Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hat drit-vakitassal jobban el tudjak adni (#6261):/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hát ha a kétszádik nekifutásra se javul semmit, akkor az már nem az én beidegzõdésem ! 😄DD
Itt valoban csak kesz, es csak esetleg funkcio hianyos es bugos cuccokat adnak ki.
De ez nem bétateszt, koránt sem. Ez egy amolyan promó kiadás, mindennél fontosabb jelenleg nekik a jó összkép .....Nagyon szar dolgokat nem fognak mutogatni ,az tuti . Zárt bétában lehet, ott mindegy , arra van , de itt nem fognak .
Ez igy van, azert EarlyAcces (Beta) a program😊
Es ezert piszkalja a csorom, hogy nem engedik tesztelni a felkesz AI-t, csak a felkesz grafikat, fizikat, hangot, iranyitast es a tobbit😄DDD
Viszont rossz nézni, hogy van aki már a mclarennel megy, én meg csak álmodozom róla, hogy már holnap este van, nagyon várom ezt az autót 😊
2013-12-05 21:14:00: Mario Gilles improved his lap time at Silverstone-International/MP4-12C (1:15.280) and is now in position #1
A szaturacio allitasa ugy kellett mint a falat kenyer... remelem ugy fog mukodni, ahogyan az elvarhato.
Egyebken nem tudom mire vartok. Csoda nem lesz itt vagy fel evig. A kovetkezo tartalmak, mar egy eve keszen vannak. Se a fizikahoz, se az autokhoz, se a palyakhoz nem nyultak hozza... az AI meg a grafika miatt nem jon. A Sodano gyerek kezdhetne vmit a graffal, mert nincs gep ami elvinne AI-val a progit. Lehet ezert fejlesztik a tukrozodest is, hogy ne zabalja az FPS-t.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Ugyebár van az a spoileres kép, amin ott van a nordschleife meg talán a nürburgring is. Az utóbbit, azaz a nürburgringet annyival meg tudom erõsíteni, hogy tényleg létezik ilyen nevû pálya a fejlesztõk gépén (tehát ez a kódneve, de ettõl még nem biztos, hogy tényleg az a pálya, vagy egyáltalán kijönne bármikor is).
A drift mindenhol érzés miatt én is mérges vagyok, azért is írtam, hogy ezt az Arist, rakják ki a picsába ....
Hát ilyen fizika vagy gumi az,. ahol keresztben fékezve lefulladt motorral is áll a helyén mint a szög !? 😄
ami persze sokat nem fog változni, mert rögtön helyesel mindenki, hogy bizony egy M5 driftel ha kell ha nem ...
Én ahogy nézegettem ( bár nem érdekel a driftelés, úgy hülyeség ahogy van ..) még a kifejezetten driftre épített autókon sem megy ez olyan könnyen, föleg nem folyamatos kézifékezés nélkül ....
Ezzel csak az a bajom, hogy normálisan vezetve is ilyen szépen megúszós érzés minden, MINDEN autó ! 😄DD Sokszor forgatom a kormányt keresztben csúszás közben és semmi nem történik ...Simán fogadok rá, hogy Aris mindent ilyen stilusba akar, tud belõni ....
A drift mindenhol érzés miatt én is mérges vagyok, azért is írtam, hogy ezt az Arist, rakják ki a picsába ....
Hát ilyen fizika vagy gumi az,. ahol keresztben fékezve lefulladt motorral is áll a helyén mint a szög !? 😄
ami persze sokat nem fog változni, mert rögtön helyesel mindenki, hogy bizony egy M5 driftel ha kell ha nem ...
Én ahogy nézegettem ( bár nem érdekel a driftelés, úgy hülyeség ahogy van ..) még a kifejezetten driftre épített autókon sem megy ez olyan könnyen, föleg nem folyamatos kézifékezés nélkül ....
Ezzel csak az a bajom, hogy normálisan vezetve is ilyen szépen megúszós érzés minden, MINDEN autó ! 😄DD
A Club palyanyomvonal mitol ajandek es bonusz?! Miert nem termeszetes?😊 Es miert kell azonnal driftelni rajta?!
De a lenyeg, hogy valamilyen szinten mar tuti MUKODIK😊 Es mivel beta/earlyacces a program, amit teszteles miatt adott ki igy, lazan beletehetne.
Persze azt is megertem, ha nagyon szar, akkor csak rontana a megitelesen😊
Nem hiszem, hogy kész van, minden szép és jó, csak elhúzza ... 😊
EZT a progit az AI miatt vartam. Persze egy ideig jo vele egyedul korozgetni, a hotlapozassal sem lenne (egy idei) gondom, de hat meg az sincs benne normalis😄
Meg van legalabb 20 auto es ugyanannyi nyomvonal, igy legalabb 3 honapig elhuzhatja a tartalmakkal...
Megmondták ez van, ha akarom és kifizetem addig is próbálgathatom, Kell ? NANÁÁÁ! 😊
Esetleg írjatok Kunosnak ,és küldjétek el az anyjába, hogy mi a büdös francot csinál, hogy egyedül ilyen lassan halad ! 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az hogy volt valami, még nem jelenti azt, hogy használható is volt ...
Aki próbálta CARS régebbi AI-ját az tudja : ott is volt, ráadásul extrás , állítható minden, de kb az elsõ kanyarig jutottak el az autók 😄

.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Utcai" autókat a népnek. 😛 Amibe nem az elektronika számít hanem a vezetési tudás. 😛
Eléggé szokatlan még az irányítása meg amit látok, driftelni nagyjából tudok benne, de a féktávokat nem látom sínautázásnál.. Lehet kis körözgetés után az is menne de nálam eddig ++