Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Van benne hivatalos F40 AI ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alma2
Igen jatekon belul le van irva, meg lehet nezni, 3 apro dolgot javitottak.
Ami zavar, hogy az ai tul hangos, nem hallom rendesen a sajat automat, gumit stb-t. Kulon ezt nem lehet allitani. (3 dologbol amugy pont ez az egyik amin allitottak valamit)

Erdemes megnezni az f40-es ai-t, 5 metert nem tudnak menni, a jatek belassul, igazi roncsderbi 😊

szerintem

bigiboi
jött megint valami 9.5 mb-s frissités!

bardocz
Acsívmentnél igazán megcsinálhatták volna, hogy ha megnyerek valami mediumon, akkor az easy acsívmentjét is adja ide. Ez még a Halo3-ban is mûködött, pedig az nem most volt 😄
Szabi
a Fiat 500as verseny meglepõen hangulatos, nagyon szemetek az AI-k 😄

az fps meglepõen jó, még rajtnál is elfogadható értéken marad, csak a füst mennyisége ellet túlozva... az elsõ 2 körben semmit nem látni a kanyarokban 😄D

viszont a negyedik kör vége felé stabil 40fps-nél szaggat a kép o.0

"Nulla tenaci invia est via"

bardocz
Meidumon nekem 98%-volt, Alienen meg 100%. Amúgy szerintem jó móka, csak silverstone helyett lehetne máshol. Ha ez még fejlõdni fog, akkor simán jó lesz ilyen 5-10 perces mókázásra, ha nem lesz olyan szerver, mint az altbiersbude volt gtl-nél.
Alexease
Most mukodik az AI erosseg allitas, legalabbis az Eventeknel tuti (88-100%). A QuickEace-nel nem probaltam. De az Event beallitasabol is latszik, hogy a 88% a leggyengebb, 100% a legerosebb, igy 50% alatt valoban hasznalhatatlan;P
bardocz
Alien szinten a supercaros challenge érezhetõen nehezebb. Mediumon megnyertem, de úgy még nem sikerült.
Alexease
De legalabb a mar mukodo autokkal lehet versenyt menni, nem kell 1db AI-t ovatosan kovetni😉 Mar ez is hatalmas fejlodes!
Alexease
Megneztem egy Lotus mezonyt is, sajnos nem sok elte tul az elso nehany kanyart😄 A Scura es 49 korbe ment, a tobbi crash utan "ment" a pit-be;P

Alexease
Az AI erosseg (vagy tudas) beallitasa amugy is erdekes. Meg az elozo verzional irogattam at (a menuallitas nem mukodott), es a lassabb AI nem azt jelentette, hogy lassabban megy es/vagy benazik, hanem nem mer/tud gyorsan menni. Pl. 10%-on nem jutottak el a 2. sebessegfokozatig, mert egy-egy gyorsitas utan, azonnal nyomtak egy padlofeket😄D
lac coo
Abarth formulával mentem párat, nem olyan rossz, tükörrel vigyázni kell mert csal, sokkal távolibbnak mutatja pedig szinte összeér velem .... Ha korán fékezek akkor általában belém jönnek, hogy ez jó vagy rossz mindenki döntse el. Igaziból szint mindenki seggen csókolja a másikat, ha hirtelen elõbb fékez, 2 méteres követési távolságnál 😊

Alexease
Mar tobbszor belinkeltem, de most ujra, de uj nevvel😉
Assetto Corsa Early Access Quick Race with AI
Tomsteel
Köszi, megtaláltam. Nem értem miért nem lehet "simán" beállítani.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Alexease
Ennel az eresztesnel, a 9 AI-bol 5db korrektul ment, a maradek 4 (a 2 GT BMW, a Pagani es a P4/5) az elso kanyart vegig benaztak, aztan a kovetkezo 2-3-ban elhalaloztak😄 De legalabb mar ha elveszik a fonalat, betolja oket a progi a pitba;D

raczger
Special eventsnél próbálkozz, ott találod😊

Tomsteel
Nálam a quick race gomb nem mûködik! <#falbav>

Alexease
Megoldhato barmilyen auto/palya/kombo, de nem mindegyik fog rendesesen mukodni. Eddig csak 3 autoval probaltam: a Tatuus, az eddig is ment, a GT3 az fake, az uj BMW mukodik. De csak Maggionen, valszeg palya fuggo is.
alma2
Akkor meg nem tudom turkalassal sem megoldani, barmelyik autoval barmelyik palyan versenyezni ai-val?

szerintem

Alexease
Csak nehany kort mentem tesztnek, de elso probalkozasra jonak tunik.
A BMW sem rossz, ronda de finom😛 Es meg AI-val is megy, nem ugy mint a Z4 GT3, abban egyelore csak mongoloid-idiota-latasserult pilotak vannak, legalabbbis Maggionen;D
lac coo
Sebességgel nincs nagy gond, ha nem túl sok fajta autó van, szépen fut...

