Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az AC szerintem egyelore meg bugos, rafer itt-ott egy kis allitgatas, meg amugy is valszeg kicsit (ahogymar irtam) TESCO-gazdasagos megoldasokat tartalmaz😊
Jo lesz ez, majd kiforrja magat, kell meg neki 6-12 honap.
Ha lesz 1.0, lesz ideje elovenni egy-egy fo funkciot, atgondolni, finomitgatni, ujrairni stb. Jelenleg minden "mukodik", aztan annyi;P
Én azon az állásponton vagyok, hogy ez ilyen, amivel eddig játszottam talán mindben ilyen volt, azt pontosan tudom, hogy rf-ben fel volt emelve "félméterre" a hitbox, mert ez ilyen, annyira komoly ütközésfizika nincs ezekben ....
Kinek mi a jobb: rF2 ben bármin átmegy mint valami tank, kb csak a kerék ér a talajhoz ....Nyilván beállításfüggõ is, természetes ha lent van inkább beakad .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az AI-t nem az online-nal kell osszevetni, nem ahelyett van, hanem amelle. Nincs vele semmi gond. Az hogy nincs egyelore online, az vagy technikai gond (meg nagyon gaz) vagy uzletpolitikai (nem tudjak vedeni, a warez miatt kenytelenek minnel kesobb kiadni, hogy addig is vegyek az emberek😛).
A karrier sem art ha van benne. A GTL-t rendeszeresen felrakom/fent van, es elorol elkezdem😊 Jobb mint a hotlap vagy a veletlenszeru, tetnelkuli AI korozgetes.
Az ejszaka azert egy cseppet bonyolultabb. Kell hozza hogy az autok vilagitsanak is (ne csak lampa effekt legyen😛), azt a fenyt (dinamikus!) szamolja palyan es auton, shadereken, vessen arnyekot stb. Plusz a palyakra is kell vilagitas.
Utoljara Kunos azt irta, az meg nem all sehogy, majd kiderul.
A 2 honapot csak a jelenlegi verzioszam es a kethetes periodusok miatt irtam😉 Ha elkezd trukkozni a szamokkal, akkor 2 ev is lehet😊 De nem huzhatja sokaig, max 3-4 honap, mert itt a DLC eladasok is hozzatartoznak a tervezet bevetelhez. A mostani 25-35EUR "nevetseges" osszeg ezert a programert, a csapat/tartalom/fejlesztesiido/mas-programok fuggvenyeben.
Amúgy valószínû leér az alja, valóságban rögtön motor leáll, kiszáll, játékban ezek a súroló ütközések gyakran bugosak, általában továbbmegy az autó, de néha beakad . ....
Vagy nem kell lecsúszni, vagy ha ott kóricálsz feljebb kell emelni ....
Én most pár autóval mentem ott oda-vissza, nem volt gond .
Karriert nem kötelezõ majd használni, de ahhoz hogy piacképes legyen muszáj beletenni ráadásul ha jó is lesz akkor azzal csak nyerünk, de ezt sem kötelezõ használni.
Hotlap ugyan olyan mint eddig én nem láttam bugot benne, még sosem találkoztam olyannal hogy autó fennakadt volna valahol. Olyan volt hogy megborítottam az autót a kerékvetõ külsõ szélérõl, de az is ritka.
Napszak már van, éjszaka már csak 1 lépés innen, így amiatt nem kell aggódni lesz...
2 hónap múlva megjelenik az 1.0? ez nekem új.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Zonda szerintem is szar, mindig is az volt, most is 😊
A KTM atomjó, még így félkészen is bármi mellé oda lehet állítani ....
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert ezek GT meg szupercar-ok, nem igen érdekelnek 😄DD a többi meg nagyon jó ! Esõ, meg ilyen majd lesz, vagy nem... rF2-ben is van de minek, inkább ne is lenne ! 😊) És engem ezek sem érdekelnek, esõ minimum Codemasters szinten nézzen ki ,de olyan meg nem lesz, más meg minek ....
Nekem az ütközésmodellel sincs bajom, pedig mentem alacson és kemény M3GT-vel , nem akadt be sehol ....Ritka bugog elõfordulhatnak, most valaki felrakott egy videót, na puff neki ....
