Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Említs légyszíves egy momentumot amikor én bárkit arra buzdítottam, hogy ne vegye meg! Azon túl, hogy ki mit csinál, pedig mindenkinek a saját dolga 😊 Van egy csomó mócsingom, csinálok belõle felvágottat! Ha kérsz belõle fizess elõre, hogy elõ tudjam állítani. Ez ugyan az a kategória!

Ne fizess. Elmondtad, megértettük, remélem lezártuk.

Ez nem jóhiszemûség, hanem ok-okozati kapcsolat, de mondhatnám úgy is, hogy valamit valamiért. A két kezemet összeteszem, hogy egy ilyen szimet letett ez a megszállott olasz az orrunk elé. Egy NKP, egy FVA és a korai verzió után ennyi csípõbõl jár neki...

Ha ez egy nagy cég lenne, vagy állna a hátuk mögött valami nagy kiadó, akkor egy fillért nem fizettem volna elõre...

www.smart-bus.hu

Danecay
Ezt most tényleg nem rosszmájúan mondom, de erre példát akkor is tudnék mondani, ha csak ismerõsi körömön belül gondolkodnék! De, hogy témán belül maradjak, gondolj,csak az rF2-re, vagy a pCARS-ra!

bardocz
Az meg hogy használsz valamit és nem fizetsz érte a te dolgod, és senki sem kíváncsi rá.
Danecay
Bizony nem bonyolult, ezért nem fizetek! Sajnos ezzel a jóhiszemû mentalitással érhetnek még komoly csalódások az éleben!

Ha lennél... én például az vagyok, és meg sem mozdulok amíg a megrendelt szolgáltatás 50%-t ki nem perkálják elõre.

A sztori meg elég egyszerû... Réteg játék + kis "csapat" fejleszti + nincs mögöttük óriás kiadó = valamibõl finanszírozni kell ezt az egészet, erre pedig ez a módszer kiváló.

Megérted, elfogadod, fizetsz. Nem érted meg, nem fogadod el, nem fizetsz. Nem olyan bonyolult ez.

www.smart-bus.hu

Danecay
Szerintem, ha megvetted akkor az legyen a Te dolgod!

Danecay
Neked legyen igazad! Nekem ez a játékosok jóhiszemûségére támaszkodó üzletpolitika nem nyerõ! Mai napig áldom az eszem pl., hogy egy fillért sem adtam az rF2-ért, pedig szándékom volt megvenni az elsõ újabb generációs SIM-ek között! Szerintem ez a fejlesztési metódus is egy átmeneti forma, amíg a fizetõs játszani vágyók meg nem elégelik!

lac coo
Én mindig kérek elõleget 😄

De itt nincs para, ez már most jól áll, ha így marad és megkapom az összes tartalmat, plusz egy DLC-t már azt mondom, rablás volt megvenni 😊

Ez annyira speciális mûfaj, hogy itt valóban támogatni kell õket, hogy legyen végre valami új szimulátor . Néha megszívom, CARS kidobott pénz volt, egyelõre rF2 is, ez úgy tûnik telitalálat.És hál istennek ,nekem úgy tûnik, hogy dolgozik rajta , javítja, fejleszti, befejezi ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Szerintem gyõzködd errõl az embereket máshol.
Danecay
Csak tudod, hogy ha én egy vállalkozó lennék, nekem sem fizetnének egy félkész árúért, amivel ráadásul többszöri alkalommal megcsúsznék. Persze lehet ábrándozni, hiú reményeket fûzni, reménykedni, de a mai világ és üzletpolitika jellemzõen nem errõl szól, fõleg az után, hogy kifogynak a hozzád hasonló felfogású emberekbõl!

Danecay
Egészségedre!

lac coo
Ha nincs pénzük ,nem lesz belõle sose kész, normális játék, az meg az én dolgom, szóval én megvettem, nem is volt kérdés 😊

Danecay
Majd ha hónapokig nem történik ismét semmi említésre méltó, lehet meg lehet majd ismét venni olyan 3K Ft körül 😊 Persze én tartom magam addig is ahhoz, hogy amíg a végleges verzió meg nem jelenik, addig egy fillért nem adok érte! Az, hogy így nincs elég pénzük a fejlesztésre az legyen az õ dolgok, nem én nyitottam vállalkozást! Fordított esetben sem hiszem, hogy másként történne! Addig is WAREZ RULEZ! Valahogy én nem vagyok híve ennek a végelátattlan fejlesztésnek, ami mostanában trendi és amivel be lehet etetni egy csomó embert és pénzt lehet kicsalni, és ami mögé be lehet magyarázni mindent!

Tomsteel
Én úgy tudom, hogy 5-ért már nem nagyon lehet venni sehol. Inkább 7 körül alakul mostanában.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Én tegnap 7800ért vettem egy általam elõítéletbõl lehurrogott, majd többetektõl ajánlott oldalról <#idiota>
Ott is mondjuk elõtte egy órával 6500-ért volt, de állítólag nagyon fogy a cuccos, alternatív forrásokból legalábbis relatív gyorsan 😄D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Azt hallottam,csak még nem találtam meg,akkor ez lesz.
Nektek megy rendesen a jatek ?En mikor rakom hogy start engine akkor meghujul az egesz, nem tudok kilepni belole a feladatkezelovel sem es neha bejon az hogy az acs.exe mukodese leallt.
Fehercsoki
PH-n van 5k körül.

Hali!

Tervezgetem a vételt,arról érdeklõdnék,hogy lehet-e kulcsot jobb áron venni valahol,vagy marad a Gõz?
Alexease
Es ennel a videonal nem csak az az "erdekesseg", hogy sokan az ilyen autokat ketpedal-pillangozzak (+ automata kuplung, blip es lift), de a legtobb programban a gazpedal messze nem igy mukodik, vagy nem igy hasznaljak a user-ek, hanem lenyegeben digitalisan (ON-OFF)😉
De ma mar vannak azert "normalisabb" programok, amiben nem lehet mindent digitalisan hasznalni;P
Firerock
Milyen kormány? Nekem a g27-nek bõven elég kemény a fék 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Én meg elemelem a lábam a fékrõl olyankor.
lac coo
Nekem az a bajomilyenkor, hogy vazfroccs kozben beletolok a fekbe is, gyakorlatilag nulla ellenallasa van , nem tudok ratamaszkodni mint igazi autonal....
Majd egyszer kiprobalok valami gumit a pedal ala....

Firerock
Áháá! Akkor ez lesz a probléma 😊

bardocz
6-4-2, én így csinálom. Ha tudok akkor duplát váltok mindig, de többet egyszerre nem.
Firerock
MErt az a problémám,hogy rögtön kidobja a seggét,ahogy visszateszem 2.-ba

Firerock
És ha pl 2-es az ideális a kanyarra,és a 6.ban vagyok,akkor rögtön vissza 2-be?

bardocz
A kuplungot meg csak rúgod igazából, és kurvagyorsan váltasz. Idõzítésrõl szól az egész.
bardocz
Jobb lábbal nyomod a féket. Amikor váltasz, akkor a kuplungolás közben a jobb lábaddal átnyúlsz a gázra, és adsz egy kis gázfröccsöt. #6555-ben jól látszik a videón, gyakorlatilag azt kell csinálnod.
Firerock
Lenne egy amatõr kérdésem.
Igazából 99%-ban open wheeler autókkal megyek minden játékban,viszont most az Assettoban kipróbálnám a kuplungos H váltós autókat. Viszont egyáltalán nem tudom hogy a nagy féktávokon hogy kell engedni a kuplungot meg ilyenek,ezt el tudná magyarázni nekem valaki?
G27-em van.

