42876
-
#39993 És van "új" fékjük is. Remélhetőleg talán valamivel olcsóbban fogják amúgy adni, mert jelenleg iszonyatos áruk van ezeknek.
Accuforce:
- 8 Nm és 13 Nm között, driver beállítás függő
- 577 ezer Forinttól (kormány vámmal együtt: $1690, szállítás: $300)
OSW:
- 10 Nm és 20 Nm között, a motortól függ
- 410 ezer Forinttól (kormány: 1280€, szállítás: 35€)
Bodnar:
- 16 Nm és 26 Nm között, driver beállítás függő
- 1.1 millió Forinttól (kormány: £2880, szállítás: 90£)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.02.09. 22:07:06 -
Solt #39992
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.09. 21:01:07 -
neilszab #39991 Na jólvan már, meg ne sértődj már te is vmi ökörségen, nem akartam én tyúkszemedre lépni.
De sok itt a régi sérelem, meg mindenki mindig direkt kicseszik a másikkal... jáááj -
#39990 Egy kis OFF. :)))
-
#39989 Úgy látom, nem tudod, mikor van itt a helye a viccnek, meg mikor nem. -
neilszab #39988 Jó, akkor te vagy a hibás mindenért, nekem úgy is jó! -
#39987 Persze, a több évvel ezelőtti egyezséget meg évről-évre szépen megkerülitek, aztán meg jön a nem tudom miről beszélsz téma.
Egyébiránt, nincsen Ti. Van a VSR, meg vagyok én, külön. -
GeriDoc #39986 Az nem kavar be a minorating-nek, hogy verseny közben lép be az ember? Mintha valami olyasmit olvastam volna. -
#39985 Néha látok Nord-os GT3as 32es szervereket, de persze hogy mindig tele van
Máshol az a baj, hogy nincsenek publicon itt meg az, hogy tele vannak a jó szerverek. Ktm-et is úgy kell vadászni nord touriston -
El Gigante #39984 Egy olyan funkció jó lenne, hogy magátol bejoin-ol a szerverre, ha felszabadul egy hely! -
Pitti #39983 Hmm, soha nem jártam így, pedig szinte mindenhol voltam már... lehet, hogy összekevertek valakivel..
Egyébként általában 1-2 percen belül mindenhova be lehet jutni, frissítés nyomkodással
A legjobb időzítés verseny alatt annak is a vége fele... (mondjuk ezt kintről nem látod hol tart a verseny) szinte mindig van néhány ember aki idegből kilép, aztán mire visszajönne te már bent vagy a helyén :)
Quali alatt nem szokott sikerülni, ott nem lépkednek ki hirtelen felindulásból...
De sosem szoktam 2-3 percnél tovább ücsörögni, valami jó helyre mindig bejutok... néha néha melléfogok de ritka -
AssettoDriftER #39982 A bmw m1 silverstone tán 7végén nyomtam tényleg jó buli az is,de úgy összességébe lehet jó szervereket találni,csak várni kell,hogy felférjen az ember.
Tegnap előtt tapasztaltam először,hogy volt egy 20 férőhelyes szeró, Imola & bmw 235i kombóval.
Addig frissítettem még befértem.
(Nem MR-hez volt kötve)
Kigurultam 2 kanyarig jutottam majd kidobtak minden előzmény nélkül.Gondoltam visszalépek megkérdezem miafasz, még a pingem se volt magas, se semmi más.
Már a szerverre se tudtam visszalépni,mert csatlakozáskor kiirta,hogy tiltották a belépésem.
Valaki találkozott már hasonlóval? Ilyenkor mi a tök van? -
neilszab #39981 Igen, jellemzően 8 után szokott beindulni a buli, aztán tart ameddig tart... -
Pitti #39980 A BMW 1M rövid silverstone -on én is szoktam az is nagyon jó valóban. De az a szerver, ahol te 2 másodpercet kapsz, az nekem nem jó... meg esett is...(üvegtigris )
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.09. 09:40:33 -
Tyuki80 #39979 Én tegnap porsche cup MR AB spa szerón mentem.Fergetegeset mentünk.Sőt szemem láttára ment a srác wr időt.2-2.5 mp et kaptam körönként. Míg én is adtam mindenkinek rajta kívül legalább 1-2 -t.Nagyon sokat jelent,ha valaki jól tud setupolni.
Aztán meg benéztem egy M 1 bmv szeróra.Na az sem volt rossz.Szoros csatákat mentünk az első 5 2 mp belül volt.
Amúgy nyeretem...
Szóval,nem csak morgolódtam.
Jó lenne ezeket magyarokkal is átélni,de ez nem realitás .Ennyi!Ennek adtam hangot.De már bánom....Szép lehetsz,de okos nem! -
Pitti #39978 Így most ahogy leírtad, már nem hangzik rosszul... lehet, kipróbálom....
