Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigiboi
tudna valaki segiteni!? letöltöttem a RSR Live Timing for AC Version:2.0.006 beteszem ahova kell de játékon belül még is azt irja hogy "pls uppdate app"

Szabi
de azt se értem, hogy autónként miért kell állítgatnom, hogy mivel akarok váltani.. jó lenne ha két gombon is lehetne 😞

"Nulla tenaci invia est via"

BooMiller
ezt én sem értem mivel alap kb 10 éve a szimekben😊

Szabi
az autóba lévõ kormányt nem lehet kikapcsolni ? 😊

rohadt idegesítõ 2 kormányt látni, fõleg úgy ha fölöslegesen kitakarja a mûszereket.. 😄

lac coo
<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TeeBeee
Szabi
<#worship>

TeeBeee
Na elkészült.
Letölthetõ

Peter Brock és Jim Richard 1987-es BMW E30 M3 festése. Egy BAthursttal még aktuális is lenne. 😊

Tény hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
De én mindent megbocsájtok neki, ha jó lesz az 1.0, ennyiért. Ha jön még addig hozzá valami plusz, azzal csak boldogabb leszek. És akkor megveszem az összes DLC-t. Ha meg nem, akkor többet nem veszek tõlük semmit. Ennyi.

Szerintem Kunosból tananyag lesz valami marketing iskolában, mint rossz példa. xD
Karácsonykor bejelnteni nagy dirrel-dúrral (visszaszámlálás), hogy majd 9(!) hónap múlva valamit meg lehet venni külön, ahhoz azért tehetség kell. 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Egyezzunk ki abban, hogy az emberek lustak logikusan gondolkodni 😊)))

Alexease
Ezt ugy tudnak orvosolni, vagy legalabbis csillapitani a lazadasi kedvet, hogy minnnel elobb kitolnanak egy mukodo AI-t (meg ha bena, akoris). Az uj tartalmakkal mar hiaba operalnak, ahhoz gyorsan hozzaszoktak az emberek.
Vagyis adnak valamit, emivel hasznalhato(bb) lesz a progi.

Az online-t nem irom, mert azt valszeg el akarjak huzni az 1.0-ig, de legalabb eleg sokaig. A warez miatt nem tolhatjak ki tulsagosan koran.
Alexease
Ok csak azt latjak, logikusan, hogy vettek valamit, ami hasznalhatatlan, es a ceges bejelentes/ajandek az, hogy 1 ev mulva megvehetnek hozza meg valamit;D

Mintha vennel egy autot, amiben nem mukodik a futes, nem veszi be az 5-6. fokozatot, es kuld a kereskedo egy levelet, amiben orommel ertesit, hogy 1 ev mulva megveheted hozza akciosan a hatso ulessort is;D
lac coo
De még ennek fényében sem értem ,miért ez a hiszti, egy majdnem egy év múlva megjelenõ DLC miatt ?! 😊 Nagy IQ nem kellene hozzá, hogy azért csak egy év múlva lesz mert elõbb ezt fejezik be 😄DDD

Ha azt mondták volna, hogy van licensz, nekilátunk, janur végére megvan , akkor érteném a felháborodást.... De így ...

Nóóóórmális, Margit! ? 😊

Alexease
Igen, de TE nem a nagyatlag vasarlo vagy, de EN sem😉

Ez most azokrol szol, akiknek a 35EUR nem tetel, filleres osszeg, meglatnak valamit, ami csillog, latvanyos, ujdonsag, friss, parasztvakito, igeretes stb., es gondolkodas nelkul becsengetik (semmit nem olvasnak el).

De ha ezekutan nem azt kapjak amit hittek, remeltek, szerettek volna, akkor a 35EUR mar azonnal sok lesz. Ami teljesen logikus, fogyaszto tarsadalom.

