Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem jóhiszemûség, hanem ok-okozati kapcsolat, de mondhatnám úgy is, hogy valamit valamiért. A két kezemet összeteszem, hogy egy ilyen szimet letett ez a megszállott olasz az orrunk elé. Egy NKP, egy FVA és a korai verzió után ennyi csípõbõl jár neki...
Ha ez egy nagy cég lenne, vagy állna a hátuk mögött valami nagy kiadó, akkor egy fillért nem fizettem volna elõre...
www.smart-bus.hu
A sztori meg elég egyszerû... Réteg játék + kis "csapat" fejleszti + nincs mögöttük óriás kiadó = valamibõl finanszírozni kell ezt az egészet, erre pedig ez a módszer kiváló.
Megérted, elfogadod, fizetsz. Nem érted meg, nem fogadod el, nem fizetsz. Nem olyan bonyolult ez.
www.smart-bus.hu
De itt nincs para, ez már most jól áll, ha így marad és megkapom az összes tartalmat, plusz egy DLC-t már azt mondom, rablás volt megvenni 😊
Ez annyira speciális mûfaj, hogy itt valóban támogatni kell õket, hogy legyen végre valami új szimulátor . Néha megszívom, CARS kidobott pénz volt, egyelõre rF2 is, ez úgy tûnik telitalálat.És hál istennek ,nekem úgy tûnik, hogy dolgozik rajta , javítja, fejleszti, befejezi ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ott is mondjuk elõtte egy órával 6500-ért volt, de állítólag nagyon fogy a cuccos, alternatív forrásokból legalábbis relatív gyorsan 😄D
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Tervezgetem a vételt,arról érdeklõdnék,hogy lehet-e kulcsot jobb áron venni valahol,vagy marad a Gõz?
De ma mar vannak azert "normalisabb" programok, amiben nem lehet mindent digitalisan hasznalni;P
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Majd egyszer kiprobalok valami gumit a pedal ala....
Igazából 99%-ban open wheeler autókkal megyek minden játékban,viszont most az Assettoban kipróbálnám a kuplungos H váltós autókat. Viszont egyáltalán nem tudom hogy a nagy féktávokon hogy kell engedni a kuplungot meg ilyenek,ezt el tudná magyarázni nekem valaki?
G27-em van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
xbox one-ra gyûjtesz ? <#kacsint>#kacsint>
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Logitech Driving Force GT + igény esetén Wheel Stand Pro
http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt_66/
Én örülök ha nem vagyok tök utolsó 😄DD
Szóval komolyabb idõ ráfordítással, beállítás tökéletesítésével fogható az illetõ. Szerintem egyébként óriási élmény ez a hotlapozás is, ne becsüljük le és ne tüntessük fel negatív kontextusban azokat, akik jól szerepelnek ezeken. Jó móka, és megmutat olyan dolgokat is a pilótákról, amik egy hosszadalmas, nagy fizikai igénybevételû versenyen esetleg nem jelentkezik.
Silverstone - Zonda R
Ezek a hotlapok akkor kezdenek ertelmesek is lenni, amikor mar lehet orszag szerint es barat/ismeros alapjan szurni/listaztatni.
Aztan be lehet jelolni innen a forumbol egy tucat embert, csak azokhoz viszonyitani, azokkal foglalkozni stb.
Vagyis a Hotlapnal felesleges az ilyeneken bosszankodni😛
Mondjuk én pl. lökhárító nézetbõl sokkal gyorsabb vagyok, de belsõ nézetbõl élvezetesebb.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Persze nem ugy ahogy kellene (valtas, pedalok), de az most mindegy.
Ranezesre eleg kocka, jo refexe van, ugyes, gyors, ilyennel felesleges versenyezni😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1