Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 monitoron olyan mint ha egy kis lyukon néznél ki, és úgy a kis tér csak úgy robog el melletted... Kb olyan ez mint ha az autóban haladás közben elõre nézel (3 monitor) meg ha oldalra (1 monitor). Melyiken nagyobb a sebességérzet? 😛
De igazából nem a sebességérzet a lényeg hanem a tér érzékelése, ebben jó a 3 monitor. Nagy kép, nagy tér, nagy út, kevés mûszerfal/beltér, pont amire szükség van, szinte kinyílik a világ és a pálya az ember elõtt. 😛 "Lelassul az idõ és a tempó" ezért lehet pontosan vezetni. 😊
1 monitoron valamit mindig be kell áldozni valami másért. Vagy sokat látsz a térbõl de keveset az útból, vagy széles utat látsz de semmit a térbõl...
40-es moncsinak sincs nagyobb elõnye, mert hiába magas a kép, ha oldalra kevés. 😄 Tetõkárpit és a mûszerfal nem érdekel, ezért fölösleges a bazi nagy monitor. Annyival nem jobb amennyivel drágább 3 monitor esetén. 😛
Ahogy TeeBeeee is írta, kinek hogy jön be és mekkora a pénztárcája. 😊
Személyes véleményem a 3x40+😊)
A 3x23 viccesen hat számomra hogy a kormány akkora majdnem mint a monitor.... 40-nél meg mintha ott ülnél akkora a cucc..
Részemrõl ennyi volt a triplemoncsi téma😊
TV vs 3 monitor.
Egyértelmûen a 3 moncsi veri torony magasan a TV-t.
Elõször 52" TV-n toltam <#wow1>#wow1>de hamar rájöttem ,annyira nem gyerebe.
Így az marad TV nézésre.
Igaz életben nem tudtam kipróbálni a 3 moncsis rendszert de amit vidiken láttam róla már meggyõzõ volt így váltottam és nem bántam meg, itt jobban érzem a sebességet,persze az életet nem kárpótolja de arra is vannak rendszerek csak azok több millába fájnának.
Így a 3x27" már szerintem elég, nekem legalább is.
Nem mondom hogy a 40" nem lenne jobb de ott már sok minden más is bejátszik amit már lehet hogy én is feleslegesnek tartanék,de kitudja talán még egyszer eljön az az idõ is.......<#wave>#wave>
Persze ehhez a felbontáshoz már(5900x1080) kell egy komoly vidi kari is(hogy a többirõl ne is beszéljek),a pCars,AC és a hasonló graffal megáldott játékok már igénylik, ha csak nem minimum grafikával akarja valaki használni.
Most ezek, jelenleg közepes beállításokkal 6970-el aránylag szépen futnak ,de nekem ez kevés így a váltás mellet döntöttem,ami a vidi karit illeti.
Hogy mennyit fog jelenteni az új még nem tudom de remélem még az idén be tudok róla számolni,ha a Jézuska is úgy akarja<#wink>#wink>
Bocs hogy picit hosszú lett.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
3x40":
De annyival nem nagyobb a látószög, és persze messzebb is kellett vinni, tehát a kisebb monitor közelebb helyezve sem rossz.
De ízlések és pofonok, nameg pénztárca.
40-42 az a méret ami majd valós nagyságú képet ad, és ha beruházok egy atom rendszerre ami visz egy triple monitoros rendszert(ami nem kevés lové) akkor nem spórolok a monitorokon sem! Mert ugye kell a csúcs kártya de inkább CF/SLI 150-200e, 3 monitor is van vagy 150e minima a 3 TV meg 300e nem azon fog múlni ha beruházok egy ilyen csomagra.
Egyébként szerintem 3 monitoros rendszer ilyen 23/24-es monitoron egy vicc... minima a 40 coll, tudom hogy drága de ha olyat nem tudok akkor leszarom...
Normális Fov egy 3x23" monitoron:
3x24":
3x27":
Jól látszik, hogy ha értelmesen állítasz FOV-ot, akkor a 23"-os monitorral is hatalmas élményt tudsz elérni elég széles látómezõvel és sebesség érzettel.
Jól tudom, hogy ehhez gép is kell, hiszen 3x HD felbontás, de csak belinkeltem, hogy ez is komoly alternatíva, hiszen a 40 plusszos kijeljõ is kisebb vagyon.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Es elvileg az elso szam a jobbra-balra.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
A jo dolgokat gyorsan meg lehet szokni, szerintem ezutan vasarnaponkent, majd inkabb a foci-nezest vagy a gitarozast fogja preferealni😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ennél is úgy van mint az rf2-nél? Meglehet most venni, de az 1 év majd akkor ketyeg ha kijött a végleges verzió?
En azert orulnek a kovetkezo update-ben - vagy legalabb ebben az evben - legalabb az AI-nak😉
Az is igaz, hogy a rajongók már megvették az AC-t, úgyhogy ha csak hosszú hónapok múlva lesz múlti és/vagy AI, akkor is örülni fognak(fogunk) mint majom a farkának.
Ezeket a reteg jatekokat (rF2, AC) valszeg eppen annyian (nagysagrendileg) veszik meg elovetelben, mintha 1.0-ban jelent volna meg😛
Ha most bejelentik 2 ev utan, hogy az rF2 1.0, nem hinnem, hogy racuppanna a vilag😉
Raadasul, az ilyen kis cegeknek egyeb mellekes beveteluk is van (engine/program licenszek) es "minimal" koltseggel (keves ember) dolgoznak, igy ezek az elorendeleses eladasok (ha nagysagrendileg a teljest is jelentik) bevetele nekik eleg szep osszeg.
Ha egy függetlennek elkezdesz szépen fizetni, akkor nem ráér?
Még egyszer: én is megvettem, nem is bántam meg, de nem tenném rá a fejemet, hogy ebbõl belátható idõn belül lesz 1.0 az összes induláskor megtett ígéretet betartva!
Valamit nagyon benézek? Mert szerintem ez egy rohadt jó dolog, szinte játéktörténelmi. emlékszem anno amikor vártuk diablo 2-õt vagy Q3-at... When is fucked done, de utáltam. Most meg simán bétázhatok és még kedvezményt is kapok érte.
Köszi. És boccs az OFF-ért 😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10