Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és remélhetõleg azóta kész az sls is, stb.. szóval van még bõven tartalom amit kiadhatnának
"Nulla tenaci invia est via"
Valszeg lesz 1-2 uj meglevo palya nyomvonal (Silverstone, Mugello), 1-2 uj auto, es nehany auto stage/upgrade (vagy mi).
Ebbol a szempontbol az autos jatekok iranyitasa sokkal szigorubb, nincs helye fejmozgatasnak bennuk. Most nem is tudom hirtelen a gtr2-ben, vagy a shift-ekben volt ilyen fejmozgas szimulalas, hogy "benezett" neked a kanyarba. Volt aki azt bekapcsolva hagyta, aki jo idot akart menni?
szerintem
ÉS még be is hánynék tõle hosszabb távon. 😄
Ettõl a Rift-tõl is nagyon tartok... Fényezik meg minden dehát mi mást csinálnának hiszen új a cucc. 😊 Ki ne fényezné az új cuccát. 😛
Persze egy kicsit többet nézek ki a Rift rendszerébõl, de "félek" is tõle. 😊
Egy dologról nem tudok elsõ kézbõl nyilatkozni, hogy a megcsúszások hogyan érzékelhetõk, mert nekem olyankor a seggem alatt egybõl megindult az ülés is, tehát egybõl észrevettem ha korrigálni kell, de azt az infót kaptam, hogy ülésmozgás nélkül is rendben van némi hozzászokás után. A drift mondjuk nem tudom milyen lehet.
Nagyon sok evvel ezelott beszereztem, bar foleg repulos jatekokra. De anno kiprobaltam gtl, richard burns rally, stb jatekokkal. Amiknel leszamitva azt, hogy jo moka korbenezni, javitja a valosag erzetet, egyszeruen 0 elonyt birtam kovacsolni abbol, ha hasznaltam jatek kozben, sot, amig nem noveltem meg a deadzone erteket, hogy apro fejmozgasokra ne mozgassa a jatekban a kamerat, egyenesen oriasi hatranyt jelentett, mert az a keves "fix" kapaszkodo, amit nyujtanak a jatekok monitoron keresztul, mondjuk tavolsag bemeresere, azt is total elvesztettem. Igy csak gyakorlatilag akkor aktivalodott, ha direkt korbe akartam nezni, minden mas apro fejmozgasra erzeketlen volt. Ami mar odaig jutott (evekkel ezelott is),hogy egesz mostanaig nem is jutott eszembe kiprobalni pl ebben a jatekben, mert hotlapozni stb egyszeruen hatrany az egesz.
Van olyan ember a foldon aki hasznal hasonlot autos jatekhoz? (A tdu az nem szamit ide, ott jo moka volt 😊)
Az oculus riftnel, ha nem csak azt az elonyet akarjuk kihasznalni, hogy tererzetet nyujt, hanem fejkovetest is, ugyan oda lyukadunk ki, hogy csak hatranya lesz belole az embernek, mert elvesziti a fix pontokat a palyarol az ember.
Most nem tudom a tobbseg melyik verzional teszi le a voksat, ha a cockpittel egyutt mozog a kijelzo, vagy ha az kulon all, fixen van rogzitve. De utobbi eseteben, ugyanezt tudom elkepzelni, hogy nehezebb beloni a fix pontokat, tehat elonyt nem tud kovacsolni belole senki, ha ilyet hasznal, a mokazason felul.
szerintem
A mozgo vaz fejlesztoje szemszogebol(jogosan), meg gondolom semmiben nem kulonbozok a 12 eves Pistiketol, aki ugyanugy ki szeretne probalni max nfs-sel. Mivel nem sok ember mondhatja itt el magarol, hogy rengeteg tapasztalata van az ilyen mozgo cockpitek kapcsan, jo esellyel egy-kettoben ult, par kor erejeig evekkel ezelott valami kiallitason, szoval a jelentkezok 99 %-a 0 osszehasonlitasi alappal rendelkezik a tobbihez kepest igy, ha valoban profi a cucc, es valami kiemelkedot mutat a tobbihez kepest, sem tudnam megerositeni, megcafolni ebben az allitasaban, barmennyire szeretnem, meg miutan kiprobaltam 10x, utana sem. Na mindegy kapott eleg reklamot, aki kiprobalta, meseljen 😊
szerintem
Illetve persze akik otthon ezzel foglalkoznak, azoknak a 90% jellemzõen legfeljebb egy G25 + 24 colos moncsi kombóig jutnak el, így érdekesség képen számukra is megérheti kipróbálni egyszer egy profin összerakott szimulátort, komolyabb kezelõszervekkel, ülésmozgással, Oculust Rift-tel, miegymással.. ha másért nem is, hogy lássa érdemes-e ezekre a jövõben beruháznia. Persze az árazás már egy kényes kérdés, itthon meg pláne.
