Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendesen osszerakni, ugy hogy fusson is, 1 palyakeszitovel, nem keves ido. Az iRacing-nek 2 ev volt Bathurst, ami sokkal egyszerubb.
Az is varhato volt, hogy az alapcsomagba nem lesz benne. Logikus, ezert a penzert, meg ha mar most kesz lenne, akor sem adnak oda. Nem is kell, boven megeri a kulon penzt.
A 2014. szeptember durvan viccesnek hangzik, foleg hogy hamarosan mar elorendelheto (+10 autoval), de ha ugy nezzuk, hogy meg kesz sincs a program, meg legalabb 3 de inkabb 6 honap, akkor mar nem olyan veszes.
Raadasul, ha jol emlekszem, a mostani Early Access-hez eleve jar majd ingyen az elso DLC, amiben Spa lesz benne es meg nehany auto.
Vagyis nem a mostani allapothoz es datumhoz kell viszonyitani a dolgokat, hanem majd ahhoz, amikor hivatalosan megjelenik, teljes tartalommal, mukodo dolgokkal (AI, online, karrier).
Az hogy elore beszedik a penzt, az sem kulonleges. Ekkkora cegnel ez forditva mukodik, ez nem EA, Codies es a nagy konzolosokat ne is emlitsuk, ahol 50-100 millios koltsegvetesbol gazdalkodnak, es millios eladasokat varnak.
Ahogy multkor szamolgattuk, ennel a programnal az 5-10000-es vasarlotabor is mar jonak szamit.
Ennel elore kell kifizetni a fejlesztest es a tartalmat, de talan van valami beleszolas a fejlesztesbe is.
Akinek nem tetszik, semmi sem kotelezo, hasznalja a EA/Codies cuccait, evi 50-100EUR-ert, vagy menjen konzolozni.
#7035: szerintem azokat a liszenszeket kapták meg amire szavazni lehet.. így amit megszavaztunk az jön az álomlistás dlc-be, minden más meg csak úgy simán olcsóbban :'DDD
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem is értem szerintük hol nem fér meg a jelenlegi fejlesztés egy majd egy év múlva megjelenõ dlc-vel ....
This license underpins the ambition of the Assetto Corsa team and we will be shortly beholding a survey to gather your thoughts with a view to releasing the track in September 2014.
Viszont lézeres lesz ,ami nagy szó, régóta várunk egy ilyen zöld pokolra !!4 😊
cikk
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Attól, hogy kicsit lazább, néhol akár engedékenyebb az egész ( mint pl LFS ...csak nem annyira ...), még soha az életben nem fog árkád, simkád cuccot csinálni ... 😊)
ebbõl még NFS : Corsa is lehet, elõre bejelentett Skin dlc-kel !
Szerintem nincs baj az árazásával, ennyit bõven megér és talán még a kevésbé szimes játékot keresõknek se túl drága, fõleg ha a codis F1-ek árát nézzük.
Ez olyan mint a boltban a learazas, hiaba huzzak at a regi arat, lehet neki orulni, hogy az uj olcso vagy a regi draga, de sose volt igazabol annyi😄
Amúgy a bejelentésre tippelek egyet én is, Fanatec cuccokat használnak ugye, támogatják is a szoftvert, szerintem a nagy bejelentés az lesz, hogy az AC tulajoknak lesz valami külön akció 😊
45EUR korrekt ar egy ilyen programert, egy ilyen cegtol. De ez csak tajekoztato ar, ember nem lesz, aki ennyiert veszi meg😛
Mutass 1 valakit, aki 35EUR felett vette meg a programot😊 Sot a legtobben 20-30 kozott fizettek erte.
Te mennyiert vetted?
Az R3E-nek is korrekt lenne az arazasa (2-3 EUR/auto), de annak harom baja van: elgagyiztak hogy kamu autokat es palyakat raktak bele; hasonloan ehhez nem mukodik a program (se online se AI); 10 eves alapokra epul.
45 euro szép summa egy játékért. Ha mohók lesznek úgy járnak mint az RRRE, a kutya se játszik vele, pedig "ingyenes".
Ha licensz bejelentes, talan az autoknal jobban orulnek (bar lenne azert auto is boven😛) palyak bejelentesenek, azokbol keves van.
Pl. az MSV palyak (Brands, Cadwell, Oulton, Snetterton) tobb programban is benne vannak vagy lesznek (iR, CARS), valszeg egyszeru es olcso licenszelni oket, es ezek igazi, tuti, klasszikus versenyezheto palyak.
Aki sir a DLC ara miatt, az mindenert sir😉 A twitteren olyan valaki is volt, aki azt irta Kunosnak, legyen INGYENES az egesz program😄
Ezeket az embereket nem is ertem. Mit gondolnak, hogy a jatekfejlesztok igazabol kolostorban elnek, es a biblia olvasasa mellett hobby-bol jatekot fejlesztenek evekig?😄
Ha tényleg licenszrõl van szó, azt kell eldönteniük, hogy azzal járnak jobban ha berakják az alapjátékba és ezzel új vevõket szereznek (nem hinném; aki akarta, már megvette), vagy DLC-ként adják ki. Viszont ha DLC-ként adják ki, én a helyükben nem jelenteném most be. Jön majd a sok kommentelõ, hogy én fizzettem érte, mi az hogy DLC, meg egyébként is miért nem ingyenes minden, nekem minden jár.
Vagy az AI-val együtt ...😊
Hogy mi ez a nagy cécó, mit jelent be , tippem sincs 😊 Vagy szívatás, csalódás lesz, vagy tényleg valami nagy dolog, de megöl a kíváncsiság ! 😄DD
Ha egyedul akarok menni, autot piszkalni, setup-olni, akkor inkabb ezt a becsovezett badogdobozt valasztom😛
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu