes meglepetésként ért hogy polgári névvel kell futnom mert a GTR Masters...
Hiszek az emberekben, és hiszek a bizalomban (és hiszek a súly:erõ arányban <#idiota>#idiota>)..én 12 éves nagyon jól mûködõ vállalkozásom buktam el emberi rosszakarat miatt, ráadásul személyes okból, lakás, Chrysler PT, pár milla tartalék ami elment a kötbérre.
...azóta egy gyárban dolgozom 3 mûszakban. 😊 Akik meg akarnak ismerni, meg tudnak ismerni...de próbálom irányítani.
A Hotlap témára meg, nekem azért jó, mert nagyjából segít belõni a határokat.
Nincs itt gond. Nekem a problémám az hogy én nem vagyok GTR Masters tag, be lett linkelve ide, és teljes meglepetésként ért hogy polgári névvel kell futnom mert a GTR Masters...
Hiszek az emberekben, és hiszek a bizalomban (és hiszek a súly:erõ arányban <#idiota>#idiota>)..én 12 éves nagyon jól mûködõ vállalkozásom buktam el emberi rosszakarat miatt, ráadásul személyes okból, lakás, Chrysler PT, pár milla tartalék ami elment a kötbérre.
...azóta egy gyárban dolgozom 3 mûszakban. 😊 Akik meg akarnak ismerni, meg tudnak ismerni...de próbálom irányítani.
A Hotlap témára meg, nekem azért jó, mert nagyjából segít belõni a határokat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha a Zonda is balettcipõcskékben lépked, én eret vágok magamon ! 😊))
Gondolok itt arra, amit nem mondok ki soha többet 😊))
Gondolok itt arra, amit nem mondok ki soha többet 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ha már Nurb lesz, akkor remélhetõleg átengedték õket a Nordra is.. viszont ha jön a P4/5.. akkor jöhetne a Nurb is.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Én nem követtem annyira az eseményeket... de tényleg ott tart a dolog, hogy eltolják a pályát?<#wow3>#wow3>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Azt nem hiszem😉
Igazabol nem olvastam utana a dolognak (AC vs. Nord), a keszitoktol igazi megerositesre sem emlekszem (nem a megjelenesrol, hanem egyaltalan a palya letezeserol), igy lehet, hogy a kiallitason extra-teaser-kent kerult bele a menukep, a palya meg igazabol seholnincs😄DDD<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Igazabol nem olvastam utana a dolognak (AC vs. Nord), a keszitoktol igazi megerositesre sem emlekszem (nem a megjelenesrol, hanem egyaltalan a palya letezeserol), igy lehet, hogy a kiallitason extra-teaser-kent kerult bele a menukep, a palya meg igazabol seholnincs😄DDD<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Ha más nincs kiszivárog valami moddercsapathoz 😊)))
Kesobb valszeg benne lesz, csak kerdes mikor es hogyan.
Ha megis ledozerolnak az allatok, legalabb Kunosek scanneltek es megvan nekik.
Ha megis ledozerolnak az allatok, legalabb Kunosek scanneltek es megvan nekik.
Volt egy videó, amiben ugyebár ott volt a pályalistában. De most az oldalukon nincsen semmi róla. Sõt, én úgy emlékszem volt egy hillclimb autó is, olyasmi mint az osella az nKp-ben, csak komolyabb, de az sincsen felsorolva a kocsik között. Sajnálnám ha kihagynák belõle, mert az biztosan nagyon jó lenne.
Kivancsi leszek mi lesz Nord-dal (igazabol es az AC-ben). Talan kesobb DLC-nek kiadjak, max valami fantazia neven.
Itt olyan állítás nincs, hogy a játék kormánya ugyanannyit forogjon mint az enyém ? Átállítottam 600 fokra, de úgy látom annyit forog amennyi az eredeti autóban van, azt jónapot ... 😊
Na igen 😊 Az idõponttal tisztában voltam.Csak olyan nehéz kivárni <#idiota>#idiota>
Ezek az autos megjelenesek azert jok, plusz hogy a palyak nagyreszenek van tobb nyomvonala, mert ha valami nagyon nem akar mukodni (erdemi patch vagy funkciok megjelentetese ), honapokig el lehet huzni Kunos-teaser-rel es ezek megjelentetesevel😉
Ó köszi 😊
Azt hittem érthetõ a kérdés 😉
Ez a 3 auto (elvileg), a tobbi szupertitkos😄D
Assetto Corsa update cars revealed?
