Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New car shader
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

!Forza Ferrari!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az "egyszerubb" programok azt hasznaljak, mert az mindegyik FFB eszkozon hasnlo. Ha "nincs elkuldve a parancs", akkor nem mukodik. Az AC-ben mindegy hova allitod, nem hasznalja. Legalabbis olyan kormanyon, aminek azon kivul is van API-ja (10E Ft felett valoszinu😛)😉
A driverben a kozeprehuzas allitas az mar valodi kamu effekt, az mindentol fuggetlenul egy statikus es allando kozepre huzo ero a kormanyon.
www.smart-bus.hu
A Pannónia esetében nem kamu volt, akkor számolt rendes FFB-t, ha a driverben ráadtuk. Ott vagyok összezavarodva, hogy AC esetében ez, hogy van, mert ez a Luca gyerek valamiért ajánlja, hogy vegyük 100%-ra a driverben ezeket...
Kamunak meg ott vannak azok, amik most kerültek bele... a lényeg az, hogy nem értem! 😄 Jó lenne tudni, hogy AC esetében a damper és a spring effekt az most kamu, vagy valós adatokkal számol! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Itt, hogy van? Most már nagyon belekavarodtam! 😊 Normálisan megírt FFB esetén elvileg ezek nem kamu effektek nem? ( nem a rázókõre gondolok )
www.smart-bus.hu
Ahogy multkor irtam, ezek foleg az egyszerubb, gyengebb kormanyokhoz esetleg a razos cuccokhoz kellenek, hangulatkeltesnek vagy a hianyzo informacio potlasanak.
De teny hogy egy normalis kormanyon erosen felhuzgalni kicsit bun, mert elvesz az engine ertelme.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Valaki le tudná írni az alap graf. beállításokat, mert nekem lemattult minden...
Biztos meghallgatták a készítõk a minapi elégedetlenséged.....<#wow3>#wow3>
De teny, az AC latvanyosan elvezetesebb, bar teljesen mas autok vannak benne. De elobb utobb lesz atfedes is az autokban is (pl. BMW-k).
A ket fejlesztes (iR vs. AC) kozti fo kulonbseg az az lehet, hogy: mig Kaemmer betemeti magat konyvekkel, a csapatoktol kapott telemetriaval, a gumiszallitoktol kapott adatokkal, es a programbol kapott adatokbol "megallapitja" hogy most jo(bb) vagy rossz(abb); addig az AC-nel Kunos/Aris paros, a kapott adatokbol, de foleg sok-sok vezetesi/hasznalati idobol allitja be, hogy mi lehet a jo, elvezetes, hasznbalhato.