Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
De az rF1 10 eves, abban talan 5cm volt a minimum. Az rF2-ben mar millimeteres szmitasok vannak. Valszeg az AC sem centikben szamol.
Az AC szerintem egyelore meg bugos, rafer itt-ott egy kis allitgatas, meg amugy is valszeg kicsit (ahogymar irtam) TESCO-gazdasagos megoldasokat tartalmaz😊
Jo lesz ez, majd kiforrja magat, kell meg neki 6-12 honap.
Ha lesz 1.0, lesz ideje elovenni egy-egy fo funkciot, atgondolni, finomitgatni, ujrairni stb. Jelenleg minden "mukodik", aztan annyi;P
lac coo
De le is bontja, rögtön box, aztán gemover 😊)))

Én azon az állásponton vagyok, hogy ez ilyen, amivel eddig játszottam talán mindben ilyen volt, azt pontosan tudom, hogy rf-ben fel volt emelve "félméterre" a hitbox, mert ez ilyen, annyira komoly ütközésfizika nincs ezekben ....

Kinek mi a jobb: rF2 ben bármin átmegy mint valami tank, kb csak a kerék ér a talajhoz ....Nyilván beállításfüggõ is, természetes ha lent van inkább beakad .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A fenakadas nem csak auto, de auto beallitas fuggo is lehet. Ma en is felakadtam egyszer Silverstone-ban Lotus Evora-val😉
Alexease
Azert a valosagban, foleg ha versenyre elokeszitett az auto, padlolemez van vagy burkoljak a dolgokat, nem log le a karter vagy az oljatekno a foldre😄DD
Alexease
Sokaknak kizarolag csak az online kell, azon kivul minden felesleges😊 Pedig valoban szukseg van offline/online eventekre, AI-ra es karrierre is.

Az AI-t nem az online-nal kell osszevetni, nem ahelyett van, hanem amelle. Nincs vele semmi gond. Az hogy nincs egyelore online, az vagy technikai gond (meg nagyon gaz) vagy uzletpolitikai (nem tudjak vedeni, a warez miatt kenytelenek minnel kesobb kiadni, hogy addig is vegyek az emberek😛).

A karrier sem art ha van benne. A GTL-t rendeszeresen felrakom/fent van, es elorol elkezdem😊 Jobb mint a hotlap vagy a veletlenszeru, tetnelkuli AI korozgetes.

Az ejszaka azert egy cseppet bonyolultabb. Kell hozza hogy az autok vilagitsanak is (ne csak lampa effekt legyen😛), azt a fenyt (dinamikus!) szamolja palyan es auton, shadereken, vessen arnyekot stb. Plusz a palyakra is kell vilagitas.
Utoljara Kunos azt irta, az meg nem all sehogy, majd kiderul.

A 2 honapot csak a jelenlegi verzioszam es a kethetes periodusok miatt irtam😉 Ha elkezd trukkozni a szamokkal, akkor 2 ev is lehet😊 De nem huzhatja sokaig, max 3-4 honap, mert itt a DLC eladasok is hozzatartoznak a tervezet bevetelhez. A mostani 25-35EUR "nevetseges" osszeg ezert a programert, a csapat/tartalom/fejlesztesiido/mas-programok fuggvenyeben.
lac coo
Melyik autó ?

Amúgy valószínû leér az alja, valóságban rögtön motor leáll, kiszáll, játékban ezek a súroló ütközések gyakran bugosak, általában továbbmegy az autó, de néha beakad . ....
Vagy nem kell lecsúszni, vagy ha ott kóricálsz feljebb kell emelni ....

Én most pár autóval mentem ott oda-vissza, nem volt gond .

bardocz
Imolában a visszafordító elõtt ha lecsúszok az ívrõl kijáraton, akkor konkrétan megáll az autó, picit felemelkedik, átfordul, egyáltalán nem valóságos.
Totti5
Ai-t nem kötelezõ használni, de attól hogy kerül bele még lesz benne multiplayer is.
Karriert nem kötelezõ majd használni, de ahhoz hogy piacképes legyen muszáj beletenni ráadásul ha jó is lesz akkor azzal csak nyerünk, de ezt sem kötelezõ használni.