a Sega játékok meg is vannak nekem Indycart kivéve. igaz win7 64biten valszeg el sem indulnak.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerintem
Amikor anno nagyon nepszeruek voltak a jatektermek (15-20 eve), tele voltak autos jatekokkal, bar nem mozgott a seggem alatt(bar biztos olyan is volt), de az akkori otthoni viszonyokhoz kepest, valami elkepeszto erzes volt, mondjuk egy c64 utan beulni egy autos jatekba, ahol a cockpit meg volt csinalva es meg kormanyt is vehettel a kezed koze, a grafikarol nem is beszelve, kb 100-200 forintert) Anno kb ugy erezhetted, hogy jovobe repultel es a budos eletben nem lesz neked ilyen otthon. Na most ezt az elmenyt kozel sem tudja megadni 15000-ert a koceraj, mert a mozgo fenekem alatti reszt leszamitva, barmikor osszedobom otthon is magamnak, igy nem ereznem magam a "jovoben".
En igy mukodom, de szerencsere nem mindenki, mert akkor hamar bezarnanak az ilyen helyek. (Legalabbis ilyen tarifa mellett)
http://www.arcade-museum.com/game_detail.php?game_id=9475
szerintem
Nyilván nem akarom összehasonlítani a szimulátort a valós pályavezetéssel, de számomra kicsit azért erõs a kijelentés, hogy max 2500-at adnál ki érte, mert ha ennél kicsit drágább, akkor inkább ezen összeg több mint hússzorosát kifizetnéd (arányaiban) a kakucsringen... Szerintem ilyet csak addig mond az ember, amíg nem kell valóban kifizetnie... <#whatever>#whatever><#wink>#wink>
A Maximulátort nem tisztem minõsíteni, de tudom milyen egy jól összerakott motion cockpit, profi eszközökkel jól beállítva, megfelelõ szoftverrel és Oculus Rift-tel párosítva, illetve pályán is mentem már komolyabb gépekkel, így van egy minimális összehasonlítási alapom. Szerintem az átélt élmény szorzója a kettõ között nem 20-szoros... valamint azt is tudom, hogy a költség oldalról sincs 20-szoros különbség a kettõ között.. már persze ha egy régi kupás Astárhoz nézzük a dolgokat.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2500.- Ft/fel orat nekem megerne. Tobbet nem, akkor kimegyek a kakucsringre inkabb.
kakucs berles
Oculus rift meg kb 100 rugo lesz, ha megjelenik (most is annyi a dev verzio), nem a vilagvege. Majd valahol kiprobalom, ha bejon es hosszutavon is birja a gyomrom, szemem, akkor max sporolok ra es veszek egyet.
De tegnap elegge elkapott a hev bele astam magam, megneztem nagyon sok fele motion szimualtort, az 5000 dollarostol a tobbszoroseig, amin rendes f1 pilotak gyakorolnak. A versenyzok akik kommenteltek, palyagyakorlasra jo, amugy meg moka-kacagas ideig oraig a segged alatt a mozgas, nem tobb (szerintuk) De hat embere valogatja.
szerintem
Azért ez elég jó üzletnek bizonyul a szolgáltató félnek.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Itt a gyartoja a cockpitnek.
http://www.maximulator.hu/
cikk stb.
gamekapocs maximulator
off vege reszemrol 😊
szerintem
Olvastam egy cikket talan az irogon, allitolag 7 millioba van a szerkezet, ami eleg hihetetlenul hangzik, ismerve nagyobb gyartok termekeinek arat.
