Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen a BF4 egy hypolt bugos szar, de k**** jó! 😉
bardocz
Igen, ennek örülök hogy egyáltalán befordul 😄D
<#vigyor2>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

B0GE5z
háhá ez jó volt<#nyes>

Miért? Randizni akarsz? <#eplus2>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

B0GE5z
te vagy a képen?<#eplus2>

"Autóválaszték meg jelenleg mindenkit csúnyán bealáz ! 😄DDD"

Pedig ezt még be se jelentették.<#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
De csak pici különbség, ha MAX-ban modellezel, texturázol mapolsz, és utána valami editorban tudod egyenként, vagy inkább név szerint állítgatni shadereket, fizikát árnyékot.... Általában felhasználóbarátabb, ha van egy editor hozzá, mint MAX-ban görcsölni ezekkel, bár nyilván arra is lehet írni olyan plugint, amit gyerekjáték kezelni ....

Én abban bízok, hogy modellezek, texturázok-mapolok, editorban megnyit, név alapján beállítgatom ( Road1,2,3, , ,grass1,2,3 stb...) és kész 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az teny, az nKP modolas csak kenyszer/bonusz megoldas volt.
Remelhetoleg itt jobban ragyurtak.
De barmit csinalnak, az a megoldas verhetetlen, amikor: MAX-export -> Game-start😊 Ennel mar csak rosszabb megoldas letezik;P
lac coo
Én is pályára értettem ....

Gondolom belenyúlnak ebbe is rendesen, NKP azért soha nem volt moddolhatóként reklámozva ....

Alexease
En a palya editalasra gondoltam, autoval sose foglalkoztam.

Az nKP-nel (es valszeg itt is), a MAX-bol fapados ASE-t kellett menteni, aztan a sajat editorban allitgatni (shader, fizika stb.). Ami nem lenne gond, de mivel tobb ezer object-et mentett, minden objecthez sjata, vagyis tobb ezer texturaval, ha valtoztatni akartal 1 texturat (materialt), akkor pl. a fentlevo 500db fat egyenkent kellett piszkalni😄
Aztan export, teszt, es ha valami modell-szinten nem jo, akkor MAX es kezd elorol az egeszet😄

A material es a bevezetett surface beallitasok miatt, ez valszeg mar valtozott. Remnelhetoleg ilyen szintu ganyolas mar nem lesz.
De ha a sajat editorban maradtak az alapbeallitasok, akkor meg mindig problemas lehet a gyors teszt lehetoseg a MAX es a jatek kozott:/

Ami nem gond egy cegnel, ahol profi dolgozik, munkaidoben, penzert.
De egy otthoni hobby moddernek a legertekesebb dolog, a legszukebb keresztmetszet az ido.
lac coo
Lehet jó is egy saját editor, ha betöltve a modellt, kattintgatva, egyszerûen lehet állítgatni mindent benne ....

lac coo
A fülke bealázza CARS-ot is, ez a lényeg. 😊)
Autóválaszték meg jelenleg mindenkit csúnyán bealáz ! 😄DDD

10-15 nap, hagyjuk már .... egy nyomorult gumit nem sikerült még kilottózni nekik, 3 év alatt 😄DDD

Alexease
Egyelore semmi leiras nincs, de elnezve a rendszert, nKP-szeru eleg fapados, semmi extra. Ujdonsonsagnak szamit az AI, es a fix 3 retegu dinamikus groove: elore modellezett 1-3 atlatszo gumireteg, amit dinamikusan tud az engine atlatszosagban allitani, es majd kesobb tapadasban szamitani. Egyelore se idojaras se ejszaka (igy sem reflektor, se "kozvilagitas"), meg le sincs programozva. Igy ezekkel nincs gond😛

Az egyetlen szuk keresztmetszet, ami erosen hatraltathat es bena lehet, az a sajat editor:/
Alexease
Az autok fizikaja es beallitasa jo, van egy jo alapjuk. De messze nem pocsolnek vele annyit (feleslegesen?!😛) mint az iR. Mas vilag.

A modellek is (boven) jok, de pl. a CARS-tol messze van, legalabbis technikailag: naluk valodi multiplatformra epitik, rengeteg LOD-dal es egyebbel, fizikas-fityegos torheto alkatreszek vannak, igazi nextgen render megoldasokkal.
Naluk, a leirasok alapjan, 10-15 nap 1-1 komplett auto, aztan max finomitgatjak. (Persze, most tovabb tart, mert kozben keszul az engine, folyamatosan valtozik a cel😛)
Dietrich
felháborodás??? valamit benéztél akkor.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Egyrészt miután nem kell a megjelenés után "ráfizetni", valamint egyébként is van early access kedvezmény, ráadásul senki nem kényszerít senkit, hogy béta állapotban megvegye, nem egészen értem a felháborodást.

Másrészt az Origin nyitólapjáb a Battlefield 4 (a nem digital deluxe) 59,99 EUR helyett "akciósan" 41,99-ért van hirdetve, ami ~12 000 Ft.

"A modderek inkabb a palyakra gyurjanak ra, mert azokkal kapcsolatban hatalmas a csend."

Akkor kérdezném, hogy parád hogy áll? 😄

Egyébként található valahol leírás hozzá? A hivatalos fórumon nézegettem a témák címeit, mert hát miért is lehetne nézni(!!!) egy hivatalos fórumot regisztrálás nélkül..

lac coo
Ahhoz képest elég jól összedobják õket. modellezés profi, fizika is többnyire jó. Igaz, nyilván nem vagyok se mérnök se versenyzõ, lehet kicsit vagy nem kicsit más mint az igazi, de nekem lövésem sincs milyen egy Ferrari....😊 Vannak dolgok amiken még javítani kell, gumi felfüggesztés , de gondolom ez most nincs napirenden .

Alexease
Lesz ehhez boven auto, valszeg mar licensz is tobb van, mint amennyit meg tudnak csinalni. Egyelore kellenek a promo eladasok, az 1.0, aztan az elso DLC-kbol a bevetel, azzal lehet novelni a kapacitast, es az tovabbi DLC-t es bevetelt general😊

Ilyen stilusu alapprogrammal es autogyartassal, hosszutavon valoan nincs szukseg havidijas szolgaltatasra (bevetelre) es darabonkenti tartalomszolgaltatasra.

Mivel nem pocsolnek az autokkal, nem ulnek a mernokok honapokig 1-1 auton (mint az iR-nel), igy szo szerint tucatjaval tudjak gyartani es eladni oket.
Ez a tervezett 5 ev alatt valszeg 100-as nagysagrendre fog felkuszni.

A modderek inkabb a palyakra gyurjanak ra, mert azokkal kapcsolatban hatalmas a csend.
lac coo

lac coo
Assetto Corsa : Abarth, McLaren, Classic Team Lotus, BMW and Mercedes Benz licenses extended, plus new Car Brands incoming. Japanese cars? Sure. See you next year.

Ciao

lac coo
Ennyi erõvel bedobhattak volna egy autót, van ott még bõven 😊))

lac coo
Bf meg mittudomén 10 00 volt 😊 egyik rakás szar, muszáj olcsón adni, másik jó, lehet emelni az árat ! 😄DD

Dietrich
Tudom, hogy annyi volt, de most már nem annyi.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Szerintem nincs vele gond, plusz 1 auto. Ennyi erovel mondhattak volna azt is, hogy ez lesz az egyik extra auto a szeptemberi fizetos DLC-ben.

Nem tudom meddig huzzak az Early Access-t, de ha maradnak a szamozasnal es a ketheti frissitesnel, akkor meg minimum 3 honap.
Persze ha a 0.9 utan elkezdenek jatszani a tizedekkel, azutan a szazadokkal, es vegul vegig mennek az ABC-n, akkor eltarthat egy ideig😄

Talan/valszeg meg boven belefer, hogy a veglegesig 1-1 bejelentessel parhuzamosan, beletolnak meg 1-1 autot. Ami mar lehet megvan, ki van talalva, be van tervezve, de kelleni fog a folyamatos promozashoz😉
lac coo
<#rinya>

Alexease
Ahogy tegnap irtam, az ajandek az, hogy ezt is beleteszik az 1.0-ba, nem DLC lesz, nem kell kesobb megvenni😉
lac coo
Mondjuk kemény felfüggesztéssel, azért nem lehet rossz ez LaFerrari, erõ van benne mint az állat ....

Alexease
Igen, de az AC reteg jatek, raadasul csak 1 platformra, 1/100 annyi eladassal (sem).
pajti
Azért az impreza szebben fordul a hajtûben 😄

lac coo
És hol az ajándék ??? 😄DD

Alexease
Azt a penteket majd a honap kozepere vard, legalabbis Kunos azt irta, januar kozepen lesz az elso update.
Fehercsoki
Egyrészt ACt 4k körül is be lehet(ett) szerezni, másrészt meg BF4 nem top játék, egy hypeolt bugos szar.

B0GE5z
jól beszélsz 😄 ezek a laferrarik, mclarenek nem hoznak lázba<#miaz>

Dietrich
LOL drágább egy alfa állapotú játék, mint egy kész TOP játék :p
Assetto Corsa, autoverseny 7200
Battlefield 4 (ORIGIN), fps 5800

Norbi1990
Valami F40LM vagy F355, Alfa 155 DTM kéne 😄
lac coo
A GT-k eddig elég szarok ,szerintem ....

lac coo
Kapsz egy cillivilli , méregdrága Huayrát ! 😄DD

Azt sem tudom milyen autók vannak még hátra 😊))

A kis Lotusokat kiszórhatnák, azok rendkívül jók !!! 😊))

TeeBeee
Azért remélem pénteken GT autót is kapunk.

lac coo
Nem a kedvenc mûfajom az ilyen autó, de elég kemény presztízs értéke van, hogy kaptak rá liszencet ....

Remélem vannak annyira jóban a Ferrarival, hogy izgalmasabb autók is bekerülnek majd ....

VirtualR-en már tényként írják, hogy a La Ferrari a bejelentés. Ha lenne egy kis érzékük a reklámhoz (ami nincs), akkor most már igazán megcsinálhatnák a Test Drive: Ferrari szellemi utódját...

Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

Vagy bejelentenek egy olyan DLC-t, amit már az early access-hez is meg lehet vásárolni <#idiota><#buck>

Ez az új AC borítókép a FB-on. 😊
Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Alexease
A Karacsonyi "meglepetesuk" utan ("majd 1 ev mulva megvehetsz valamit"😛) teljesen jo ajandek😄<#idiota>
lac coo
Az a legcikibb ajándék, mikor "majd kapsz valamit" ....😊))

Alexease
Marco "ajandekrol" irt, Kunos "bejelentesrol". Mind a ketto igaz lehet😉 Pl. ha bejelentenek egy uj autot/palyat, es azt hozzacsapjak a veglegeshez, az bejelentes es egyben ajandek is😄
bigiboi
Akkor megint semmi érdemleges letölthetõség ?? csak valami bejelentés megint?! kár pedig bíztam hogy ha már a szilveszteri buli kimarad akkor majd legalább körözgetünk valami új járgánnyal új pályákon!😄
/ Amúgy meg! boldog új évet mindenkinek!!/