Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy CARS-os összehasonlítót:
Nincs mit hozzáfûznöm. <#hehe>#hehe>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
www.smart-bus.hu
Niebel gyerek vagyok ja. 😊
Na mindegy megtolom a másik 2 újat. 😛
De attól még nincs...., gondolom megváltozott az update-val.
Nekem sincs Zondával bajom sõt igazából egyikkel sem ,ha azt veszem nem sokat gurultam a játékkal se.....<#wave>#wave>
Pár kört minden kocsival pár pályán azt csókolom.
Majd ha 1.0 fázisba érkezik ez a béta állapot,akkor talán már érdemesebb lesz több idõt rááldozni...
Egyenlõre parkoló pálya.
Én se értem mert a videóban nem az látszik amit én szenvedek vele. 😄 Jó persze õ se egybõl futotta meg, meg látszik hogy itt-ott õ is alulkormányzott kicsit, de ehhez képest én nagyon, nem véletlen ratyibb az idõm. 😄 Az nem lehet hogy túltekerem, mert nem az a stílusú vagyok aki ledarálja az elsõ gumikat. 😛
Rejtély... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Toltam most az F458-assal Mugelloban és az az autó fantasztikus. Mindent érzek rajta. Ehhez képest a Pagani egy ócskavas, túrja az orrát (ahogy itt szokás mondani 😄), és semmit nem érzek rajta...
Pedig hát pont annak kéne jól fordulnia, ha már annyi world rekordot tartanak vele...
Totál nem ezt vártam ettõl az autótól. 😞 Igaz a P4/5-tõl se, de az egy kicsivel jobb. 😛 Lotustól 2-11-tõl legalább nem vártam semmit, ahhoz képest jó. 😄
Nibinek más játék jutott.....<#falbav>#falbav>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Vagy ne szívjak annyit...? 😊
Probalj masik USB csatit, hatter programokat leloni (tuzfal, virusirto), nemtommegmi.
Igazából a legtöbb nekem is tetszik, de alapjában véve jobb szeretem a nem túl gyenge nem túl erõs kis utcai autókat. Valami erõsebb elsõkerekes jöhetne még ....
Én már nagyon várom az online-t, jó kis multi class versenyek, márka kupák stb stb.
Amúgy a gumi is valóban sokkal jobb lett.
Teszteles elott, erdemes korbenezni, es ahhoz hasonlitani:
- valos videon, ugyanazon a palyan, onboard-bol a kezeles miatt
- a tajekoztato korido miatt (+- 2-3 sec)
Es persze teljesen alap, hogy minden autot, ugy is kell kezelnimint igazabol😉
Mert egy 3 pedalos, HPattern-es, kuplungozos cuccot pillangoval es ketpedallal tolni nem sok ertelme van, teljesen mas visszajelzest ad.
A Zonda az már nem nekem való, az is tuti, de ott már csõlátásom van akkora tempónál 😊)
A default setup-ok az autoknal kicsit "mindenkinek" van, mindenkeppen allitani kell. Ha lejjebb veszed a hatszoszarnyat es/vagy lazabbra az elso merevitest, akkor "jobb" lesz.
De a rovid tengelytav, a gumik es az aero miatt, ez az auto egyszerre tud alul- es tulkormanyzott lenni😉
De Aris mar tobb autonal is irta, hogy sok auto, olyanok is amelyek mar megjelentek, meg nincsenek kesz. Hianyos a setup, nem minden allitas munodik vagy meg nem ugy ahogy kellene, hangolni, allitani, piszkalni kell ami ido.
De a valos adatokhoz merten, 90%-ban valszeg mar eleg jok.
De azt is figyelembe kell meg venni, hogy a program is folyamatosan valtozni fog. Ez mar most is, az elso update-nel is erezheto, foleg a gumiknal.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro