Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Jaigen, Korond-Parajdon átmentünk párszor. Szerintem oda minden autóbuzinak el kell mennie.
Dietrich
ott mi is többször, hiszen azon a részen van. legutoljára akkor jártam ott mikor megjelentek ott azok a magyarok akik motelnek, szállodának vették meg az ottani ingatlanokat 2001 körül.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

BooMiller
Atom lama vagyok ez a drag hogy mûködik?😊)

bardocz
Mi Szováta környékén voltunk. A legjobb az emelkedõs kanyargós út, mert ott van kapaszkodó sáv, és két sávban rakosgatva csak jobb közlekedni mint egyben 😄 Sajnos ott nem én vezettem.
Dietrich
van több is.
én imádtam a marosvölgyét nincs rajta 20 méter egyenes szakasz, bár nem hegyi út csak néha ne jött volna szembe egy "ekhós szekér" vagy tehén csorda 😄
de ami a Gyergyószentmiklós - Bucsin tetõ és innen Parajd (onnan mentünk Korondra és vissza)az valami kurva jó volt még az 1,9-es olajkályhámmal is! Rally nyelven mondva vegyes út az a kb. 70 km. hegyi, erdõs, murva, aszfaltos, földes út 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Vádá
thx !

Voodoo

Vádá
Közben megtaláltam 😊 Joux Plane

Voodoo

bardocz
http://www.kegetys.fi/
Innen.
Vádá
Dobd be a linket pls ahol megtaláltad a pályát ! Thx !

Voodoo

bardocz
Voltam akkor is. De most kurvajó, volt egy olyan törött ívû kanyar, húh 😄 És a hegyi utak unalmasak..
Dietrich
jártál volna ott 1994 meg 2000 körül nem ezt írnád 😄
nemzetközi E65 asszem a száma...tele volt 2-3 méteres harci árkokkal...kemény 30km/h volt a max. tempo ahogy kerülgettem õket.

bardocz
Megvan más oldalról, kaja után próbálom is.
Erdélyben voltam, és hú, na ott vannak utak. Kanyar kanyar hátán, jobb minõségû utak mint itt, kibaszott jó.
bardocz
Hol a letöltés gomb?
BooMiller
Amit vezetés közben ki b kapcsolhatsz az benne van az autóban mármint eredetileg , nem?

BooMiller
😊

Dietrich
Úgy értem, hogy õk már "saját" emberek. Indycaros csókát is megszerezte az IR szintén az rfactorból.

Norbi1990
Akkor lehet ezért vagyok lassú mert állandóan kikapcsolom az ABS-t ahogy beülök az autóba? 😄
Úgy tudom, hogy a segítségeket az ini fájlból varázsolja ki a progi, és az nem jelzi vissza a valódi segítségek állapotát, pontosabban a vezetés közben ki/be kapcsolható segítségeket.
Tetszik.😊 Kicsit, Grand Prix Legends-re emlékeztet.
<#zavart1>
Alexease
Ja, azt elneztem😉 Pedig eloszor arra tippeltem, hogy valszeg egyforma vagy nagyon kozeli, de beneztem, aztan valami bugot kerestem, amit nem talaltam😛
Az idõket.😊
Alexease
Mit kell nezni?😊
BooMiller
hmmm lol

lac coo
Nekem uncsik 😊 Olyan mint Magione kétszer, összesûrítve, és egyenesek nélkül 😊
Maga az offroad nagyon bejön, de ezek szinte mindig ilyen unalmas kanyar-kanyar hátán pályák .

Persze bajom nincs vele, én is körbeautóztam egy-két autóval rajta, de nem a nagy kedvenc lesz ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez(ek) marha jo palyak! Az eredeti palyak tutik.
Lehet hogy a mai szemmel kicsik a texturak es nincs teletolva extra shaderekkel, de ezekhez nem is nagyon kell. Sokkal tobbet szamit, hogy igenyesen es reszletesen vannak osszerakva. A nyomvonal valtozatos, dimbes-bombos egyeletlen, a novenyzet es az objectek mennyisege eppen annyi amennyi szukseges.

Persze lehet finnyazni, hogy nem kellene mar most "modolni". Akinek nem tetszik, semmi gond nincs vele, nem kell letolteni es hasznalni😄DDD

De az AC-hez meg honapokig nem lesz lehetoseg normalisan modolni, es sajnos a palyakkal eleg rosszul all:/ Es elnezve a rendszert, legalabb ugyanolyan gazos az egesz, mint az nKP volt:/

A korabbi modolhato jatekokhoz is ritka volt az igenyes, nullarol osszerakott palya, nagyreszt korabbiakbol es egyeb cegektol forgattak at a cuccokat.
Raadasul a modolas mar kicsit meghalt, a profibb, hiresebb, ismertebb palyakeszitoket mar bekebeleztek a cegek.