Ezt korabban ugy lehetett kikuszobolni, hogy az ilyen tipusu programokat, csak szuk korben terjesztettek.
De ahogy ez kikerult Steam-re, hiaba az EarlyAccess es a hozzafuzott szoveg, lenyegeben "kikerult" a polcra.
lac coo
Akkor jó, nem értem de nem lényeg 😊

TeeBeee
Gond nélkül ki lép.

lac coo
De miért! 100 %-ig tartják amit a vásárláskor ígértek !Esküszöm nem értem . 😊

Elolvasom, ok, félkész, kéthetente stb...aztán egy hónap múlva anyázok, hogy hogy még nincs kész ?!

Alexease
Ez total igy van, ezert is alakulhat ugy a vasarlok/felhasznalok/fanok aranya, ahogy korabban is irogattam.

Kunosek, mindegy milyen okbol, sajnos mindig kicsit hibrid es barkacs megoldast valasztanak, legyen az programfejlesztes vagy promocio.

Ezzel a Steam-es kiadassal (beta, fejlesztes, tartalmak, csuszasok, DLC-k), a nagyobb vasarlotabort probaltak jolakatni, az igazabol csak egy szuk reteg altal emesztheto dologgal.
En benyelem, mert ismerem az eloeletet es a lehetosegeket, tudom mit lapatolok az etetombe. De az emberek nagyreszenek valszeg mar a megragasnal is vannak problemai, es igazabol jogosan.
lac coo
<#vigyor>

Akkor ma már ne nagyon igyál semmit! 😄

lac coo
Hát nem igen 😊

Nem érted. Te már várod ezt vagy 5 éve. Egy 3 kerekû autót is kifizettél volna egy 30 méteres pályán... 😊
Ellenben a steam boy látja a szép képeket, aztán buy... Utána meg csodálkozik, hogy mi ez a "szar"?! Világos, hogy mire gondolok?

lac coo
Lehet engem átba..tak, de mikor vettem arról volt szó , hogy ea kiadás, félkészen, kétheti frissítéssel, plussz autóval plusz pályával, és egy ingyen DLC-.vel ....ezt úgy tûnik tartják is, nem igaz ? 😊))

Hol itt a gond ??? no mindegy, csak felhúzom magam megint a butaságon .....

Írtátok, hogy a nemzetközi fórumon sírnak a "nagy" bejelntés miatt, (többet/mást) vártak, sõt, van aki még a pénzét is visszakérné.
Azért ne felejtsük el, hogy aki nyugaton szocializálódott az nem úgy gondolkozik, hogy megveszi a foltos banánt is, mert örüljünk, hogy egyáltalán van! Ilyen alapon, akár igazuk is lehet.
Egy másik szimulátor kapcsán láttam a steam bejelentés óta az ottani hozzászólásokat, nos a steam közösség 1000x keményebb, mint a fejlesztõ oldalán összejött rajongótábor. Ott bizony a pénzükért el is várnak valamit, nincs pardon... Pont leszarják, hogy ki mennyi pénzbõl fejleszt. Azt látják, hogy ez a játék is x összegbe kerül meg a másik is, de a másikban 100x több tartalom van. Akkor bizony fikáznak.

Nekem spec. a Nord semmit sem jelent, nem tudom mihez kötni, nem látok rajta nemzetközi versenyeket, ergó nem tudom magam beleélni. Biztos, hogy plusz pénzért nem veszem meg.

lac coo
Hát nincs mit, neked kilép a játék rendesen ?

TeeBeee
Tökéletes, köszönöm

lac coo
<#idiota>

Alexease
Meg egy pixelnyit sem festettem az AC-hez, nem is terveztem, igy fingomsemsincsen hogy mi baja lehet😉
lac coo
Ha neked jó , akkor odaadom 😊 Bár csak összedobáltam, kicsit világos talán a perem, meg a csavar minden cucc egyszínû lett 😊

TeeBeee
"Image width and height must be multiple of four"

Szóval nem menti.

