Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én annyira nem örülök a széria szupersport autóknak. Sokkal jobbak a kõkemény pályaautók.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

TeeBeee
Ez a showroom eddig a kedvenc(elhagyatott hangár fíling), fasza képeket lehet majd csinálni.
Jó lenne AI-t is kapni pénteken...

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Skypack
Asszem megvan a következõ autó.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Tomo15
lac coo
Akkor fail 😊))) De jo otlet lett volna 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez video editor volt😉
lac coo
NKP-ban még gyalog volt a pályabejárás 😊)))
Amúgy aranyos ötlet ! Gondolom a csík fölött megy szép lassan végig, gyak egy kamera, de ötletes, fõleg, hogy a kanyarok nevét is írja . 😊

Úgy látom lesz lensflare is 😊))

Aztaaaaa...
Ilyet is lehet vezetni a játékba....<#wow1>
Nem lenne rossz egy kopter versenyDDD.<#violent>
Már megszeretem.
Sziasztok!

Egy assetto_corsa.ini -t tudna nekem valaki küldeni?
cstibikeee kukac hotmail.com -ra

Köszi! 😊
hungary27
én meg azt hittem 200dollárért g27 mekkora üzlet
bardocz
Úgy rémlik nekem is.
Skypack
Elvileg most pénteken megint jön egy update, vagy tévedek ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

b-type
ááá fekete péntek amcsiban:Thrustmaster T500RS Racing Wheel: 149.99 dollár...
olyan 33ezer forint nem rossz ár...már vége és helyben lehetett átvenni, ne is fájdítsa fejét senki miatta, csak úgy szép volt, 450 dollárt minuszoltak rajta.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bigiboi
lac coo
Semmi extrát látok rajtuk .....Jó pályák, persze, meg szép is, de szerintem átlagos modder csapatnak nem egy nagy kihívás .Egy rF-es VirtuaLM pálya szerintem nagyobb meló volt .Most a skennelést nyilván hagyjuk 😊

Ginger17
Azért az alap pályák elég magasra tették a lécet. Van olyan szimes ismerõsöm aki azt vallja, hogy neki elég 2 párhuzamosan futó kanyargós vonal és kész is a pálya... azért szvsz ez nem így van. <#smile>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Hát azért van rF-hez elég sok jó pálya .... Fõként a maga idejében jónak számító Simbin cuccok vannak elég szép számmal, de egyedi készítésû is volt azért. Gondolom itt is lesz, a pályák nem olyan veszett vad dolgok, szépek, de semmi extra ....

Szerintem - mivel moddolható - nem az autók, hanem a pályák fogják a szûk keresztmetszetet jelenteni. Jármûvekbõl az rFactorhoz is viszonylag sok igényes mod készült, viszont nem konvertált jó minõségû pályából nincs olyan sok.

lac coo
Kamu...Email gyujtes ! 😊)))

bardocz
Drift pályáról nem is beszélve.
Fehercsoki
Hát igen, ahhoz sok mindent kéne csinálniuk, erõforrás meg nincs, BRZ viszont pont jó lenne a mostani pályákhoz/fizikához.

bardocz
Hillclimb lesz, de egy magione jellegû kis pályán is bõven el lehetne lenni, kézifékkel fordulva minden kanyarban.
Ha készítenek hozzá megfelelõ pályákat is.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Impreza WRC, Group A. Én ezekbõl válogatnék.
Fehercsoki
Én is Subarura szavaztam, viszont sajnos olyan sok szavazatot nem kapott, remélem azért majd valamikor bekerül pár Subaru.(BRZ GT300 jó lenne)

lac coo
Ezmiez ? Kis adatgyujtes... ?

Ennyi... 😄 Persze, ha a Lancia alatt a Delta HF Integrale-t is értik, akkor már kérdéses a dolog! 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Én is gondolkodtam, hogy honda, toyota, vannak jó kocsijaik, aztán észrevettem, hogy ott a listában a Subaru, szóval vége a gondolkozásnak 😄
Subaru... és akkor jöhetnek a murvás pályák is. Ilyen fizikával valószínûleg elélveznék féltávnál! 😄

www.smart-bus.hu

b-type
Leszavaztam a Honda-ra 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Jól látom, hogy csak egyre?
Skypack
Itt lehet szavazni, hogy milyen autó márkára van igény!

lac coo
Mindegy, jo ez igy, koszi, meg tudom csinalani amit akarok.