off:
Dietrich
itt megnézheted 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

off

xbox one-ra gyûjtesz ? <#kacsint>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Sorry srácok, (tudom OFF) de eladó lett az alábbi cucc, meglehetõsen jó áron: (hátha érdekel valakit, ilyenkor, mikor már alig kapni ezt a remek kormányt!)
http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt_66/
lac coo
<#zavart1>

Alexease
Kiprobaltam, 5,5 masodpercet kapok, nem is olyan veszes😊<#idiota>
lac coo
Igen ,az a másik módszerem, hogy ne legyek tök utolsó ! 😄

Jacek
Nekem még idõm sem volt menni😊

lac coo
Neked fogható ! 😊

Én örülök ha nem vagyok tök utolsó 😄DD

Tomsteel
Ez aztán értelmes mondatom volt. 😊

Szóval komolyabb idõ ráfordítással, beállítás tökéletesítésével fogható az illetõ. Szerintem egyébként óriási élmény ez a hotlapozás is, ne becsüljük le és ne tüntessük fel negatív kontextusban azokat, akik jól szerepelnek ezeken. Jó móka, és megmutat olyan dolgokat is a pilótákról, amik egy hosszadalmas, nagy fizikai igénybevételû versenyen esetleg nem jelentkezik.

Tomsteel
Ügyes a srác, de ha ráfekszik az ember, akkor fogható. 2 tizedre vagyok tõle Silverstoneban Zondával, egy tökéletes körrel fogható.

Silverstone - Zonda R

Alexease
Ezek a hotlap-mumusok csak az olyan programokban bosszantoak, ahol tetje is van a dolognak. Pl. az SRW-ben, ami tartalom-fizetos, de hotlapppal nyerni is lehet(ne). De van termeszetesen 1 tucat (az elso 10 nyer😄DD) ember, akik evek ota mindent visznek, akar havi tobb 100$-os tetelt, nekik minden ingyen van, a felhasznalok 99.9%-a pedig csak korozget es fizet a programert;D

Ezek a hotlapok akkor kezdenek ertelmesek is lenni, amikor mar lehet orszag szerint es barat/ismeros alapjan szurni/listaztatni.
Aztan be lehet jelolni innen a forumbol egy tucat embert, csak azokhoz viszonyitani, azokkal foglalkozni stb.
Alexease
Ezert irtam multkor, hogy ilyen profi-kockak mindenhol vannak es lesznek is. Es ez nem mindig jelent csalast vagy sok segitseget, altalaban csak auto-idegen kezelest/vezetest. Zsigerbol raereznek a dolgokra, gyorsan alkalmazkodnak. Ezek egy resze lehet, hogy az "adottsaga" miatt igazabol is jol tudna menni - persze nem ilyen vezetesi stilussal, mert gyorsan meghalna😄DDD

Vagyis a Hotlapnal felesleges az ilyeneken bosszankodni😛
Ja. Közben már láttm én is.
Mondjuk én pl. lökhárító nézetbõl sokkal gyorsabb vagyok, de belsõ nézetbõl élvezetesebb.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Cockpitbol😉
Persze nem ugy ahogy kellene (valtas, pedalok), de az most mindegy.
Ranezesre eleg kocka, jo refexe van, ugyes, gyors, ilyennel felesleges versenyezni😄

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

bardocz
iRacingben a Corvettehez töltöttem le beállítást, amivel a sajátomhoz képest súlyos másodperceket kaptam, sokat, na most azzal végigmenni nem tudtam, a difi valami kegyetlenre volt állítva 😄 Abban a 45°-os már majdhogynem folyton zár, de valami 25-re volt állítva, motorfék meg 90fok körül, tehát nyitott 😄
Norbi1990
A setup nem minden.

Én is megkaptam valami élmenõ setjét és 1mp-et kaptam ha végigtudtam menni a pályán 😄

@GPx8
Gyanítom belsõbe, mint minden szimulátort.