Assetto Corsa update cars revealed?
Lehet tudni mik jönnek a következõ update-el?
Elég ütõs? <#idiota>#idiota>
Adjak ghost-ot? 😄
Hát uncsi ja de nézd a jó oldalát, addig sem löknek ki a kamikáze almák a public szerón. 😄
Hát uncsi ja de nézd a jó oldalát, addig sem löknek ki a kamikáze almák a public szerón. 😄
Van róla valami infó a multiról, hogy mikor is lesz?
Mert ahogy eddig kinéz 1 autós játék lesz ez..... még jó darabig<#wow1>#wow1>
Legalább nem kell sietnem a vidi kari vásárlással,nekem egyedül uncsi karikázni.<#nevetes2>#nevetes2>
Mert ahogy eddig kinéz 1 autós játék lesz ez..... még jó darabig<#wow1>#wow1>
Legalább nem kell sietnem a vidi kari vásárlással,nekem egyedül uncsi karikázni.<#nevetes2>#nevetes2>
Akinek van Ukran elerese, olcson (19.99$) vasarolhat AC, akar ajandekba, eladasra😄
http://store.steampowered.com/app/244210/?cc=ua
http://store.steampowered.com/app/244210/?cc=ua
Én meg kikapcsolom a ghostot mert kurvára zavar fõleg amikor már minimálisan faragsz akkor mindig rajtad van, azt én is láttam amit Alex írt.
De inkább azt az appot használom ami realtime írja hogy menniyvel vagy pluszban vagy mínuszban a besthez képest😊 Nekem ez jobban bejön.
De inkább azt az appot használom ami realtime írja hogy menniyvel vagy pluszban vagy mínuszban a besthez képest😊 Nekem ez jobban bejön.
Jah nagyon jól ki van találva, az eddigi legjobb, egyáltalán nem zavaró más progikhoz képest. 😛
Próbáltam állítgatni az átlátszóságán de még nem sikerült igazán áttörõt alkotnom csak a színe lett más. 😄 De végülis nem zavar alapon sem, szóval hagyom is. 😊 De hogy sokkal jobban feltüzel mint egy uncsi körözés az tény. 😛
Próbáltam állítgatni az átlátszóságán de még nem sikerült igazán áttörõt alkotnom csak a színe lett más. 😄 De végülis nem zavar alapon sem, szóval hagyom is. 😊 De hogy sokkal jobban feltüzel mint egy uncsi körözés az tény. 😛
Lehet allitani a Ghost-ot, hogy mettol meddig mutassa es milyen atlatoszosaggal.
Ami poen az AC-ben, meg mashol nem lattam (bar en sem vagyok nagy ghost-os, kiveve iR-ben, de ott full realtime😛), hogy be lehet allitani, hogy a leggyorsabb korod, mennyivel legyen elotted. Ha 1 masodperc, akkor a starttol eppen annyival fogod kovetni, lehet faragni a tavolsagot😉
Ami poen az AC-ben, meg mashol nem lattam (bar en sem vagyok nagy ghost-os, kiveve iR-ben, de ott full realtime😛), hogy be lehet allitani, hogy a leggyorsabb korod, mennyivel legyen elotted. Ha 1 masodperc, akkor a starttol eppen annyival fogod kovetni, lehet faragni a tavolsagot😉
Engem pl. nem zavar mert mentem is ott elég sokat még az elején Race/GTR ligában de elfelejtettem mindent és nem tudok belépni😄 a vegyem fel a kapcsolatot az adminnal meg annyira nem majd foglalkozom vele😊 vagy lesz valami gyári cucc😊
Az autókról már sok képet láttunk, most anélkül egy képecske. 😊
Frankón el lehet játszadozni a fényekkel, nagyon tetszik. Csináltam jókat csak ide nem engedi felrakni, csak ilyen kicsiben. :S
Videó még viccesebb. 😄
Frankón el lehet játszadozni a fényekkel, nagyon tetszik. Csináltam jókat csak ide nem engedi felrakni, csak ilyen kicsiben. :S
Videó még viccesebb. 😄
De mé nem jó a jó? 😊
Nekem oltári nagyot segít, mikor már idegbajt kapok, hogy miért nem tudom az elsõ szektort megcsinálni ugyanolyanra, csak rendre tizedekkel lassabbra, aztán szép lassan rájövök ahogy látom elkezdem utánozni magam. 😛
Az meg plusz lendületet ad ha végre elõrébb vagyok. 😛
És még mindig kipróbálnék mások ghost-ját ám. 😛
Nekem oltári nagyot segít, mikor már idegbajt kapok, hogy miért nem tudom az elsõ szektort megcsinálni ugyanolyanra, csak rendre tizedekkel lassabbra, aztán szép lassan rájövök ahogy látom elkezdem utánozni magam. 😛
Az meg plusz lendületet ad ha végre elõrébb vagyok. 😛
És még mindig kipróbálnék mások ghost-ját ám. 😛
Amúgy ez az app törli ki az összes pályán a telemtriát, ami van a boxba a leggyorsabb körrõl? Amióta felraktam, sehol semmi. A menüben írja mi volt a legjobb idõm, csak amikor fél másodperccel lassabbat tudok csak menni, jó lenne megnézni mit rontok el.
