Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
graphics wise not bad at all. The bottleneck is the CPU if you put too many AI cars. My PC seems to handle AI 15 cars fine.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Túllihegett dolog a szimuláció, csak szórakoztasson, de inkább legyen szimulátor, de aki beleképzel többet az téved .....én már elvesztettem a fonalat ... megyek gyakorlok kicsit inkább .... 😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Beteget sem azért szimuláltam, hogy lebukjak, hanem hogy a lehetõ legteljesebb mértékben betegnek tûnjek, ezért szimuláció a szimuláció ... Lehet rosszul is csinálni, nyilván ...😊
Tisztan szorakozasra, kikapcsolodasra, jatekra ott a konzol, a Codies es Shift/Drift-szeru cuccok.
Az AC-t ebbol a szempontbol meg ne ellemezzuk, meg nagyon nincs kesz, es ok probalnak kicsit a drivinggame-stilusnak is megfelelni.
Tehát a szimulátor olyan mintha..., de azért tudjuk, hogy ez csak látszat és ez a látszat pont jó arra, hogy néhány órán át Alonsonak képzeljük magunkat. Szóval a válaszom az hogy kikapcsolódást, jó ízû játékot, egyszóval szórakozást. Ha valaki ennél többet képzel bele az... nem az én hibám. 😊
Néhány dologban nyilván javításra szorul a gumival még fognak kísérletezni,ezt nem kétlem, picit reagáhatna jobban a gázra lehetne kipörgõsebb is némelyik autó. De ezt is csak én mondom ,elmondások szerint a pl kis formulát kettesben már szinte lehetetlen megprögetni, annyira tapad ....
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290X-vs-GeForce-GTX-TITAN
Egyébként megnyugtatlak, hogy a pCARS is képes egy autóval olyan szarul futni, mint ahogy Te leírtad az AC-t. Ugyanazzal a konfiggal, VGA-val, a pCARS akadt nekem, mint a fene (holott az FPS érték jó volt elvileg), míg az AC tech demója is szépen futott.
Szerencsére megnyugszik a lelkem és rá jövök, hogy nem velem van a baj, mikor beír egy olyan ember is aki a való életben is Lotus 2-11-et terelget Silverstone-ban és azt mondja, hogy hihetetlen a szimuláció. <#idiota>#idiota>
Ami viszont érdekel még, hogy Ti hogy látjátok, könnyû az AC-ban vezetni az autókat? Sokan azt írják, hogy nagyon. De akkor én miért dobom el a GT autót minden második körön, mikor felküzdöm magam az RSR tábla legjobb 20 (jobb ritkán vagyok) mért ideje közé. Szerintem ez pont olyan mint ha én 0 tudással és tapasztalattal ülnék be igazából is egy GT autóba: nagyon könnyen és gyorsan is végigmennék a hungaroringen, csodálkoznék milyen gyors vagyok, milyen stabil a kocsi, de mikor azt mondanák, hogy oké, most faragd le ezt a 8-10 másodpercet akkor valszeg sóderágy lenne belõle, meg megpördülés.
Bocs a regényért.
De míg nem jött ki az AC addig az F1 2013-ra is hasonlókat mondtál!😊))<#vigyor2>#vigyor2>
Viccet félre téve,...."Nem csak a videókártyán múlik a dolog. A processzor és az memória is sokat számít. Sõt az alaplap is hozzá tud tenni. 😊" nálam ezekkel sincs gond ,úgy hogy nehogy már mindig a hardver oldalon kezdjük a hibakeresést ...azért mert nem tudják vagy akarják rendesen optimalizálni a játékokat.<#nemtudom>#nemtudom>
remélhetõleg az AC-nál még tényleg javulni fog a helyzet..
"Nulla tenaci invia est via"
Fõleg ha full grafikán van a játék beállítása.
Igazából még ezen a részén is lenne mit optimalizálni szerintem, mert igaz hogy így 1 kocsival elfut de 12-14 AI-val vagy online nagyon kíváncsi leszek rá.
Most (felvevõ nélkül) a replayt ha vissza nézem monzában mikor a föld közelébõl veszi a kamera felére esik az fps......mert a füvet látom közelrõl.....és???? ettõl még nem szabadna ennyire leesnie.
Ha a felvevõt bekapcsolom nagyon élvezhetetlen.
Természetesen nagy felbontásról van szó (3 moncsin)ja igen és ha nem is Nvidia de AMD R9 290X top kártyáról beszélünk .....<#wink>#wink>
Pici össze hasonlításként szigorúan csak a felvétel miatt.
A pCarsnál lehet online vagy AI(akár 30-40 is)szinte röccenéstelenül megy a felvétel (full grafon)igaz az nem "szim"<#mf1>#mf1> de még lehet belõle.
Úgy hogy kíváncsian várom az AC-nál hogy fog futni AI-val ,mert gondolom az jön elõbb az online részre csak valamikor az õsz felé számítok elõbb abból nem lesz semmi szerintem a végleges elõtt fogják beletenni.
Amúgy legtöbbször azért vágódik át az autó, itt is real is, mert az ember nem tudja elég gyorsan tekerni a kormányt.....
"Nulla tenaci invia est via"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De még ezekkel együtt is nagyon jó, fõleg nekem mint fanboy, vagy fantroll vagy mi az isten 😊)))
Az XBOW vagy a kis Lotusok szerintem totál jók, azt rendesen lehet fogni, amit nem lehet, az replaybõl nézve már a "na ez ott döglik meg " kategória 😊 Bentrõl nem tûnik sose olyan nagynak a megcsúszás mint amilyen valójában ...😊
A driftelés/megfogásról pedig annyit, élõben annyival könnyebb megfogni, hogy ott érzed a G erõket, sokkal korábban tudsz reagálni rá így sokkal kisebbet is kell korrigálnod. Tavaly TC pályanapon láttam pont olyat, hogy egy amatõr nem tudta megfogni a kis megcsúszást, mindig egy pillanattal késõbb kezdett el ellenkormányozni, így egyre nagyobbat lengett ki a kis corolla, persze a végén durván átcsapta a másik oldalra és neki a szalagkorlátnak.
De hát azért a világverõ CARS persze alázza még ezt is ! 😄D