Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Biztos van idobe meg benne , eszrevettem hogy mar van valto hang is ha nincs benyomva a kuplung, recseg mintha a fogaskerekek daralnanak 😄 :

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Tomsteel

Seteltem picit.

Isteni az egész cucc. <#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

raczger
2 hete játszottam vele utoljára, azóta lejárt az acc. Ezt nem tudtam, hogy bejött az iR-be is, nem vettem észre. Ettõl függetlenül a gumifizika még mindig nem tetszik nekem, jobb volt a régebbi.

thedriver
Látom te is úgy beszélsz az Iracing gumifizikájáról, hogy nem is játszol vele. 😊 Már a kettõvel ezelõtti bulid óta lehet állítani bizonyos idõjárási tényezõket: szél, köd, hõmérséklet, stb. 😊
Official futamon mondjuk nem szoktak extrém körülményeket beállítani, de a múltkor eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy miért vagyok 2 mp-cel lassabb, mint a teszten. 😊

De akkor miért ezt ajánlja Luca Sodano? 😊

www.smart-bus.hu

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

bigiboi
Köszi!😉

Alexease
Huttu csak a pelda miatt kerult elo, o eleg hires, de a lenyeg programtol fuggetlen (legalabbis normalis keretek kozott;P). Norbiek es Gabor amikor indultak, messze nem volt meg iR. Volt GPL, LFS es toltuk evekig a NR-t😉
Alexease
A Molla/Damper es a Amortizzatore/Spring felesleges, az 0%. A jatekban a Filtro/Filter ismet 0%.

Az effektek (cordoli/kerekveto; strada/aszfalt; derepata/megcsuszas) bonusz/kamu cuccok, azt izles szerint.

Jacek
Már csak tudod....

bigiboi

sziasztok! g27-re jó igy ez a beállitás??

Alexease
Mas tema lett torolve, vagyis nincs gond😊
bardocz
Egy 12 éves szintû fröcsögés lett törölve.

Szerintem b type arra gondolt, hogy a valóságban nem látsz sose olyan kört, ami már szinte túlmutat az autó határain, míg szimekben van néhány olyan gyorskör, ami szinte csak az egyenesben olyan, mint amit valóságban is látni.
Így van, egy pályán annyi változó körülmény van, illetve az éppen használt gumiban is, hogy lehetelten valóban érdemben összehasonlítani a szimes idõkkel. Illetve Huttu-nak is azért több idõ kellett volna ahhoz, hogy hozzászokjon a valós körülményekhez.

Bocs, nem tudom milyen téma lett kitörölve, de ha ez, akkó' befogtam! <#kuss>

raczger
Az állításodhoz bizonyítani kéne, hogy iRacingbe azok a pálya/autó kombók teljesen életszerûen vannak lemodellezve. Ezt még feltételezni is erõs túlzás lenne, pláne a mostani fos gumifizikával.
Emellett még az iRacing nem foglalkozik a változó körülményekkel, ott csak egy ideális aszfalt és levegõ hõmérséklet van. Holott valóságban 20 és 30 fok közötti hõmérsékletnél másodperces eltérések lehetnek.

Na de én itt nem akarom folytatni, mert Alexease kidob, inkább megköszönöm neki, hogy múltkor lecserélte a flashes bannert végre egy rendes képre, most már ritkábban fagy le a flash 😊

lac coo
Igazából meg lehetne, csak nem tudom olyan gyorsan tekerni a kormányt . De hát ez ilyen autó, ezt való életben is tapasztaltam már, hogy sok néha az a 900 fok 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
De ha mindenhol meg tudnad fogni, az sem lenne jo a programra nezve😉
lac coo
Most higy jo a kormanykezelesem, egesz megbaratkoztam a regi szutyok bmw-vel....Ha nagyon keresztbeall akkor altalaban nem tudom megfogni, de amugy egesz kellemes autos erzes....pedig biiiiillleg mint a fene 😊)))-))

Ginger17
<#awink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Skypack

Early Access 0.2.1
- Fixed the PB grid being unresponsive
- Fixed the framerate limit slider not being polite to keyboard input
- Tweaked Pagani Zonda R interior engine volume on load
- Tweaked P4/5 Competizione bodywork volume and interior engine volume on load
- Added version display on launcher intro
- Added changelog display inside launcher (Options/General/View update log)
- Added more verbose logging for launcher thread activity
- Made modal dialog content scrollable

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Ginger17
Jött valami frissítés. Néztétek, hogy mi az?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

bardocz

Bõven vannak benne hibák, de mégis ez a legjobb köröm eddig.
bardocz
Néhány gyorskör már nem is a stabil/instabil határán egyensúlyozás, hanem egy vidám tánc az intstabilban. El nem tudom képzelni, hogy fogják meg, és körökön keresztül ugyan azt megcsinálják. iR-ben láttam ilyeneket, mazda mx5, road atlantán az a változat, ahol vannak a lassú sikánok, megpróbáltam hasonló féktávot venni elõtte, de reménytelen volt. Pedig még csaltam is, és csak gázfröccsöt nyomtam visszaváltáshoz semmi kuplung.
b-type
elmentem szülinapozni pont a vita elején 😊
most meg már nincs gõz 😊)
Én is írtam hogy hiszek abban hogy nagy segítség a szimezés, de amikor az unevezett alien idõket nézem videón azok nem 'autós' idõk.

