Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ezt igy mar nem ertem 😊 A 458 is olyan bemesz, megveszed 😊)))

En imadom a ket Lotust, autosak, mindeg gortenik vele valami, jok, A gt pl . meg uncsi is, plusz szar is. Nem mondom, hogy nem lehetne jo, vagy a Zonda is, de ebben a jatekban jelenlegi allapotaban szerintem felejtos.Szoval nekem hepi van, lesz ket remelhetoleg jo Lotus ismet, bar akar a mclaren is ymukodhet jol .jelenlegi felfugesztessel

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Miért, az versenyautó? 😊
Sima sportkocsi. Bemegy pógár a bótba és vesz egyet. Olyan mint az Audi TT RS roadster.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Hat a Lotus Exige es a 211 azert messze van a szeria autoktol 😊
De nem is az a lenyeg, kifejezetten vicces a bmw gt, a zonda meg mindegyuik......Nem tetszik, egyelore gagyi.

Nem tudom ki izgul a széria autókra. Ilyen bukócsõ nélküli, sima autókat legfeljebb pályanapokon lehet versenypályán látni, de ott is csak pár kört mennek velük az emberek, mert hamar elfogy a fék és a gumi és az nem óccó...
Akinek meg van pénze, az rendes pályaautót vesz.

lac coo
Mi a bajotok a Lotusokkal ? 😊
A ket Lotus es a KTM. ami valamire valo jelenleg....Meg talan meg a Ferrari 458. A gt, meg a zonda az rakat szar, pattog, ugral a betonon 😊))

Tomsteel
Kiadnak mikulásra két ilyen csoffadt autót és egy már meglévõ pályán áthelyeznek 2 nyamvadt falat. <#szomoru2>

Nagyon remélem, hogy valami komolyabb funkció tökéletesítése vette el az idejüket és az lesz a fõ attrakció.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ginger17
A nagy GP pálya jön állítólag Silverstoneból.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Skypack
Ezt a sok lotust, kb mindegyik ugyanúgy nézki ugyanúgy megy, én már a F40-et meg 599XX-et vagy valami GT-s vasat látnék már szívesen.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
és mégiscsak S lesz 😛

"Nulla tenaci invia est via"

Firerock
Remélem lassan elfogynak a Lotusok és jön valami normális pálya autó,esetleg open wheeler....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szabi
a képek alapján igen

lac coo
Akkor most ket Lotus lesz es a McLaren ?

Szabi
és megvan a harmadik autó is 😄

Lotus Exige S Roadster

az egyik új pálya a Silverstone egy másik útvonala lesz

Alexease
Holnap. Elvileg. Ha nem kezdenek csuszni😊
lac coo
Mikor lesz update, jovo heten ?

lac coo
Leginkabb arra gondoltam, higy mi tortenik olyankor mikor leal a motor de mindig szep egyenesen keresztben csuszik a kanyar fele ?
Amugy en "normalisan" hasznalom , annyira nem tunik gagyinak, azt erezni hogy neha kicsit buta , darabos, de teljesen jo...Persze nem a feszes gt autok, az meg egyelore nem valo ebbe a jatekba, de pl a Lotus Exige vagy a 2 11 teljesen atomjo......

Ginger17
Tényleg "laposodik" a gumi, vagy csak én képzelem oda? <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Az online, foleg ha public, valszeg a drift-rol fog szolni, barmivel barhol😉 Korversenynel is lehet majd kerulgetni az embereket, akik minden kanyart teljes szelessegben kihasznalva vesznek, mert ugy erzik fantasztiknak😉
Az SRW-ben ugyanugy nyomnak mindent (verseny/hotlap), de abban meg irtozatosan gagyi a nagysebessegu aeros tapadas. Meg amugy is 10 evvel idosebb engine;P
Alexease
Ez az egyik fo iranyvonala a programnak😊 Nem nagyon teszteltem, mert nem erdekel a drift, de szerencsere nem buta vagy gagyi, normalisan hasznalva nem tunik egyszerunek. Persze a 2x90 fokos kormanyszog, a hatulrol tologatas, az esetleges segitsegek nem szamitanak, anelkul ertyendo😉
Sajnos vagy nem sajnos, egyelore nem csak ranezesre, kicsit erzesre is "driving game" jellegu a progi. Ami nem gond, mert ha lesz benne AI, boven jo verseyeket lehet majd futni, foleg online, es foleg akkor, ha elobb-utobb belekerulnek a szimesebb dolgok is.
Szabi
Kunos pont ugyanannyit kap mindegyikbõl.. a Steam-nek van bazinagy haszna a drágább verziókon

