Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NIBI
Szerintem fordítva. 😄 3 monitoron kisebb a sebességérzet, mivel óriási teret látsz, ahhoz képest (érzetre) "lassú" a tempód.
1 monitoron olyan mint ha egy kis lyukon néznél ki, és úgy a kis tér csak úgy robog el melletted... Kb olyan ez mint ha az autóban haladás közben elõre nézel (3 monitor) meg ha oldalra (1 monitor). Melyiken nagyobb a sebességérzet? 😛
De igazából nem a sebességérzet a lényeg hanem a tér érzékelése, ebben jó a 3 monitor. Nagy kép, nagy tér, nagy út, kevés mûszerfal/beltér, pont amire szükség van, szinte kinyílik a világ és a pálya az ember elõtt. 😛 "Lelassul az idõ és a tempó" ezért lehet pontosan vezetni. 😊
1 monitoron valamit mindig be kell áldozni valami másért. Vagy sokat látsz a térbõl de keveset az útból, vagy széles utat látsz de semmit a térbõl...

40-es moncsinak sincs nagyobb elõnye, mert hiába magas a kép, ha oldalra kevés. 😄 Tetõkárpit és a mûszerfal nem érdekel, ezért fölösleges a bazi nagy monitor. Annyival nem jobb amennyivel drágább 3 monitor esetén. 😛
Ahogy TeeBeeee is írta, kinek hogy jön be és mekkora a pénztárcája. 😊
Jacek
Nem tudom hogy nem akarod érteni vagy nem érted valójában... 23-as moncsi kicsi!4 Amit Endy írt a 3x27 az határeset valószínûleg el lehet vele lenni.
Személyes véleményem a 3x40+😊)
A 3x23 viccesen hat számomra hogy a kormány akkora majdnem mint a monitor.... 40-nél meg mintha ott ülnél akkora a cucc..

Részemrõl ennyi volt a triplemoncsi téma😊

Jacek
Errõl beszéltem én is.. persze veri a 3xmoncsi az 1xTV.. de a 3xTV meg agyonveri a 3xmoncsit😄D

Mivel látom a monitorok a téma,egy picit én is hozzá tenném a magamét.
TV vs 3 monitor.
Egyértelmûen a 3 moncsi veri torony magasan a TV-t.
Elõször 52" TV-n toltam <#wow1>de hamar rájöttem ,annyira nem gyerebe.
Így az marad TV nézésre.
Igaz életben nem tudtam kipróbálni a 3 moncsis rendszert de amit vidiken láttam róla már meggyõzõ volt így váltottam és nem bántam meg, itt jobban érzem a sebességet,persze az életet nem kárpótolja de arra is vannak rendszerek csak azok több millába fájnának.
Így a 3x27" már szerintem elég, nekem legalább is.
Nem mondom hogy a 40" nem lenne jobb de ott már sok minden más is bejátszik amit már lehet hogy én is feleslegesnek tartanék,de kitudja talán még egyszer eljön az az idõ is.......<#wave>
Persze ehhez a felbontáshoz már(5900x1080) kell egy komoly vidi kari is(hogy a többirõl ne is beszéljek),a pCars,AC és a hasonló graffal megáldott játékok már igénylik, ha csak nem minimum grafikával akarja valaki használni.
Most ezek, jelenleg közepes beállításokkal 6970-el aránylag szépen futnak ,de nekem ez kevés így a váltás mellet döntöttem,ami a vidi karit illeti.
Hogy mennyit fog jelenteni az új még nem tudom de remélem még az idén be tudok róla számolni,ha a Jézuska is úgy akarja<#wink>
Bocs hogy picit hosszú lett.
Ne nagyon várd... legalább 2-3 év kell még neki mire lesz olyan hardver ami rendesen kiprésel belõle fix 60 FPS-t.

www.smart-bus.hu

Most komolyan odaül bukóban egy ilyen kütyü elé, és pillangó váltóval és autómata kuplunggal használja az Elis-t? 😄D Rúgnám bokán... balfasz... 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Én a lotto ötöst várnám meg ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hungary27
én inkább megvárnám az oculus rift-et
Szvsz. nagyobb monitortól nem lesz nagyobb sebességérzet, mivel arányosan minden nagyobb. Ami a szimulátorok hátránya, az pont a sebességérzet hiánya. Ezen segíthet a 3 monitoros elrendezés.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

TeeBeee
Nem tudom, szerintem a horizont a lényeg, nem pedig a tetõkárpit.<#idiota>

3x40":

De annyival nem nagyobb a látószög, és persze messzebb is kellett vinni, tehát a kisebb monitor közelebb helyezve sem rossz.
De ízlések és pofonok, nameg pénztárca.