De figyi, szerintem add ide a te festésed és rendben is vagyunk <#idiota>

lac coo
Szerintem a 32 Bpp az tuti nem kell !
Próbáld úgy ahogy én, aztán majd Alex segít, õ a szakember 😊

A DXT5 az tuti, az eredeti is az, azon felül a tököm tudja mi nem tetszik neki a kilépésnél ..😊

TeeBeee
Photoshopban

Kimentés:
8.8.8.8 ARGB 32 bpp | unsigned

lac coo
Azt hogy mibe kell menteni, majd Alex segít kicsit, mert én akárhogy mentem mûködik ugyan, de valamiért nem lehet kilépni a játékból escel 😊)))

DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha... így mentettem mûködik, de valamiért nem lép ki a játékból, amit már többször tapasztaltam, de nem tudom mitõl van ....

lac coo
Amúgy én így csináltam :

a lenti sárga-fekete felnit világosítottam fehérre a küllöket, szürkére a többit :

lac coo
A festésedrõl is adsz egy képet ? A dds-rõl .

TeeBeee
TeeBeee
Na jó itt kell abbahagyni. Nem tudok képet küldeni privátban, nem tudok képet bepostolni, nem tudok felnit festeni. <#violent>

TeeBeee

TeeBeee
Szóval ha át színezem az ágakat akkor egy ilyen szart kapok eredményül:

lac coo
PM !

lac coo
Jah, abban volt egyedül felni dds 😊 Megpróbálom itt sg-n hátha engedi ....Bár ennyi idõ alatt ötöt megfestettem volna, de ügyes vagy te, megoldod, és utána tudni fogod 😉

TeeBeee
3 mappa van:
alpine white; black; bmw

Most egyikben sincs felni dds.
A bmw mappában (az a sárga/fekete) volt felni dds, de most véletlen azt is kitöröltem. Át tudnád küldeni a bmw mappa felni dds-eit, illetve azt amit te mondtál?

lac coo
ennek a gyári fehér BMW-nek van dds-e, az amit beraktam . A sárga részt világosítsd ki majdnem fehérre ( ha tök fehér az nem lesz olyan szép ...) a fekete részeket meg fesd át szürkére .A felni dds-e világosítva van a képemen, hogy látszódjon, az eredeti természetesen tök fekete volt, mint ahogy az autón is látszik .

Már nem emlékszem, de szerintem ez gyári skin, ha esetleg nem az akkor valahogy átküldöm neked a két ddst .

TeeBeee
Igen, csak ez a baj, hogy az alap felni nincs meg dds formában, és mindenhol teli festést találok csak.
Ha az alap meglenne akkor tényleg csak az ágakat festeném. 😊

lac coo
Vagyis ha van olyanod ami teljesen króm hatású, akkor fogd azt és fesd be a középsõ kör alakú részt fehérre ( világosítsd ki akkor megmarad az árnyékolás ...) a többit meg hagyd alapon ...

lac coo
Ki kell kisérletezni hol van a felni peremének festése, de valószínû, hogy oldalt alul a kis csíkok azok . Azt hagyd meg szûrkére az ágakat és a csavar részeit fesd csak be :

TeeBeee
Jó reggelt!
Olyan problémám akadt skin készítés közben, hogy 2 színû festés akarok az E30 Group A-nak a felnijére. Alapból króm hatású. Találtam a neten festett dds-t, de olyat hogy króm maradt a perem olyat sehol. Szóval röviden amit szeretnék, hogy króm perem marad és csak az ágak fehérek.
Please help! 😊

Elõször is Kellemes Ünnepeket mindenkinek! 😊

Másodszor pedig hoztam pár képet a drágaszágomról. 😄 Szpójlerbe tettem, akit érdekel majd megnézi, akit pedig nem, azt legalább nem zavarom. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

///M I Love BMW. :)

bardocz
Én azzal is már biztos, hogy gyorsabb lennék.