Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BMW Z4 viszont nagyon bejön, bár az tapadósabb mint kellene lennie. Yutub videók alapján kigyorsításkor ennyire nem stabil, de ettõl függetlenü isteni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Rohadt nehéz vele igazán gyorsan menni .... ( Nekem ...)
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Sõõõõt! OKOS !!! 😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Talán hírekbõl jobb lenne az újabbak között keresgélni. 😄DDD
Ja és minden nagyobb horderejû változást megszavaztatnak, tehát nem csak úgy változtatgatnak, amikor csak eszükbe jut. 😊)
Ebben megint mellényúltál, mert SMS nem nagy csapat.
http://www.slightlymadstudios.com/team.html
Nem ártana tájékozódni mielõtt okoskodásba fogsz. 😊)
Hogy is van? Kunos független, nincs kiadó. Pozitív értékelés.
SMS független, nincs kiadó. Negatív értékelés.
Te meg ismét nevetség tárgya lettél. 😊))
Szerinted ezt érdemes még folytatni?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Elõbb legyen egy bugmentes 1.0 és utána jöhet majd a többi.
Engem nem zavar, hogy te ennyivel is beéred. Igények és pofonok. 😄D

Az a baj hogy nincs kiadó aki üti õket, így elüldögélnek, kotlanak rajta aztán lesz valami majd egyszer. A 360, PS3, Wii is egy vicc volt, az meg hogy az cancel és már X1 meg PS4... Ez neked lehet hogy jó, nekem nem. SMS egy profi csapat, sok emberrel, sok pénzel, ezért vannak elvásársaim is. Bár azok elég alacsonyak a Shiftek és a Ferrari után, mert képtelenek összehozni egy jó autós játékot, pedig ez csak rajtuk múlott, õk kúrták el az idétlen fizikával és irányítással, amitõl a CARS sem szabadult meg még, már ha egyátalán megfog...
Ennyi lett volna amit közölni akartam.
Amúgy az én nevem valóban egyenlõ a fanboykodással, köztudott...! 😛
Az AC kicsit régebben lett elkezdve, ha beleszámolom a netKar-t is és ahhoz képest hol tart? Ráadásul az AC is sokkal korábbra lett bejelentve és most kiderül, hogy ebbõl is csak 2014 lesz, ha lesz. 😄DD

De mindegy, ez itt off, lenyeg, hogy tovabbra se ertem miert sir a sok kocsog......Nyitott beta fazis, nem kellett volna megvenni es akkor nem.borul a lelki bekejuk ! 😊)
Amit most az AC-ban kapunk régen kész van csak most adják oda mert nem akarták még jobban eltolni a kiadást.
Két eltérõ állapotban levõ játékról beszélünk.
AC-ban most nyugodtan fejleszthetnek mert ott a tartalom amit kéthetente betolnak😊
Viszont kifizettem a játék felét, amiért mit kaptam? eddig nem sokat. Annyira foltozott, bugos és nincs kész semmi sem benne, hogy élvezhetetlen. Ehhez képest a AC TP egy igényes szösszenet volt. AC ez alatt a 2 hónap alatt sokat fejlõdött, minden 2 hétben KÉSZ!! igényes tartalmat kapunk. CARS-ban mit kapsz? egy félkész modellt, ami kívül s belül is alfa állapotban van, ráadásul jó pár autó 1 éve sincs kész rendesen.
CARS már leszerepelt abból a szempontból hogy nem sikerült idõre megközelítõleg sem normál állapotú játékot összehozni, nem hogy kiadni... azzal sincsenek tisztban mire akarják kiadni. Létezõ összes platformmal dobálóznak, amibõl megint 2 új lett bejelentve... 2014re kész lesz ez a játék? vagy megint tolódik 1 évet? meddig tolják?
AC-nak jövõre meg kell jelennie, mert az a terv. Amíg az ellenkezõje nem bizonyosodik be, addig minden a legnagyobb rendben van.
Senki nem mondta, hogy nem ezt fejezik be elõbb !!! 😄
A CARS nincs kereskedelmi forgalomban, tehát amennyi pénz beérkezett annyiból tudnak gazdálkodni. Szóval, ha még két évig elhuzódik, akkor se termel több pénzt, csak ha kész játékként a "boltokba" kerül. Az hogy sehova se jutott két év alatt, nem is méltatom, mert ezt te mondtad. 😄
Az AC már bárki számára elérhetõ, tehát végül is olyan mitha kész játék lenne. Szerinted kész van? Mellesleg az AC valóban semmit se fejlõdööt az alatt az egy év alatt amióta a techpreview-t kiadták. Se multi, se AI semmi fontos nem került bele csak több autó, amik közül egy sincs kész és néhány pálya. Ennyi.
Tartsd meg a fizetésed. 😊)
btw.: Valaki tudja miért nem mûködnek G27-nél a váltón " nyíl " gombok ? (esetleg hogy a kézit, hogy tudom az analóg Joy-ra átrakni ? 😛)
Az a baj, hogy bejelentettek valamit ???? LOL. A ket dolog, ugy mint az 1.0 es a majd egy ev mulva megjeleno dlc hogy nem fer meg egymas mellett ?????? Cars nal kellene hisztizni, mert az tenyleg ket eve sehova nem fejlodik, igaz szep kepekkel lehet gizdazni, annyi eleg a celkozonsegnek......
Mellesleg a fanboyságod sokkal nevetségesebb. 😄DD
Senki nincs becsapva, EA volt bejelentve azt lehetett megvenni, semmivel nincsenek elkésve . Akinek nem teszik nem veszi meg .Nem is értem ,komolyan mi a probléma ....
A 35 Euródért megkaptad amit megvettél ! Lehet rinyálni, de elég nevetséges ! 😄DDD
Azért a 35 euróért amit kifizettünk. 😊 Talán most kussolni kéne és örülni a farkunknak? Mindenesetre tisztességesebb dolog lenne, ha már az 1.0 után jelentgetnék be a DLC-ket. Szemembe ez kezd olyan lenni, mintha Kunosék megérezték volna a pénz szagát. 😞
rF2-ben se 1.0 se tartalom, de legalább ingyen nincs semmi 😄DDD