Van kivetore is lehetoseg.
szerintem
Talaltam egy videot rola, az ules minoseget, meg ennyibol nehez eldonteni.
szerintem
Itt valaki jart mar? probalta valaki? Gondoltam 2500-at fel orara meger, kiprobalni, egy allitolag "uberszuper" mozgo vaz, es egy oculus rift gyors proba a kedvenc jatekaimmal.
Aztan az oldal alajara tekerve, ennek kulon ara van, igy felejtos.
15000/ora
http://sim-city.hu/csomagok-es-foglaltsag/arak.html
szerintem
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Négykerekû vadászgép? Ez a "néma levente"? Csak vicceltek ugye? <#mf2>#mf2>
Ez "A" négykerekû vadászgép... hogy beleremeg a Brickyard.
ON
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
egyelõre elég sok mindent nem tud még AC-val, bár maga a játék se nagyon, majd frissiti....Bár attól fél , hogy Kunos sem fog semmi infot adni neki .....Mint codemasters...
Mióta van kint?
Ha csak én megyek akármelyik pályán, akkor ugyanazokat az FPS-eket mérem. Ha a verseny event-eket indítom, akkor hiába a sok autó, szinte alig esik az FPS. Viszont ha pl. 599xx-el indítok egy versenyt (Alex féle hackkel), akkor nagyon alacsony az érték függetlenül attól hogy látom az ellenfelet vagy sem. A GPU terhelés hatalmas, szerintem indokolatlanul. Itt még lesz mit javítani.
Az AI szerintem a DTM-es E30-nál a legjobb eddig, de azért még így is megdöbbentõ dolgokat tud csinálni.
És ami különösen zavar (bár lehet csak nálam van ez), hogy amikor több autó van a pályán nekem az egész egy nagy hangzavar. Felüdülés a fülemnek befejezni egy versenyt.
Laccoo:
Király a dashmeter, én a kék presetet konfigoltam át, az majdnem olyan mint az igazi versenyautóknál. RPM Digit-> Horizontal a felsõ sávban még elférne, nálad van hely, gondolom ez nagyobb 4,3 collnál. 😊
Az valami félkész fizika lehet még, nekem pl fura az is, hogy 1,7 literrel elfutkos Imolán ....
Az fp és a szagatás, akadozás nem függ össze, az hülyeség, hogy magasabb grafon jobban fut, az lehet, hogy valami miatt simábban, de gyorsabban nem .
Amit írtál totál meglehet.Teszteltem elég sokat,mértem az fps-t a videokártya teljesítményét,a proci teljesítményét.A gépemben egy Q 8400 as 4 magos 2.7 proci egy 7770 kártyával dolgozik,6 gb rammal.Sokan míg nem mértem azt mondták felejts el,gyenge ez-gyenge az.Nem hagyott nyugodni a dolog és elkezdtem tesztelni én is.Nagyon meglepõ edményeket mértem: játék szimpla körözgetésnél: kicsi felbontásban 1280*1024 (motion blur és hdr nélkül a többi kb közepe alja felé húzva), magasabb fps értékkel(110-130),a cpu 45% on ,a gpu 99%!!! on volt terhelve,a további végletes állítgatásoknál sem változott a helyzet,csak az fps mozgott a kártya fullon dolgozott!!
Az Ai elleni versenynél viszont a cpu értelemszerûen felugrott 65-70%ra de a gpu teljes élsímítással+ a többi feltolásával majdnem minden maxon,kivétel motion blur +hdr -el lement 70%!!körülre kb50-60 fps mellett.Számomra teljesen érthetetlen módon használja a kártyámat,mert azt gondolnám(nem vagyok egy nagy szaki)hogy ha több autó van a pályán akkor jobban kéne terhelni a gpu-t ezzel ellentétben leesett 98% -ról 70% ra,ha a csökkentem az élsimítást akkor akár 55-60%-ra is le tudom vinni.
Az egészben az az érdekes,hogy nagyon pály és autófüggõ a dolog,mert más pálya autó kombó teljesen más eredményeket hoz.
Valószínüleg még fogják ezt optimalizálni.Vagyis remélem!Szerintetek?