Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy-egy futamra 2-400 köröket gyakoroltam és volt olyan hogy erõltettem majd két hétig a jó kört, és egyszer csak mikor máshol járt az eszem, tehát nem a féktávra koncentráltam rá stb, javítottam fél mp-t, ami abban a mezõnyben (Kiss Norbi) sokszor 10 helyezést is ért. Nem tudom, hogyan sikerült. 100 kör után már van olyan sokszor, hogy pár ezred van az egymást követõ köreid között, ilyenkor fél mp maga a csoda.
A gumiról. Anno LFS-ben volt olyan idõmérõ set ami egy gyors kört bírt, a felvezetõn is 50-el mentünk nehogy túlmelegedjen.
Amit az UFO-k éreznek azt én istenadta tehetségnek nevezem. Van egy szint amit gyakorlással sem tud elérni az egyszerû halandó, ráadásul azt a szintet az UFO-k 10-20 kör után hozzák. Ebbe bele kell nyugodni. 😊 Szerencsére vagyunk már annyian simesek, hogy mindenki megtalálja a hasonló képességû versenytársat a mezõnyben.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Én az ffb-n is érzem közvetlenül mennyire tapad a kocsi(gumi a kanyarban). Sokkal hamarabb megcsúszik, kissebb centrifugális erõnél.
Szerintem a legtöbbet az számít,mennyi energiát idõt feccölsz bele egy pálya-autó megtanulására.Van az a pont amikor ráérzel a vezetésre elkapod a fonalat és simán tudod lefaragni a másodperceket is akár és elkezded érezni a visszajelzéseket.A legtöbben sztem azzal rontják el (nekem is volt ilyen idõszakom)hogy túlautózzák túleröltetik a vezetést.
A múlt héten kicsit ráálltam mugellora a ktm-mel és mentem 2:04 közepe idõket, amire azt gondoltam,már sok nincs benne.Aztán kicsit nekifeküdtem-setupolgattam és 1 egész másodpercet sikerült lefaragnom.Magam sem hittem el,hogy tudok még gyorsulni.Habár amikor már csak tizedeket,századokat tudsz egy egy kanyaron lefaragni egyre nehezebb összerakni a tökéletes kört (ami,mint tudjuk nincs is 😊
Legtöbbször csak kapkodom a fejemet,hogy hogy a csába tudnak rámverni 1,5 másodpercet,mert ötletem sincs hol vesztem el azt az idõt.Aztán gyakorolok és egyre jobb lesz.
Egszeruen pl mugello ktmmel, 2:07:50 az idom. Szamomra nincs eleg visszajelzes a jatekbol (jatekokbol), hogy mi az ami nincs a hataron. Azt se tudnam megmondani, pl hol megyek jobban mint amikor 2:10-et mentem. Ha visszanezek egy videot mondjuk 2:05-rol, egyszeruen nem latom, hol gyorsabb, hol nyer x masodpercet.
Visszaterve az eredeti felvetesemhez, hogy pl mindenki a gumifizikan aggodik, de akik pl gyorsabban nalam, azok sem tudjak megmondani, hogy azert mas az ideje, mert kupik a gumi, vagy epp nem jott ossze neki annyira a kor. Ennek ellenere valamit megis jobban ereznek, mert masodperceket vernek ram.
De itt meg nem is olyan sulyos. De pl megint elovettem az rbr-t, hardwood forest 3:15-ot konnyen kitolnak magukbol. Ha visszanezem a sajat replay-emet mondjuk, 3:30-at mentem most.O sem hibazik lathatoan, en sem, de ramvernek 15 masodpercet ami azert nem keves. Ott sem latom egyertelmuen a kulonbseget, olyan mintha picivel jobban gyorsulnanak, jobban lassulnanak, de lehet, hogy csak bemagyarazom magamnak 😊
szerintem
Hogy van ez? 😊
szerintem
Amugy 10 eve a VGP3 is splineline-rendszer alapjan modellezett, hasonlo technikaval, csak nem volt hozza pointcloud rendszer.