Áhh, hihetetlen hogy pont ennek a játéknak kapcsán kell rádöbbennem milyen underground Steam bizniszekre lehet bukkanni a mai világban... 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nem csak neked.....
Tegnap láttam én is ezt a vidit,de inkább be se linkeltem.
Elég csak a kormány elfordulási szöget nézni.
Mellesleg ember ilyen gyorsan soha nem tudja eltekerni kopktól-koppig ha csak nem 180 fokon használja ,akkor meg már nem sok valóság alapja van az ilyen bemutatóknak,de látok benne még más furcsaságot is de mind 1 is nehogy megint közfelháborodás legyen belõle.....
Ez ilyen, akinek így jó az csak tolja így nem hat meg különösebben.
Persze látványos meg minden de......na...
Pedig arról az összegányolt oldalról érdemes vásárolni. Én is onnan vettem. Egyébként a srác nagyon megbízható, gyors és még soha nem volt rá panasz.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Jacek
TOR-al próbálkozhatsz valami ukrán proxyval, de elég érdekes úgy tolni😊

bardocz
Pedig asszem van itt a topikban is olyan, aki innen vette. Vajon mit kéne mókolni steam-en ahhoz, hogy ukránnak higgyenek? 😄D
Na, hát köszi nektek. Azért fenntartásokkal kezelek néhány gyanúsan olcsó dolgot. Itt pl. ma láttam 4800-ért

http://maross.webgalaxy.hu/steam/

de már látom "reserved"... mondjuk ilyen összegyányolt random oldalról sose vennék semmit 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

lac coo
Lehet piszkálni, neked mi kell még ?! <#banplz><#idiota>

Alexease
Igen, ez az elonye, hogy legalabb ket hetente tortenik valami. De ha lenne AI, meg hasznalni is lehetne😊
Alexease
Kivancsisagbol megneztem a Forza 4 kreditet. Csak munkas emberbol (auto/palya modellezes, grafikak, programozas) ~250db van😉
Plusz ~50 fo fonokseg: designerek, vezeto tervezo es modellezo es hasonlok😉
Van meg 2-300 lokalizacios, nyelvi, tesztelos, zene es egyeb ember is😛
lac coo
Tudom, megértem, türelmes vagyok 😊))) Így hogy két hetente van új dolog, azért ki lehet várni .

Alexease
A karrier majd a legvegen, mert ahhoz kell AI, tores, kopas stb😊

Biztos csinaljak (majd) a tobbi reszet is, csak ennel a proginal az a gaz, hogy 1 programozo van😄 Vagyis van meg egy, de szerintem o "csak" a scripeket csinalja.
Vagyis a bug, grafika, hang, fizika, ai, online kozul mindig csak 1 lehet Kunos teriteken😊
lac coo
AI jó lenne valóban, de én azért még bízom benne, hogy dolgoznak a gumin ,féken, lengéscsillapítókon is kicsit.
Karriert meg most kifejezetten várom, pedig soha nem szerettem azokat ... 😄

Alexease
En megertem hogy nincs kesz, csorgatni akarjak es igy teszteltetni, ezzel nincs gondom.

Nem azt mondom, hogy a hotlapozas a vilag legjobb dolga, de meg azzal is ellennek HA normalisan megoldottak volna (ha mar az egesz program scriptes, net-es alapokon van).

Hasonloan a RaceRoom "hotlap-jatekhoz"😊
Minden auto-palya kombohoz sajat Kunos adatbazis szerver, realtime hotlap listaval a programban (lasd. RaceRoom).
Es persze AUTOMATA es ALLITHATO szuresekkel: csak azokat az idoket mutatna realtime amivel eppen megyunk: pilota nezet, segitsegek, kontroller.
Es persze a weboldalukon full tablazatok, rendezesekkel, szuresekkel stb.

Persze biztos lesz valami kulsos moder-csapattol (ami sose lesz olyan mint a gyari, foleg ezzel a Pythonnal)) - de hat nezzek meg az RR-ben levot. Miert nem lehet lopni, ha mar valami jo?!😊)))))
Osztom a véleményed. Hiába ez az úgymond álomszimulátor(jó graf, jó fizika, FFB is türhetõ), ha egyszerûen unalmas. 😞 Azon kaptam magam valamelyik este, így körözgetés közben, hogy elkezdtem ásítozni. 😞
Már csak életet kellene lehelni ebbe a játékba és kész is. 😉

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Ha Kunos 1-2 update-en belul nem ad AI-t, hiaba csorgatja a tartalmakat, kicsit erdektelenne valik a progi:/

Sajnos csak az online ismet csak reteg cucc, kevesen tudjak rendesen kihasznalni (idobeosztas, munka, csalad).

