Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igaz lehet ne egy FullReal fokozat pl az assettoban ahol csak olyan idõk szerepelnének amikben minden büntetve lenne csak ami igazából van a vasban azt lehetne használni és a mod is ahoz lenne igazítva😊
Mindkét félnek van igazság a mondanivalójában csak mindkettõ eltúlozza😊))
Rengeteg dolgot meg lehet tanulni!! De nincs G hatás és félelem érzet ami nagy dolog ám😊
De versenyhelyzetek kezelését kurvára meg lehet tanulni ami élõben komoly pénzbe kerülne...
De lehetne boncolgatni végtelenségig, de az én személyes véleményem a hogy igenis komoly segítség😊
Arról meg könyörgöm ne vitatkozzunk már, hogy jobb-e valódi környezetben gyakorolni...hajam kitépem mikor valaki legyint a szimulátorra és felvágósan azt mondja, hogy inkább elmegy a hegyi szerpentinekre kocsikázni. <#falbav>#falbav>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ott megmondom hogy mi van, mert hogy én teljesen más véleményen vagyok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Közelebb állnak a valósághoz a szimulátorok, mint gondolnád. A fõ különbség annyi, hogy nem érzed a G erõket és ezért nehezebb vezetni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
VSync-et és/vagy limit-tel együtt még nem próbáltam. De ahogy írjátok úgy tûnik érdemes ránéznem. 😊
Ami nagyon tetszik, hogy szépen sikerült optimalizálniuk a grafikát. Ember legyen a talpán aki egy közepes - grafikai beállítás és egy full között (menet és verseny közben) különbségeket lát. Nagyítóval kell nézegetni a screenshotokat lényegi különbségeket keresve, az tuti. Megkockáztatom, hogy alacsony grafika mellett is nagyon szép a kép, így akinek esetleg gyengébb a gépe, az is kap egy jó nagy impulzust, hogy nézegesse a modelleket, vagy csak gyönyörködjön a naplementés vezetésben... tudom, hogy ennek sok köze nincs a vezetési élményhez - de talán mégis -, de eddig az arcadeosok körberöhögték a szimeseket a grafikát illetõen, hiába magyaráztuk, hogy itt a sz.gép a fizikát számolja - de ez a progi simán felveszi a versenyt akármelyik arcade játékkal.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Ami viszont engem is meglepett, hogy volt alkalmam egyszer pályán komolyabban menni egy kis forma autóval (persze más gépek is voltak már, de azok csak ökörködés szintjén) és elõtte netKar-ral készültem rá. És meglepõ módon nem volt annyira más mint vártam, egybõl otthon érzetem magam az autóban és nem ért semmilyen meglepetés, minden úgy mûködött/reagált ahogy azt vártam... persze full-os volt a "grafika" 😊, meg értek a G-ék, meg fostam is, de kb ennyi volt az össz különbség. Ez akkor nagyon meglepett.
Illetve amire még rettentõen jó a szim, azok a közúti vészhelyzet kezelése. Amikor versenyzel, akkor egy futam során számtalanszor kerülsz olyan helyzetbe, hogy megcsúszik az autód, vagy nagyon gyorsan kell reagálnod valamire. Ezek a mozdulatok és helyes reakciók akaratlanul is rögzülnek benned és valós éles helyzeten már nem fogsz megijedni, hanem automatikusan cselekszel. Utána persze végigfosod magad, de nem a kritikus pillanatban fogsz tizedmásodperceket hezitálással tölteni, nem fagysz le, tudod a dolgod...
Bocs az off-ért. 😊
Az update elõttrõl beszélek....., hiába volt bekapcsolva akkor sem volt az igazi.
Most hogy bekapcsoltam minden lag, lassulás, diavetítés eltûnt ,ezért nem is erõltettem a játékot korábban...<#szomoru1>#szomoru1>
De most, hogy írtátok ,mondom én is kipróbálom.
Szinte röccenéstelenül fut,persze a pályán mert ha a sóderba pörgök forgok akkor azért már más ,de ugye a pályán kell közlekedni.....
Az hogy az fps csúszkát ebben az esetben hova húzom mind egy, nem befolyásol semmit, kipróbáltam.