De az is iRacing special (abbol is latszik hogy profik). Csak a TRACK reszt (ut, aszfalt, kerekvetok, fu, utkozozona stb.) modellezik le, a palyan kivuli resz pointcloud-data marad. Ezt jeleniti meg az engine, es ennek a reszletesseget tudod allitani (pontok surusege, merete, lathatosaga stb).
Pl.:
A palyat nem tudnak hasznalni es/vagy meg sem kaptak, de ha elinteznek a licenszeket (az csak papirozas, nem kell utazgatni), megkaphatnak a scannelt forrast (jo penzert), amibol epitkezhetnenek. Talan az AC-DLC korszakban mar beleferne.
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akit erdekel, egyszer azert erdemes vegignezni:
Igazabol meg azt sem tudom, van-e kulonbseg a Prac/Race/TT/Hotlap eventek kozott, hol, mikor, mit szamol (melegedes, kopas)?!
Az elsõ körben még rosszabb a tapadás, de 2-3.-ra már beáll szépen. Itt nem erõl van szó, majd próbáljátok ki.(de az is lehet csak képzelõdöm, és szimplán annyira betanulom a kocsit hogy jobb idõket megyek, szebb íveken veszem a kanyart és ezért tudok 0.6-1 mp-el jobbakat menni)
Csak az a fura, hogy hiába mentem egy kocsival másnap, ez mindig a végefele szokott csak sikerülni. De akkor meg meglepõen könnyen.
2. Nem szamol gumizodast a progi, a palya tapadasa nem valtozik. Fel-egy ora eleg sok, az alatt inkabb mar romlani kellene a tapadasnak (kopas). De ha masszivabb gumi, nem hajtod halalra, addigra hajtod meg idealisan (jo homerseklet = jo guminyomas) akkor elofordulahat.
- Szerintetek normális-e az, hogy a kocsi jobban tapad/kanyarodik kissebb fokozaton, mint nagyobbon(sebesség ugyanaz sziinte, pici gáz is adva hogy a motorfék annyira ne játszon )
- Normális e, hogy az ember ha sok kört megy a pályán, kb fél-1 óra elteltével sokkal-sokkal jobban tapad az autó. Tudom felgumizódás meg ilyenek, de egy idõ után irreálisan jobban lehet kanyarodni, fékezni
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De lehet tavaly elõtt jelentették már be? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Summing up, I can canfirm Marco said multyplayer should come before the end of March, because they want to test it further in order to prevent people from just complaining but to give useful feedback.
For the next update: McLaren GT3, various bugfixes and general optimization.
Apart from this, Marco said they are understanding how and how much Steam Workshop can be used, multyplayer and damage may arrive nearly on the same update, or anyway with a slightly delay between the 2, and also the possibility of booking the place in a multyplayer lobby, so for example you can reserve yourself a place in a server, do some practice, and after let's say 10 minutes the race starts and you're already in.
Hope it's clear enough, done my best to translate it
Valami rohadt hihetetlen, hogy 15mp-el elõttem van az elsõ. Kb repülõvel mehet körbe a pályán...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Nem sokat szurtem ki belole, de elobb utobb ugy is lesz valahol rendes szoveges forditas is.
Ami nekem lejott belole. Az online marciusban (ezt eddig is tudtuk), majd ha stabil lesz. Lesz ismet uj tartalom, ugy nez ki a McLaren GT3, es valami nagyobb formulat ertettem (classic Lotus 98T vagy az uj Lotus Exos?!).
Az online-rol mintha az jott volna le, hogy hasonlo lesz (legalabhis a teszt verzioban) mint az SRW-ben: fix eventek; belepesnel indul; ha jonnek meg emberek es inditanak es/vagy megtelik akkor Start; rovid versenyek; szerver a cliens gepen.
Ezt ne vegyetek tutira, varjuk meg a rendes infokat😄
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro