Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mert szerintem semennyire. Pont azért nem szeretem az ilyet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Nulla tenaci invia est via"
Mondjuk siman indulnek ilyennel online versenyen, polgarpukkasztas celjabol 😊
szerintem
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem amugy annyira nincs autofetisem, gondolom a kisebbsegbe tartozom, hogy felolem egy rozsdas taligat is rajzolhatnanak barmelyik auto helyere. Sose szoktam nezegetni, motorhaztetorol meg ugysem latszik. Nem hogy showroom-ot elinditani es gyonyorkodni😊
szerintem
Vagy akit csak az erdekel mint engem, az felulirja a nem tetszo skin-t a megfelelore, igy betoltve a palyat, mar a szamara kivanatos osszetetelben fog pompazni az auto.
pl a fent emlitett autonal a lenti file-t kell felulirni, barmelyik masik auto skin konyvtarabol.
assettocorsacontentcarsmw_m3_gt2skinsRacing_Greenmetal_detail.dds
szerintem
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
ez a national verzió amúgy is szög egyszerû
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Jött ilyen szöveggel hogy ez egy project cég és majd ha lejár a project akkor fizet, mondom és tegnap amikor az M3-as BMW vetted 11-ert akkor éppen lejárt valami project?😄DDDDD
Igazi szarjankó 120 ember dolgozik neki akik után 25 eurót fizetnek õ meg 6-ot az embereknek.... no komment és szarozik..
Nem csaptam le de próbáltam neki elmagyarázni a magyar törvényeket gondolom ilyen fura madárral még nem találkozott, és annyira beszart hogy a eurós fekete pénzemet felbruttósítva fizették ki😄DD aznapi utalással😊 komolyan😊 na off vége..
Mondjuk pár napja õ is besokalt, felbontott egy szerzõdést, mert szokás szerint nem biztosítottak nekünk területet a munkához.... a fickó nyakán maradt néhány ( tíz? ) milliós kötbér, csak mert hozzászokott, hogy mindent megoldunk tized annyi idõ alatt, csak mert õ kényelmes volt 😄DD
Nálunk minden pénteken ez van 😊))
A mai munka levelezesbol, 2 honapja kitalalt anyaghoz, ami dec. 1-re kell, 2 hete varom az anyagokat hozza, ami majd holnap jon, de elozetesbe hozza a level:
"Kérem jelezzétek, hogy így - természetesen megfeszített munkával ugyanazért a pénzért... - mikorra, hogyan tudunk elkészülni, hogy tudjunk ütemezni." <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
F1-ben is ezert mentem mindig anno monte carloban.
szerintem
Simán beírod a típust meg mögé hogy input lag 99% dob valahol egy testet ahol mérték ezt is, mert ez nagyon számít van olyan tv amin 100 fölött van😄
Samsung UE40EH5000 ennek nézz utána magadtól😊 hinni senkinek nem kell, ez 20 alatt van ami TV-nél már faca és árban sem rossz 100k körül van újonnan.Ha monitornak kell az ilyen 200 meg 800hz el kell felejteni mert lényegtelen mert ha moncsinak használod minden képjavító cumot ki kell kapcsolni vagy a game mód kikapcsolja😊 off vége
szerintem
Ezt leszamitva szerintem mindegyik tv tudja az ugynevezett game uzemmodot, ami arra hivatott, hogy minel hamarabb lasd amit latni kell, ezzel csokkentve a kesleltetesi idoket. Mindenfele kepjavitokat letilt/kihagy ilyenkor, amire amugy sincs szukseg gep eseten.
Gyakorlatilag sokan 5 eve mar tv-t hasznalnak direktbe rakotve a gepre. Nekem ket tv is ra van kotve, plusz egy monitor. (samsung, lg) az egyik kb 5 eves mind a ketto megfelelo hozza. Az lg tavalyi, de jellemzoen sokkal jobban engedi ez a marka, hogy allitgasd a parametereket, ha ez szamit neked. Nagyon nem lehet mellenyulni, 100 alatti soha nem halott gyartok tevejerol nem tudok nyilatkozni, a panel viszont azokban is 50% samsung vagy lg jellemzoen.
Prohardveren nezz utana a kerdesnek, de altalaban ott mindenki ossze-vissza beszel, mint itt, ahogy az ffb-rol szoktak egyesek.
szerintem
Marpedig ezzel a sebesseggel kar is multiti kiadni, alig tudna valaki hasznalni.