Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A gumikon dolgoznak még ( meg úgy nagyjából szerintem mindenen...) tuti javítanak majd a tapadás vesztés-visszanyerésen. Bár ezek az utcai autók egy bizonyos szög felett már menthetetlenül átvágódnak ....
Pl drifteléskor, mikor már nagyon kint van a segge, hiába tekerem alá csontra a kormányt, szinte semmi hatása sincs, ellenben ha megtapad hirtelen, úgy át vág a másik oldalra, hogy az már vicc. ennél azért könnyebben meg lehet sztem real world fogni egy csúszó kocsit.
2:16- nál a fordot meglökik, elég szépen pattog szegény, majd utána a fehér piros kockás autó elõl lehuppanva a kerékvetõrõl is csinálja :
Lehet AC kicsit ( vagy nagyon ..) túlzásba viszi, de ha valóban ilyen is tud lenni, akkor nem sikerült rosszul ez a fizika, mert máshol én még ezt nem láttam ! 😄D
Bocs a dupláért ez akart lenni... majd töröljétek az elõzõt
Ez egy decemberi vidi...legalább is akkor került fel.
Jó ez, a lényeg látszik .
szerintem meg az ISI faszsága miatt 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ennel naprol-napra no a nepszeruseg, ahogy egyre tobb divatos auto kerul bele, meg tobb palya, de foleg az AI es az online fogja felturbozni.
"hihihi @KunosStefano is having progress on AI… I'll just change the tyre model I've been working on holidays so I'll screw everything up!"
Tehát a gumifizika még nem végleges.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
WIll try to upload some AI movies later today
aki ennyi pénzt ad egy ilyenért, az már elvárja, hogy egyedi legyen, illetve ezért is lehet ilyen horror pénzt kérni érte mert limitált ...
És azért ha bejön az üzlet, a kereskedõ se jár rosszul 300 millát keres, egész életére megvan a pénze 😊))
Pedig egyszer de kipróbálnék egy pillangóváltós autót 😄DD De nem ez lesz az, gyanítom ....
Egy híján ötszáz darab készül a Ferrari 963 lóerõs hibrid szuperautójából, a LaFerrariból, de már az összes példány elkelt. Eredetileg 1,3 millió eurót (388 millió forintot) kértek az autóért, egy német kereskedésben azonban ennél sokkal drágábban bukkant fel az elsõ eladó darab.A SEMCO 2,38 millió eurót (710 millió forintot) kér egy 200 kilométert futott LaFerrariért, amely valóban elég különleges. A széria elsõ darabjaként készült el - legalábbis a kereskedés fotói errõl árulkodnak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Twitteren írták, hogy elképzelhetõ, hogy már 10.-én megkapjuk a következõ frissítést, ha jó ütemben haladnak.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Assetto Corsa - BMW M3 E92 - Magione - Hotlap
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
ez is fél éves kép.. egyszer csak kiadják.. 😄
ez 2012es kép 😊

"Nulla tenaci invia est via"