Az AI néha érdekes, néha jó, elsõ próbálkozásnak nem rossz .... Az új BMW nagyon jó lett, igazi autós érzés 😊

Alexease
Meg kell nezzem mit csinaltak😊 Es mivel a ~6500 file-bol ~500 ujdonsag/piszkalt van, kicsit tovabb tartott😉
Furcsa, de nem tiltotta le (szerencsere) a RACE lehetoseget sem az addon palyat😊
De meg mindig tobb AI-nal es kulonfele autoknal vannak anomaliak boven, valszeg sokminden hianyos es/vagy nincs osszzelove. De a lenyeg hogy megyeget.
Ami pozitiv, bar csak 2-3 autoval probaltam, talan gyorsult (fps) valamit a progi, 5 autoval stabil, de meg 10 autoval is alig megy 60fps ala (sajat geppel, sajat beallitassal😛).
lac coo
<#banplz><#ejnye1>

lac coo
Igen F11.

Alexease
Talan az F11 vagy F9 vagy hasonlo, meg a file-okat turom, most nem tudom elinditani😄DDD
bigiboi
Virtuális tükröket be lehet valahogyan kapcsolni mint pl rfactorba?

Nem kell Facebook account-odnak lenni ahhoz, hogy el tudd olvasni a közzétett infókat. A Fész sima hírfolyamként funkcionál, bárki olvashatja reg nélkül is: 😉

Hivatalos Assetto Corsa oldal
www.facebook.com/Assetto.Corsa

Magyar Assetto Corsa oldal:
www.facebook.com/AssettoCorsaHungary

Easy-n most sikerült a bmw-vel H váltóval egy második hely, de akárhogy vigyáztam, most is kilöktek egyszer. Mázlim volt hogy jó irányban állt meg a kocsi orra és cak pár mp-et vesztettem.
Dehogy zavar... 😊

lac coo
Ne zavarjon, hogy egyedul te nem tudtal rola 😊)

bardocz
H-váltóval meg lehet csinálni úgy tûnik, de csak a lámpa kiégése után veszi be a sebességet, ami elég gagyi. Nameg alap beállításon borzasztó gyenge az AI, BMW-vel az elsõ kör végére harmadik lettem 😄
Aha... Akkor bocs. Nem reklámozták agyon. Aki nincs FB-n, az kapja be? 😊

bardocz
Hát én nem tudom, mediumon monzán feljöttem harmadik helyre, csak többnyire eldobom verseny közben.
lac coo
Egyikkel se lehet 😊

lac coo
Szerintem aza medium meg alien beallitas meg kamu, uugy latom marad az ai 98 %- on.....be kell allitani kezzel verseny elott....

lac coo
A fek szerintebb is szarabb lett kicsit, eddig se volt hifi nemely autonal.... Gondolom sokan sirtak, hogy gyorsitaskor nehezen porog ki, valtoztattak a hossziranyu tapadasokon....

Ja, meg indulásnál orbitális hangzavar, azt azért kicsit furcsállom, hogy semmit nem szigetel egy f458-as kasznija.
Hát mit is mondjak, jó jó de nem az igazi. 😊
Fõleg hogy médiumon úgy legyûrnek mint a sz*.
Ha netán keresztbefordulsz az elsõ arrajáró tuti kettészel, szóval még van mit javítani rajta.
bardocz
Formula abarthhal nem lehet kuplunggal rajtolni, amikor kialszik a lámpa akkor kell sebességbe rakni...
lac coo
Az eventeknél vannak versenyek ....

bigiboi
Vagy egyszerübben: Challenge, special event. itt megtalálható!

bigiboi
ott van a quick race gomb! azzal probáld nállam mûködik!/igaz max 5 autóval ha többet rakok be akkor már bénázik mind😄

Tomsteel
Facebook oldalukon így hirdetik a frissítést:

"Version 0.5 available now, featuring AI events, BMW 1M Coupe Series, Lotus Evora GTE and much more!"

Hát én itt nem olvasom az AI-t, szóval nem is keresném a játékban....

Tomsteel
Biztos én vagyok bamba, de még nem találtam meg, hogy miként tudok AI-k ellen versenyezni. Dragnél felkínálja, de máshol nem.

Tomsteel
Fura ez az új gumifizika, elsõ blikkre jobban érezni, hogy mit csinál a kocsi, de a féktávok mintha hosszabbak lennének, ergo kevésbé lassul az autó.

Skypack
0.5

- End Race simulation
- New Race special events
- Session Ranking app fixes
- Driver Names displayer
- Proximity Indicator & damage displayer follow GUI
- Small GUI fixes
- Special events have pre-determinate parameters such as Temperature
- Warning for high CPU occupancy
- Real time position
- Steam Achievement fixes
- fixed suspension animator in replay
- chase camera shake parameters exposed in launcher
- Modifications on tyre model combined forces grip. Tyres more sensitive in combined forces, cars more sensitive under braking and acceleration. Resulting in use of traction control more interesting even on racing cars
- Modifications on tyres heating modelling.
- BMW Z4 35is drift upgrade
- BMW M3 E30 group.A is now the early model with less power and no ABS plus chassis modifications and 5 speed gearbox
- BMW M3 E30 DTM version is now an upgrade to the early model and retains only the 6 speed gearboxes.
- BMW 1M series
- Lotus Evora GTE
- Modifications on Ferrari F40 suspension toe links
- Modifications on Tatuus FA01 aerodynamic drag.
- BMW Z4 35is toe fixes and tyre compound fixes
- Pagani Zonda R ABS levels
- Laptimes have now 1ms resolutions
- Ferrari 599XX Evo default alignment setup modified to cure over-sensitive steering.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
steam resi után már nálam is, 460mb 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
<#eljen><#nyes>

Tomsteel
Nálam már tölti.