Jacek
És én igen próbáltam sok mindent és amikor ki jött az LFS már LCD tévével nyomtak😊) De mostanában egy 47 colos tévével szoktam na ott van méret nem beszûkült a látótér😊

Jacek
Egyszerûen kicsi, tehát magasságban kevés ezért szar az összkép.
40-42 az a méret ami majd valós nagyságú képet ad, és ha beruházok egy atom rendszerre ami visz egy triple monitoros rendszert(ami nem kevés lové) akkor nem spórolok a monitorokon sem! Mert ugye kell a csúcs kártya de inkább CF/SLI 150-200e, 3 monitor is van vagy 150e minima a 3 TV meg 300e nem azon fog múlni ha beruházok egy ilyen csomagra.

TeeBeee
Szerintem sem vicc, bár tény, hogy ha lenne/lesz ilyen rendszerem minden nap megmosolyognám.

NIBI
Miért vicces?
Jacek
Természetesen jobb a 3x23 mint az 1x40, de milyen jó a 3x40!😄D
Egyébként szerintem 3 monitoros rendszer ilyen 23/24-es monitoron egy vicc... minima a 40 coll, tudom hogy drága de ha olyat nem tudok akkor leszarom...

cselt
Ez tény, de ennek a szettnek még 23"-os monitorokkal is több helyre van szüksége mint egy 40"-os tv-nek. Nálam pl úgy van megoldva, hogy a tv egy forgatható talpon áll és ha játszani akarok, akkor csak befordítom 90°-kal a cockpit felé, aztán ha tvzni szeretnék, akkor meg vissza. 3 moncsis szettnek sajna nincs elég helyem, no meg ahhoz ahogy írod már combosabb gép is kell.
TeeBeee
Ez most buli után 2:10-kor kijött belõlem.<#pias>

TeeBeee
Nem azért írok, hogy bármirõl meggyõzzelek, de szerintem szimulátornál ütõsebb a 3 monitoros megoldás, mint a 40 coll + os TV.
Normális Fov egy 3x23" monitoron:

3x24":

3x27":

Jól látszik, hogy ha értelmesen állítasz FOV-ot, akkor a 23"-os monitorral is hatalmas élményt tudsz elérni elég széles látómezõvel és sebesség érzettel.
Jól tudom, hogy ehhez gép is kell, hiszen 3x HD felbontás, de csak belinkeltem, hogy ez is komoly alternatíva, hiszen a 40 plusszos kijeljõ is kisebb vagyon.

Azt se feledd, hogy a nagycégeknek az 1.0 sokszor még béta, nem egyszer volt hogy végigjátszás sem ment mert akkora bug volt benne, mégis 1.0-nak árulták teljes áron.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Az indulási ígéretek már készen vannak, csak lassan adagolja. Azért csúszik, mert akar bele karriert meg ilyen szarságokat, mert steamen árulja. alapból csak egy lfs lett volna szebb graffal, meg licencelt cumóval.

Holnap lesz Assetto Corsa is a PlayIT-en, mozgó szimulátorban!

lac coo
THX !

Lehet, hogy ennyire gyors a keze... <#eplus2>

Danecay
Én nem értem, hogy kormány nélkül miért vágynak egyes emberek szimulátorozásra! Persze, gondolom az élethûség, elég csak ha a kormány forgását nézem! <#idiota>

bardocz
Majd ha kijön a Lotus Exos T125, meg a 98T, lesz móka meg kacagás.
Firerock
Valami jó Open Wheel kéne már,mert ez a Taatus ez valami fergeteges,de jó lenne egy kis változatosság 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Alexease
c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/camera_onboard.ini

Es elvileg az elso szam a jobbra-balra.
Dietrich
azt tudom, hogy még nincs.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
Nem fogsz csalódni. 😉 Online és AI még nincs, de ami késik, nem múlik.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
A kamerában mit és hol kell átírnom, hogy azt a hülye oldalra nézést vagy mit kikapcsoljam ? Nem a kanyarívre nézés, inkább valami G-erõ ami miatt oldalra csúszik a pilóta ...

lac coo
😄
Lehet 😊

Alexease
Az az elso hetvege megjelenese volt😉 Ujdonsag, orom-es-bodotta😄
A jo dolgokat gyorsan meg lehet szokni, szerintem ezutan vasarnaponkent, majd inkabb a foci-nezest vagy a gitarozast fogja preferealni😄
Dietrich
Thx!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
No jó, de Kunos bolond, vasárnap éjjel képes patch-eket tologatni 😊))

lac coo
Itt nincs egy év 😊 Megveszed aztán a tiéd ameddig élsz .Nem fizetõs az online használat ...