Alexease
Ezert mondtam, kicsit barkacs jellegu a dolog, minden auto mas megoldassal van csinalva, ahogy fejlodott a cucc vagy eppen ahogy sikerult😉
lac coo
Itt az alapszínt a metal detail dds adja, szépen csempézi, a matricát a festés alfája szûri ki (fehér: matrica, fekete: alap szín), a fényességet és a tükrözõdést megy egyszerre szûri a zöld katymasz ... szóval van itt káosz néha (nekem ...) 😊

lac coo
De ha berakok egy carpaint_detail .dds-t a skinbe, akkor ugye az lesz az autó színe , ebben az esetben viszont a Carpaint_D_white.dds alfája nem fényességet szabályoz, hanem a matricákat lehet kimaszkolni vele .....Nálad gondolom a sárga szín a mapon van "festve" ...
De akkor értem, úgy látszik ennél az autónál csak együtt lehet állítani a tükrözõdést-fényességet ...Lotusnál megy külön is . Valóban nincs két egyforma cucc benne 😊)

THX !!!

Alexease
A motorhazteto balodala fenyes, jobboldala matt.
A kek X egyik egyenese metal (amelyik fenylik), a masik normal.
Alexease
Az a zold szin azert zold, mert a keszitonek az tetszett😊 Amugy semmi koze az autohoz, azon a mappon a feher resz jelenti a lenyeget.
Es igen, az szabalyozza a csillogast/tukrozodest (Carpaint_D_white_map.dds). Az alpha csatorna semmit nem csinal.

A fenyesseget (fneyes-metal), a masik texturan lehet allitani, az alpha csatorna reszben, amelyiket a mappot is fensteni kell (Carpaint_D_white.dds).

lac coo
Nem, nem jól értelmezed 😊Vagy inkább cifrán kérdezek 😊))

Toby0501
Szerintem ne 1bit-es alphát használj, hanem interpolated alphát, arra lehet szürkével is dolgozni, úgy tudsz kevésbé csillogós textúrát csinálni. Már ha jól értelmeztem a kérdést.<#zavart1>

lac coo
Upsz, sorry, ezt nem ide akartam ! 😊

lac coo
Alex, ezek a zöld színû mapok hogyan mûködnek ? Nem jövök rá ....Az tuti, hogy az szabályozza a shine-t, tükrözõdést de mit, melyik RGB csatornát hogyan kell festenem ? Nem bírok vele 😊

Ha belefestek fekete színnel, akkor ott se csillogás se tükrözõdés, de gondolom valahogy ezeket külön külön valahogy az RGB csatornák szabályozzák nem ? Csak ha igen akkor hogyan ?

Alap fényezésre a textura alfacsatornája szûri ki a "matricákat", de jó lenne leszedni róla a tükrözõdést, úgy hogy egy ici-pici shine maradjon rajtuk .....Itt a carpain white map-ra festettem feketével, ez így leszed mindent ....

NIBI
Pontosan! Én is ezt mondtam csak másképp. Rosszabb, nem reális!
3 monitoron sokkal közelebb áll a valósághoz, szinte lelassul (az 1-hez képest) ahogy írtam. 😊
Én 1 monitoron sokkal gyorsabbnak (és szarabbnak) érzek mindent. 😄 Vagy nem látom amit kéne vagy nem látom amit kéne. 😄 És a térérzet nyilván rosszabb ezért gyorsabbnak is tûnik. 😛

Alex nekem fogalmam sincs milyen FOV-al megyek, mert minden programban máshogy írja. 😄 AC 3 monitorhoz nem ír FOV-ot... Mindegy mire állítom akkor is ugyanaz marad. 😄 Nem ez az egyetlen dolog ami másképp (vagy sehogy sem) mûködik 3 monitor esetén AC-ben. 😊

Alexease
Az 1 es a 3 monitoros sebessegerzetet CSAK ugy erdemes hasonlitani, ha mindket rendszer ugyanolyan, korrekt FOV beallitassal megy.
Nem erdemes az 1 monitoros, altalaban beletorzitott FOV erteketek hasonlitani, az elvileg normalisan beallitott 3 monitoroshoz.

Egy darab 24-es monitort, 1 meter tavolsagbol bamulva, a korrekt FOV beallitas ~30 fok.
Ki az aki 30 fokon tolja 1 monitorral?😊 Nekem az 50, de inkabb a 60 fok ami jo😊
Harom 24-es monitor ~120 fok (mivel a ket szelso dontve van), igy csak a kozepsot nezve, biztos rosszabb a sebessegerzet, mint egy duplan beletorzitott 1 monitoros cuccnal.
De 3 monitornal ki az aki csak a kozepsot latja?😊 Most a csolatokat es a ket szelso monitor kikapcsolt allapotat ne vegyuk figyelembe😄
Jacek
Akkor örõm és bóddóggság😊😊)

TeeBeee
Na ebben viszont egyet értek, ezért is linkeltem a CXC-s videót.

TeeBeee
Mindent értek amit írsz, nem vagyok retardált. 😊
...csak nem mindennel értek egyet, de az ugye nem baj?
Amirõl EREDETILEG szó volt:
1x40" VS 3x24" szerintem szélesebb képet ad a 3 monitor cm-ben mint 1 TV, ergó élethûbb, szebb, jobb, tutibb.

lac coo
Keres egy három monitoros videót majd takard le a két szélsõt 😉 Sokkal rosszabb a sebességérzet egynél ...!