Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Sok ev alatt sem tudtam ravenni, hogy jojjon probalja ki magat itt mit tudna. Bar ma kiderult ult mar o igen komoly szimulatorban is cockpittel, mozgassal az sem tetszett neki.
De mint mindig, ma is addig tartott a tema, mig elkezdett peldalozni mindenfele erohatassal ami itt nincs, neki enelkul nem er semmit az egesz, mert ez a moka igazan. Aztan szoba jott, gumihofok, kopas, benzin mennyiseg, mondtam mar ilyenek regota vannak. Erre mondott valami szot, nem jut eszembe, amikor megcsuszik a gumi es azon a reszen feldorzsolodik a betonon, "szoros" lesz talan, hogy az, hogyan befolyasolja utana a gumi es a te eleted. Mondom ennyire nem astam bele magam, de tudtommal ilyet nem figyelnek meg, amikkel mi jatszunk.
A driftet egybol fikazta, hogy ott sincs az az ero ami teged oldaliranyba belepresel az ulesbe, sem az amikor ketszazrol 20-ra lassitasz es szinte belilusz a biztonsagi ov alatt annyira feszit.
Erre lejott a felesege, aki szinten ult egyszer-ketszer olyan autokban, amiben en csak szeretnek. Mondta, hogy beleult valamilyen palya auto kagylo ulesbe, epphogy belefert szelteben. Aztan az elso kanyarban a hungaroringen, arra lett figyelmes, hogy szelteben mar siman elfer az ulesben a keze is sajat maga mellett, ugy osszepreselodott oldal iranyba😊
Aztan pont szoba jott Szalayb is korbevisz par kor erejeig talan 100 000-ert, na es olcsobban is lehet beulni komolyabb palyaautokba is, kb utana jarjon a szam 😊
szerintem
Szerintem túl szép elgondolás az, hogy van egy engine, ami mindent számol, és onnantól megy minden a maga útján. 😊)Ha így lenne, akkor valóban úgy kéne reagálnia ahogy íród...
Abban meg 100%-ban egyetértek, hogy messze nem tökéletes még... viszont kár olyan dolog miatt ostorozni, ami irreleváns egy szimulátorban. (gyenge FFB + 270 fokos rángatás)
www.smart-bus.hu
Szerintem ha szidjuk a SimBin-t az R3E miatt, akkor a Kunos-t is lehetne nyugodtan az AC miatt. Ez a futómû fizika egy-két autó alatt egy rossz vicc...
Hogy õszinte legyek, egyáltalán nem érdekel, hogy ilyen szélsõséges körülmények közt miképpen reagál... az a lényeg, hogy normális használat mellett milyen... ott pedig minden nyûgje ellenére is már most is kurva jó.
Kétlem, hogy a fizikai motor elkészítésénél az lett volna az elsõdleges szempont, hogy miképpen reagál gyenge FFB-re és irreális kormányszögre... Állítsd be rendesen, és, ha úgy találsz anomáliát, akkor arra azt mondom oké, ez így nem jó... De ez a gyenge FFB-s 270 fokos rángatás... nem kommentálom inkább.
(a helyedben én le is venném a youtube-ról)
www.smart-bus.hu
De tényleg kár is egymást heccelni ezzel, valami megmondhatatlan jóság van benne, ez nem kétséges, de azért ez még messze nem tökéletes ....
Remélem sikerül nekik hamarost túlesni az AI-n , multin, és akkor lesz idõ csiszolgatni, az nagy kár lenne , ha így maradna .
www.smart-bus.hu
De kár is errõl beszélni, majd fél év múlva esetleg, ha elkezdi rendberakni 😉
szerintem
www.smart-bus.hu
Van baja elég, nem sokat kell trükközni, hogy megadja magát 😞((
Irreális használat mellett is reális viselkedés kellene, azért szimulátor, mondjuk jelen estben szörnyethalás a falon 😊))
Ellenkormányzol, de sok kicsit vissza kéne, ott olyan erõvel tart ellen hogy ihaj 😊))) ez már TP-ben is ilyen volt , bár gondolom azóta nem nyúlt semmihez 😊
De mindegy, driftrõl nem is akarok beszélgetni ,nekem az annyira ökörség úgy ahogy van 😊))
www.smart-bus.hu
Amúgy én sem hiszem hogy FFB nélkül lehet driftelni... Hiszen akkor nem pörögne magától a kormány irányba.
