Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Official futamon mondjuk nem szoktak extrém körülményeket beállítani, de a múltkor eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy miért vagyok 2 mp-cel lassabb, mint a teszten. 😊
www.smart-bus.hu

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az effektek (cordoli/kerekveto; strada/aszfalt; derepata/megcsuszas) bonusz/kamu cuccok, azt izles szerint.
Szerintem b type arra gondolt, hogy a valóságban nem látsz sose olyan kört, ami már szinte túlmutat az autó határain, míg szimekben van néhány olyan gyorskör, ami szinte csak az egyenesben olyan, mint amit valóságban is látni.
Bocs, nem tudom milyen téma lett kitörölve, de ha ez, akkó' befogtam! <#kuss>#kuss>
Emellett még az iRacing nem foglalkozik a változó körülményekkel, ott csak egy ideális aszfalt és levegõ hõmérséklet van. Holott valóságban 20 és 30 fok közötti hõmérsékletnél másodperces eltérések lehetnek.
Na de én itt nem akarom folytatni, mert Alexease kidob, inkább megköszönöm neki, hogy múltkor lecserélte a flashes bannert végre egy rendes képre, most már ritkábban fagy le a flash 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Early Access 0.2.1
- Fixed the PB grid being unresponsive
- Fixed the framerate limit slider not being polite to keyboard input
- Tweaked Pagani Zonda R interior engine volume on load
- Tweaked P4/5 Competizione bodywork volume and interior engine volume on load
- Added version display on launcher intro
- Added changelog display inside launcher (Options/General/View update log)
- Added more verbose logging for launcher thread activity
- Made modal dialog content scrollable
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
most meg már nincs gõz 😊)
Én is írtam hogy hiszek abban hogy nagy segítség a szimezés, de amikor az unevezett alien idõket nézem videón azok nem 'autós' idõk.
Huttu-t is csak azért hoztam fel, mert akár a Mazda-val, akár a Skippy-vel tarthat rekordokat, de ugyan azokat az idõket nem tudja megfutni a valóságban, sõt elmarad a valós versenyzõktõl, versenyautós viszonylatban nem is kis különbséggel.
Huttu-t vehetjük alian-nek a szimezésben, hihetetlen idõkre képes...tehát ha a valóságban nem tudja megfutni, akkor igen is igazolva vannak a valós versenyzõk.
Én inkább abban hiszek hogy a mi szimeseink, Norbik, gábor..stb. egy autós közegben is kiemelkedtek volna, ..csak nekik erre volt lehetõségük, és hál istennek alkalmuk.
De nem hiszem hogy a szimezés tette õket jó autóversenyzõvé, sztem õk akkor is azok lettek volna ha a szokásos pályát járják be....egyszerûen azok közé tartoznak akik nem keveredhettek oda elég korán.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem mondom hogy kopott,de talán a hõmérséklettel van össze függésbe ,szerintem valamit "számol-szimulál ,de elképzelhetõ csak bele képzeltem....
Minden esetre érdekes jelenség volt .
Ha fals akkor bocsi....
Amugy altalaban hasonlo vegerdemennyel zarul a 100 hozzaszolasos "beszlgetes" is, nem vesztettetek vele semmit;P
Ha valaki ugy erzi, hogy magan jellegu a hozzasozlas, az szerintem a masok/topic erdekeben egyszerubb ha privatban erdeklodik.
De amugy is, ha csinalsz egy jo videot (#5930), veszed a faradsagot, korozol, rogzited, konvertalsz, feltoltod, csak karba megy a egesz, ha nem arrol beszelnek az emberek, hanem csak ki-be lepegetnek, es varjak, mikor lesz vege a vitanak.
Nem akarok hozzaszolast torolgetni, mert szar erzes, de amig van mirol beszelgetni a progival kapcsolatban, addig senki sem orul egy 50-100 hozzaszolasos "attekeros" resznek.
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
www.smart-bus.hu
Hidd el a vesémet kirázza, alapból szeretem a (jó) kamu effekteket és fel vannak tolva😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10