Hotlap ugyan olyan mint eddig én nem láttam bugot benne, még sosem találkoztam olyannal hogy autó fennakadt volna valahol. Olyan volt hogy megborítottam az autót a kerékvetõ külsõ szélérõl, de az is ritka.

Napszak már van, éjszaka már csak 1 lépés innen, így amiatt nem kell aggódni lesz...

2 hónap múlva megjelenik az 1.0? ez nekem új.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Olyan játék nincs amiben minden autó jó !
A Zonda szerintem is szar, mindig is az volt, most is 😊
A KTM atomjó, még így félkészen is bármi mellé oda lehet állítani ....
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert ezek GT meg szupercar-ok, nem igen érdekelnek 😄DD a többi meg nagyon jó ! Esõ, meg ilyen majd lesz, vagy nem... rF2-ben is van de minek, inkább ne is lenne ! 😊) És engem ezek sem érdekelnek, esõ minimum Codemasters szinten nézzen ki ,de olyan meg nem lesz, más meg minek ....

Nekem az ütközésmodellel sincs bajom, pedig mentem alacson és kemény M3GT-vel , nem akadt be sehol ....Ritka bugog elõfordulhatnak, most valaki felrakott egy videót, na puff neki ....

Tomsteel
Sajnos kicsit egyetértek ebben, én egyelõre úgy érzem, hogy minden frissítéssel romlik a vezetési élmény. Elég a Zondát megnézni, elég sokat hajtottam annak idején, nagyon jó direkt volt, közlékeny, most meg már lövésem nincs arról, hogy mi következik. Ez a borzalmas "collisions detection" meg hab a tortán. Elment a kedvem a hotlapozástól is, így ez most nem jó irányba halad vagy legalábbis haladt ezidáig. AI is kellett mint púp a hátunkra. Multiig próbálgatja majd az ember, de azután senki nem akar majd mesterkélt, mû és végtelenül bárgyú ellenfelekkel körözni. Ha belegondolok, hogy karrier, és minden egyéb marhaságot terveznek a végleges változatba úgy, hogy nincs egy normális sérülésmodell, multiplayer, csalás-kontroll, stb... 2 hónappal a "végleges" változat elõtt. Ahelyett, hogy AI-val cs*szik el az idõt, inkább napszakváltást, idõjárást fejlesztettek volna. Ezt se értem, hogy miként fog belekerülni ez a két dolog, ha az 1.0-ból hiányozni fognak...<#whatever>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

A legjobb tudomásom szerint a gumifizika nem különíthetõ el a felfüggesztéstõl. Vezetési élményként meg javaslom, hogy próbáld ki a netKar-ban a Fiat 500-at és az AC-ban is. Rádöbbensz, hogy mire gondolok. Kunos már tudott jobbat is ennél. 😊))

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

<#mf1>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Ne gyere már ide a ratyi logóddal, mert idegesít minket ! 😄DD
Fõleg ha hülyeséget beszélsz ...

Totti5
Nem mindegy mert vezetni most is bitang jó.

Szabi
0.6.2
- Improved collisions detection & AI response
- Cpu warning is the same for all the languages
- Fixed smoke on replay exit
- Drift mode :: minimum bonus seconds
- Difference displayer now display the difference on total time
- some gui fix

"Nulla tenaci invia est via"

Tök mindegy milyen gumik vannak, mert amíg a felfüggesztés fizikája erre épül,

addig ez ... Nagyon sok meló van ezen még.

lac coo
a múltkori gumi update óta most próbáltam elõször az F40 -et, hát így most elég irgalmatlan állat lett 😊 És Mugellon gyönyörûen megy az AI F40-el, nem is érnek egymáshoz ...!

😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Egyelore semmi ilyesmi nincs benne, free-dodgem😊
Ok. Akkor nem csodálkozom, ha ütközés(ek) után nem húz el a kormány. 😊

Alexease
Nem. Most kerult bele az utkozesi resznek az elso teszt-valtozata, a tores, serules es egyebek kesobb jonnek.

Ha komolyan gondoljak az 1.0-at, nem lesz valami okossag (tizedes verzioszamok+betujelzesek😛 vagy "Most kesz van, de meg csinaljuk!" stb.), akkor meg 4 update lesz, meg 2 honap.

Igy a 4 nagy update-re el lehet osztani a fontosabb dolgok megjelenteteset es teszteleset: serules modell, online, karrier.

Karrier talan a v0.9-ben, egy darab, valami egyszerubb sorozattal.
Az új verzióban sérül már az autó? (Márint a fõdarabok, nem a karosszéria).

lac coo
Ki az aki ilyenre ennyit költ?! 😄
Ugyanezt látom egy tablet+telefon cuccon, sõt még többet .... Pluszban van még live telemetria is . Fillérekbõl ....

<#vigyor>

Azért ha a 26 helyrõl indulnál már nem lenne ennyire egyszerû a dolgod megnyugtatlak,mert mire sikerül felvergõdnöd magad a 7-8 hely környékére az 1.-2. kör végére ,már az eleje kb fél körrel elõtted járna.
Az imént próbáltam különbözõ pályákon kocsikkal.
Persze semmi sem lehetetlen......
Nagyon félkész még a játék,ezért messze menõ következtetéseket nem érdemes még levonni,alakul,készül szépül és idõvel minden a helyére kerül remélhetõleg még az idén....<#wink>
Megy az ....hasonló a forgató könyv mint legutóbb.<#eljen>
Még 1-2 ilyen update mint a mai és ép oly szépen hasít max AI-val is mint legutóbb 11-el<#taps>
Már most is használható<#wink>,csak ne érezném magam dodzsem pályán,hogy mindenki engem akar kilökni még a pályán kívül is...de majd kialakul ez is idõvel,mint a többi.
bardocz
20 év múlva mindenki historic-ot fog nyomni 😄D
lac coo
Mi meg kikapcsoljuk az abs-t is !
Husz ev mulva annyi lesz autoszimulator, hogy kagtintasz egy GO gombra es hatradolsz nezni.... 😊)

Dietrich
most láttam másutt..kurva jól megcsinálták! Mintha egy videójáték lenne 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
A valodi NFS auto (automata gaz, fek, kormany, drift)😊 <#idiota>
lac coo

Alexease
Uccso (egerrel piszkalos)😛
BMW M3 E30 (DTM) ellenfelek : F458, F40, KTM XBow. Kis pályán meglepõ milyen autókat lehet alázni, még úgy is hogy én se a legtökéletesebben gyûröm a köröket.
Assetto Corsa Quick Race

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

lac coo
0.6.1
- Look back fixed for some cars
- Removed time parameter in replay.ini
- No more need to attach race.ini or race_out.json since they are printed in log
- Improved collisions with ground
- Small optimizations in collision boxes on some cars
- LOD fixes for Ferrari F40 to improve framerates

jött valami kis 30MB -os peccs az elõbb steam-en

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Totti5
Free race AI most elég funny az ütközés miatt. Volt olyan hogy San Marino 1. kanyar után a 15 helyrõl a 2. lettem, mert minden eltünk elõlem az õrületben😄DD

Peccseli, javítja majd holnap vagy 1 hét múlva, a visszajelzések alapján ahogy eddig is, mert õ fogja, nem úgy mint a csiga szarik bele ISI vagy a egyhelyben toporgó CARS.

