Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
én imádtam a marosvölgyét nincs rajta 20 méter egyenes szakasz, bár nem hegyi út csak néha ne jött volna szembe egy "ekhós szekér" vagy tehén csorda 😄
de ami a Gyergyószentmiklós - Bucsin tetõ és innen Parajd (onnan mentünk Korondra és vissza)az valami kurva jó volt még az 1,9-es olajkályhámmal is! Rally nyelven mondva vegyes út az a kb. 70 km. hegyi, erdõs, murva, aszfaltos, földes út 😄D
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Voodoo
nemzetközi E65 asszem a száma...tele volt 2-3 méteres harci árkokkal...kemény 30km/h volt a max. tempo ahogy kerülgettem õket.
Erdélyben voltam, és hú, na ott vannak utak. Kanyar kanyar hátán, jobb minõségû utak mint itt, kibaszott jó.
Maga az offroad nagyon bejön, de ezek szinte mindig ilyen unalmas kanyar-kanyar hátán pályák .
Persze bajom nincs vele, én is körbeautóztam egy-két autóval rajta, de nem a nagy kedvenc lesz ! 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet hogy a mai szemmel kicsik a texturak es nincs teletolva extra shaderekkel, de ezekhez nem is nagyon kell. Sokkal tobbet szamit, hogy igenyesen es reszletesen vannak osszerakva. A nyomvonal valtozatos, dimbes-bombos egyeletlen, a novenyzet es az objectek mennyisege eppen annyi amennyi szukseges.
Persze lehet finnyazni, hogy nem kellene mar most "modolni". Akinek nem tetszik, semmi gond nincs vele, nem kell letolteni es hasznalni😄DDD
De az AC-hez meg honapokig nem lesz lehetoseg normalisan modolni, es sajnos a palyakkal eleg rosszul all:/ Es elnezve a rendszert, legalabb ugyanolyan gazos az egesz, mint az nKP volt:/
A korabbi modolhato jatekokhoz is ritka volt az igenyes, nullarol osszerakott palya, nagyreszt korabbiakbol es egyeb cegektol forgattak at a cuccokat.
Raadasul a modolas mar kicsit meghalt, a profibb, hiresebb, ismertebb palyakeszitoket mar bekebeleztek a cegek.
Valszeg lesz nehany kifejezetten ehhez konvertalt es keszitett palya, valami jobb minosegu, de a legtobb "egyszeru" konvert lesz a korabbiakbol.
De talan Kunosek sem allnak le a palya licenszekkel es keszitessel, es ha evente kiadobnak 1-2 palyat, akkor hosszutavon nem lesz gond.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYXoC_rd95Q
Nekem nagyon tetszik ez a pálya a Gr. A E30-al.
Amúgy nagyon nem érdekelnek ezek a hotlapozások ...
Norbi: a gyári,ECU abs-t tc-t nem írja a hotlap cucc ....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
30 kört szenvedtem mire összejött, de nagyon nehéz volt kiautózni és még van benne 😄
Itt csak apró eltérsekrõl van szó, amit az egyik superautóban jobban meg tudtak oldani, mint a másikban. Meg hát az ilyen véleményekben azért elég nagy arányú az izlés is. 😛
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
De AC-ben kifejezetten szar, bármilyen is valójában.Bár sokat bohóckodtam vele, mikor kijött, ma már nem érdekel, nem éri meg a kínlódást.
Tényleg.A McLaren szinte egy roncsautó.<#conf>#conf>
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Street gumi elõbb megcsúszik az igaz, nem lehet olyan gyorsan kanyarodni vele, de sokkal jobban tart csúszás alatt és elõbb, fokozatosan nyeri vissza a teljes tapadást.
Gumival abszolut nincs bajom, az szerintem jó lett .
De amúgy ez többé kevésbé mindegyik szimben ilyen, valahogy teljesen új gumifizika megoldás kellene, de nincs, ez van .
Amúgy ez a slick gumik jellemzõje, próbáld ki valamilyen street -tel, az nem fogja ezt csinálni ....