Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En imadom a ket Lotust, autosak, mindeg gortenik vele valami, jok, A gt pl . meg uncsi is, plusz szar is. Nem mondom, hogy nem lehetne jo, vagy a Zonda is, de ebben a jatekban jelenlegi allapotaban szerintem felejtos.Szoval nekem hepi van, lesz ket remelhetoleg jo Lotus ismet, bar akar a mclaren is ymukodhet jol .jelenlegi felfugesztessel
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sima sportkocsi. Bemegy pógár a bótba és vesz egyet. Olyan mint az Audi TT RS roadster.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De nem is az a lenyeg, kifejezetten vicces a bmw gt, a zonda meg mindegyuik......Nem tetszik, egyelore gagyi.
Akinek meg van pénze, az rendes pályaautót vesz.
A ket Lotus es a KTM. ami valamire valo jelenleg....Meg talan meg a Ferrari 458. A gt, meg a zonda az rakat szar, pattog, ugral a betonon 😊))
Nagyon remélem, hogy valami komolyabb funkció tökéletesítése vette el az idejüket és az lesz a fõ attrakció.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Lotus Exige S Roadster
az egyik új pálya a Silverstone egy másik útvonala lesz
"Nulla tenaci invia est via"
Amugy en "normalisan" hasznalom , annyira nem tunik gagyinak, azt erezni hogy neha kicsit buta , darabos, de teljesen jo...Persze nem a feszes gt autok, az meg egyelore nem valo ebbe a jatekba, de pl a Lotus Exige vagy a 2 11 teljesen atomjo......
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az SRW-ben ugyanugy nyomnak mindent (verseny/hotlap), de abban meg irtozatosan gagyi a nagysebessegu aeros tapadas. Meg amugy is 10 evvel idosebb engine;P
Sajnos vagy nem sajnos, egyelore nem csak ranezesre, kicsit erzesre is "driving game" jellegu a progi. Ami nem gond, mert ha lesz benne AI, boven jo verseyeket lehet majd futni, foleg online, es foleg akkor, ha elobb-utobb belekerulnek a szimesebb dolgok is.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Tegnap láttam én is ezt a vidit,de inkább be se linkeltem.
Elég csak a kormány elfordulási szöget nézni.
Mellesleg ember ilyen gyorsan soha nem tudja eltekerni kopktól-koppig ha csak nem 180 fokon használja ,akkor meg már nem sok valóság alapja van az ilyen bemutatóknak,de látok benne még más furcsaságot is de mind 1 is nehogy megint közfelháborodás legyen belõle.....
Ez ilyen, akinek így jó az csak tolja így nem hat meg különösebben.
Persze látványos meg minden de......na...
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
http://maross.webgalaxy.hu/steam/
de már látom "reserved"... mondjuk ilyen összegyányolt random oldalról sose vennék semmit 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Plusz ~50 fo fonokseg: designerek, vezeto tervezo es modellezo es hasonlok😉
Van meg 2-300 lokalizacios, nyelvi, tesztelos, zene es egyeb ember is😛
Biztos csinaljak (majd) a tobbi reszet is, csak ennel a proginal az a gaz, hogy 1 programozo van😄 Vagyis van meg egy, de szerintem o "csak" a scripeket csinalja.
Vagyis a bug, grafika, hang, fizika, ai, online kozul mindig csak 1 lehet Kunos teriteken😊
Karriert meg most kifejezetten várom, pedig soha nem szerettem azokat ... 😄
Nem azt mondom, hogy a hotlapozas a vilag legjobb dolga, de meg azzal is ellennek HA normalisan megoldottak volna (ha mar az egesz program scriptes, net-es alapokon van).
Hasonloan a RaceRoom "hotlap-jatekhoz"😊
Minden auto-palya kombohoz sajat Kunos adatbazis szerver, realtime hotlap listaval a programban (lasd. RaceRoom).
Es persze AUTOMATA es ALLITHATO szuresekkel: csak azokat az idoket mutatna realtime amivel eppen megyunk: pilota nezet, segitsegek, kontroller.
Es persze a weboldalukon full tablazatok, rendezesekkel, szuresekkel stb.
Persze biztos lesz valami kulsos moder-csapattol (ami sose lesz olyan mint a gyari, foleg ezzel a Pythonnal)) - de hat nezzek meg az RR-ben levot. Miert nem lehet lopni, ha mar valami jo?!😊)))))
Már csak életet kellene lehelni ebbe a játékba és kész is. 😉
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Sajnos csak az online ismet csak reteg cucc, kevesen tudjak rendesen kihasznalni (idobeosztas, munka, csalad).
Persze jok az autok, szepek, meg csillognak (sot, a kovetkezo update-ben majd megjobban😄), de tores, kopas, serules, realroad es egyebek nelkul csak ugy korozgetni, raadasul nagyreszt utcai autokkal, nem valami izgalmas.
Plusz mindegyikhez adnak majd s1/s2/drift modifikaciokat, mindegyik duplikalva, es persze a palya nyomvonalak is hasonlo megldassal, igy nem csodalom hogy 10GByte lesz a vegen a cucc😉
Ha egyedul akarok korozgetni, akkor iR vagy rF2 (bar abban az AI is eleg jo!).
Raadasul a palyakkal is szarakodnak, csak 1-1 nyomvonalat adnak oda innen-onnan, abbol is a nem annyira izgit, nem az igazit.
Korabban en is gyanusan neztem, miert ennyire olcso tobb Steam-es cucc, de aztan jottek infok egyeb helyrol, es pl. az Ukranoknal valoban sokkal olcsobban adjak a progikat. Igy egy ott elo, lazan tudja ilyen "kedvezmenyekkel" tovabb adni, es meg neki is marad belole egy keves.
Amúgy szerintem elõbb jön majd a drag mód, az nem hiszem, hogy egy túl nagy munka lenne megcsinálni.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Talán hétvégén elkészül az RSR Livetiming, elég ütõs lesz 😊
Amúgy meg tök jó, hogy Aristotelis is teszteli a programot, bekerülnek az adatbázisba erõsen spoiler szagú dolgok is (sajnos konkrétabbat nem mondhatok, mert leszedik a fejem 😊 ).
remélem, hogy mivel lesz 599XX EVO, megcsinálják az 599XX-et és az 599GTO-t is majd egyszer 😄
McLaren MP4-12C GT3