Ja a graf beállításokat így feljebb tehettem minimumról közepesre <#eljen>#eljen>
Annyira tetszett hogy alig tudtam abba hagyni.....a körözgetést<#taps>#taps>
Az autó kezelését csak alapvetõ szinten segíti, hiszen az autó viselkedésének, pláne kezelésének szimulálása nem igazán tökéletes, az FFB is élményszerû, a hajtáslánc kezelése (váltás/kuplungolás, nyomatékváltás) is inkább élményszerû. A setup rész segít megérteni az alapokat.
..de sztem ez semmivel sem több mint amit egy induló/kezdõ valós versenyzõ ne sajátítana el egy év alatt, jobban.
..ha mondani kellene valamit akkor mindenképpen a ritmust mondanám, rengeteg pályán lehet szimezni, és ezáltal fejlõdik egy képesség a ritmusra, a ritmusváltásra...és a fenntartható koncentrációra.
Az autó kezelésében én nem látok elõnyt egy valós versenyzõ fejlõdését, és egy szimes fejlõdését összehasonlítva.
Bizonyos dolgokat nem lehet megcsinálni a valóságban, amit a szim nem büntet.
alapvetõ hibák vannak egy gyors szimes körben, általában kanyarbemenetnél.
még ha nem is esel le a pályáról, az autó károsodik.
Lehet hogy ez a srác nem megy ûridõket, de 'autósan' vezet.
Még a végén, a gyors körén is látszik, nem csinál akkora hibákat mint egy gyors 'szimes' kör, ahol kanyaríveken van visszaváltás, és ahogy írod 'berántás'...ahol érzõdik az autón hogy ha eldobom, majd újrakezdem.
A féktávokon törekszik arra hogy lehetõleg egyensúlyban maradjon az autó, és nem vált fel a még kicsikarható tizedért, hanem hagyja lepörögni.
Jó nézni, ha valaki ennyire jól vezet szimben.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ahogy te mondod lassú voltam hozzá. Most megy ahogy kell, sõt az ffb-bõl nagyrészt eltûnt az elég kemény ellentartás visszakormányzáskor. Ebbõl gondolom, hogy csúnya késések voltak a játékban hozzám képest.
Érteni én sem értem, de most nagyon jó !!! végigpróbáltam sok autót most, és mindegyik nagyságrendekkel jobb lett.
Sajna a P4/5-el képtelen vagyok jó beállítást találni vagy hihetetlenül érzékeny a kormány vagy alig bírok befordulni amivel 5-6 mp-el megyek lassabban. 😮 Tehát nem kicsi a különbség, ha érzékeny akkor fosok mert mindenhol elõbb fordulok és csúszkálok mert úgy "berántom", ha meg nem fordul akkor mondjuk nem fosok csak lazán bazi lassú vagyok. 😄
Kajak nem értem ezt a kormány beállítás csúszkát, de kezdem úgy érezni ez rosszabb mint a steering lock-ozás.
Ha a kormányt 500 fokra állítom, és az AC-ben is 500-ra akkor elvileg az ugyanolyan mint ha 900/900 lenne beállítva nem? Legalábbis az elfordítás arányainak nem kéne változnia, mégis brutálisan más a két beállítás. De vannak ennél furábbak is, mégis azok a kellemesek. Nem értem én ezt...
Ha valaki érti magyarázza el részletesen. 😊
Igazi barkács ...😊)
A formula abarht pl mintha más autó lenne, eddig az volt a bajom, hogy ilyen öregasszonyos , úszkálós, most meg gyors virgonc tele apró korrigálásokkal .
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az a lényeg, hogy úgy állítsd be a grafikát, hogy minden helyzetben meglegyen a 60 FPS. Ha nem tapasztalsz input lagot, akkor használj vsync-et, ha tapasztalsz, akkor ne használd, viszont akkor fixáld 60-ra az FPS-t.
Én vsync mellett még az FPS-t is fixálom, azért amit lentebb írtam.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Van az fps meter app, azon is szép egyenes volt, nem ugrált ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ott tudod állítani a kamera helyzetét dõlését, fov-ot stb.
Vagy hogy is lehet konzolba?
- bekerültek az új pályák és tartalmak
- A legjobb köridõ csak a szimuláció bezárásakor kerül frissítésre, így gyakorlatilag nullára redukálja a CPU terhelést.
- egyéb optimalizációk
Eddigi Köridõk