Esetleg a nickneveket bele lehetne csempészni az jó lenne. VSR-ben amikor a nascarban be lett nevezve a teljes név, akkor még alig indultam pár versenyen, ötletem nem volt, hogy melyik nickhez ki tartozik, plusz ts-en is úgy szólították egymást, eltartott egy ideig, míg rájöttem ki kicsoda 😄D
Köztes megoldás lehet ha, teszem azt Arisztid Taszilónak hívnak 😊))
b-type, tökéletesen megértem a gondodat, évekig én is csak a nick nevemet használtam az interneten mindenhol, és soha nem voltam hajlandó kiadni az igazi nevem, tetszett az anonimitás, elvégre akkoriban errõl (is) szólt az internet... sõt mikor az elsõ Masters tagságomat intéztem, pár percre komolyan elgondolkodtam rajta, hogy nyomok egy Cancel-t csak e-miatt.
Másfelõl a Masters hozzáállása is érthetõ, õsidõktõl fogva ez a alapelv, mindenki vállalja a nevét és ezáltal a felelõsséget is magáért, senki nem "bújik" nicknév mögé, így tud a dolog valóban komoly lenni (persze nem csak ettõl). Nos ez a szabály a Masters szerverein van csak érvényben, viszont az AC Rankot készítõ csapat már eleve ebben a szellemben "nõtt fel", így talán az is érthetõ, hogy az elveikbõl nem szeretnének engedni, ha már a saját munkájukról van szó.
Szóval csak jelezni szeretném, hogy maximálisan megértem mindkét álláspontot és annak ellenére hogy nem egy kardinális kérdésrõl van szó, az elvekbõl valamelyik félnek engednie kell (ami pedig mindig nehéz), hogy jól tudjon mûködni a dolog...
Én mindenesetre mindkét frontot megpróbálok kampányolni kicsit az ügy érdekében. <#vigyor0>#vigyor0>
Másfelõl a Masters hozzáállása is érthetõ, õsidõktõl fogva ez a alapelv, mindenki vállalja a nevét és ezáltal a felelõsséget is magáért, senki nem "bújik" nicknév mögé, így tud a dolog valóban komoly lenni (persze nem csak ettõl). Nos ez a szabály a Masters szerverein van csak érvényben, viszont az AC Rankot készítõ csapat már eleve ebben a szellemben "nõtt fel", így talán az is érthetõ, hogy az elveikbõl nem szeretnének engedni, ha már a saját munkájukról van szó.
Szóval csak jelezni szeretném, hogy maximálisan megértem mindkét álláspontot és annak ellenére hogy nem egy kardinális kérdésrõl van szó, az elvekbõl valamelyik félnek engednie kell (ami pedig mindig nehéz), hogy jól tudjon mûködni a dolog...
Én mindenesetre mindkét frontot megpróbálok kampányolni kicsit az ügy érdekében. <#vigyor0>#vigyor0>
Ez jó vas 😊))
Remélem ez már kicsit virgoncabb lesz ,nem ez a lassan megúszó, keresztben cammogó mint az eddigiek 😊))
Remélem ez már kicsit virgoncabb lesz ,nem ez a lassan megúszó, keresztben cammogó mint az eddigiek 😊))