Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Banner alatt az utolso sorban vannak a linkek.
Nincs esetleg valahol fent assettohoz jó kocsibeállítós tutorial? (esetleg jó példasetupok is kocsikhoz) amibõl ki lehetne indulni? Alap összefüggésekrõl sejtésem van józan paraszti ésszel, de annyira nem vágom a témát...
Highend LFS wheel. 😄DDD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Na, ki a HC??? 😄DDDD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De laza 1-2 masodpercet jelenthet egy jobb autobeallitas, es tovabbi 1-2 masodpercet a gumivalasztas.
Valodi segitseget szerencsere kevesen hasznalnak, de az autospecifikus dolgok (ABS, TC) allitasa is hozat 1-2 masodpercet. Es nem csak mint "segitseg", auto-palya fuggvenyeben valakinek gyorsabb lehet ABS nelkul, csusztatva, csuszva, farolva, driftelve.
Es az autokezeles (pedalok, valto) is hozhat ismet masodperceket. Egy izmosabb, virgoncabb H-Patternes autonak teljesen mas a kezelese, foleg a fektavok, rendesen hasznalva vagy ketpedal-pillangozva.
De mar az "egyszeru" botvaltos autoknal is (pl. Tatuus, BMW GT2, P4/5) lehet nyerni, ha nem lenyulkalnak fektavon es kanyarban a valtora, hanem csak pillangoznak.
A kameranezet (cokcpit, motorhazteto) es a megjelenito (1 vagy 3 monitor) is szamit.
Plusz nem vagyunk egyformak, abban is van meg 1-2 masodperc😄
A lenyeg, hogy nem erdemes komolyan venni;P
Ismerosok, forumozok idejet erdemes nezni, azokkal probalkozni.
Es ha majd sokkal tobben lesznek fent, ugy is lesznek 5-20 fos csoportok tizedek kornyeken, ott majd elore lehet lepkedni.
Kicsit reggel van még... 😊
Pár embernél meg látok 1:22-t... Azt csak úgytom elképzelni, hogy levágta izomból a kanyarokat.
Visszafordult a lezárt szakaszon ? 😄D
#6461 bardocz: köszi erre én is gondoltam már, szóval a következõ frissítéskor benne lesz😊
Steam loginnál nem tudom egyelõre mi lehet a baj, eleve ugye a steamnél is van valami bug, de lehet, hogy nálunk is, sütik engedélyezve vannak? Anélkül nem fog menni.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
- Erdemes a tuzfalat kikapcsolni es/vagy engedelyezni
- Adminkent futtatni az AC-t
Steam bejelentkezés nekem nem mûködik valamiért. Steam oldalán bejelentkezek, majd visszadob az oldalra úgy, hogy nincs bejelentkezve.
( Ha már ennyi eszed van , magadra vess....)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ráadásul igazi gokart versenyzõ srácok segítik a fejlesztést, akiknek tényleg áll egy-két igazi gokart a garázsában.
De ott nincs nagy pörgés, mert a többség a csili-vili sportautókra izgul, akárki akármit is mond... 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A fenébe azért ilyen fura az blip, mikor kijött nézegettem, mert olyan fura morgó hangja volt mikor blippeltem , úgy maradt, most meg duplázik 😄DD
Ezek után gondolod akár még levegõnek is nézlek ??!!A zt gondolsz, mondasz csinálsz amit akarsz, hajrá ! 😛
C2 THE BEST ! <#vigyor>#vigyor>
Jó gondoltam megvitatjuk amit szerinted csak a vak nem lát, szal hogy mi a gubanc, ...de a driver-hez nem nyúlsz mert az gagyi, videót nem csinálsz mert nem, köridõt nem mondasz mert nem.
De engem elküldesz a keresõbe, és én vagyok a hülye mert el is mentem, komolyan azt gondoltam, hogy legalább beírtad már és azt fogom látni amire gondolsz.
DE NEM.
Szal ha ennyire levegõnek nézel, akkor bármikor jöhetsz a csúnya dolgaiddal, azt itt fejeztem be. Eddig vettem komolyan a problémádat meg a nickedet.
Ha nem látod nem látod, mit érdekel engem nyisd ki a szemed ....
A stílusra nem is reagálok, mert abból csúnya dolog lenne ! 😊
..és most azon rágtam be hogy beírom hogy AC bug...erre kidob egy csomó köze nincs dolgot.
Aztán beírom hogy Assetto Corsa Bug, és erre bedob pár videót. Sorolom:
-neki megy a kerítésnek, erre az kilövi a pálya másik oldalára.
-álló helyzetben elcsúszik az autó
-nekimegy a korlátnak és az autó átmegy a korláton.
-egy fordulatszám ugrálás.
-és egy betöltési probléma, nem a kiválasztott autó és pálya.
Ide figyelj, mutass már valamit ne az idõmet rabold, ha meg nem tudsz semmit akkor szólj bszki és csinálok valami értelmeset.
Ez leveri a lécet, de most komolyan, nekiállsz fikázni valamit, amirõl semmit nem tudsz mutatni, de még csak nem is veszed a fáradtságot, hogy keress, hanem engem nézel hülyének??!
Csinálj valamit Lacco mert most komolyan megváltozott rólad a véleményem, nálam az a minimum hogy komolyan veszem a témát, és a vitapartnert.
Engem ne intézz el egy ilyen mondattal:
"De ha nem látod, hogy pattog mintha nem is a Föld bolygón lennénk, és nem és autó lenne, vagy nem látod, hogy néha egybites a csillapítás akkor mit csináljak , 😊"
Ami nyilvánvaló hülyeség, mert ezzel játszom már hetek óta, vagy komolyan veszed a témát vagy menj a rákba bszki.
...írjak be ezt azt a keresõbe...fszomat, de komolyan. Honnan veszed a bátorságot?!
Amúgy 2 napja tolom, FFB-je nagyon fasza lett, kormánnyal nagyon jó, de sok minden másban rettentõ igénytelen és ugyan az mint a GT5.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De az már a legalja amikor itt C2-zik valaki.. az aztán konkrét megindokolt válasz😊) biztos õ csak a pedálos autóig jutott...
Megjelentünk, szívesen várok visszajelzéseket, a webes felületet másodmagammal csináltam, a többit az rsr csapat 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De nem az a jó mondat, hogy szerintetek jó, inkább nektek így (is) megfelel 😊