Huttu-t is csak azért hoztam fel, mert akár a Mazda-val, akár a Skippy-vel tarthat rekordokat, de ugyan azokat az idõket nem tudja megfutni a valóságban, sõt elmarad a valós versenyzõktõl, versenyautós viszonylatban nem is kis különbséggel.

Huttu-t vehetjük alian-nek a szimezésben, hihetetlen idõkre képes...tehát ha a valóságban nem tudja megfutni, akkor igen is igazolva vannak a valós versenyzõk.
Én inkább abban hiszek hogy a mi szimeseink, Norbik, gábor..stb. egy autós közegben is kiemelkedtek volna, ..csak nekik erre volt lehetõségük, és hál istennek alkalmuk.
De nem hiszem hogy a szimezés tette õket jó autóversenyzõvé, sztem õk akkor is azok lettek volna ha a szokásos pályát járják be....egyszerûen azok közé tartoznak akik nem keveredhettek oda elég korán.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

TeeBeee
Így van. Hõmérséklet változás hatására a tapadás is változik, de gumi kopás, elhasználódás még nincs benne. 6-8 kör után érzem hogy lassulok, de ha visszahûtöm képes vagyok az elsõ körök szintjére. Remélem mihamarabb összejön egy legalább nKP szerû modell.

Alexease
A gumi tipusokat es a melegedeseket szamolja.
Ezzel kapcsolatban vettem észre tegnap olyat ahogy Mugellóban róttam a köröket különbözõ kocsikkal,mint ha valami féle gumi szimuláció lenne ,nem mondom hogy kopás,de úgy éreztem mint ha az elsõ körben is másképp viselkedne a kocsi mint a 2-3 ban vagy a 8.-ban.
Nem mondom hogy kopott,de talán a hõmérséklettel van össze függésbe ,szerintem valamit "számol-szimulál ,de elképzelhetõ csak bele képzeltem....
Minden esetre érdekes jelenség volt .
Ha fals akkor bocsi....
bardocz
Én úgy érzem kopik, legalábbis a Zondával lassulok pár kör után. Aztán egy új szett gumin meg érezhetõen jobban tapad. Nameg van is róla fórumtopik, hogy mi hogyan mûködik, már ide azt egyszer be is másoltam.
lac coo
Törést is lehet, még sincs .

Én is megvettem az AC-t és nagyon jó tényleg. Nektek mennyi FPS van maxon? Mert nekem néha akadozik és a gépem sem gyenge.

NIBI
Biztos? Csak mert lehet állítani a gumikopás mértékét. Gondolom nem dísz. 😄
Alexease
Semmi serules nincs, igy egyelore kopas sincs. A kovetkezo update-ben elvileg/talan mar lesz.
raczger
Nem szeretjük az árkád játékokat <#nyes>

Gyertek inkább rFactorozni! <#mf1> Ne ezzel a szarral játszatok!<#nyes><#hehe>
lac coo
Van valami app ami kirakja a gumikopást ? Egyáltalán van már kopás ? 😊

Alexease
<#idiota>
Jacek
😊) inkább a steamon fogadd el a felkérést😄

Alexease
Megy ez, megoldodott gyorsan a problema😉
Amugy altalaban hasonlo vegerdemennyel zarul a 100 hozzaszolasos "beszlgetes" is, nem vesztettetek vele semmit;P

Ha valaki ugy erzi, hogy magan jellegu a hozzasozlas, az szerintem a masok/topic erdekeben egyszerubb ha privatban erdeklodik.

De amugy is, ha csinalsz egy jo videot (#5930), veszed a faradsagot, korozol, rogzited, konvertalsz, feltoltod, csak karba megy a egesz, ha nem arrol beszelnek az emberek, hanem csak ki-be lepegetnek, es varjak, mikor lesz vege a vitanak.

Nem akarok hozzaszolast torolgetni, mert szar erzes, de amig van mirol beszelgetni a progival kapcsolatban, addig senki sem orul egy 50-100 hozzaszolasos "attekeros" resznek.
Jó tudni! 😊

www.smart-bus.hu

Jacek
Töröld, én nem szólítottam meg, tartsa magát ehez...

Totti5
Semmit nem kezdek. Multkor is ideszólt, most is. Csak megkérdem már mi a baja. Engem zavar...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Itt el se kezdjetek, ez nem a CARS topic, itt van DEL gombom😛
bardocz
Replayben sem az, se a kuplung nem mûködik. Már a nKp óta.
bardocz
Ezt érdekes hallani, mert amit én próbáltam az egy simco mod volt, és tim gabi segített benne, aki asszem bajnok lett, az õ tesztelésével készült az egész. Természetesen nem állítom, hogy nincsen igazad, sõt, én nem próbáltam soha ilyen autót. Még rendes gokartot sem.
Totti5
Most éppen mi a gondod?

Jacek
ahamm gondolom ott fix 60 fps....

Én elhiszem, nem azért kérdeztem, csak fura... Nekem egy nagyobb kanyarban pirosba is csúszik... :S

www.smart-bus.hu

Totti5
Lehet köze van hozzá hogy Fanatec CSR-t használom Logi G25 driverrel!?

Hidd el a vesémet kirázza, alapból szeretem a (jó) kamu effekteket és fel vannak tolva😊

Na ja érdekes ,nekem is szokott "mocorogni" le-fel,de itt jelét sem látni,semmi ilyennek....<#nemtudom>