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Fõleg ha hülyeséget beszélsz ...
- Improved collisions detection & AI response
- Cpu warning is the same for all the languages
- Fixed smoke on replay exit
- Drift mode :: minimum bonus seconds
- Difference displayer now display the difference on total time
- some gui fix
"Nulla tenaci invia est via"
addig ez ... Nagyon sok meló van ezen még.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ha komolyan gondoljak az 1.0-at, nem lesz valami okossag (tizedes verzioszamok+betujelzesek😛 vagy "Most kesz van, de meg csinaljuk!" stb.), akkor meg 4 update lesz, meg 2 honap.
Igy a 4 nagy update-re el lehet osztani a fontosabb dolgok megjelenteteset es teszteleset: serules modell, online, karrier.
Karrier talan a v0.9-ben, egy darab, valami egyszerubb sorozattal.
Ugyanezt látom egy tablet+telefon cuccon, sõt még többet .... Pluszban van még live telemetria is . Fillérekbõl ....
<#vigyor>#vigyor>
Az imént próbáltam különbözõ pályákon kocsikkal.
Persze semmi sem lehetetlen......
Nagyon félkész még a játék,ezért messze menõ következtetéseket nem érdemes még levonni,alakul,készül szépül és idõvel minden a helyére kerül remélhetõleg még az idén....<#wink>#wink>
Még 1-2 ilyen update mint a mai és ép oly szépen hasít max AI-val is mint legutóbb 11-el<#taps>#taps>
Már most is használható<#wink>#wink>,csak ne érezném magam dodzsem pályán,hogy mindenki engem akar kilökni még a pályán kívül is...de majd kialakul ez is idõvel,mint a többi.
Husz ev mulva annyi lesz autoszimulator, hogy kagtintasz egy GO gombra es hatradolsz nezni.... 😊)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Assetto Corsa Quick Race
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
- Look back fixed for some cars
- Removed time parameter in replay.ini
- No more need to attach race.ini or race_out.json since they are printed in log
- Improved collisions with ground
- Small optimizations in collision boxes on some cars
- LOD fixes for Ferrari F40 to improve framerates
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Peccseli, javítja majd holnap vagy 1 hét múlva, a visszajelzések alapján ahogy eddig is, mert õ fogja, nem úgy mint a csiga szarik bele ISI vagy a egyhelyben toporgó CARS.
Az AI nem érdekel ahogy eddig se nagyon, max ha "mûködõ képesebb" lesz,azon kívül meg az idõt kergessem,körrõl körre?
Igazából nem nagyon izgat, eddig se sok idõt feccöltem bele,mivel nagyon fél kész még.
Többek között ezért is nem húzogatom ide-oda a csúszkákat,stb,stb...
Megvárom míg lehetõleg minden a helyére kerül,leginkább az online belekerül addig meg rá rá nézek minden update után.
szerintem
Na most fogtam kikapcsoltam es az elso kor amit nelkule mentem egybol javitottam 1 masodpercet a magione ktm parossal.Sot mar a belso nezetet is megszoktam.
szerintem
home gomb majd
pl
set driverEye.z 0.2
set driverEye.x 0.2
set driverEye.y 1
stb egy csom okossagot lehet itt olvasni.
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?faq/
szerintem
Erre nagyon jó példa a legutóbbi (2 héttel ezelõtti)nagy update.
Akkor is így akadozott a 12 AI-nál elõször, majd pár nap alatt jött vagy 3 kisebb update és láss csodát semmit nem kellet lejjebb vennem ,ugyan azokkal a (full)beállításokkal ment rendesen.
Nem fogok lejjebb venni semmit addig míg a játék készítõk azt nem mondják a játékra hogy kész....de addig asszem még sok update lesz...no meg a Karácsony is el jõ...<#wink>#wink>
Ha neked szar a pCars mért foglalkozol vele annyit és miért emlegeted mindig?
Töröld a gépedrõl és csak az AC-val toljad.
Ha itt és máshol is hétrõl-hétre elmondod ugyan ezt attól semmi nem fog változni, az AC sem lesz jobb de a pCars sem rosszabb.....<#wink>#wink>