Most kedden 7-8 között bent voltam a miura bolyozón ...ketten voltunk... ezekre csak 8 után jönnek az emberek vagy még később? -
Pitti #39977 Amíg ti itt tegnap este martátok egymást, addig én egy akkora public versenyt mentem, hogy leírhatatlan.
csak MR AB belépőknek, Imola GT, 24 ember, 20 kör, 3x üzemanygfogyás, tehát minimum egy boxkiállás kellett. noTC noABS, rengeteg lekörözés, baleset kerülgetés... de mindenki maximálisan felnőtt módjára versenyzett, kék zászlókat betartották a legjobb ütemben....fergeteges volt 10 méterre menni valaki mögött...
Tyuki ha jöttél volna lecsúsztam volna a dobogóról, szóval annyira nem bánom most... Persze csak viccelek na.... .... nem csúsztam volna le...
Viccet félretéve 2-3 naponta kifogok egy ilyet... hiányzik a FUN, de azért van ami kárpótol... -
neilszab #39976 Hát konkrétan mi azért tettük keddre a Porsche 911 RSR bajnokságunkat, hogy ne üsse a ti csütörtöki Porsche Cayman kupátokat, pedig eredetileg mi is arra a napra terveztük. És mivel már tele volt a naptárunk, kénytelenek voltuk az egyik keddi Fun-t beáldozni, ami így már csak kéthetente lett... szóval lényegében a Ti hibátok minden...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.08. 23:55:30 -
#39975 "...ne szervezzünk egymásra."
-
#39974 Multkor "nezegettem" (Giulia utcai vs Quad), eleve haromszoros az arkulonbseg (~8M vs 24M), de lehet hogy a kasztni csereszabatos:) Aki akar "olcson" egy Quad-ot, eleg ha korbe kicsereli az elemeket:DDD Persze, attol nem megy jobban, de varosban minek:)) -
Tyuki80 #39973 -
#39972 -
neilszab #39971 Pedig te indulnál jó eséllyel most harcba a politikai palettán ...a legfőbb technikát már amúgy is eltanultad, csak rá kel bökni vkire, akit lehet hibáztatni a problémákért, aztán innen minden megy magától.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.08. 21:03:45 -
#39970 Persze elobb utobb igy is ugy is behalt volna a fun.
Most sincs ember ra.
En pusztan a torltenelmi hitelesseg kedveert irtam :)) -
Tyuki80 #39969 Kezdem élvezni,de sajna megyek most egy két publickot,viszlát képviselőtársaim! -
Tyuki80 #39968 NINCS ÚGY!
Ülj le egyes!
-
Tyuki80 #39967 Na valami hasonlót vártam!
Ilyen csavaros észjárással már csak egy lépés és honatya is lehetsz!
Nem tiltom meg neked! -
neilszab #39966 Nálunk mindig is megmaradt a rendszeres Fun a bajnokságok mellett és folyamatosan kérdezgettük a részvevőket, hogy mivel menjünk... általában lófasz válasz sem érkezett, én a magam részéről ezért is untam bele a szervezésbe, mert már nem tudtam mit kitalálni. Sztem minden annyira működik, amennyire van rá igény... most ennyi van. Most is itt a szerda este, már rég be lehetett volna röffenteni egy szervert vkinek..
#Tyuki
Ha nem érdeklene, akkor nem mondogalódnál most itt...
És csak hogy lásd milyen jó fej vagyok, még azt sem tiltom meg, hogy ne foglalkozz azzal, amivel nem akarsz..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.08. 20:32:37 -
#39965 Nem akarok én flémet, csak ami úgy van az úgy van ! :))
Hát emlékszem a belemet kisírtam egy KTM szerverért anno, meret már nem illet privát szervert csinálni ,a hivatalos meg a kutyát nem érdeklő tartalmakkal ment , amíg ment :) Alma csinált , Laccoonak volt a szerver neve :DDD -
Tyuki80 #39964 Nem érdemes szót fecsérelni erre az egészre....Ha te így látod,ugyanolyan hülye vagy mint én és egyébként is bekaphatod.Nincs megtiltva.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.08. 20:24:57 -
Tyuki80 #39963 Hidd el!Engem az egész nem érdekel!Az életem szinte legjelentéktelenebb pontja,hogy mi van ezzel az egész ac val.Használom elég sokat és nélkületek is megtalálom a szórakozásom.
Mumus?WTF
"Senkinek sincs megtiltva, hogy aki vmelyik kedd este benéz hozzánk egy Fun futamra, annak a hét többi 6 napján nem szabad felmennie online."
Megnyugtatsz!Még szerencse hogy nem tiltod...
-
#39962 szerintem mindkettőtöknek van igazsága...
Nyilván azért is halt be, mert megunták az emberek, inkább ligáznak, vagy mást játszanak ,akármi, nincs ezzel baj, mindenki azt csinál ami jól esik neki.