Valszeg lesz nehany kifejezetten ehhez konvertalt es keszitett palya, valami jobb minosegu, de a legtobb "egyszeru" konvert lesz a korabbiakbol.
De talan Kunosek sem allnak le a palya licenszekkel es keszitessel, es ha evente kiadobnak 1-2 palyat, akkor hosszutavon nem lesz gond.
A RichardBurnsRally egyik francia pályája.

http://www.youtube.com/watch?v=ZYXoC_rd95Q

http://www.racedepartment.com/forum/threads/joux-plane.79930/

Nekem nagyon tetszik ez a pálya a Gr. A E30-al.
lac coo
Legjobb idõm én is abs-el mentem, pillangóval kuplung nélkül ,gyíbele módra 😄DDDD

Amúgy nagyon nem érdekelnek ezek a hotlapozások ...

Norbi: a gyári,ECU abs-t tc-t nem írja a hotlap cucc ....

Norbi1990
Hotlap szerint nem használt semmilyen segítséget.
Totti5
Ha jól látam, és hallom ABSel megy, amivel oda lehet taposni, pláne ennél az autónál mivel nincs blokkolás ilyen mély fékezéskor sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Kinek mi a legjobb reakcióideje gyorsulásba?
Nekem eddig egy 685.50msec
Norbi1990
Norbi1990
59:404 H váltó kuplunggal.
30 kört szenvedtem mire összejött, de nagyon nehéz volt kiautózni és még van benne 😄
lac coo
Inkabb csak siman ennyi van bennem 😊)))

raczger
Akkor rosszul használod a motorféket😊

lac coo
Faja ! Én sokkal elõbb fékezek mindenhol egyszerûen nem áll meg úgy mint nálad 😊)

raczger

Na végre fel tudtam venni.

Ne akkora külömbségeket képzelj el, mint a Lada meg a BMW között, azért. 😄DD
Itt csak apró eltérsekrõl van szó, amit az egyik superautóban jobban meg tudtak oldani, mint a másikban. Meg hát az ilyen véleményekben azért elég nagy arányú az izlés is. 😛

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Gondolom az árához, és a szuperkar mivoltához képest mondják róla, hogy szar.....

De AC-ben kifejezetten szar, bármilyen is valójában.Bár sokat bohóckodtam vele, mikor kijött, ma már nem érdekel, nem éri meg a kínlódást.

Tényleg.A McLaren szinte egy roncsautó.<#conf>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
A McLaren az szerintem is vacak .azt mondják az életben is elég vacak. De minden autó nem lehet tökéletes, olyan nincs 😊

Street gumi elõbb megcsúszik az igaz, nem lehet olyan gyorsan kanyarodni vele, de sokkal jobban tart csúszás alatt és elõbb, fokozatosan nyeri vissza a teljes tapadást.

Gumival abszolut nincs bajom, az szerintem jó lett .

Street gumik mégjobban csúsznak, a mclarenen húztam fel tegnap az agyam. Amúgy nem az abszolút sebesség a lényeg, hanem mikor elõrefele már nincs sebesség vagy gyorsítás, akkor nagyon hülyén viselkedik az autó. (még kis gázzak vagy lightos motorfékel is nagy fokozaton)
lac coo
Én pl F40-et is a street-tel szeretem, lassabb, az nem érdekel ,de sokkal élvezetesebb .

lac coo
Nem igen szoktam 50-nel menni vele, szóval nem vettem észre 😊

De amúgy ez többé kevésbé mindegyik szimben ilyen, valahogy teljesen új gumifizika megoldás kellene, de nincs, ez van .

Amúgy ez a slick gumik jellemzõje, próbáld ki valamilyen street -tel, az nem fogja ezt csinálni ....

Észrevetttétek már a legutóbbi frissítéstõl, hogy lasssú tempónál nagyon csúszik oldalra a kocsi, fõleg ha olyan szögben "driftel" nem hiszem el hogy 50-s tempónál 30-40m-t csúszik oldalra a kocsi, de elõre fele annyit se satuféknél, slick gumival. Gázadással eggyütt meg sokkal nagyobb a csúszásai ellenállása. Valami nagyon el van szúrva azzal a fizikával.
bigiboi
Köszi!!

lac coo
Persze ! Beállításoknál kiveszed a controll résznél, a shifter-nél a pipát a h váltoról ...

bigiboi
Azt hogy állitjátok be pl hogy egy e 30-as bmw-t lehessen pillangóval váltani??/vagy lehet egyáltalán?/

lac coo
Pedig azt megnézném, nem mintha lenne esélyem ilyen idõre, csak kíváncsiságból ! GRAT, ez már igazi UFO idõ ! 😊