lac coo
De ha nem használod, akkor miért baj, hogy nem megy ultrán ? 😄D

Ebben igazad van.....vagyis lenne ha lenne mit használni.
Az AI nem érdekel ahogy eddig se nagyon, max ha "mûködõ képesebb" lesz,azon kívül meg az idõt kergessem,körrõl körre?
Igazából nem nagyon izgat, eddig se sok idõt feccöltem bele,mivel nagyon fél kész még.
Többek között ezért is nem húzogatom ide-oda a csúszkákat,stb,stb...
Megvárom míg lehetõleg minden a helyére kerül,leginkább az online belekerül addig meg rá rá nézek minden update után.

köszönöm
alma2
persze, miutan kikiserletezi az ember maganak az osszes autonal, JATEK KOZBEN, neki hol a legjobb a kamera, termeszetesen ki lehet irni fileba, lehet szerkezteni ott is, ezt nem vontam ketsegbe 😊

szerintem

Alexease
De, nem egyszerubb minden autonal egyszer beallitani, aztan minden indulasnal magatol betolti?😊 Persze ha fejbol meg tudsz jegyezni majd 30-40 autot, akkor nem szoltam😄
alma2
De, ha jatek kozben irogatod, egybol latod, hova teszi a kamerat!

szerintem

alma2
haha nagyon vicces, a best line a kezdetek ota be van kapcsolva, valahogy megszoktam, gondoltam ugysem nezem, nem vezet meg, neha nem is jo helyen van lathatoan, de megsem olyan egyhangu az aszfalt stb. (ctrl + i) lehet kapcsolgatni.
Na most fogtam kikapcsoltam es az elso kor amit nelkule mentem egybol javitottam 1 masodpercet a magione ktm parossal.Sot mar a belso nezetet is megszoktam.

szerintem

Alexease
Majd egyszer lesz ebben ilyen is😊
Alexease
Ezt egyszerubb autonkent es file-bol megcsinalni, es akkor nem kell mindig konzolozni.
Alexease
Eppen addig kellene lejebb huzgalni ezt-azt a grafikan, amig nincs kesz a program es nincs minden rendesen optimalizalva - azert, hogy addig is tudd hasnalni😛
alma2
Akinek nem eleg azok a nezet allitasok amelyeket a bejovo jobb menuben tud allitani fejlesztoi modban, onboard settings menuben es pl szeretne a belso hangot hallani, barhonnan az szabadon tudja mozgatni a kamerat minden iranyba ezzel a paranncsal, gyakorlatilag barhova elhelyezve. Tort ertekeket is figyeli.
home gomb majd
pl
set driverEye.z 0.2
set driverEye.x 0.2
set driverEye.y 1

stb egy csom okossagot lehet itt olvasni.
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?faq/

szerintem

Tudom hogy ront, fõleg ha nem is 1080-ban van....
Az a helyzet hiába veszek apróságokat lejjebb ha a játék nincs rendesen optimalizálva.
Erre nagyon jó példa a legutóbbi (2 héttel ezelõtti)nagy update.
Akkor is így akadozott a 12 AI-nál elõször, majd pár nap alatt jött vagy 3 kisebb update és láss csodát semmit nem kellet lejjebb vennem ,ugyan azokkal a (full)beállításokkal ment rendesen.
Nem fogok lejjebb venni semmit addig míg a játék készítõk azt nem mondják a játékra hogy kész....de addig asszem még sok update lesz...no meg a Karácsony is el jõ...<#wink>
Ha neked szar a pCars mért foglalkozol vele annyit és miért emlegeted mindig?
Töröld a gépedrõl és csak az AC-val toljad.
Ha itt és máshol is hétrõl-hétre elmondod ugyan ezt attól semmi nem fog változni, az AC sem lesz jobb de a pCars sem rosszabb.....<#wink>
bardocz
Én itt ég nem mentem, csak más pályákon, de máshol eddig nem történt ilyen. Majd megyek pár kört a többin is, hátha csak itt van.