Sajnos a visszahúzást én sem értem hogy miért kell hozzá ekkora erõ (normálisan beállított kormány esetében). Más progikban a visszakormányzás sem erõsebb (ennyivel), és segít is hogy azt mikor kell csinálni, itt kicsit ez fos, totál a megszokásra vagyok csak utalva, ami meg még nincs. 😄
Én is szeretem vezetni ,de néha felhúz a sok hülyeségével, olyankor egy órára kikapcs 😊)))
Minden nyûgje ellenére, normális használat esetén olyan vezetési élményt ad, amit nem nagyon tapasztaltam eddig...
www.smart-bus.hu
De közismerten nem épp driftpörgetõs barát az ffb, mert ellenkormányzás után ha vissza is kell kormányozni, elég rendesen ellentart ....
FFB-vel ha úgy pörgeti valaki mint ezek, akkor akármi legyek 😊))
szerintem
Miért a kuplung nélkül, nulla ffb-vel kormányt pörgetõs drift az reális ? 😊)
Pedig mindenki arra élvez ( sajnos...) ....És az az awesomephysics ha ez mûködik 😊)))
De reméljük a legjobbakat, Kunos Netkar-t se hagyta annyiban, sokáig tartott de csak azért is összehozta, ott is volt ezer féle gumi mire jó lett 😊
Kicsit fura megszokni, nagyjából már sikerült de vészhelyzetben (nagyobb csúszásnál) vagy driftél marhára nem jön jól, ilyen szituban rendre eldobálom a vasat. 😞 Még mindig el nem tudom képzelni hogyan driftelnek akkorákat oly könnyedséggel...
www.smart-bus.hu
Egyetértek vele, rengeteg munka van még ezzel, reméljük ha összedrótozza az AI-t, multit, ráér majd a fizikára is ....
Szerintem túl nagyot akart alkotni, és most kicsit bele van bonyolódva, nem úgy mûködnek a dolgok ahogy tervezte ....
www.smart-bus.hu
Solt: 270 fokra allitott g25.
szerintem
www.smart-bus.hu
szerintem
Ha barmilyen jatekban kulon kod szukseges, hogy "drift" uzemmodban menjen a jatek, az maris elarulja a keszotoit, hogy nagy humbug az egesz fizikajuk szerintem.
Ha ilyen konnyu vezetni a ferrarit, amit megporditeni sem lehet, (mindig igy kezdem egy uj jatekkal, rangatom a kormanyt), tobb mint erdekes, driftelni annal konnyebb, miert kellene ehhez barmit kiadni? tiszta lfs, szinte elronthatatlan az egesz.
szerintem
Amúgy tényleg nagy szükség van a pálya autókra.
Van GT autó most is, de az meg olyan "semmilyen " , legalább is nekem ..... ( már amikor nem pattog éppen 5-ször egymás után az úton 😊))) Egy Race07-ben több élet volt ....
Mondjuk hál istennek nem is érdekel, de azt tök komolyan mondom, hogy aris mellé fel kellene venni más fizikást is, mert ez másként nem is tud gondolkodni 😊)) Hogy egy közvetlen, fürge Ferrariból hogy lesz ilyen úszkálós, orrtolós fajta azt nem is értem 😊)
Mondjuk nem igen érdekli ki mit mond, kb mindenkit elküld a fenébe, hogy õ már vezetett ilyent, ott áll alattuk a garázsba stb stb ...😊))
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64