Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre valami igazán fontos dolog... <#wilting>
New car shader

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Max 240 😊
mekkora a kormányszög? (driverben)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

bardocz
Pedig én még tekergettem is, de ez sose volt az én mûfajom. LFS-ben amíg momo-m volt mondjuk addig egész jól ment, csináltam olyanokat, amit azóta sose 😄
Kösz

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Kemény az biztos 😊 Nem állítottam semmit az autón.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

bardocz
Valakinek sikerült már a steam-es acsivment idõket megfutni? Nekem még az elõzõ patchal sem mentek.
ja , és gratula! Szép munka!<#eljen><#hawaii>
Ha teletankolsz a 100at nem is biztos, hogy meg lehet csinálni a rövid "drift" pályán. Az már tényleg fanatec+ -os szint 😊
Én nekifutottam még 1x, 2x dobtam el 10k fölöttit. majd a végén megint és 44ig jutottam :S Mára ez elég volt 😊 Azért kemény fizikai munka ez 😄 Állítasz valamit az autón?
bardocz
Én asszem a hatezer pontot alig értem el 😄DD
Nekem pont meglett, necces volt a vége.

Elõször H" valtóval nehéz, próbáld az e92 és ne H"-val utána jöhet az E30 😄. Azért én kézit is állítottam, mert néha jó menteni vele. Nekem inkább az idõkkel vannak gondok 😊 Monzaban a Lotus 49-el 1:30 alá nem tudok menni :S Igaz még nem is állítgattam a kocsit. Erre valami ötlet? Van valami spéci beállítása valakinek?
NIBI
Én a négyesig nem jutok. 😄
Gondoltam ma van egy kis idõm, kipróbálom a drift módot. 50-es szint lett volna a cél. Az 50 combo meg is volt,de annyira élethûek vagyunk, hogy természetesen a fogyasztás is be van állítva, 46-os szinten kifogyott az üzemanyag. <#falbav>#&@{... 😊 Ne essen senki ebbe a hibába.
oneal1
viszont most nézem hogy az appoknál ott van az idõmérõ cucc, de feltöltést nem csinál:S

!Forza Ferrari!

Jacek
Nem hinném, nálam 8.1 és mûködik.

oneal1
win8 al nem lehet baja?

!Forza Ferrari!

oneal1
nekem is az volt az utolsó amit próbáltam:S

!Forza Ferrari!

Tomsteel
Nekem az segített, ha töröltem a játékban a nicknevemet, és csak vezeték- és keresztnevem van kitöltve.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

oneal1
a windows 8 al lehet problémája a rank-nak?

sehogy sem akar menni a mocsok😊

!Forza Ferrari!

lac coo
Nem értem miért ajánlja a driver effekteket, én anno kipróbáltam, de egy az egyben felülírja, vagy inkább elnyomja a játék valós ffb-jét.....Semmit nem jelez vissza úgy...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ami a driverben van Damper es Spring allitas, az nem teljesen kamu, az a kormanyhoz tartozo, egyszeruen parameterezheto rugo/billeges/razas "effekt".

Az "egyszerubb" programok azt hasznaljak, mert az mindegyik FFB eszkozon hasnlo. Ha "nincs elkuldve a parancs", akkor nem mukodik. Az AC-ben mindegy hova allitod, nem hasznalja. Legalabbis olyan kormanyon, aminek azon kivul is van API-ja (10E Ft felett valoszinu😛)😉

A driverben a kozeprehuzas allitas az mar valodi kamu effekt, az mindentol fuggetlenul egy statikus es allando kozepre huzo ero a kormanyon.
Ja kérem... 😄

www.smart-bus.hu

Persze, kamu effekt nem kell, ebben egyetértünk, ezért is húzzuk le a driverben, mert azok elvileg kamu effektek. Pontosabban akkor kamu effektek, ha maga a program nem a futómûbõl számolja ezeket ki...

A Pannónia esetében nem kamu volt, akkor számolt rendes FFB-t, ha a driverben ráadtuk. Ott vagyok összezavarodva, hogy AC esetében ez, hogy van, mert ez a Luca gyerek valamiért ajánlja, hogy vegyük 100%-ra a driverben ezeket...

Kamunak meg ott vannak azok, amik most kerültek bele... a lényeg az, hogy nem értem! 😄 Jó lenne tudni, hogy AC esetében a damper és a spring effekt az most kamu, vagy valós adatokkal számol! 😊

www.smart-bus.hu

Köszi! Ez nekem túl egyszerû... 😊))

lac coo
Én egy pici kerékvetõ effektet tettem rá, csak mert szeretem 😊))

bardocz
Szerintem ha mûködik mindenféle kamu nélkül, már pedig mûködik, akkor nincsen rájuk szükség. A pannónia rally kár, hogy abbamaradt, jó móka volt.
Dokumentumok/Assetto Corsa/cfg könyvtárban töröld ki a "video" fájlt, és indításkor kreál újat, az alap beállításokkal.

www.smart-bus.hu

lac coo
A rádióval most mi van, megszûnt,. vagy van, lehet hozzárakni saját zenét..vagy mi ? 😊))

Emlékszel a Pannónia Ralira? Nem vágtuk, hogy miért szar az FFB, aztán kiderült, hogy a driverben is fel kell húzni az effekteket... Ott nem kamu effekt volt...