Persze jok az autok, szepek, meg csillognak (sot, a kovetkezo update-ben majd megjobban😄), de tores, kopas, serules, realroad es egyebek nelkul csak ugy korozgetni, raadasul nagyreszt utcai autokkal, nem valami izgalmas.

Plusz mindegyikhez adnak majd s1/s2/drift modifikaciokat, mindegyik duplikalva, es persze a palya nyomvonalak is hasonlo megldassal, igy nem csodalom hogy 10GByte lesz a vegen a cucc😉

Ha egyedul akarok korozgetni, akkor iR vagy rF2 (bar abban az AI is eleg jo!).

Raadasul a palyakkal is szarakodnak, csak 1-1 nyomvonalat adnak oda innen-onnan, abbol is a nem annyira izgit, nem az igazit.
Alexease
Ugyanaz a Steam kulcs, csak Kunosek a felet kapjak, plusz annak is adsz egy keveset, akitol veszed😉

Korabban en is gyanusan neztem, miert ennyire olcso tobb Steam-es cucc, de aztan jottek infok egyeb helyrol, es pl. az Ukranoknal valoban sokkal olcsobban adjak a progikat. Igy egy ott elo, lazan tudja ilyen "kedvezmenyekkel" tovabb adni, es meg neki is marad belole egy keves.
lac coo
Ez csak nekem furcsa nem kicsit ? 😊)))

Szabi
nincs steam kulcs, steam ajándék van, az pedig pont ugyanolyan mintha steam-en vetted volna, hisz steam-en vették azt is 😄

Fizu érkezésével én is veszem a cuccost 😊 (hosszas huzavona után inkább ez mint rFactor2). Kérdésem az lenne, hogy ha Steam kulcsot veszek (látom elég sokfelé van nagyon ócsóság) az mennyiben jelent hátrányt azzal szemben ha Steamen veszem teljes összegért?

bardocz
Én vagyok az egyetlen, aki most tudja meg, hogy imolában az 1:56.6 Stig ideje a 458-assal?
bardocz
Hát feltölti az idõket, aztán hasonlíthatod azt is a többiekéhez, rendkívül izgalmas lenne 😄DDD
Ginger17
Drag módban Hotlapozni...? <#idiota>

bardocz
Na ez abszolút jogos. Úgy max a hotlapozás mehetne, mint most, aztán böngészõben nézni kinél jobb az ember, meg mennyit lehet javítani.
TeeBeee
Na de mi értelme van a dragnak egyedül, ahhoz minimum AI kell.

bardocz
Mennyivel jobb lenne, ha hozzá se tudnánk nyúlni, hanem majd jövõre nyáron nyomhatnánk elõször.

Amúgy szerintem elõbb jön majd a drag mód, az nem hiszem, hogy egy túl nagy munka lenne megcsinálni.
Ha nem lesz idén Ai, vagy legalább multi az nagyon gáz...

raczger
Nem tudom, ilyen infót nem kaptam. Viszont szerintem az RSR-nél nem lesz patchenként törölve az idõ, legalábbis nem volt róla szó.

Tomsteel
Ez egyben azt is jelenti, hogy saját eredmény listával õk nem foglalkoznak? Tehát marad a "minden patchnél töröljük az idõket" megoldás egy külsõs gárda gondozásában? Ez így már a TP-nál is kiverte a biztit nálam.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

raczger
Az Evora SR lesz. http://www.assettocorsa.net/lotus-evora-sr/

Talán hétvégén elkészül az RSR Livetiming, elég ütõs lesz 😊

Amúgy meg tök jó, hogy Aristotelis is teszteli a programot, bekerülnek az adatbázisba erõsen spoiler szagú dolgok is (sajnos konkrétabbat nem mondhatok, mert leszedik a fejem 😊 ).

Szabi
megkapták az engedélyt a GT2/3 autókhoz, de gondolom a simához is, így akkor már megcsinálják azokat is, én nagyon örülök neki hogy az utcai autókat is megcsinálják 😊

remélem, hogy mivel lesz 599XX EVO, megcsinálják az 599XX-et és az 599GTO-t is majd egyszer 😄

McLaren MP4-12C GT3