Dietrich
Üdv.
Ennél is úgy van mint az rf2-nél? Meglehet most venni, de az 1 év majd akkor ketyeg ha kijött a végleges verzió?

Úgy legyen! 😉

Alexease
Remelhetoleg nem huzzak el olyan sokaig, mivel a tovabbi bevetelek a DLC-ken mulnak, azokat meg vicces ugy arulni, hogy az alapprogram meg erosen funkcio hianyos;P
Alexease
Nem csak te, valszeg mindenki belassul😊

En azert orulnek a kovetkezo update-ben - vagy legalabb ebben az evben - legalabb az AI-nak😉
Ez így van, de pl. ha nekem elõre kifizetnek valamit, akkor hajlamos vagyok lelassulni... <#zavart1>

Az is igaz, hogy a rajongók már megvették az AC-t, úgyhogy ha csak hosszú hónapok múlva lesz múlti és/vagy AI, akkor is örülni fognak(fogunk) mint majom a farkának.

Alexease
Egy nagy jatekbol ha befejezik, ha 1.0 lesz, a neve, a kiado es a promo miatt, az elovetel utan, meg akar 100E-es vagy millios tetelt is eladhatnak.

Ezeket a reteg jatekokat (rF2, AC) valszeg eppen annyian (nagysagrendileg) veszik meg elovetelben, mintha 1.0-ban jelent volna meg😛
Ha most bejelentik 2 ev utan, hogy az rF2 1.0, nem hinnem, hogy racuppanna a vilag😉

Raadasul, az ilyen kis cegeknek egyeb mellekes beveteluk is van (engine/program licenszek) es "minimal" koltseggel (keves ember) dolgoznak, igy ezek az elorendeleses eladasok (ha nagysagrendileg a teljest is jelentik) bevetele nekik eleg szep osszeg.
Szabi
úgy tûnik Lotus Evora S lesz az egyik új járgány 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ezt onnan is nézhetjük, hogy egy kiadónak stabil anyagi háttere van, a függetlennek viszont nem biztos, hogy van annyi tõkéje, hogy kihúzza a kiadásig. Két választása van: keres egy kiadót (aki ugye nem fog szponzorálni egy rétegjátékot), vagy elõvásárlást hirdet, hogy legyen pénze befejezni.

Egy Diablo-ban vagy Q3-ban bitos lehettél hogy elkészül, mert ott állt korbáccsal a kiadó (befektetõ).
Ha egy függetlennek elkezdesz szépen fizetni, akkor nem ráér?
Még egyszer: én is megvettem, nem is bántam meg, de nem tenném rá a fejemet, hogy ebbõl belátható idõn belül lesz 1.0 az összes induláskor megtett ígéretet betartva!

lac coo
Nálam meg hál istennek behalt a gép, nem indul el az istennek sem a win ... 😞

Ezt nem értem. Az elõre fizetés egy lehetõség. Ha nem tetszik ez a rendszer miért fizettél érte és miért próbáltad ki? Miért nem vártad meg az 1.0-át és miért nem akkor fizettél érte amikor készen van.

Valamit nagyon benézek? Mert szerintem ez egy rohadt jó dolog, szinte játéktörténelmi. emlékszem anno amikor vártuk diablo 2-õt vagy Q3-at... When is fucked done, de utáltam. Most meg simán bétázhatok és még kedvezményt is kapok érte.

Firerock
Akkor már megy is fel!
Köszi. És boccs az OFF-ért 😊

Totti5
Azthogy felrakni megéri e nem tudom, nekem origi van. Perfekt mindenre s bitang gyors.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
ÉS akkor jöjjön egy kis OFF:
Megéri felrakni a 8.1-et? Win7 a másik alternatíva.