Itt, hogy van? Most már nagyon belekavarodtam! 😊 Normálisan megírt FFB esetén elvileg ezek nem kamu effektek nem? ( nem a rázókõre gondolok )

www.smart-bus.hu

lac coo
akár egy százalékkal (101%) ffb erõvel a driverben ugyanez a kemény, rángatós hatás, de nincs kamu effekt. Igaz ami nem ráz az nem ráz 😊))

bardocz
Én lehúztam mindet, és nekem jobb érzés. Egyenesben rángatott hangosan jobbra balra a kormány. Mitõl? Egy versenypályán 😄
Alexease
Szerencsere nem kotelezo a kamu effekt, es meg nagyobb szerencse, hogy van annyira reszletes az engine, hogy anelkul is erezni mindent amit kell😊
Ahogy multkor irtam, ezek foleg az egyszerubb, gyengebb kormanyokhoz esetleg a razos cuccokhoz kellenek, hangulatkeltesnek vagy a hianyzo informacio potlasanak.

De teny hogy egy normalis kormanyon erosen felhuzgalni kicsit bun, mert elvesz az engine ertelme.
Ginger17
...voltam.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Kár, hogy a pénteki frissítéssel megjöttek ezek a kamu ffb effektek. Megértem, hogy sokan hiányolták ezeket, mert nem érzõdött az út annyira, nekem is hiányzott a megcsúszás érzése és már azt is hiányolták páran - itt a fórumon is, hogy a sima rázókõ miért nem ráz(!?) de akárhogyan is nézzük nagyon elkényelmesednek az ez irányú érzékek és ennek következtében hajlamosak átvágni az embert ezek a fiktív hozzáadott dolgok - amik a valóságban ott sincsenek. Személy szerint én hozzászoktam a SimBin és társai féle kamu ffb-hez és most kell, hogy rájöjjek, hogy bizony ahol a sima rázókõ ráz, ott pl a megcsúszós effektnél sem biztos, hogy csúszik az autó... és láss csodát, ahol már rég nyomtam a féket - egyenesítettem a kanyart, mert azt éreztem, hogy blokkol a kerék, ott most - kamu ffb nélkül - simán elfordul az autó. Szenzációs - azt javasolom, hogy aki kamu effekt hívõ, mindenképpen adjon 20 kört a dolognak és ne tolja fel automatikusan ezeket a csúszkákat, illetve ne higgyen Kunoséknak, mert tisztán látszik, hogy õk csak a népakarat elõtt hajtottak fejet és kamu ffb nélkül is nagyon ki van találva az egész élmény. <#worship> Bocsi, ha hosszú.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Sziasztok!
Valaki le tudná írni az alap graf. beállításokat, mert nekem lemattult minden...

Amúgy mostanába, a hecc kedvéért kirpóbáltam a virág verziót, ugye nem kell mondanom , mennyire áldom a dolgot hogy megvettem?<#banplz><#bohoc><#papakacsint><#vigyor>
NIBI
Sõt! Lebuktak hogy õk is az sg-re járnak. 😛
NIBI
Jaja láttam, rögtön nekem is ez ugrott be. 😄
Az üzemanyag kifogyást jelzõ lámpa a helyére került, a középsõ moncsira.<#taps>
Biztos meghallgatták a készítõk a minapi elégedetlenséged.....<#wow3>
NIBI
Hát a lendület má csak ilyen. 😛
lac coo
És a lényeg 😊)))

lac coo
Milyen érdekes, hogy tök egyenes kormány állásnál is szépen körben forog 😊)))

lac coo

lac coo
App az direkt ilyen nincs, de a suspensions nevûben tudod mind három hõmérsékletet figyelni, Félmegoldás, de egyelõre ez van .

bardocz
Ilyen nincsen még, csak olyan, ami egy hõmérsékletet mutat a gumikra.
Kuplungot nem lehet kirakni gombra, mint a többi játékban, vagy csak én nem találom?

Ginger17
A gumi hõmérsékleteket (menet közben, guminként mind a három értékre) lehet valahol figyelni? Van erre app?

Alexease
Ha valami neked nem teszik, az nem biztos hogy rossz vagy foss😄DD

De teny, az AC latvanyosan elvezetesebb, bar teljesen mas autok vannak benne. De elobb utobb lesz atfedes is az autokban is (pl. BMW-k).

A ket fejlesztes (iR vs. AC) kozti fo kulonbseg az az lehet, hogy: mig Kaemmer betemeti magat konyvekkel, a csapatoktol kapott telemetriaval, a gumiszallitoktol kapott adatokkal, es a programbol kapott adatokbol "megallapitja" hogy most jo(bb) vagy rossz(abb); addig az AC-nel Kunos/Aris paros, a kapott adatokbol, de foleg sok-sok vezetesi/hasznalati idobol allitja be, hogy mi lehet a jo, elvezetes, hasznbalhato.