Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudok esetleg valamiféle telemetriát-dashboard androidos app-ot
(Dash Meter pro ugyláttam még nincs) AC-hez? jó lenne free ha létezik esetleg.
Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(nem látványban, hanem ami alapján számolja a fizikát, ha így is nézne ki akkor költözhetnénk paksra 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Adaptive vSync-et erdemes hasznalni, ami csak a monitor frissites feletti reszeket "vagja", ha alamegy, azzal nem foglalkozik.
Viszont észrevettem egy furcsa jelenséget: Pl. Magionen belsõ nézetbõl vsync off (nincs fps limit) mellett mindig 60 fps felett vagyok (70akárhány, néhol leesik 60 körülire). De ha bekapcsolom a vsync-et, akkor azokon a helyeken, ahol vsync off-nál 60-ra esik le, vsync on esetén lesik 30-40-re 1-2 másodpercre, beröccen, aztán visszamegy 60 fps-re. Találkozott már valaki hasonlóval?
Ezt csak a legmagasabb shadow detailnél vettem észre.
Az ki van részletezve valahol, hogy a World detail mit takar?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
egyforma autóval nem csinálja, tartja a 40 -45 fps-t ha eltûnnek a képrõl akkor nyilván még több ...
De hát annak idején rF-et is így toltam, rajtnál kicsit szaggatós volt, utána jó volt már nem érdekelt 😊
Ha lejjebb venném az élsimítást, lejjebb venném a max dolgokat talán még bírná is 😊
Ha 10-20 fele auto nem is kellene (bar kesobb Nord-hoz, hoszutavu versenyre jo lenne), de azert 3-4-et jo lenne ha tudna.
Szerintem rendben van... Persze ki tudja mit nem számol még az AI, de biztató ....20 AI meg minek ??? Vagy jó a tempójuk és akkor sose látod az elejét, vagy lassú akkor meg a végét nem látod soha 😊
20 különbözõ autó az már nálam valódi diavetítés de az is értelmetlen dolog ....
És én direkt megvártam a sok füstöt, ha az nincs 10 fps plusz ....Úgyhogy nem lesz baj ezzel, fõleg akinek jobb gépe van .
ac-gfx-settings.jpg
Tehát én és egy Ferrari 63 FPS, én és 19 Ferrari 40 fps. Szerintem teljesen jó !!!

Akinek modernebb gépe van és most 100 felett tolja annak nem hiszem hogy gondja lenne a sebességgel .
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az AI-verseny minden progiban maceras. Meg ha valaki megtalalja a megfelelo AI erosseg beallitast (50-100%), mint nagyatlag versenysebesseg, az AI AI-a miatt (😄DDD), a versenyszituaciok ugy sem lesznek olyanok, mint az igazi vagy az online.
De meg lehet csinalni eleg jora, ha van boven parameter ami szabalyozza az ellenfeleket, es jonehany random lehetoseg. Esetleg kulturalt catchup es/vagy adaptive beallitas.
Az ISI rF2 mar eleg jo, de ok mar 20 eve ezt csinaljak.
A Kunoset majd meglatjuk. "Talent" file-okat nem talaltam, vagyis (egyelore) pilotak es csapatok (es azok beallitasai) nincsenek az autokhoz rendelve.
A palyaknal vannak kulonfele beallitasok (aka AIW): ivek (szelsok, idealis, gyors), apex-ek, kanyarokhoz es fektavokhoz rendelt dolgok.
Valszeg ezeket fogjak dinamikusan hasznalni.
Másik hogy pl most csak koca vagyok és egy 10 éves MOMO forcom van ami a maga idejében a csúcs volt most meg lófac(Tudom mert amikor G25-re váltotam anno gyorsultam 1 secet😄DD)
De az elsõ részére vissza térve a különbség ki mennyi idõt tud bele feccölni mert nem mindegy😊 Mentem én ezredeken belül pl. Kis Norbihoz képest a különbség az volt hogy gyakorolt 1-2 napot a futamra én meg 2 hétig mint az állat...
En mindig szerettem volna PC-re egy igenyes szorakoztato autos programot (GT/Forza stilus), de nem volt. Konzolra nincs penzem, nem is lesz, igy ez kimaradt😉
De ahogy nézem az AI nem fékez túl korán, ami ugye a legnagyobb gond mindig, szóval elég is az az 5-10 autó, nem lesz könnyû megelõzni õket ...
Egyszer probaltam 20 AI-val (igaz, mind kulonbozo auto volt😛), 30-40 masodpercenkent adott 1-1 kepkockat, csak a gep reset segitett😊
10-zel elindult, screenshot-hoz jo volt;P
Nekem 4-5 AI eleg lesz, ugy is hatulrol szeretek indulni, ha 15-20 kor alatt tudok elozni 4-5-ot, akkor mar jo.