Másik oldalról viszont én tisztán emlékszem anno micsoda morgolódás volt a két liga részéről ha valaki fun szervert csinált, hogy szétaprózza a létszámot, hogy csak jobb az állandó 24/24 szerver, stb...Nagyon hamar át is került ez a fun dolog akét ligához, aztán nagyon hamar bele se lehett szólni, meghatározott napon volt fun, azzal amivel, kész-passz ...
aztán elég hamar be is jelentette mindkét liga, hogy ők innentől nem akarnak ezzel foglalkozni ,indulnak a bajnokságok ... -
neilszab #39961 Már bocs, de a fun-ok azért haltak el, mert akik anno csinálták, azok nem csinálták többet, vagy mert megunták, vagy mert nem értek rá, vagy tököm tudja miért, de ahogy ez általában mindig lenni szokott. Mi is csak egyek voltunk ezek közül és nálunk csak is azért van még mindig, mert nem egyetlenegy ember csinálja puszta lelkesedésből, hanem mert szervezetileg megoldjuk, hogy mindig legyen, ha van kedvünk/időnk rá, ha nincs.
Senkinek sincs megtiltva, hogy aki vmelyik kedd este benéz hozzánk egy Fun futamra, annak a hét többi 6 napján nem szabad felmennie online. Neked is csak egy mumus kell, akit hibáztathatsz...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.08. 20:12:59 -
Tyuki80 #39960 Lehet,hogy te így látod...én nem.
Tökéletesen megszerveződött itt a közösség,kifejezetten fun célból.Szinte az összes ligából mindenki ide jött jókat menni magyarokkal.Majd jöttetek ti mint liga és átvettétek a fun rendezést,mert csak jobb az, hogy ti rendezitek ezt is,még a végén ideszoknak...Kontrolálni kell a spontán közösséget ,mert abból lesznek a tagok nálatok.Így kell ezt csinálni,ez puszta politika,értem én és még csak baj sincs vele.Csak válaljukmár fel a dolgot és ne kezdjük már a másiknak jól elmagyarázni.Lehet itt csűrni a szavakat,de én ezt így éltem meg.
Már csak elvi okokból sem csatlakozom a ti közösségetekhez.
Én is elmondtam,Te is elmondtad...Részemről vége a dolognak. -
neilszab #39959 "Ezt a bolyozós micsodát nem is nagyon értem, ha valaki csak azért megy lassabban hogy velem csatázhasson azt sem én sem a másik fél nem élvezi. Én azt szeretem, ha érzem, hogy mindketten a határon megyünk, és a másik fél is izzad közben."
Egyrészt a 10-20 fős mezőnyből egyelten egy résztvevő van a mozdony szerepében, tehát a maradék 9-19 versenyzőnek szerintem nincs ilyen "problémája", nekik ugyan úgy nyomni kell.
Másrészt az elő lévőnek is jó, mert egyrészt nem tök egyedül autózik fél körrel a mezőny előtt, másrészt legalább akkora (ha nem nagyobb) kihívás és élvezet nem tempóból, hanem technikából a hátad mögött tartani vkit. Ez egy olyan skill, amire igazi versenyen is nagy szükséged lehet, ha egy gyorsabb autó kerül a hátad mögé és szeretnéd megőrizni a pozíciódat... itt baromi jól be lehet gyakorolni az autód kiszélesítést.
A bolyózó nem az én szellemi termékem, csak utána jöttem rá, hogy Fun futamokon én világ életemben ezt csináltam. Ha elhúztam a mögöttem jövőktől és nem tudtam már befogni az előttem autózókat (vagy esetleg első voltam ), én mindig bevártam a mezőnyt és próbáltam direkt feltartani őket szabályos eszközökkel, mert kurvára utáltam mindig is légüres térben egyedül autózni, mert az nekem nem FUN, azt úgy hívom OFFLINE.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.08. 19:39:35 -
neilszab #39958 Ööö... már bocs, de ez így ebben a formában elég furán hangzik, szinte mint vmi sötét-gonosz összeesküvés elmélet.
Mi heti (2 heti) rendszerességgel hosszú-hosszú hónapok óta csak keddenként rendeztünk futamokat és annyi volt az össz kérésünk (remélem érthető okból), hogy ne szervezzünk egymásra. Regisztráció a Fun futamokon sosem volt kötelező, itt meg annyi volt az össz kérésünk, hogy a jelszót csak nálunk lehessen megnézni, mivel ott van minden más egyéb fontos kiírás és ne 28 fórumot kelljen már reagálni a kérdésekre. A FUN futamok a következetes szerverés ellenére szép lassan ellaposodtak, ekkor lett kitalálva ez a bolyozó, ami felrázta egy kicsit a dolgot és megmondom őszintén, sztem ez nagyobb Fun, mint a normál versenyek, ahol fél kör után teljesen szétesik a mezőny.
Szóval egy több mint száz, semmi sincs kisajátítva, senkinek sincs megtiltva, hogy Fun-t rendezzen és ami a legfontosabb, hogy a Masters nem terveket szövöget az egyszer AC játékosok ellen, hanem mi is csak reagálunk az általunk tapasztalt tendenciákra. Nekünk annyi az össz kérésünk, hogy ne szervezzünk egymásra.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.08. 19:27:24 -
#39957 removed by the user... -
#39956 -
#39955 De legalabb a forum stimmel, mar ez is valami;D -
#39954 :) Jah !